Nešto ovako:

FIS vitez imao. Vidjala cestomoon_walker_90 wrote:kupiti kalupe za oraščiće?
Nešto ovako:
ZahvaljujemLoo wrote:FIS vitez imao. Vidjala cestomoon_walker_90 wrote:kupiti kalupe za oraščiće?
Nešto ovako:
Bude i u Marsu
Penny Nedjarici..mislim da sam prije par dana ugledala ih
Pogledaj u Primus balkanu preko puta elektroprivredeAltsa wrote:Gdje uzeti zastitnu traku za zid. Ono kad naslonom stolice stalno grebes po zidu
koliko se sjecam vatrogasci su to nekad radili ako je u pitanju stambena zgrada ...mali Ninja wrote:Gdje ima kakva sluzba za skidanje ledenica sa krova, ledenice su ko flasa od 2l?
čuj služba...natakariš "pazi se ledenica sa krova" natpis i to je tomali Ninja wrote:Gdje ima kakva sluzba za skidanje ledenica sa krova, ledenice su ko flasa od 2l?
pa naravno, sad su u stanju pripravnosti radi sprječavanja šumskih požara na planinamamali Ninja wrote:Stambena zgrada je u pitanju, vatrogasci zauzeti kaze nije im to prioritet
Nema u PB.muha_sa wrote:Pogledaj u Primus balkanu preko puta elektroprivredeAltsa wrote:Gdje uzeti zastitnu traku za zid. Ono kad naslonom stolice stalno grebes po zidu
CZ? Doduse i vatrogasci su pod CZ.mali Ninja wrote:Gdje ima kakva sluzba za skidanje ledenica sa krova, ledenice su ko flasa od 2l?
Upravitelj je dužan da to skine s krova. Nek im se predstavnik stanara nakači.mali Ninja wrote:Stambena zgrada je u pitanju, vatrogasci zauzeti kaze nije im to prioritet
Dzontra_Volta wrote:Upravitelj je dužan da to skine s krova. Nek im se predstavnik stanara nakači.mali Ninja wrote:Stambena zgrada je u pitanju, vatrogasci zauzeti kaze nije im to prioritet
Prijavio, nakon krace svadje izasli su na teren, stavili natpis pazi ledenice i razguliliDaffyDuck wrote:Dzontra_Volta wrote:Upravitelj je dužan da to skine s krova. Nek im se predstavnik stanara nakači.mali Ninja wrote:Stambena zgrada je u pitanju, vatrogasci zauzeti kaze nije im to prioritet![]()
Upravitelj. I to pismena prijava- email, fax ili posta s povratnicom. Ako se desi kakva steta da imate trag da ste prijavili.
Tropic u Lukavici, ponekad bude. Ako ti je blize provjeri prvo u Heljic-u kod hotela Europa, na cosku ulice; i u M.A.S. shop-u kod Cobanije, preko puta malog parka kod trolejbuske stanice.bit101 wrote:Tapcraft market zatvoren
Gdje ću sada kupovati buffala mozzarelu? Neko ideju? Obišao sam sve veće markete osim tropic-a u lukavici. Ne mogu da vjerujem da nigdje u gradu nema kupiti. Ljudi me čudno gledaju kad ih pitam ima li, niko čuo nije za taj sir
problem je sto maltene niko nema dozvolu za uvoz iste, pa je ni nema u marketima... Jedino ovaj fazon kad neko uveze manje kolicine pa ko zna kako tarifiraAkumAone wrote:Tropic u Lukavici, ponekad bude. Ako ti je blize provjeri prvo u Heljic-u kod hotela Europa, na cosku ulice; i u M.A.S. shop-u kod Cobanije, preko puta malog parka kod trolejbuske stanice.bit101 wrote:Tapcraft market zatvoren
Gdje ću sada kupovati buffala mozzarelu? Neko ideju? Obišao sam sve veće markete osim tropic-a u lukavici. Ne mogu da vjerujem da nigdje u gradu nema kupiti. Ljudi me čudno gledaju kad ih pitam ima li, niko čuo nije za taj sir
mali Ninja wrote:
Prijavio, nakon krace svadje izasli su na teren, stavili natpis pazi ledenice i razgulili
Ne mislim da je to problem. Tapcraft je naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.DaffyDuck wrote:problem je sto maltene niko nema dozvolu za uvoz iste, pa je ni nema u marketima... Jedino ovaj fazon kad neko uveze manje kolicine pa ko zna kako tarifiraAkumAone wrote:Tropic u Lukavici, ponekad bude. Ako ti je blize provjeri prvo u Heljic-u kod hotela Europa, na cosku ulice; i u M.A.S. shop-u kod Cobanije, preko puta malog parka kod trolejbuske stanice.bit101 wrote:Tapcraft market zatvoren
Gdje ću sada kupovati buffala mozzarelu? Neko ideju? Obišao sam sve veće markete osim tropic-a u lukavici. Ne mogu da vjerujem da nigdje u gradu nema kupiti. Ljudi me čudno gledaju kad ih pitam ima li, niko čuo nije za taj sir![]()
Ne znam sta je u pitanju, al je jedan restora muku mucio da nadje nacin da uveze. Bosnian problems
bit101 wrote:... naručivao preko Bakalar commerce-a, firma iz Čapljine koja se bavi uvozom namirnica. Tako da to preko njih ide.
Jesi probala u onoj trafici u Drugoj kuci?VenomousV wrote:Gdje provjereno ima obicni, slani Kelly's cips?