Sirija vol. 2
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- japin_mutapi
#21202 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:Challenger__ wrote:Sve sirijske žrtve fakturiši teroristima na vlasti u: Ankari, Dohi i Rijadu. A sad zabij glavu u pijesak.
_____Challenger__ wrote: To mi podržavamo, to.
- Challenger__
#21203 Re: Sirija vol. 2
Da okolne zemlje počnu naoružavati nezadovoljnike u Turskoj i da ubacuju desetine hiljada razbojnka u nju, Turska bi gorila. Ali, za ljudsku mizeriju je sasvim OK kada Turska, KSA, Katar naoružavaju nezadovoljnike i ubacuje razbojnike u Siriju.
I sad te ljudske karikature morališu?

Last edited by Challenger__ on 08/03/2016 22:05, edited 1 time in total.
- Co0l
#21204 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:japin_mutapi wrote:Challenger__ wrote:Sve sirijske žrtve fakturiši teroristima na vlasti u: Ankari, Dohi i Rijadu. A sad zabij glavu u pijesak.
Borba dobra i zla
- Co0l
#21205 Re: Sirija vol. 2
Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.Challenger__ wrote:Da okolne zemlje počnu naoružavati nezadovoljnike u Turskoj i da ubacuju desetine hiljada razbojnka u nju, Turska bi gorila. Ali, za ljudsku mizeriju je sasvim OK kada Turska, KSA, Katar naoružavaju nezadovoljnike i ubacuje razbojnike u Siriju.
Al hajd to,pravdanje i relativizirane stvari na onim snimcima je najgore od svega.
- japin_mutapi
#21206 Re: Sirija vol. 2
to nije istina niko ne ubacuje nikoga u siriju(osim rusa i iranaca)
molim te da ne lažeš ovaj napaćeni narod
uostalom, zar je to izgovor i opravdanje bašaru da pobije sve te ljude i poruši cijelu zemlju
jadan je i bijedan to izgovor, i jadan je i bijedan taj čovjek koji to govori
karakterna nula, moralni patuljak, karikatura bez dostojanstva, bez časti i osjećaja, bez ljubavi i srca, bez duše ...
molim te da ne lažeš ovaj napaćeni narod
uostalom, zar je to izgovor i opravdanje bašaru da pobije sve te ljude i poruši cijelu zemlju
jadan je i bijedan to izgovor, i jadan je i bijedan taj čovjek koji to govori
karakterna nula, moralni patuljak, karikatura bez dostojanstva, bez časti i osjećaja, bez ljubavi i srca, bez duše ...
-
cbrt
#21207 Re: Sirija vol. 2
Baš se pitam šta bi s Ukrajinom bilo da Rusi ne upumpavaju vojsku tamo...
- Challenger__
#21208 Re: Sirija vol. 2
Sirija i Irak, priglupa laž koju ponavljaš i potvrđuješ da nemaš pojma o čemu je riječ. Sirija je imala podršku većine libanskog političkog spektra, a Turska nema podršku u Siriji. Samo se zapetljavate u vaše laži.Co0l wrote:Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.
Al hajd to,pravdanje i relativizirane stvari na onim snimcima je najgore od svega.
Nema relativizacije: Za svaki ljudski život izgubljen u Siriji, direktnu odgovornost snose Erdogan, Thani otac i Sin i Saudi. Za svaki život.
Last edited by Challenger__ on 08/03/2016 22:20, edited 1 time in total.
- husein_kapetan
#21209 Re: Sirija vol. 2
De Bogati ohladi malo..mislim u redu..imas svoje.. i neka ti ga.. ali ne vrijedjaj intelekt drugih.. nemas razloga..Co0l wrote:Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.Challenger__ wrote:Da okolne zemlje počnu naoružavati nezadovoljnike u Turskoj i da ubacuju desetine hiljada razbojnka u nju, Turska bi gorila. Ali, za ljudsku mizeriju je sasvim OK kada Turska, KSA, Katar naoružavaju nezadovoljnike i ubacuje razbojnike u Siriju.
Dovoljno je proguglati malo da se shvati nesto.. i sta hoces reci.. Za nevjerovati.. vec nekoliko puta potenciras maglu i paucinu kao dokaz nekakvog "zlocina" ..
Ili ovim.. tvojim.. nesto drugo zelis reci..
