Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Mikady

#21201 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Sta je ovo svega par postova nakon pobjede :mrgreen:

Da smo kojim slucajem izgubili garantujem da bi sada diskutovali na 900oj stranici.

Image

Mozete vi pricat' sta hocete ali Pape je dokazao svoje i kao igrac i kao selektor :bih:
Mikady

#21202 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Edin H. wrote:Kaze Pape i ukoliko pobijedimo Grcku moracemo pobijediti Latviju i Cehoslovacku :-) :D

Uglavnom odmjerena izjava, za Misimovica jos nije odlucio, ali i ukoliko ne bude igrao protiv Grcke na njega ce racunati u sljedecoj utakmici.
Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u historiji jos jednom demonstrira svoje znanje.

Šamara iz tekme u tekmu sve strucnjaka sa klix.ba foruma 8)
Logovan

#21203 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

Edin H. wrote:Kaze Pape i ukoliko pobijedimo Grcku moracemo pobijediti Latviju i Cehoslovacku :-) :D
Ma malo se zabunio, malo ga euforija uhvatila. :D
Kontra__

#21204 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Mikady wrote: Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u historiji.
:lol:
Edin H.

#21205 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

_terminaš_ wrote:
Ma malo se zabunio, malo ga euforija uhvatila. :D
Ma kada pobijedimo simpatican mi je sa svojim lapsusima.

Najsmjesnije je sto smo vec jednom igrali u Slovackoj (3 - 2 za nas) pod njegovim vodstvom.
To je ona tekma kad se Begovic naprasno satro razbolio, inace super je bilo u Bratislavi, bio sam na tekmi.
Mikady

#21206 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Kontra__ wrote:
Mikady wrote: Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u historiji.
:roll: Nemas sta reci.. pa :lol:

Opet vam Safet suknu ali posteno.
Tacno ce vam cir nabiti, nikako da zijani :lol: :lol:
MOSALJOZE

#21207 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by MOSALJOZE »

Mikady wrote:Sta je ovo svega par postova nakon pobjede :mrgreen:

Da smo kojim slucajem izgubili garantujem da bi sada diskutovali na 900oj stranici.

Image

Mozete vi pricat' sta hocete ali Pape je dokazao svoje i kao igrac i kao selektor :bih:
a gdje je video rekorder?? :D dobra slika
Kontra__

#21208 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Mikady wrote:
Kontra__ wrote:
:roll: Nemas sta reci.. pa :lol:

Opet vam Safet suknu ali posteno.
Tacno ce vam cir nabiti, nikako da zijani :lol: :lol:
Dovoljan je prasak smijeha na gornju konstataciju koja nema potpore niti moze biti argumentirana.
cvrčak_na_hedonizmu

#21209 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Nekima je teže ugurati cenat u glavu nego metar u guzicu.

Ako odigramo slično protiv Grčke u Zenici mi gubimo utakmicu. Zahirović :skoljka: Medunjanin :skoljka: Neki još prizivaju Misimovića u ekipi :skoljka:

Meni su se smijali kada sam govorio da od trojca Misimović, Pjanić i Medunjanin samo jedna može igrati. To se ispostavlja tačnim.

Dalje, Zukanović ima odigranu čak jednu cijelu utakmicu na mjestu štopera ( Alžir ne računam, vaterpolo a ne fudbal ). Nemoguće je zaključiti da li je kalibar za reprezentaciju. Očito je da bi to mogli otkriti u Zenici kao što smo otkrivali za Vranješa u Atini što je amaterski.

Zahirović na poziciji zadnjeg veznog je smiješan igrač, sakriva se iza igrača, šalje alibi pasove prvom do sebe, gubi se u prostoru, ispada i tako konstantno. Kvalitet taman da se bori za prvih 11 u Nalčiku. Medunjanin, nema komentar, grrozno.

Grčka ako uštopa Pjanića, a hoće, pitanje je kakva će biti distribucija lopti prema Džeki i Ibiševiću. Ovoliko prostora sigurno neće imati. Džeko bez upotrebljivih lopti ne može ništa. Sa upotrebljivim loptama je top 5 napadača svijeta. Ako Sušić taj problem pokuša riješiti gluho bilo sa Medunjaninom i/ili Misimovićem od preve minute nećemo daleko jer će nas Grčka pretrčati i nećemo imati veznog reda uopšte pa ćemo ( opet ) da nabijamo lopte prema napadačima.

Što smo eksperimentisali i isprobali, isprobavali smo, sad je gotovo.

