Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Isao debil pustinjom sa mamom i tatom i na svakih 2 minuta govori:
- Aaaa jesam zedan,aaa jesam zedan.
I napokon naidju na vodu, debil se napije, a mama sva sretna govori:
- Napokon,nece nas vise smarati kako je zedan.
A debil kaze:
- Aa jesam bio zedan,aaaaa jesam bio zedan.
Pita mali Perica caleta:
- Tata, kako se zvala Adamova tasta:
- Sine, Adam nije imao tastu, to je bio raj.
Pričaju Mujo i Haso:
- Znaš li ti Haso da svake tri minute u New Yorku jedna žena biva pregažena?
- Auuu, jeb'la majku, jest' izdržljiva...
Mujo, znaš li ti gdje je New York?
-Ne znam.
-To ti je 10.000 kilometara od Sarajeva.
-Auuu, vokojebine.
lavorpunvode wrote:
...
Dobili mujo-sarajlija, sandzo i crnac djecu, zove ih doktor da dodju u porodiliste jer imaju problem. Dosli oni cekaju hecima i eto ti njega, kaze imamo problem izmjesali smo bebe ne znamo koje je cije... Sute svi kad mujo ko iz topa - ja crnca ne dam dok se ne ustanovi koji je sandzaklija
...
ne kontam sto su crnca zvali kad njegovo ocito nisu pomijesali malo nelogicno
Ono jes', al jebiga, kako drukčije iskonstruisat ovaj vic, a da poenta ima smisla (Mujo uzima dijete koje očigledno NIJE njegovo, da bi izbjegao šansu da dobije dijete koje bi moglo poteći od neželjene osobe).
Ja predlazem da se ovaj vic obustavi dok se ne pronađe neko rješenje!
Kako crnac zna da Mujina ili sandzina zena nije crnkinja? Je li ovo rješava stvar?
eurosmijeh wrote:Napio se crnogorac, došao pred kuću i zove ženu...........
- Zorkaaaaaaaaaaa!!!
- Šta je šta vičeš?
- Zorka jesam li ja jači od tebe?
- A jesi, čoče.
- A mogu li ja Zorka tebe istući?
- A možeš čoče!
- Pa reci mi Zorka, zašto se onda ja tebe bojim?
eurosmijeh wrote:Napio se crnogorac, došao pred kuću i zove ženu...........
- Zorkaaaaaaaaaaa!!!
- Šta je šta vičeš?
- Zorka jesam li ja jači od tebe?
- A jesi, čoče.
- A mogu li ja Zorka tebe istući?
- A možeš čoče!
- Pa reci mi Zorka, zašto se onda ja tebe bojim?
Ridjobrki wrote:- Zašto nijedna nagrada 'Preminger' nagradne igre nije otišla u Banoviće?
- Niko nije našao O pod čepom.
Objašnjenje vica: Bihaćka pivovara je organizirala nagradnu igru povodom SP u Brazilu gdje je trebalo skupiti slova
Z-M-A-J-E-V-I . Ljude iz Banovića često zezaju kako A izgovaraju kao O pa sukladno tomu izgovaraju ZMAJEVI kao ZMOJEVI. Zato je ovaj vic malo do umjereno smiješan jer k'o biva ovi su pod čepovima tražili O koje nije ni postojalo, nepostojano O takorekuć
Krivo ispričan vic. Slovo "O" postoji (BanOvići), problem je u tome što niko nije slao čep sa slovom "A" već su svi (Banovićani) slali po dva ćepa sa slovom "O", misleći (što je suština vica) da se piše "BOnovići", kako oni i izgovaraju.
U svakom slučaju odličan vic, nije potrebno objašnjenje, ko treba da razumije, razumjet će
Poslije ovog i eurosmijeh moze komotno neki napisati, bez straha
Dobijes i uputstvo za vic, jarane prekucali smo humor.. treba ovo zatvarati na vrijeme...
@dragma
Pa bice da je do mene, nisam ljubitelj viceva
Zadnji vic koji me nasmijao sam cuo prije 5-6 godina, a i to je bilo vise do nacina na koji je jaran ispricao, a ja bio napusen...
Dolazi baba u prodavnicu i trazi kilu limuna, pita je prodavacica hoce li kesu, a ona odgovara.. jok, kotrljat cu ih do kuce
KPNCTNJAH wrote:Poslije ovog i eurosmijeh moze komotno neki napisati, bez straha
Dobijes i uputstvo za vic, jarane prekucali smo humor.. treba ovo zatvarati na vrijeme...
Što je najgore, ni sam nije razumio ono što je objašnjavao.
dragma, jarane, hajd ponovo pročitaj koja se riječ skupljala
KPNCTNJAH wrote:Poslije ovog i eurosmijeh moze komotno neki napisati, bez straha
Što je najgore, ni sam nije razumio ono što je objašnjavao.
dragma, jarane, hajd ponovo pročitaj koja se riječ skupljala
Fakat, ne znam koji mi je k. danas, @alkalna_baterija imaš pivu od mene a riđobradi i ostali veliko izvinjenje što sam se pokusao praviti pametan.
@Kristijan, nisi me dobro skonto jarane, upravo obratno od onoga šta misliš da sam ti rekao. Trebao sam staviti ovo na tvoj komentar ali jbg, danas stvarno nije moj dan.