- Challenger__
#21210 Re: Sirija vol. 2
Ama, prepoznali se simpatizeri zla i laži, pa pizde.
-
Akibh
#21211 Re: Sirija vol. 2
Nisam ja tebe tek onako prijavio FMUP- u...Challenger__ wrote:Sve sirijske žrtve fakturiši teroristima na vlasti u: Ankari, Dohi i Rijadu. A sad zabij glavu u pijesak.
_____
Tvoje ideje i razmisljanja su definitivno fasisoidna...
-
cbrt
#21212 Re: Sirija vol. 2
Razbio si nas parolama...Challenger__ wrote:Ama, prepoznali se simpatizeri zla i laži, pa pizde.
- Challenger__
#21213 Re: Sirija vol. 2
Ti imaš ozbiljan problem. Miješaš FMUP sa Nusrom i ISIL-om. Idi, na lice mjesta i požali se na lika koji se sere na frakcije AQ i ISIL pa nam ispričaj kako si prošao.Akibh wrote:Nisam ja tebe tek onako prijavio FMUP- u...
- Challenger__
#21214 Re: Sirija vol. 2
Reci, ismijava Al Qaedu i tzv. Islamsku državu. Vrijeđa moja proteroristička osjećanja. Tako im reci.
- husein_kapetan
#21215 Re: Sirija vol. 2
Chelli.. de Bogati mani se ovih sterilnih diskusija.. ovi ce zemlju naopako okrenuti i izobliciti za potporu svoga..
Od sutra ce i bjele foke na grenlandu biti motiv za " duznu osvetu" spram diktatora sto pola BI porobi..
Svasta.. i ti se trudis da nesto dokazes...
Od sutra ce i bjele foke na grenlandu biti motiv za " duznu osvetu" spram diktatora sto pola BI porobi..
Svasta.. i ti se trudis da nesto dokazes...
-
RepublikanskaGarda
#21216 Re: Sirija vol. 2
japin_mutapi wrote:japin_mutapi wrote:Challenger__ wrote:Sve sirijske žrtve fakturiši teroristima na vlasti u: Ankari, Dohi i Rijadu. A sad zabij glavu u pijesak.
Kakav pamflet kakva propaganda
-
handžar88
#21217 Re: Sirija vol. 2
Ovo gore od onih reklama deterdzenata sto lik sa jednom kapi opere kamion posudja..RepublikanskaGarda wrote:japin_mutapi wrote:
Kakav pamflet kakva propaganda![]()
, dobro da nije zaokruzeno na 99,97%
![]()
-
Akibh
#21218 Re: Sirija vol. 2
Sta kaze italijanska stampa na ove zlocine?husein_kapetan wrote:De Bogati ohladi malo..mislim u redu..imas svoje.. i neka ti ga.. ali ne vrijedjaj intelekt drugih.. nemas razloga..Co0l wrote:Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.Challenger__ wrote:Da okolne zemlje počnu naoružavati nezadovoljnike u Turskoj i da ubacuju desetine hiljada razbojnka u nju, Turska bi gorila. Ali, za ljudsku mizeriju je sasvim OK kada Turska, KSA, Katar naoružavaju nezadovoljnike i ubacuje razbojnike u Siriju.
Dovoljno je proguglati malo da se shvati nesto.. i sta hoces reci.. Za nevjerovati.. vec nekoliko puta potenciras maglu i paucinu kao dokaz nekakvog "zlocina" ..
Ludjace, dokaz zločina je stotine hiljada ubijenih civila, zena, djece, njihovi grobovi, poravnati gradovi. Sta treba kao dokaz?
Kakva je to bolesna psiha, cijeli svijet vidi a tebi je to magla i paucina...
- Co0l
#21219 Re: Sirija vol. 2
Nevjerovatno,opet poredis neuporedivo.Nivo mjesanja Sirije u Libanu,gdje su prakticno bili gospodari zivota i smrti, Turska u Siriji ne bi ni za sto godina mogla da dostigne.I ne samo da to poredis nego ovo tursko proglasavas gorim.Jebo te zivot,koja zona sumraka.Challenger__ wrote:Sirija i Irak, priglupa laž koju ponavljaš i potvrđuješ da nemaš pojma o čemu je riječ. Sirija je imala podršku većine libanskog političkog spektra, a Turska nema podršku u Siriji. Samo se zapetljavate u vaše laži.Co0l wrote:Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.