Nisam optimista.
leki hz

#21210 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by leki hz »

Mikady wrote:Sta je ovo svega par postova nakon pobjede :mrgreen:

Image

Ma ne mogu stić' da pišu o utakmici, valja se sad nadugo i naširoko ismijavati njegovoj izjavi za čehoslovačku, kako se pojedinci hvataju za svaku njegovu riječ to je nevjerovatno. Samo ti Pape svoj poso', a zlobnici nek crknu od muke.
Mikady

#21211 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Dovoljan je prasak smijeha na gornju konstataciju koja nema potpore niti moze biti argumentirana.

Safet postavlja neke nove standarde za nas nacionalni tim a nabija forumasima komplekse.

Ma ne mogu stić' da pišu o utakmici, valja se sad nadugo i naširoko ismijavati njegovoj izjavi za čehoslovačku, kako se pojedinci hvataju za svaku njegovu riječ to je nevjerovatno. Samo ti Pape svoj poso', a zlobnici nek crknu od muke.
Poslije grada gdje zivi, fizicke konture lica, modnih detalja, vokabulara, CIPSA, izmislice oni nesto sesto da ga kritikuju.

Safet Susic Pape dr. fudbala, strategije i formacije
Kontra__

#21212 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Mikady wrote: Safet postavlja neke nove standarde za nas nacionalni tim a nabija forumasima komplekse.
Lakicu Laki doista si tezak i nemoguc sagovornik, nikakav diskutant sa jako siromasnim vokabularom, a jos si se i na nekoliko drugih tema prikazao kao odlican troll, tako da zaista ne vrijedi dragocijeno vrijeme na takvog frajera gubiti.

Vrijeme ce pokazati, ali zasada Safet nije najbolji selektor jer, logicno, nije prekoracio onu branu koja vodi na prvenstvo, uostalom kao nijedan selektor prije njega. Ovo ce sigurno tvoje mozdane vijuge shvatiti, nije tesko. Isti je dakle kao i prijasnji sefovi struke, ni bolji ni losiji - nije se kvalifikovao, sto je primarni cilj. Na dobrom je putu, a da li je najbolji ili ne, sudit cemo poslije oktobra 2013. godine.
Dead Man Walking

#21213 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Dead Man Walking »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Grčka ako uštopa Pjanića, a hoće, pitanje je kakva će biti distribucija lopti prema Džeki i Ibiševiću. Ovoliko prostora sigurno neće imati.
Iako se uglavnom slazem s tobom, bas zbog ove cinjenice mislim da je Misimovic potreban posto nemamo nikakvu drugu opciju u veznom redu koja bi pruzila neku nadu kad Pjanicu natovare 2 pit bulla.
Logovan

#21214 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Logovan »

cvrčak_na_hedonizmu@ Što znači da si ti već upisao poraz. Bravo. :-) Najbolje da se odmah predamo jer nemamo šanse protiv njih jer će nam 100% zatvoriti Pjanića, napadači će biti odsječeni, oni će nas pretrčavati kako i kada hoće i to je jedno 3:0 za njih.

Kad nam je neki selektor ili neki igrač pesimista onda se žalimo da nam reprezentacija nema pobjednički mentalitet i seremo po njima a naša raja još gora....
Misimović treba biti pozvan protiv Grčke.
Mikady

#21215 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Kontra__ wrote:
Mikady wrote: Safet postavlja neke nove standarde za nas nacionalni tim a nabija forumasima komplekse.
Lakicu Laki doista si tezak i nemoguc sagovornik, nikakav diskutant sa jako siromasnim vokabularom, a jos si se i na nekoliko drugih tema prikazao kao odlican troll, tako da zaista ne vrijedi dragocijeno vrijeme na takvog frajera gubiti.

Vrijeme ce pokazati, ali zasada Safet nije najbolji selektor jer, logicno, nije prekoracio onu branu koja vodi na prvenstvo, uostalom kao nijedan selektor prije njega. Ovo ce sigurno tvoje mozdane vijuge shvatiti, nije tesko. Isti je dakle kao i prijasnji sefovi struke, ni bolji ni losiji - nije se kvalifikovao, sto je primarni cilj. Na dobrom je putu, a da li je najbolji ili ne, sudit cemo poslije oktobra 2013. godine.
Da li si tako ostar na jeziku ovako uzivo ili ti ga LIVE, volio bi da znam :mrgreen:

Sramota, opet pogresno selektovanje igraca!
A gdje je tu Cocalic gdje je Irfan Ljevakovic, sta je sa Djuricem :roll: zasto nije pozvat Kolasinac..a moglo se jos jednom otici kod Izmeta Hajrovica :sad:
Sta je sa Vrancicem, zar da Avdija ima prednost. Ovi gore pobrojani igraci moraju igrati u reprezentaciji i ne igraju samo zbog toga sto im Safetov brat nije menager.

