U bivsoj solajinoj,tamo od atlantisa prema kp domu,nisam.mogao vjerovati da to.policija ne kaznjava,pjesaci jednim dijelom,tamo od atlantisa do klraja re zgrade gdje su posll.prostori nema dvadesrt cm prostora za pjesake,je li do.mene sto.mi je to za ne povjerovati ili je to danas u stvari normalno?Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
Znam da prije policija tu zaista nije tolerisala parkiranje na trotoaru, šta se promijenilo u zadnje vrijema pa očito ne kažnjavaju. Jbt pa duže sam vozio tih nekih 400-500 metara nego od čaršije do svog sela
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
#21201 Re: Zeničani
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 13/08/2017 18:19, edited 1 time in total.
- phillie
#21202 Re: Zeničani
Analogijom luka na parking mjestu, sve je ovo normalno. Dok nismo bili Grad, nije ovoga bilo.
- avenija
#21203 Re: Zeničani
Broj vozila se uduplao u zadnjih 15 godina. Veliki je to problem.
- ExNihilo
#21204 Re: Zeničani
Jarane...hajd pokušaj ponovo.kakavdanakneiskustvu wrote:U bivsoj solajinoj,tamo od atlantisa prema kp domu,nisam.mogao vjerovati da to.policija ne kaznjava,pjesaci jednim dinelom,tamo od atlantisa domlraja re zgrade gdje su pisl.prostorimnema dvadesrt cm prostora za pjesake,je li do.mene sto.mi je to za ne povjerovati ili je to danas u stvari normalno?Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
Znam da prije policija tu zaista nije tolerisala parkiranje na trotoaru, šta se promijenilo u zadnje vrijema pa očito ne kažnjavaju. Jbt pa duže sam vozio tih nekih 400-500 metara nego od čaršije do svog sela
-
kakavdanakneiskustvu
#21205 Re: Zeničani
ExNihilo wrote:Jarane...hajd pokušaj ponovo.kakavdanakneiskustvu wrote:U bivsoj solajinoj,tamo od atlantisa prema kp domu,nisam.mogao vjerovati da to.policija ne kaznjava,pjesaci jednim dinelom,tamo od atlantisa domlraja re zgrade gdje su pisl.prostorimnema dvadesrt cm prostora za pjesake,je li do.mene sto.mi je to za ne povjerovati ili je to danas u stvari normalno?Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
Na mobitelu pisao a bez naocala za citanje,oslabio vid jbg
-
Mobile_Disco
#21206 Re: Zeničani
Gdje je onaj sto kaze da perco nema nista sa Celikom? Fejzbuk sw usijao 
-
channel10
#21207 Re: Zeničani
Daj link da citamoMobile_Disco wrote:Gdje je onaj sto kaze da perco nema nista sa Celikom? Fejzbuk sw usijao
- Casual's
#21208 Re: Zeničani
Sve što se pisalo prije 2-3 mjeseca ispostavilo se tačnim. 
- Norm
#21209 Re: Zeničani
...pa ti onda fakat odavno nisi bio 'gore'...tako je to vec ima i godina a stanje se pogorsalo kad je neki komesar ili sta vec iz policije uselio u onu zutu novu zgradu, pa su stavili rampu da se nemoze oko te zgrade vise 'parkiravat' pa su ga cuvali godinu dana policajci u civilnom autu 24/7 i onda noorod skont'o da se 'parkirava' na 'trutoar' jer policija nije nadlezna za Oto, samo za cuvanje komesarovih guzova...i eto nakon godine Oto postalo normalno...neznam samo da li ga policija jos cuva...Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
- kamen spoticanja
#21210 Re: Zeničani
+1channel10 wrote:Daj link da citamoMobile_Disco wrote:Gdje je onaj sto kaze da perco nema nista sa Celikom? Fejzbuk sw usijao
- Norm
#21211 Re: Zeničani
...samo ako ne zelis da ga rijesis...neki ljudi su nudili rijesenje parking prostora i za uduplani broj vozila...Ali se neko nije nas'o u tom...avenija wrote:Broj vozila se uduplao u zadnjih 15 godina. Veliki je to problem.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21212 Re: Zeničani
De da se kocenemokamen spoticanja wrote:+1channel10 wrote:Daj link da citamoMobile_Disco wrote:Gdje je onaj sto kaze da perco nema nista sa Celikom? Fejzbuk sw usijao
- N.N.
#21213 Re: Zeničani
Insajderi, da li je prodata RK Beogradjanka/Bosanka, kazu Bingo je uzeo ? 
- avenija
#21214 Re: Zeničani
Sta je sa gradskom kafanom ? Fudo se usutio
-
Kralj Tvrtko I.
#21215 Re: Zeničani
Ti si za muštuluka ako bude tako...N.N. wrote:Insajderi, da li je prodata RK Beogradjanka/Bosanka, kazu Bingo je uzeo ?
