Sirija vol. 2
- Challenger__
#21226 Re: Sirija vol. 2
Cober.
Bukvalan si a nisi ni baš blistave pameti. Nisi ti ništa razumio.
Bukvalan si a nisi ni baš blistave pameti. Nisi ti ništa razumio.
-
cbrt
#21227 Re: Sirija vol. 2
To izdizanje iznad drugih je takođe sindrom kompleksaša koji čas pati od sindroma niže vrednosti (drka na Esmu i Asada) a čas više pa poklapa neistomišljenike besmislenim frazama...
- Challenger__
#21228 Re: Sirija vol. 2
OK. Cober. Ti si proteroristička zvijezda Klix-a. Ti si div, ti si gorostas, podari nam besmrtnost, aaaaaamiiiiiiin!!
- Challenger__
#21229 Re: Sirija vol. 2
Akibh wrote:I ja serem po frakcijama AQ i ISILa, pusti suplju.
- husein_kapetan
#21230 Re: Sirija vol. 2
Da se razjasnimo jer izgleda jasno nije..na osnovu cega zakljuci.. ti.. da je sirija u libanu napravila bilo sta protov volje libanaca.. i kako bi se sirijski angazman u libanu mogao pod nos gurati kao ekvivalent zlocina..fakti dakle.. da se zna o cemu se prica...Co0l wrote:Da bi nekom uvrijedio intelekt,treba prvo da ga ima.Ako ti se ne cita nemoj,niko te ne tjera.husein_kapetan wrote:De Bogati ohladi malo..mislim u redu..imas svoje.. i neka ti ga.. ali ne vrijedjaj intelekt drugih.. nemas razloga..Co0l wrote:
Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.
Al hajd to,pravdanje i relativizirane stvari na onim snimcima je najgore od svega.
Dovoljno je proguglati malo da se shvati nesto.. i sta hoces reci.. Za nevjerovati.. vec nekoliko puta potenciras maglu i paucinu kao dokaz nekakvog "zlocina" ..
Ili ovim.. tvojim.. nesto drugo zelis reci..
A.. ovaj irak.. toliko na ustima.. da se samo malo bolje posveti toj temi.. mislim da bi i pticama na grani bio jasan ovaj "utjecaj sirije na fakte iracke"..
A mozda ipak tako nije.. nego.. da vidimo kako jeste..
Bas sam nesto raspolozen..
-
Akibh
#21231 Re: Sirija vol. 2
Gubis se opasno, i tesko je komunicirati s tobom.Challenger__ wrote:Akibh wrote:I ja serem po frakcijama AQ i ISILa, pusti suplju.
Iskreno mislim da je tvoj isprani mozak jednako opasan kao i mozak vehabija i smradova koji se kane vratiti iz Sirije nazad u BiH...
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#21232 Re: Sirija vol. 2
Smirite hormone

- Grean
#21233 Re: Sirija vol. 2
@husein kapetan, jesi li ti stvarno ozbiljan kad postavljas takva ptanja?
Pola drzave se diglo na noge protiv Sirijskog uplitanja u unutrasnje stvari Libana kad su auto bombom ubili tadasnjeg premijera i ti ovdje postavljas pitanja sta je to Sirija uradila protiv volje Libanskog naroda. Ja ne mogu da vjerujem, ili si neobavjesten ili dobro bezobrazan. Od kraja gradjanskog rata u Libanu se ni ne dise bez dozvole i uplitanja iz Damaska.
Pola drzave se diglo na noge protiv Sirijskog uplitanja u unutrasnje stvari Libana kad su auto bombom ubili tadasnjeg premijera i ti ovdje postavljas pitanja sta je to Sirija uradila protiv volje Libanskog naroda. Ja ne mogu da vjerujem, ili si neobavjesten ili dobro bezobrazan. Od kraja gradjanskog rata u Libanu se ni ne dise bez dozvole i uplitanja iz Damaska.
- husein_kapetan
#21234 Re: Sirija vol. 2
Chelli Boga ti.. de' mi prevedi ovu "umnu analizu" level Frojd 2.0 iznad..Challenger__ wrote:OK. Cober. Ti si proteroristička zvijezda Klix-a. Ti si div, ti si gorostas, podari nam besmrtnost, aaaaaamiiiiiiin!!
