zaboravila si ono glavno - PUN LOVEalanskoda wrote:Nemoj tako, on je zgodan, lijep, poslovan i uz to jebac.MedenoSrce wrote:alanskoda wrote:Melbourne , skenderijo.......
vrijeme ti je melburne da se ponovo prvi put registrujes
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#2126 Re: Varate li?
-
Ugljesa_
#2127 Re: Varate li?
Uzivo sam uzas, jesam ruzan al sam zato i glupMelbourne_Australia wrote:Te seljacke fore mozes papcima..Mozes ti bolje od toga cuj svi ti se smijuUgljesa_ wrote:Melbourne_Australia wrote:
Klinac
![]()
Dobro svi mi koji varamo smo kukavice vi koji ne varate ste muskarcine i tacka....Zamisli ja sam covjek koji ima puno vremena koji nista ne radi i zivi od have i zato sam se vratio u Sarajevo da zivim od socijalne pomoci
![]()
Kakvi likovi tipkaju pa to nije humano....Zivim za taj dan kad ce se morati staviti slika i ime i prezime na ovom forumu da bi tipkarao
tek onda bi se svi uvjerili kakve pick... od ljudi tipkaju i kriju se iza nickova i sude drugim ljudima.....
![]()
![]()
![]()
nisi vise u melburn ostrelija jel?![]()
Izvini al kad mi je smijesno...vidis ja sam objasnio, sto bi rekli, argumentovao to svoje misljenje, ti samo lupas bezveze, i onda te niko ozviljno ne shvati i svi ti se smiju, nemoj zbog sebe.To je isto kad bi ja tebi sad napisao svi misle da si glup...Beze je vise da tipkaramo ipak si ti muskarcina a mi koji varamo nismo...Joj mogu misliti na sta licis uzivo
![]()
Ne znam sto si se uzbudio, ne zelim da vrijedjam tvoju muskost, vidim da je osjetljiva, samo ti kazem zasto mislim da su muskarci koji varaju djevojke kukavice, lijepo sam to objasnio tako da je jasno.
I kolko je sati sad u tebe?
-
sha_ba
#2128 Re: Varate li?
Da dodam... I Hebe po forumueluna wrote:zaboravila si ono glavno - PUN LOVEalanskoda wrote:Nemoj tako, on je zgodan, lijep, poslovan i uz to jebac.MedenoSrce wrote:
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
sha_ba
#2129 Re: Varate li?
I da, Hebe na forumu, od viška vremena naravnoeluna wrote:zaboravila si ono glavno - PUN LOVEalanskoda wrote:Nemoj tako, on je zgodan, lijep, poslovan i uz to jebac.MedenoSrce wrote:
-
sha_ba
#2130 Re: Varate li?
Faco, varas, Hebes, pun si love, poslovan, zgodan, itd... Samo me interesuje sta radiš ovdje???
- dale cooper
#2131 Re: Varate li?
Traži pravu ljubav.sha_ba wrote:Faco, varas, Hebes, pun si love, poslovan, zgodan, itd... Samo me interesuje sta radiš ovdje???
-
sha_ba
#2132 Re: Varate li?
Vidiš to mi nije palo na pamet...
: D
-
sweet_sin
#2133 Re: Varate li?
zar neko na forumu trazi "pravu ljubav"
- dale cooper
#2134 Re: Varate li?
Nije se primjetila ironija u mom postu?sweet_sin wrote:zar neko na forumu trazi "pravu ljubav"
Ali da, ima i onih koji i to eventualno traže:
http://www.klix.ba/forum/samo-za-slobod ... 02346.html
- dale cooper
#2136 Re: Varate li?
Nice one...sweet_sin wrote:ovo je bio sarkazam.. .
-
Melbourne_Australia
#2137 Re: Varate li?