Nema relativizacije: Za svaki ljudski život izgubljen u Siriji, direktnu odgovornost snose Erdogan, Thani otac i Sin i Saudi. Za svaki život.
Opcepoznata stvar je da je sirijski rezim propustao džihadiste u Irak.
Ovakvo pravdanje zlocina kao tvoje je zaista bijedno i pokazuje totalno odsustvo morala.Nije da nismo to znali,ali korisno je da se u to uvjere i oni koji nisu vjerovali koliki si apologeta zlocina i zlocinaca.
- Co0l
#21220 Re: Sirija vol. 2
Da bi nekom uvrijedio intelekt,treba prvo da ga ima.Ako ti se ne cita nemoj,niko te ne tjera.husein_kapetan wrote:De Bogati ohladi malo..mislim u redu..imas svoje.. i neka ti ga.. ali ne vrijedjaj intelekt drugih.. nemas razloga..Co0l wrote:Da tako osuđujes visedecenijsko mjesanje u unutrasnje stvari Libana a kasnije i pumpanje terorista u Irak od strane sirijskog rezima mozda bi te shvatili ozbiljno.Ovako si samo neko sa dvostrukim standardima,licemjer,sto bi rekli.Challenger__ wrote:Da okolne zemlje počnu naoružavati nezadovoljnike u Turskoj i da ubacuju desetine hiljada razbojnka u nju, Turska bi gorila. Ali, za ljudsku mizeriju je sasvim OK kada Turska, KSA, Katar naoružavaju nezadovoljnike i ubacuje razbojnike u Siriju.
- Em2r
#21221 Re: Sirija vol. 2
Kmeee kmee kmeee Asade djubre jedno kme kme mmeee zastiti nas prdogane zvjezdo istoka kmeeee kmeeee kmeee humani sam isilovac
-
Akibh
#21222 Re: Sirija vol. 2
I ja serem po frakcijama AQ i ISILa, pusti suplju. Samo sto ti seres po ubijenim civilima, relativiziras najstrasnije zlocine, ubijanja djece i zena, to je kaznjivo po svakom svjetskom zakonu pa i ovom nasem. Da Bog sacuvaChallenger__ wrote:Ti imaš ozbiljan problem. Miješaš FMUP sa Nusrom i ISIL-om. Idi, na lice mjesta i požali se na lika koji se sere na frakcije AQ i ISIL pa nam ispričaj kako si prošao.Akibh wrote:Nisam ja tebe tek onako prijavio FMUP- u...
- Challenger__
#21223 Re: Sirija vol. 2
Em2r wrote:Kmeee kmee kmeee Asade djubre jedno kme kme mmeee zastiti nas prdogane zvjezdo istoka kmeeee kmeeee kmeee humani sam isilovac
-
cbrt
#21224 Re: Sirija vol. 2
Iskreno, zbog čega je ismejavanje tako strašno!? Čitam vas autoritarne tipove šta pišete ovde i koliko sam shvatio ismejavanje vam najteže pada. Ja kad nekoga nateram da me ismejava (barem pokuša) ovde na forumu ali i u stvarnome životu, ja likujem jer znam da je ostao bez argumenata i da su mu to poslednji trzaji u raspravi a iskreno od takvih tipova (ili bilo kakvih uopšte) mi to dođe svejedno i šta misle i kome se i zašto ismejavaju. Kad god mi se neko ismejavao u stvarnome životu, taj je bio duplo gori u onome zbog čega me je ismejavao i tad podsmeh je bio samo maska za sopstvenu slabost. Oni koji su bili jači i bolji od mene nikad me nisu ismejavali (iako su imali materijala) jer ili nisu imali vremena za mene ili su mi (najčešće) pomagali i podučavali me u onom što bolje od mene znaju. Taj vaš podmeh je vezan sa vašim kompleksima koji vas teraju da se tako nekritički dajete autoritetima koji vam se (samo na oko) čine jakim, jačim od vas.Challenger__ wrote:Reci, ismijava Al Qaedu i tzv. Islamsku državu. Vrijeđa moja proteroristička osjećanja. Tako im reci.
-
handžar88
#21225 Re: Sirija vol. 2
Aki, cool, cbrt, savo aj priznajte koji se od vas krije pod maskom