Evo citam deseti put.. i ne mogu da dosegnem analiticku nedvojbenu poruku.. dijagnosticku..
I mi se ovamo dovijavamo dvije susvisle izreci sa ovo malo mikrona sive mase na raspolaganju..
- Challenger__
#21235 Re: Sirija vol. 2
Likovi pate i nadaju se čudu, a čuda za njih i njhove favorite NEMA. Duševni bol pretakaju u nesuvisle komentare. Sve izrekao Emir u "kme, kme, kme" komentaru. Ne treba gubiti vrijeme na taj svijet.husein_kapetan wrote:Chelli Boga ti.. de' mi prevedi ovu "umnu analizu" level Frojd 2.0 iznad..
Evo citam deseti put.. i ne mogu da dosegnem analiticku nedvojbenu poruku.. dijagnosticku..
I mi se ovamo dovijavamo dvije susvisle izreci sa ovo malo mikrona sive mase na raspolaganju..
-
SA 071
#21236 Re: Sirija vol. 2
Nemaju Rusi potrebe upumpavati vojsku tamo, jer ima oko 8 mil Rusa u Ukrajini, a i pola Ukrajinaca je naklonjeno Rusima. Oni zapadni Ukrajinci koji gravitiraju Kijevu su protiv Rusa. Što ne znači da ne bi slali i vojsku da ima potrebe za tim.cbrt wrote:Baš se pitam šta bi s Ukrajinom bilo da Rusi ne upumpavaju vojsku tamo...
- husein_kapetan
#21237 Re: Sirija vol. 2
Sto je babi milo..a ima ih..Grean wrote:@husein kapetan, jesi li ti stvarno ozbiljan kad postavljas takva ptanja?
Ja cu ti.. ako vremena imas navesti barem pet "ubica".. Haririjevih.. ono.. od 2007 ko' fol se proces vodi..
I za tvoju informaciju..i sam Saad nekoc rece da je pogrijesio optuzujuc Siriju..ali eto ti nesto fakat istinito mimo svih znas.. kad me vec u usta uzimas.. dedera.. uputi me.. i nas.. in totum..
- Co0l
#21238 Re: Sirija vol. 2
Sirijski uticaj u Iraku nije dolazio do izrazaja jer su drugi uticaji bili puno veci.Ali to ne znaci da ga nije bilo na nacin vec spomenut.husein_kapetan wrote:Da se razjasnimo jer izgleda jasno nije..na osnovu cega zakljuci.. ti.. da je sirija u libanu napravila bilo sta protov volje libanaca.. i kako bi se sirijski angazman u libanu mogao pod nos gurati kao ekvivalent zlocina..fakti dakle.. da se zna o cemu se prica...Co0l wrote:
Da bi nekom uvrijedio intelekt,treba prvo da ga ima.Ako ti se ne cita nemoj,niko te ne tjera.
A.. ovaj irak.. toliko na ustima.. da se samo malo bolje posveti toj temi.. mislim da bi i pticama na grani bio jasan ovaj "utjecaj sirije na fakte iracke"..
Sirija i Liban-o tome mozemo na temi o Libanu raspravljati.Mada unaprijed vidim da spadas u one sa kojima se i ne moze raspravljati jer imas vec predodređeno misljenje.Ovdje ti nece poci za rukom da prebacivanjem fokusa na nesto sasvim drugo skrenes sa teme podrske najgorem zlocincu u Siriji.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- husein_kapetan
#21240 Re: Sirija vol. 2
Evala..Challenger__ wrote:Likovi pate i nadaju se čudu, a čuda za njih i njhove favorite NEMA. Duševni bol pretakaju u nesuvisle komentare. Sve izrekao Emir u "kme, kme, kme" komentaru. Ne treba gubiti vrijeme na taj svijet.husein_kapetan wrote:Chelli Boga ti.. de' mi prevedi ovu "umnu analizu" level Frojd 2.0 iznad..