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#21216 Re: Zeničani
Sinoć sam gledao na Perčinom profilu malo, čovjek otvoreno priznaje da je u Čeliku i da se on u biti sve pita, tj. da on u šakama ima El Brezidentea.kamen spoticanja wrote:+1channel10 wrote:Daj link da citamoMobile_Disco wrote:Gdje je onaj sto kaze da perco nema nista sa Celikom? Fejzbuk sw usijao
Uglavnom, @smartXL ga onoliko brani, a onda se ovaj pokaki po njemu
-
Mustang1
#21217 Re: Zeničani
Neki mali stavio sliku sa bazena i vidi se stakor valjda u pozadini. Hoce li se sad konacno smilovati pa uloziti? 
- phillie
#21218 Re: Zeničani
Naravno, dva pakovanja misomora i/ili dvije misolovke i idemo daljeMustang1 wrote:Neki mali stavio sliku sa bazena i vidi se stakor valjda u pozadini. Hoce li se sad konacno smilovati pa uloziti?
-
s@mson
#21219 Re: Zeničani
Heh, pisao policiji, zvao desetine puta na 122, pisao gradonacelniku, pisao gradskoj upravi - NIKAD odgovora a kamoli rjesavanja tog problema...Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
pokusali preko skole nesto da rijesimo, mnogo ucenika svaki dan ide kolovozom jer ne mogu trotoarom, nista...
Mnogi invalidi su primorani da voze po saobracajnici a ne po nogostupu...
Zaista ne znam sta covjek vise da uradi pa da se to rijesi...
Jednostavno nece da nadju rjesenje a to je jednostavno...
Od Konzuma kod Doma Armije pa do dzamije Trgovisce je takva situacija, ne daj boze da mi djetetu nesto bude, imam zabiljezen svaki poziv i sacuvan svaki e-mail...
Spreman sam odlezati nekoga za svoje dijete...
- Norm
#21220 Re: Zeničani
....puno je to ulaganja...USTEDE!!!phillie wrote:Naravno, dva pakovanja misomora i/ili dvije misolovke i idemo daljeMustang1 wrote:Neki mali stavio sliku sa bazena i vidi se stakor valjda u pozadini. Hoce li se sad konacno smilovati pa uloziti?
- Norm
#21221 Re: Zeničani
U potpunosti razumijem, jer dok su moji blizaci bili mali i u kolicima vecinu vremena sam isao po saobracajnici...cak sam i ovdje to pisao i kritikovao...Znate sta se promjenilo za to vrijeme? Sad je jos gore...Rjesenjes@mson wrote:Heh, pisao policiji, zvao desetine puta na 122, pisao gradonacelniku, pisao gradskoj upravi - NIKAD odgovora a kamoli rjesavanja tog problema...Jimmy McNulty wrote:Neki dan nakon dugo vremena se zaputim od Doma Armije gore prema Mokušnicama i nisam mogao vjerovat kolika saobraćajna nekultura, pjhešaci hodaju ulicom, a auto parkirana na trotoaru, bukvalno od početka dole kod Doma Armija pa sve do gore, svaki centimetar trotoara je zauzet![]()
pokusali preko skole nesto da rijesimo, mnogo ucenika svaki dan ide kolovozom jer ne mogu trotoarom, nista...
Mnogi invalidi su primorani da voze po saobracajnici a ne po nogostupu...
Zaista ne znam sta covjek vise da uradi pa da se to rijesi...
Jednostavno nece da nadju rjesenje a to je jednostavno...
Od Konzuma kod Doma Armije pa do dzamije Trgovisce je takva situacija, ne daj boze da mi djetetu nesto bude, imam zabiljezen svaki poziv i sacuvan svaki e-mail...
Spreman sam odlezati nekoga za svoje dijete...
...a zamislite da neko kao ja, ne daoBog ni kriv ni duzan u trenutku nepaznje naudi necijem djetetu? Da li je ispravno mene odlezati, ili onoga ko nije rijesio problem koji je i uzrokovao sve to??? naravno opet ce se kola slomiti na nekom ko se nasao u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu dok ce uzrocnici, neradnici, hostapleri i interesdZije smijati nam se sa predizbornih plakata i za 30KM po glasu vladati narednih 4 god.
- Casual's
#21222 Re: Zeničani
Niko da prokomentariše..
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/581 ... rnost.html
-
Horcrux
#21223 Re: Zeničani
Odavno ne procitah vecu gomilu gluposti... Fuad Kasumovic, kao faktor nestabilnosti na Balkanu, pod budnim okom five eyes agencija...Casual's wrote:Niko da prokomentariše..
Last edited by Horcrux on 14/08/2017 18:53, edited 1 time in total.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21224 Re: Zeničani
Sta bi sa Kasualsom, nekad bio skroz solidan forumas.
A Bingo je fakat poceo divljat, sve zivo pokupovase... da hoce bogdo vratit stari izgled Beogradske sa onim ogromnim staklenim panelima i kakvim sexy roof barom
A Bingo je fakat poceo divljat, sve zivo pokupovase... da hoce bogdo vratit stari izgled Beogradske sa onim ogromnim staklenim panelima i kakvim sexy roof barom
- N.N.
#21225 Re: Zeničani
Pa jel istina za Bosanku i Bingo, ja sam to nacuo, nemoj da bude ja pustio info a laz bila
Zato pitam, ima li insajdera koji znaju nesto
Zato pitam, ima li insajdera koji znaju nesto