Slazem se, ne mozes ispraviti krivu Drinu, tako da cu prestati na vrijemeCharuga wrote:Ne vrijedi, da se vratimo temi ...
nego sta mislite jel otkucao sat OGS do kad mu dajete vremena ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Slazem se, ne mozes ispraviti krivu Drinu, tako da cu prestati na vrijemeCharuga wrote:Ne vrijedi, da se vratimo temi ...
Tetka mu uciteljicaCharuga wrote:Kralj te jebo, čovjek ubjeđuje pola foruma da je "će te" pravilno ...![]()
Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će. Osnovno obrazovanje.
Zanimljivije od tekme danasnjeLogovan wrote:Ovo postaje sve zanimljivije.
Nemas mu sta govorit, ispao si s ovom doskocicom nepismen i to je to. Jos jednom gramatiku u ruke, pa mozda skontas. Dotad drzi se fudbala i trollanja.Gerro wrote:Moderator si pa me strah ako ti kazem da nisi u pravu da ces me banovati ko sto si to do sad obicno radio, tako da ti necu dati razloga da me banujes, a nisi u pravu vjeruj mi. Meni je tetka uciteljica pa znamCharuga wrote:Kralj te jebo, čovjek ubjeđuje pola foruma da je "će te" pravilno ...![]()
Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će. Osnovno obrazovanje.
Ma nebo i zemlja.skafiskafsnjak wrote:Zanimljivije od tekme danasnjeLogovan wrote:Ovo postaje sve zanimljivije.
Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
I ti i tetka ste nepismeni. Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će se uči u drugom, trećem osnovne.Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
Moju tetku koja ima tri diplome ce uciti neko poput tebe.Point. wrote:I ti i tetka ste nepismeni. Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će se uči u drugom, trećem osnovne.Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
Pise se "u pravu"Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
Pa očigledno da hoću. U stvari hoćemo, 20 ljudi ti govori da nisi ni ti ni tetka ti u pravu ali jok. Glavom u zid. Diploma u današnjoj BiH ne znači puno nowdays, na žalost.Gerro wrote:Moju tetku koja ima tri diplome ce uciti neko poput tebe.Point. wrote:I ti i tetka ste nepismeni. Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će se uči u drugom, trećem osnovne.Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
"Igrači su mi se smučili. Ideš u rat, a oni se ljube i grle u tunelu. Ma, nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega. Nogomet se nije promijenio, igrači su se promijenili. Ideš u rat s tim igračima, a grliš ih. Razgovaraj s njima nakon utakmice, zapravo nemoj uopšte ni poslije meča razgovarati s njima", poručio je Keane uoči utakmice kada su se na ekranu pojavili prizori iz tunela Old Trafforda.
Ali lik tetku na forumu spominjePoint. wrote: Pa očigledno da hoću. U stvari hoćemo, 20 ljudi ti govori da nisi ni ti ni tetka ti u pravu ali jok. Glavom u zid. Diploma u današnjoj BiH ne znači puno nowdays, na žalost.
Sta mislis, njega za trenera ? Pisali bi krvTomahawk11 wrote:"Igrači su mi se smučili. Ideš u rat, a oni se ljube i grle u tunelu. Ma, nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega. Nogomet se nije promijenio, igrači su se promijenili. Ideš u rat s tim igračima, a grliš ih. Razgovaraj s njima nakon utakmice, zapravo nemoj uopšte ni poslije meča razgovarati s njima", poručio je Keane uoči utakmice kada su se na ekranu pojavili prizori iz tunela Old Trafforda.
Pa znas...mozda ovima u svlacionici treba neko da ih kopackom gadjaTomahawk11 wrote:Vidim da se bio zaletio u menadžere, pa poslije skonto da se treba malo brusiti...
Ko zna, možda prirodni nasljednik Fergija. Sve u svoje vrijeme.
Ovakav im treba.Tomahawk11 wrote:"Igrači su mi se smučili. Ideš u rat, a oni se ljube i grle u tunelu. Ma, nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega. Nogomet se nije promijenio, igrači su se promijenili. Ideš u rat s tim igračima, a grliš ih. Razgovaraj s njima nakon utakmice, zapravo nemoj uopšte ni poslije meča razgovarati s njima", poručio je Keane uoči utakmice kada su se na ekranu pojavili prizori iz tunela Old Trafforda.
A neznam moguce da si u pravu ovdjeTomahawk11 wrote:Gerro wrote:Kako mu se ofirno ulizujes a znas da sam ja upravu
Tomahawk11 wrote:"Igrači su mi se smučili. Ideš u rat, a oni se ljube i grle u tunelu. Ma, nemoj ni da gledaš protivnika, ideš u bitku protiv njega. Nogomet se nije promijenio, igrači su se promijenili. Ideš u rat s tim igračima, a grliš ih. Razgovaraj s njima nakon utakmice, zapravo nemoj uopšte ni poslije meča razgovarati s njima", poručio je Keane uoči utakmice kada su se na ekranu pojavili prizori iz tunela Old Trafforda.