-
SA 071
#21241 Re: Sirija vol. 2
Bolan, i sada nakon 5 godina većina stanovništva je za Assada. Puno je više interno raseljenih u Siriji od ovih koji su izbjegli u treće zemlje. I ti interno raseljeni su uglavnom prebjegli na stranu pod kontrolom sirijske regularne vojske. To sve govori onome koji hoće da shvati, a onaj koji se oslanja na Reutersove istine i istine Sirijskog opservatorija iz Londona zastupa stavove kao ti.japin_mutapi wrote:to nije istina niko ne ubacuje nikoga u siriju(osim rusa i iranaca)
molim te da ne lažeš ovaj napaćeni narod
uostalom, zar je to izgovor i opravdanje bašaru da pobije sve te ljude i poruši cijelu zemlju
jadan je i bijedan to izgovor, i jadan je i bijedan taj čovjek koji to govori
karakterna nula, moralni patuljak, karikatura bez dostojanstva, bez časti i osjećaja, bez ljubavi i srca, bez duše ...
Da pogrešno ne shvatiš i ovi koji su izbjegli u treće zemlje su pobjegli od ISIL-a i drugih islamista unaprijeđenih u "pobunjenike"...
Last edited by SA 071 on 08/03/2016 23:23, edited 1 time in total.
- Challenger__
#21242 Re: Sirija vol. 2
Co0l wrote:Sirijski uticaj u Iraku nije dolazio do izrazaja jer su drugi uticaji bili puno veci.Ali to ne znaci da ga nije bilo na nacin vec spomenut.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#21243 Re: Sirija vol. 2
husein_kapetan wrote: Da se razjasnimo jer izgleda jasno nije..na osnovu cega zakljuci.. ti.. da je sirija u libanu napravila bilo sta protov volje libanaca.. i kako bi se sirijski angazman u libanu mogao pod nos gurati kao ekvivalent zlocina..fakti dakle.. da se zna o cemu se prica...

- Ironmen
#21244 Re: Sirija vol. 2
Ulaskom u rapsrave sa coolom, cbrt i slicnim kaznjavate sami sebe a i ostale normalne forumase koji prate temu radi vijesti nemojte to sebi dozvoljavati pametniji popusta 
- Challenger__
#21245 Re: Sirija vol. 2
Znači, kad su Hankara i Rijad (po S. Hershu) bacale plin po Sirijcima u Guti, ovdje je bila dreka na Damask. A sada kada njihova tzv. "opozicija" direktno baca plin na građane Srije (u Šejh Maksudu), sada se spinuje...
Ne valja vam posao ni malo.
Ne valja vam posao ni malo.
- Co0l
#21246 Re: Sirija vol. 2
Challenger__ wrote:Co0l wrote:Sirijski uticaj u Iraku nije dolazio do izrazaja jer su drugi uticaji bili puno veci.Ali to ne znaci da ga nije bilo na nacin vec spomenut.![]()
-
handžar88
#21247 Re: Sirija vol. 2
Nisu Turci dzaba izabrali crvenu kao podlogu na zastavi.. natopljena je ta zastava kroz historiju krvlju raznih naroda medju kojima je i nas. I u modernom vremenu nastavljaju tu tradiciju, pomazuci Amerikance u Afganistanu, Iraku, najveci su krivac u Sirijskom zlocinu.. treba li spomenuti genocid nad Jermenima?.. i ti glumis majmuna sa tom zlocinackom zastavom na avataru, i imas obraza da glumis moralnu osobu?japin_mutapi wrote:
- husein_kapetan
#21248 Re: Sirija vol. 2
Eto vidis.. samo dodje..Challenger__ wrote:Co0l wrote:Sirijski uticaj u Iraku nije dolazio do izrazaja jer su drugi uticaji bili puno veci.Ali to ne znaci da ga nije bilo na nacin vec spomenut.![]()
Sa malo truda.. ne previse..
- Challenger__
#21249 Re: Sirija vol. 2
Istina brate, totalna istina.Ironmen wrote:Ulaskom u rapsrave sa coolom, cbrt i slicnim kaznjavate sami sebe a i ostale normalne forumase koji prate temu radi vijesti nemojte to sebi dozvoljavati pametniji popusta
- Co0l
#21250 Re: Sirija vol. 2
Drago mi je da se slazete sa mnom da je sirijski rezim radio isto za sta sada druge optuzuje.husein_kapetan wrote:Eto vidis.. samo dodje..Challenger__ wrote:Co0l wrote:Sirijski uticaj u Iraku nije dolazio do izrazaja jer su drugi uticaji bili puno veci.Ali to ne znaci da ga nije bilo na nacin vec spomenut.![]()
Sa malo truda.. ne previse..