Ja se izvinjavam..Posto je po nekim zabranjeno biti na forumu ako si zgodan i uspjesan onda je vrijeme da se povucem
Znaci po vama na ovom forumu samo mozes biti ako si fukara
Evo fakat ja odlazim jer nisam ovdje dosao da trazim pravu ljubav
Nego ko hoce samnom u Villach iduci vikend nek se javi.Skijanje preko dana a navece javna kuca "ANDIAMO"
http://www.andiamo.at/

-
radostan dan
#2138 Re: Varate li?
u moj vakat, pravi frajer je krio kO zmija noge činjenicu da je u nekoj prilici morao da plati sex.
ali vremena se mjenjaju, zapad je čudo...
-
Melbourne_Australia
#2139 Re: Varate li?
Kako vi ne kontate da takvo razmisljanje uglavnom imaju kokuzi i primitivniradostan dan wrote:u moj vakat, pravi frajer je krio kO zmija noge činjenicu da je u nekoj prilici morao da plati sex.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2140 Re: Varate li?
Haj ba ljudi sutite i budite zahvalni, doso co'jk da nas prosvijetli. Mi smo svakako zabit koja kaska za svijetom par decenija, 'ta mi znamo.
Tri put ura za Charlia
Tri put ura za Charlia
-
caco372
#2141 Re: Varate li?
Ne kontam što napadate čovjeka,i on i Charlie su u pravu,kod nas te uvjek zaboli glava bilo kad skontaš u šta si se uvalio pa neće da te popusti dotična/dotični ili kad doživiš razočarenje,prevaru ili laž kad saznaš šta je ko uradio/la.
Nije džaba ona čist račun duga ljubav u svakom pogledu.Kurvaluci koji nisu precizno definirani kad emocije učine svoje prerastu u neuzvraćene ljubavi i iznevjerena očekivanja,obećanja i patnje,probleme.A plaćanja je uvjek bilo u gradu i nije to zapad donio to smo mi i prije demokratije imali.
Nije džaba ona čist račun duga ljubav u svakom pogledu.Kurvaluci koji nisu precizno definirani kad emocije učine svoje prerastu u neuzvraćene ljubavi i iznevjerena očekivanja,obećanja i patnje,probleme.A plaćanja je uvjek bilo u gradu i nije to zapad donio to smo mi i prije demokratije imali.
-
alanskoda
#2142 Re: Varate li?
Melbourne_Australia wrote:Kako vi ne kontate da takvo razmisljanje uglavnom imaju kokuzi i primitivniradostan dan wrote:u moj vakat, pravi frajer je krio kO zmija noge činjenicu da je u nekoj prilici morao da plati sex.
ali vremena se mjenjaju, zapad je čudo...Pogledaj glumce, sportiste,politicare i milionere po svijetu
Uglavnom kad hoce provod oni placaju jer te glava ne boli poslije..Charlie Sheen je najbolje rekao "Ne placam ja zenama za sex nego da ujutru odu iz kreveta"
![]()
![]()
Skenderija ti si meni kralj!!! Sheenu nas!!
- JThomas
#2143 Re: Varate li?
sve u životu, pa tako i seks, često može biti jeftinije da platiš nego da uzmeš besplatno. nije to zapad donio, sve to s razlogom postoji oduvijek...
-
Great Cornholio
#2144 Re: Varate li?
Nažalost, danas sve ima cijenu, a gotovo ništa vrijednost.JThomas wrote:sve u životu, pa tako i seks, često može biti jeftinije da platiš nego da uzmeš besplatno. nije to zapad donio, sve to s razlogom postoji oduvijek...
- Ma ja ba
#2145 Re: Varate li?
