Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#2126 Re: Utakmice.
Pizda vam materina, samo nas brukate. Dokle više .
-
iceman2010
#2127 Re: Utakmice.
Bravo suljicu. Nema ga u revansu
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
Nucleo1985
#2128 Re: Utakmice.
Rasulo. Usla voda u usi, sa udarili po zutim kartonima. 
- Arteta
#2129 Re: Utakmice.
Ko ne moze igrati u revansu?
Suljic i ?
Suljic i ?
-
Cienfuegos
#2130 Re: Utakmice.
Hocemo li se ikad poceti dizati, sve kontam dotakli smo dno a mi nadjemo jos nesto "ispod". Idite u 100 picki materina debili nesposobni, jebo vam albanija mater, pola vas tu treba I ostati, bolje ne zasluzujete. Mrs stoko!

-
lider
#2131 Re: Utakmice.
Nemamo bog zna kakve igrače, ali sam ubijeđen da nisu dali ni 50% danas. Ko je krivac, ne znam, možda Husref.
Još jedna sramota, kako za klub tako i za domaći fudbal.
Nadam se da Bandović više nikada neće stajati na golu Sarajeva.
Još jedna sramota, kako za klub tako i za domaći fudbal.
- Arteta
#2132 Re: Utakmice.
Kad bi otjerivao poslije katastrofalne igre igrace ostali bi samo na krilima i mozda stoperima.lider wrote:
- Gusztav
#2133 Re: Utakmice.
Jebo vas više napadač....nama definitivno treba golman.....jednom ili dvaput sam do sada napisao, evo i sada pišem, poslije Vukadina i Čardaklije Bandović je treća najveća LANDARA koja je ikada stala na gol FK Sarajevo. Pičku treba s noge na nogu išutati iz kluba.
Last edited by Gusztav on 18/07/2013 21:24, edited 1 time in total.
- kinzekonze
#2134 Re: Utakmice.
E pa neznam kako onda ovo komentarisati. Ja ne mogu da vjerujem. Pa mi ovaki kakvi smo tanki, ovim mamlazima mozemo zabiti 6komada._Reds_ wrote:Nema logike, ista kvota je bila i na nas.kinzekonze wrote:Necemo mi ispasti, razbicemo ove na AFH. Al sam sebe zalim sto se ovako nerviram. Srce ce me opaliti, a sve mi ovo smrdi na kladionicu. Hus stavio pare na keca i lagano sada privodi kraju. Zna da cemo ih pocupati na AFH, pa konta sto ne uzeti pare na onako veliloj ponudi.Sarajevo1946 wrote:Nije se Husref dokazao u ovom mandatu. Ispadnemo li od ovih, biće jednako odgovoran kao i igrači. Jebeni Radan Šunjevarić ulazi sa klupe.
- omega369
#2135 Re: Utakmice.
e svaka cast husrefe na ovome. Idi bolan u jedinstvo, rudar iz kaknja nije ovo vise za tebe. Bruka samo takva, tipicno
-
north
#2136 Re: Utakmice.
Dođe mi da zaplačem i da prestanem pratiti ovaj klub...Sarajevo zauvijek u srcu, ali ovo više ne može pod kožu.....u revanšu neriješeno, i poraz me ne bi iznenadio..... i ne treba ni da prođemo i trebaju nas svi zajebavaju kad smo retardirani....
Hvala Bandoiću, Raduloviću i ostalim što su me poslije Zete još jednom natjerali da se stidim svog kluba....ovo je i gore od Zete...., Suljić jedini prolazna ocjena...neke generacije poslije nas će doživjeti da se ponose našim klubom, za nas nema nade...
Hvala Bandoiću, Raduloviću i ostalim što su me poslije Zete još jednom natjerali da se stidim svog kluba....ovo je i gore od Zete...., Suljić jedini prolazna ocjena...neke generacije poslije nas će doživjeti da se ponose našim klubom, za nas nema nade...
- Koshpa
#2137 Re: Utakmice.
Igra ocajna, imamo aktivan rezultat i proci cemo kuksi ali se definitivno treba nesto uraditi u cijeloj ekipi nesto ne stima do koga je.....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
- nKrkan
#2138 Re: Utakmice.
Kokesi realizacija 100%
- Pitarrr82
#2139 Re: Utakmice.
north wrote:Dođe mi da zaplačem i da prestanem pratiti ovaj klub...Sarajevo zauvijek u srcu, ali ovo više ne može pod kožu.....u revanšu neriješeno, i poraz me ne bi iznenadio..... i ne treba ni da prođemo i trebaju nas svi zajebavaju kad smo retardirani....
+1
- strong69
#2140 Re: Utakmice.
Bandovic i Radulovic... Svaka cast. Dejanova ko zna koja po redu greska nakon poigravanja... Radulovic je izgubljen lik. Melunovic standardno nije pokazao nista.
Husref cekao dugo sa izmjenama, malo je Radan unio zivost a i dokazao je valjda sebi konacno da Haurdic treba igrati desno krilo a Suljic neka igra lijevo.
Disciplina? Jovic je otisao, dosao je Musemic pa opet imamo Suljiceve kartone zbog prigovora, Dejanovu zajebanciju i opstu anemiju u igri. Nezainteresovane igrace da nesto urade i velike oscilacije u igri, od prvog gdje dominantno drzimo i kontrolisemo igru do drugog gdje prvih pola sata nismo centar presli...
