Raigor Stonehoof wrote:ja sam s uzitkom preigrao SR2 i 3, ali su sa 4 bas usrali motku... poceo sam je igrati ali prica je preglupa za moj ukus, koliko god je oni pokusavali uciniti smijesnom, meni ono djeluje kao da se neko dooooooobro napio drouge

pa prepricavao svoje halucinacije.
ma da su četvorku uradili na isti fazon, postalo bi repetetivno. sve tri sam igrao u kratkom vremenskom razmaku tako da u neka doba nisam siguran koja je misija bila u kojem dijelu. mislim i ovako je, pa su valjda rizikovali sa totalno otkačenim pristupom. trica je naravno i meni bolja, ali eto zbog tih nekih muzičkih referenci mi je smiješno
inače je SR generalno kratka igra što se tiče glavne priče. ostale one misije su ponekad grindanje, ali ok, solidna igra. ko voli GTA franšizu, naći će dosta toga što mu se sviđa.
nekako imam osjećaj da kada bi se spojila MAFIA i SR (ono što valja u tim igrama) dobio bi GTA, kod kojeg mi je jedino smetala antiklimaks završnica. i u petici, a najviše u četvorci. GTA SA je vrh. nema dalje. uz ME 1,2,3, Sim City 4, najdraža igra.