Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote:
A stanica milicije se cak i vidi u kadru
jebe se policiji, u logavini imas uvijek makar jedno auto doslovno 5 metara od ulaza u stanicu parkirano na trotoaru
kolica sa bebama, babe, svi moraju lagano na cestu pa nisaniti izmedju auta koja prolaze... i mislis da se neko iz stanice pocesao zbog toga
kakavdanakneiskustvu wrote:nisam siguran da ima imunitet od plaćanja kazni za saob. prekrsaje
Sjecam se da Radeljasu nisu mogli nista dok je bio poslanik u SKS kad je guzio “toyotinog leksusa” po pjesackim prelazima i trotoarima na skretanju kod apoteke i Mis Irbinoj!
tempuser wrote:
Sto je najgore mislim da on kao poslanik u skupstini KS ima imunitet, ali dovoljno je on kaznjen kakvog kretena ima.
On je u Parlamentarnoj skupstini BiH a moguce je da ima dozvolu od mupa koja ga izuzima od saovracajnih pravila.
Ali svejedno parkiranje ovdje pokazuje koja je to fukarescina u dusi...okolo placenog parkinga hejbet a ima i altu u kojoj je dzaba prvi sat.
Ali kad se sirotinja dokopa para....
Svaki politicar i mocnik ovdje pokazuje bahatost! Oni su pi*ke u dusi pa kad se dokopaju vlasti kontaju da su neke lole. Sistem izvrnutih vrijednosti vlada...
Zaim je vrhunski prodavac ubleha. Zanimljivo je koliko je poreskih para prisvojio (necu reci da je zaradio) za nista!
Pa sincina mu bio (ili je jos uvijek) na spisku zasluznih umjetnika koji dobijaju mjesecnu "platu" iz budzeta.
ja se pitam za sta? Zato sto je koristan drzavi? I Babo i babin sincina.
Black swan wrote:forumaši će izmisliti i imuniten za ubojstvo
Po clanu 108. poslovnika (valjda sam dobbro upratio) SKS poslanici uzivaju imunitet u skladu sa Zakonom o imunitetu FBiH koji opet u clanu 3. kaze:
(Osobe koje imaju pravo na imunitet (isključenje od krivične i građanske odgovornosti))
Član 3.
Članovi Predstavničkog doma i delegati u Domu naroda, kao i članovi kantonalnih zakonodavnih tijela, neće biti krivično ili građanski odgovorni za bilo koji postupak izvršen u okviru njihovih dužnosti u Parlamentu Federacije Bosne i Hercegovine, ili kantonalnih zakonodavnih tijela.
Svasta se nesto poze podvuci pod "njihove duznosti"
kakavdanakneiskustvu wrote:nisam siguran da ima imunitet od plaćanja kazni za saob. prekrsaje
Sjecam se da Radeljasu nisu mogli nista dok je bio poslanik u SKS kad je guzio “toyotinog leksusa” po pjesackim prelazima i trotoarima na skretanju kod apoteke i Mis Irbinoj!
Sinoc hocu iz Tina Ujevica polukruzno u Cekalusu, a neka imbecilka nabila crni Q5 u stealth modu sa 4 zmigavca na sred onog piklica tj raskrsnice, vjerovatno ceka potomka imbecila iz Kacilinog obdanista. Cita mi sa usana poruku i kao nije joj jasno...
Neki dan na Bettermanovom parkingu u Visokom, auta parkirana na putu pored one knjižare i lijevo i desno, jedva se provukoh. Onda na raskršću kod Ziraat banke samo skrenem lijevo i tu nađoh 3 (slovima: tri) prazna parking mjesta. Ali, to je već nekih 5-10 metara dalje, valja koristiti noge.