Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MOSALJOZE wrote:Od danas bojkotujem bilda,biće ubiveni ako ovako nastave
Bojkotujem Bild otkad znam za njega. Njemacka pisana verzija FoxNews-a. Jedva cekaju da ocrne SEA zato sto nije krenuo za njemacku reprezentaciju.
A momciluk nek' se ne obazire na ta govna, nego nek' se dobro spremi za SP i ponude vrhunskih evropskih timova poslije SP-a. Mancha je samo pocetak, jagmice se oni za SEA k'o Bakir za lovu.
Nadam se da je nasem dragulju jasno da Bild & Co. nece stati na ovome - ta gamad je neumoljiva i nemilosrdna kad se nekome naklate na kosti. Sa njima pocinju i zavrsavaju sve izmisljene afere zbog kojih i oni najutjecajniji nerijetko zaglave u zatvoru.
Zasto bi ga kaznili
Decko je objasnio o cemu se radilo
Plus vide oni dobro njegovo zalaganje na treninzima i utakmicama
Pa SEO jos dodatno trenira sa privatnim trenerom
Car
insomnia78 wrote:Zasto bi ga kaznili
Car
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Kralj, fakat. Ne mogu da vjerujem koliko mi je drag momak postao za tako kratko vrijeme, vidim i da nisam jedini. SEO
Car
Kralj, fakat. Ne mogu da vjerujem koliko mi je drag momak postao za tako kratko vrijeme, vidim i da nisam jedini. SEO
brzo se kod nas stigne od legende do izdajnika, salihamidzic, susic, spahic i dzeko su samo neki primjeri.
nadam se da ce ovaj momak biti uz pjanica igrac oko kojeg ce se graditi reprezentacija, definitivno dva najperspektivnija igraca.
Car
brzo se kod nas stigne od legende do izdajnika, salihamidzic, susic, spahic i dzeko su samo neki primjeri.
nadam se da ce ovaj momak biti uz pjanica igrac oko kojeg ce se graditi reprezentacija, definitivno dva najperspektivnija igraca.
Na stranu sva ta prica, djelimicno se i slazem, samo mislim da je SEO jednostavno tip igraca koji je omliljeni medju navijacima, o kojoj god ekipi se radilo. Jednostavno momak je karizmatican, trci, trudi se, rusi i zalaze se kao niko. Svi to znaju cijenit.
FreakyStyley wrote:
Na stranu sva ta prica, djelimicno se i slazem, samo mislim da je SEO jednostavno tip igraca koji je omliljeni medju navijacima, o kojoj god ekipi se radilo. Jednostavno momak je karizmatican, trci, trudi se, rusi i zalaze se kao niko. Svi to znaju cijenit.
Prvi njegov kiks i vidjećeš kako isplivavaju oni koji jedva čekaju da ga popljuju.
FreakyStyley wrote:
Prvi njegov kiks i vidjećeš kako isplivavaju oni koji jedva čekaju da ga popljuju.
Jebiga, takav smo narod. Jedan dan nekome jebemo mater, drugi ga kujemo u zvijezde. Nije to samo do nas, mada smo mi ekstrem, navijaci su skoro svugdje neobjektivni, strastveni, pristrani, kako hoces. Ne ponasaju se puno drugacije od nas Juznoamerikanci ili Turci ili Spanci recimo. Samo zaista mislim da ce SEO biti miljenik navijaca gdje god da ode. Takav je.
Bosanski_kralj wrote:Prvi njegov kiks i vidjećeš kako isplivavaju oni koji jedva čekaju da ga popljuju.
Dosta zavisi kakav kiks je u pitanju i kako će mediji da ga predstave u javnosti. I sam sam nasjeo više puta na novinske laži, pa se ispostavilo da je laž da ne može biti veća. Treba sve sa rezervom uzimati. Što se tiče Sea, mislim da od njega možemo očekivati samo pozitivno.