Muka ziva. Patnja mi je gledati ove "igrace". Sa strahom iscekujem svaki sljedeci susret Sarajeva.
Husref cekao dugo sa izmjenama, malo je Radan unio zivost a i dokazao je valjda sebi konacno da Haurdic treba igrati desno krilo a Suljic neka igra lijevo.
Disciplina? Jovic je otisao, dosao je Musemic pa opet imamo Suljiceve kartone zbog prigovora, Dejanovu zajebanciju i opstu anemiju u igri. Nezainteresovane igrace da nesto urade i velike oscilacije u igri, od prvog gdje dominantno drzimo i kontrolisemo igru do drugog gdje prvih pola sata nismo centar presli...
Muka ziva. Patnja mi je gledati ove "igrace". Sa strahom iscekujem svaki sljedeci susret Sarajeva.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#2141 Re: Utakmice.
Što neko reče na infu, pa nama je Ibro Hodžić trener golmana..
- ledeni_caj
#2142 Re: Utakmice.
Mozda i najjadnija utakmica otkako ja pratim Sarajevo. Ne znam sta bi rekao vise, nevjerovatna utakmica.
- _Reds_
#2143 Re: Utakmice.
Ljepse sam se osejcao kad namje Besiktas ili Dinamo Kijev davao po 5, nego ovo veceras.
Mozda i prodjemo, ali ostaje ogromna gorcina i bijes.
- limeni
#2144 Re: Utakmice.
meni se cini da je namjestena utakmica 
- omega369
#2145 Re: Utakmice.
POTPIS! kao sto rekoh ranije, igra protiv sparte u pragu za ovo sto gledamo vec neko vrijeme je finale lige prvaka_Reds_ wrote:Ljepse sam se osejcao kad namje Besiktas ili Dinamo Kijev davao po 5, nego ovo veceras.
-
north
#2146 Re: Utakmice.
Pa haj što su i albanci, šta smo to mi koji qrac, pa liga im nije ništa slabija od naše, ako znamo izgubiti od Travnika što ne bi i od Kuksija..dakle, haj albanci, ali da oni fakat znaju igrati, da su koliko-toliko ozbiljna ekipa, nego ljudi iz tri šuta, qrac šuta, Banodvić vrli dva sam sebi zabio
, plus sjajni Radulović pola sata trčkara pored lopte i ne zna je izbiti, i frajer mu priđe i ugura u gol...znači sva tri naša gola 1000%....a šte tek reči za drugo poluvrijeme, pa prvo je ličilo na nešto, fakat smo puno bolji bili, trebalo je biti 1-3, i onda na kraju ovako izgubi
š....Pičketine obične i mi se busamo u prsa što dovodimo nekakve Raduloviće i druge pizde materine...Ma fuj, što mi ovo treba, prestati gledati jadove, trebi da mi u još nekakvoj mladosti ugrađuju bajpase zbog jajara običnih...srce će mi pući zbog idiota....fuj kako se još uvijek osjećam 
Momci koji su išli dole kapu skidam, dati im ultimatum da moraju proći, u suprotnom neka igraju domaću ligu pred praznim tribinama, jebem ih usta škrbava...
Momci koji su išli dole kapu skidam, dati im ultimatum da moraju proći, u suprotnom neka igraju domaću ligu pred praznim tribinama, jebem ih usta škrbava...
- strong69
#2147 Re: Utakmice.
Ja se iskreno nadam da ce Bandovic zavrsiti na klupi skupa sa Radulovicem i Melunovicem.
Neznanje i slabost mogu se uvijek kompenzovati ali nezalaganje, nedisciplina i glupiranje ne mogu nikada. Nasi su se jos jednom posrali i popisali po svojim navijacima svojim nedostatkom osjecaja za dres i grb, za navijace a i za sebe na kraju krajeva. Mucno i tegobno je gledati Sarajevo, mucno je i tegobno gledati smijesne Bandoviceve poteze, Suljiceve kartone nakon prigovora sudiji, Melunoviceve suteve itd... Ovi igraci osim sto nista ne znaju nemaju ni muda a ni postovanja prema svojim navijacima.
Neznanje i slabost mogu se uvijek kompenzovati ali nezalaganje, nedisciplina i glupiranje ne mogu nikada. Nasi su se jos jednom posrali i popisali po svojim navijacima svojim nedostatkom osjecaja za dres i grb, za navijace a i za sebe na kraju krajeva. Mucno i tegobno je gledati Sarajevo, mucno je i tegobno gledati smijesne Bandoviceve poteze, Suljiceve kartone nakon prigovora sudiji, Melunoviceve suteve itd... Ovi igraci osim sto nista ne znaju nemaju ni muda a ni postovanja prema svojim navijacima.
-
Mr. Brightside
#2148 Re: Utakmice.
i prije je bilo letvi u ekipi, al' se to znalo smjelo prikriti barem pristojnom fizičkom spremom i zalaganjem, a ovo 
- ledeni_caj
#2149 Re: Utakmice.
Nasa bruka veceras nikakve veze sa fizickom spremom nema. Raspad sistema uslijedio zbog masu drugih stvari...
- Maharadza
#2150 Re: Utakmice.
Upravo, a da nije radi eura, vjeruj da bi volio i da ne prođemo, ali ako nam iole ozbiljna ekipa dođe u 3.pretkolu (a hoće), jebali smo ježa u leđa!ledeni_caj wrote:Nasa bruka veceras nikakve veze sa fizickom spremom nema. Raspad sistema uslijedio zbog masu drugih stvari...