Hocemo ostavku Safetovu dok nije kasno, covjek pojma nema pa zar jedne jadne slovence samo sa 0-3 da pobjedi...
Pape odlazi, svaka cast njemu kao igracu ali kao trener je nula, zbog njega smo izgubili dva boda u Atini. Kmeeee kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee

Opet vam Safet suknu al posteno. Tacno ce vam cir nabiti, nikako da zijani
cvrčak_na_hedonizmu

#21216 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Dead Man Walking wrote:
Grčka ako uštopa Pjanića, a hoće, pitanje je kakva će biti distribucija lopti prema Džeki i Ibiševiću. Ovoliko prostora sigurno neće imati.
Iako se uglavnom slazem s tobom, bas zbog ove cinjenice mislim da je Misimovic potreban posto nemamo nikakvu drugu opciju u veznom redu koja bi pruzila neku nadu kad Pjanicu natovare 2 pit bulla.
Miske je igrao u Atini i šta bi, ništa. Brzim krilima treba osloboditi Pjanića a ne lažnim tipa Ibiševića, Medunjanina i Misimovića. Glavu dajem da će Sušić početi utakmicu sa Pjanićem i Medunjaninom/Misimovićem u ekipi + dva napadača = četiri relativno spora/loša defanzivca + Zahirović koji ne zna i ne može iznijeti loptu sa naše polovine.

Meni to ne izgleda dobro uopšte. Naročito nakon ovakve predstave protiv Slovenije. Šuplji smo kao švicarski sir.
_terminaš_ wrote: Kad nam je neki selektor ili neki igrač pesimista onda se žalimo da nam reprezentacija nema pobjednički mentalitet i seremo po njima a naša raja još gora....
Pardon, barem je poznata naša euforija, tu smo šampioni svijeta.
Dead Man Walking

#21217 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Mikady wrote:
Kontra__ wrote:

Da li si tako ostar na jeziku ovako uzivo ili ti ga LIVE, volio bi da znam :mrgreen:

A gdje je tu Cocalic gdje je Irfan Ljevakovic, sta je sa Djuricem :roll: zasto nije pozvat Kolasinac..a moglo se jos jednom otici kod Izmeta Hajrovica :sad:
Sta je sa Vrancicem, zar da Avdija ima prednost. Ovi gore pobrojani igraci moraju igrati u reprezentaciji i ne igraju samo zbog toga sto im Safetov brat nije menager.

Hocemo ostavku Safetovu dok nije kasno, covjek pojma nema pa zar jedne jadne slovence samo sa 0-3 da pobjedi...
Pape odlazi, svaka cast njemu kao igracu ali kao trener je nula, zbog njega smo izgubili dva boda u Atini. Kmeeee kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee

Opet vam Safet suknu al posteno. Tacno ce vam cir nabiti, nikako da zijani
Krenimo redom i logicno… Gdje lubenica? Gdje lubenica? Sta si, kaze, reko? Gdje lubenica? Gdje lubenica? Jes to, kaze, mene pito za lubenicu? Eno ti je iza ormara gdje si je i ostavio. Kaze, rasjece na pola. Vadi kospe, vadi kospe, vadi kospe, vadi kospe, izvadio kospe! Izvadio! Sto nisi, kaze, saceko i mene da skupa vadimo kospe. Nisam mogo. E kae, hajde. Hm-ha ispade. Hajde opet. Hm-ha ispade. Haj jos jednom. Hm-ha ispade. Jel, kaze, moguce da tebi svaki put hm-ha ispadne, a meni hm-ha ne ispadne? Jeste kaze. Eh, hrmpalija ovoliki ustade. Kaze, eh da vidimo cija majka crnu vunu prede! Moja majka? Moja majka uopste dzemper ne nosi! Nikad nije dzemper obukla! Krene odozdo. Fishh. Ide lift, ide lift, ide, uuuufsh. Stade. Zaglavio se. Sta je bilo? Zaglavio se. Zice. On vuce vamo, on..grr.. vuce zicu.. tkktkk.. Gotovo. Puce zica i tako da su oni morali da preduzmu te mjere.
Dead Man Walking

#21218 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Dead Man Walking wrote:
Miske je igrao u Atini i šta bi, ništa. Brzim krilima treba osloboditi Pjanića a ne lažnim tipa Ibiševića, Medunjanina i Misimovića. Glavu dajem da će Sušić početi utakmicu sa Pjanićem i Medunjaninom/Misimovićem u ekipi + dva napadača = četiri relativno spora/loša defanzivca + Zahirović koji ne zna i ne može iznijeti loptu sa naše polovine.
Pa igrao je Miske, al nije igrao Pjanic. Isti slucaj, samo sto su zatvorili Misketa i hopa. A to ko ce igrati i ptice na grani znaju. :)
Mikady

#21219 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

Zukanovicu je ocito brzina velika slabost, nekoliko puta su mu pobjegli slovenci.
Zukanovic i Vranjes imaju ocite mane. Bice da je Cocalic bolji :? :lol:

Ali da nije pozvan u repku neki bi glavu Papetu odfikarili, ispadao je i u belgijskoj ligi vec podosta puta.
Ali ne,sto ga ne zove ovo, ono :roll:

Jednostavno trom je da igra zadnjeg veznog, a da igra beka pa njega bi sve i jedan igrac pretrco spor je nenormalno.
Hajde makar nema problema sa sportskim drzavljanstvom ili papirologijom :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#21220 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

@Tabelarni_prikaz,

jel logičnije bilo da se Zukanović provjeri prije godinu dana ili šest mjeseci ? Nije da nije bilo prilika. Mora da si jeki genije ako možeš procijeniti igrača nakon jedne utakmice na poziciji štopera ( gdje je uigranost vrlo bitna ). Zaboravio si kakav je bio Pandža na početku ? Pa nije play station da se ljudi uigraju nakon jedne odigrane utakmice. Genijalan si :oops:
Mikady

#21221 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

@Spamer Cvrcak spamaj negdje drugo siroko ti polje temi na forumu za trolanje 8)
Jucer Corol danas tablica ili kako vec :roll: neko vam to fali..

Pametnom dosta.
admir.b

#21222 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by admir.b »

VRanjes i Spaha u nasoj odbrani su extra tandem.Zukanovic je odigrao prvu utakmicu i sasvim normalna je njegova igra,tj.neuigranost s ostalim iz naseg tima :-)
Kontra__

#21223 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Kontra__ »

Mikady wrote: Da li si tako ostar na jeziku ovako uzivo ili ti ga LIVE, volio bi da znam :mrgreen:

Da nisi u Americi i da ti nije dogadjaj godine otici sa rajom na teferic kad ti repka podjahkad dodje, mozda bi me i upozno, ovako... Tesko! 8-)

2. Nabroj mi igrace Allahati Dragog koji bi trebali sacinjavati klupu bh. reprezentecije! Necemo Cocalice, Zukanovice, i ostale - uredu, ko ce sjediti na klupi? Trivunovic iz Borca, Bogicevic iz Zelje, Suljic iz Sarajeva? Neki mozda iz kantonalne lige?
Kakav lik Bog te vidio, al' fakat lik! Bio bi jedini frajer koji pravi repku od 11 igraca i koji nikad nikog ne zove. :lol:
Artest

#21224 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Artest »

Valjda su se razisli padobranci...

Helem, za mene utakmica koja nije ponudila skoro nista dobra. :D Vec sam spominjao da bismo mozda trebali zrtvovat Vedu, da bi uletio Medunjanin i pomogao Pjanicu (5 u vezi), koji ce najvjerovatnije dobit dva flastera.

Ali kakav crni Medunjanin. Ovo veceras je bilo ocajno. Prespor; fizicki nespreman; okrece se ko Sesar...

Lulic me ponovo nije kupio na poziciji lijevog beka. Jedno njegovo ispadanje moze zavrsit kobno. Uvalit ce ga vec neki mitroglu.

O Zahirovicu je vise sve receno, stvarno mi se ne da vise. Safet ovih dana treba biti na stalnoj liniji sa Rahimicem i pitati ga za iskreni odgovor: Mozes li?
Salihovic se nece stici oporavit, tako da zaboravite na njega.

Veceras Stevanovic i Zukanovic, prilicno tanki. Mujdza se vraca na desnog beka, tako da ostaje dilema izmedju Vranjesa i Zukanovica. Ja biram ovog drugog. Trebace zbog skoka, a i jak je u duelu. Vranjes nije nista brzi, iako je dosta nizi. Pa vidjeli ste kako ga Samaras pretrca. (prethodno otrese ko slinu)

Znaci:

Beg
Mujdza-Spaha-Zuka-?

Stevanovic-Rahimic-Lulic
Dr. Pjanic

Dzeko-Ibisevic

Ne bih volio gledat Zukanovica na lijevom beku, da bi Vranjes uletio na stopera. Mada mi se cini da Grci nemaju nekih jakih bocnih igraca, koji bi nam pravili probleme, pa bi mozda i mogao uletit. Samo nek stoji i ne prelazi centar. Ne znam. Steta velika pa se Kvesic povrijedio.

Bio bih najsretniji kad bih umjesto Rahimica, mogao napisati Cocalic. Ali i to je sve opjevano. :|
Mikady

#21225 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Mikady »

@Kontra__ americi :?
Nemam ja nista protiv Zukanovica 8)
Vi strucnjaci bolje znate vi bi poslali poziv za 40, 50 igraca bas bi to bilo :lol: unistili bi atmosferu u repki prije poraza..

Safet postavlja neke nove standarde za nas nacionalni tim a nabija forumasima komplekse.
Locked