ne mora biti karabiner umjesto rucke

Northland radnja u BBIhali gali halid wrote:... kupiti ovo
ne mora biti karabiner umjesto rucke
Cula sam bas jucer za tu trafiku. Nije mi na ruku ali cu morati provjeriti.DaffyDuck wrote:Jesi probala u onoj trafici u Drugoj kuci?VenomousV wrote:Gdje provjereno ima obicni, slani Kelly's cips?
Eto taman će ljudi prolaziti kroz fakture zbog nekoga ko hoće da kupi par pakovanja sirabiggrin wrote:bit101 wrote:... naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.
pa eto, nazovi onda njih i pitaj gdje su distribuirali...
Francuska presa za caj? Mislim da sam vidio u Kuci Caja na Dobrinji; imaju i poslovnicu u SCC-u. Trebalo bi da ima i u Franz & Sophie iza Markala.biggrin wrote:...onaj ko bokalčić u koji staviš čaj i zaliješ vrelom vodom, pa onda pritisneš odozgo k'o presu kojom sabiješ na dno travke, da tekućina bude bez njih, a pri tome povećaš koncentraciju okusa?
pa ako rade distribuciju, znaju valjda s kim imaju ugovore i mogu odmah dati odgovor. Ako su oni samo uvoznici onda nek ti kažu ko je distributer, pa zovi njihbit101 wrote:Eto taman će ljudi prolaziti kroz fakture zbog nekoga ko hoće da kupi par pakovanja sirabiggrin wrote:bit101 wrote:... naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.
pa eto, nazovi onda njih i pitaj gdje su distribuirali...nema smisla zvati ih stvarno, firma se bavi veleprodajom.
HvalaAkumAone wrote:Francuska presa za caj? Mislim da sam vidio u Kuci Caja na Dobrinji; imaju i poslovnicu u SCC-u. Trebalo bi da ima i u Franz & Sophie iza Markala.biggrin wrote:...onaj ko bokalčić u koji staviš čaj i zaliješ vrelom vodom, pa onda pritisneš odozgo k'o presu kojom sabiješ na dno travke, da tekućina bude bez njih, a pri tome povećaš koncentraciju okusa?
biggrin wrote:...onaj ko bokalčić u koji staviš čaj i zaliješ vrelom vodom, pa onda pritisneš odozgo k'o presu kojom sabiješ na dno travke, da tekućina bude bez njih, a pri tome povećaš koncentraciju okusa?

dobila si odgovor tamo gdje si pitalaAna Maria wrote:Gdje kupiti u Sarajevu DZEK za pumpu goriva za Golfa V 1.9 TDI ???
063 304 560, slobodno pitaj ovog gospodina, reci da sam ti ja dao brojbiggrin wrote:bit101 wrote:... naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.
Dobri stari oki, rijesio sam stvari, prijatelj pijaninarDaffyDuck wrote:mali Ninja wrote:
Prijavio, nakon krace svadje izasli su na teren, stavili natpis pazi ledenice i razgulili![]()
Naljepnica ih ne oslobadja duznosti propisane zakonom. Sta misle da je sa naljepnicom ledenica nestala? Koji je upravitelj?
Joj druze imas po piku ali sve je to gola varalica, ja da imam vremena dosao bi da to zalijemo, ali prekratak sam sa vremenom...el_bake007 wrote:Gdje u Sarajevu da nađem varioca koji bi zavario ram od stolice(4 vara)? Ne mogu nigdje da nađem zamjenu za stolicu niti prihvatljivu zamjenu
Hvala puno, kontaktirao sam gaduga puska wrote:063 304 560, slobodno pitaj ovog gospodina, reci da sam ti ja dao brojbiggrin wrote:bit101 wrote:... naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.
Pa de i nama reci gdje ima kupiti mozzarellu di bufala.bit101 wrote:Hvala puno, kontaktirao sam gaduga puska wrote:063 304 560, slobodno pitaj ovog gospodina, reci da sam ti ja dao brojbiggrin wrote: pa eto, nazovi onda njih i pitaj gdje su distribuirali...
Hoću naravno, čim i meni javi. Rekao mi se javiti sutra.Dzontra_Volta wrote:Pa de i nama reci gdje ima kupiti mozzarellu di bufala.bit101 wrote:Hvala puno, kontaktirao sam gaduga puska wrote: 063 304 560, slobodno pitaj ovog gospodina, reci da sam ti ja dao broj
Evo da javim. Dobio sam informaciju da jedino u Mercator u Lozionickoj dostavljaju, povremeno. Gospodin je bio ljubazan da mi obeća da će me obavijestiti kad bude doslo. Ako još nekome treba, javite mi se na pm pa ću i ja vama prenijeti kad dodje.Dzontra_Volta wrote:Pa de i nama reci gdje ima kupiti mozzarellu di bufala.bit101 wrote:Hvala puno, kontaktirao sam gaduga puska wrote: 063 304 560, slobodno pitaj ovog gospodina, reci da sam ti ja dao broj
Imal u aldiju livanjskog sira, ili mozda onog poljoradovog livadskogbit101 wrote:Evo da javim. Dobio sam informaciju da jedino u Mercator u Lozionickoj dostavljaju, povremeno. Gospodin je bio ljubazan da mi obeća da će me obavijestiti kad bude doslo. Ako još nekome treba, javite mi se na pm pa ću i ja vama prenijeti kad dodje.Dzontra_Volta wrote:Pa de i nama reci gdje ima kupiti mozzarellu di bufala.bit101 wrote:
Hvala puno, kontaktirao sam ga
Nažalost ali izgleda da nigdje u glavnom gradu države ne možeš otići i kupiti sir koji se kod nas smatra luksuzom. Kad sam nedavno bio u Njemačkoj vidio sam u običnom Aldiju dvije vrste bufala mocarele. Stvarno žalosno.
U Mercatoru Lozionicka odavno nema. Ja sam tu pravo često jer radim blizu.bit101 wrote: Evo da javim. Dobio sam informaciju da jedino u Mercator u Lozionickoj dostavljaju, povremeno. Gospodin je bio ljubazan da mi obeća da će me obavijestiti kad bude doslo. Ako još nekome treba, javite mi se na pm pa ću i ja vama prenijeti kad dodje.
Nažalost ali izgleda da nigdje u glavnom gradu države ne možeš otići i kupiti sir koji se kod nas smatra luksuzom. Kad sam nedavno bio u Njemačkoj vidio sam u običnom Aldiju dvije vrste bufala mocarele. Stvarno žalosno.