Melbourne_Australia wrote:Kako vi ne kontate da takvo razmisljanje uglavnom imaju kokuzi i primitivniradostan dan wrote:u moj vakat, pravi frajer je krio kO zmija noge činjenicu da je u nekoj prilici morao da plati sex.
ali vremena se mjenjaju, zapad je čudo...Pogledaj glumce, sportiste,politicare i milionere po svijetu
Uglavnom kad hoce provod oni placaju jer te glava ne boli poslije..Charlie Sheen je najbolje rekao "Ne placam ja zenama za sex nego da ujutru odu iz kreveta"
![]()
![]()
Svako se prostre onoliko koliki mu je novcanik. Nekome je jeftinije skijati na Jahorini i Bjelasnici, a cula sam da se i u SA placa provod.
Oni su samo ljubomorni sto ti
- eluna
#2146 Re: Varate li?
dale drug - u redu kad neko traži pravu ljubav na temi određenoj samo za to .............. ali tražiti pravu ljubav na temi varanjadale cooper wrote:Nije se primjetila ironija u mom postu?sweet_sin wrote:zar neko na forumu trazi "pravu ljubav"![]()
Ali da, ima i onih koji i to eventualno traže:
http://www.klix.ba/forum/samo-za-slobod ... 02346.html
- eluna
#2147 Re: Varate li?
jedno mu priznajem da ima mjestaradostan dan wrote:u moj vakat, pravi frajer je krio kO zmija noge činjenicu da je u nekoj prilici morao da plati sex.
ne plaćaš seks radi seksa - nego da te dotična sutradan ne zove ......................... bit će da su ovo i žene naučile ....... hajde nek i muški nešto praktično u životu smisle
-
Melbourne_Australia
#2148 Re: Varate li?
Drago mi je da ima neko ko konta moju poentucaco372 wrote:Ne kontam što napadate čovjeka,i on i Charlie su u pravu,kod nas te uvjek zaboli glava bilo kad skontaš u šta si se uvalio pa neće da te popusti dotična/dotični ili kad doživiš razočarenje,prevaru ili laž kad saznaš šta je ko uradio/la.
- Ma ja ba
#2149 Re: Varate li?
auuuuuuuuuuuuuu, jarane, ti da si dobar frajer ona bi pala prve noci.Melbourne_Australia wrote:Drago mi je da ima neko ko konta moju poentucaco372 wrote:Ne kontam što napadate čovjeka,i on i Charlie su u pravu,kod nas te uvjek zaboli glava bilo kad skontaš u šta si se uvalio pa neće da te popusti dotična/dotični ili kad doživiš razočarenje,prevaru ili laž kad saznaš šta je ko uradio/la.
Nije džaba ona čist račun duga ljubav u svakom pogledu.Kurvaluci koji nisu precizno definirani kad emocije učine svoje prerastu u neuzvraćene ljubavi i iznevjerena očekivanja,obećanja i patnje,probleme.A plaćanja je uvjek bilo u gradu i nije to zapad donio to smo mi i prije demokratije imali.Pitam se koliko moras biti nesiguran u sebe da imas komplex placanja zeni.....
Pa pazi ovo sad....Koliko puta se svima nama desilo da zagotivis ribu i sve radis samo da je povalis
Vecera prva noc ceh par stoja i ona na kraju kaze joj odo ja ranim ujutru
Drugi put opet cuga klopa i ona kaze joj ja dobila
A ti vec par stoja izletio i na kraju nista
![]()
Nase uglavnom poslije sexa ocekuju nesto i koja god kaze da nije tako uglavnom laze
ko nema u gacama, ima u novcaniku.
-
radostan dan
#2150 Re: Varate li?
druže, u prirodi muškarca je da osvaja, kao što je i u prirodi žene da bira ko će je osvojiti.
to je inače i predmet rasprave ovdje...
robno-novčani odnosi, kredit u švajcarcima, kamata u hipo-alpe, žiranti i ostalo o čemu pišeš su ti na pdf - ekonomija.
to je inače i predmet rasprave ovdje...
robno-novčani odnosi, kredit u švajcarcima, kamata u hipo-alpe, žiranti i ostalo o čemu pišeš su ti na pdf - ekonomija.