SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Kal El

#21201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kal El »

L u c i f e r wrote:Ko zbode one djevojku sinoc, zbodem mu staru cunom...
Kakvu djevojku :? :shock:

Nisam ništa našao na Klix-u
Pryda

#21202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pryda »

Kal El wrote:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830004
sunceKOtepsija

#21203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

.
Kal El

#21204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kal El »

Pryda wrote:
Kal El wrote:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830004
Slab sam kad pročitam tako nešto, žao mi je djevojke :( Da Bog da mu se isto desilo, 100x gore!
Last edited by Kal El on 30/08/2015 12:18, edited 2 times in total.
topcam
Vozim: uzbrdo

#21205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by topcam »

Black swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg
sad je aktualan smiješni video irac boxer protiv rulje u instambulu :D

ste vidjeli kako lik pada od jednog udarca... još ga nije nešto ni zakačio
Slomili mu lijevu ruku i rame. Njih 15 je ipak dobro popusilo. Coporativni napad, ko sosoni, ako nisu minimum 5 na jednog
nece napast.

Logovan

#21206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Logovan »

Da te Bog mili sačuvaj.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#21207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Ovo nije moja A.A. majke mi. :D
Pryda

#21208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pryda »

Black swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg

Drug ima nekog poznanika. Crni pojas karate i jos neki milion borilackih zna, prebio covjeka i navodno mu se sudi za pokusaj ubistva iz razloga sto mu se ruke i noge tretiraju kao hladno oruzje. Ja kako sam cuo tako evo ovdje napisao, uzmite sa rezervom.

A prije mozda 2 godine sam gledao na obnu "Dejana talk show". Bili gosti iz Zenice i pricali zasto koji lezi. Izmedju ostalih neki karatista ubio covjeka sto mu je provalio u kucu 2-3 ujutro, 10 godina. Bio neki momak isto ubio dilera sto mu je bratu hors davao, sreca bio maloljetan tad pa nesto manje dobi. :-) :-)
insaneinthebrain

#21209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by insaneinthebrain »

steta sto i ovu nisu izbetonirali da vidim kako djeluju nove zastite za pjesake na tramvajskim stanicama :oops:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830036
O'zone
Globalni moderator

#21210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

vješalica

#21211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

treba na njih i neke šiljke staviti betonske sa vanjske strane pa nek ciljaju u stajališta
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#21212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

a možda je ona pretrčavala, i on da izbjegne udario u ogradu

kako god, procenat nepismenosti u gradu je previsok
kucniljubimac

#21213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by kucniljubimac »

Pryda wrote:

Drug ima nekog poznanika. Crni pojas karate i jos neki milion borilackih zna, prebio covjeka i navodno mu se sudi za pokusaj ubistva iz razloga sto mu se ruke i noge tretiraju kao hladno oruzje. Ja kako sam cuo tako evo ovdje napisao, uzmite sa rezervom.

A prije mozda 2 godine sam gledao na obnu "Dejana talk show". Bili gosti iz Zenice i pricali zasto koji lezi. Izmedju ostalih neki karatista ubio covjeka sto mu je provalio u kucu 2-3 ujutro, 10 godina. Bio neki momak isto ubio dilera sto mu je bratu hors davao, sreca bio maloljetan tad pa nesto manje dobi. :-) :-)
Imal se pogledati ovo?!?
O'zone
Globalni moderator

#21214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

mk ultra wrote:
a možda je ona pretrčavala, i on da izbjegne udario u ogradu

kako god, procenat nepismenosti u gradu je previsok
Nisam se uopšte osvrnuo na to da li je ona pretrčavala na crveno ili je lola zagasao dolazeći iz pravca Kvadranta što često imaju običaj to će uviđaj da utvrdi, nego na to da nam na stanicama trebaju samo betonski zidovi jer mogao je proletiti kroz ovaj inox pa još nekoga poslati na KUM...
L u c i f e r

#21215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

insaneinthebrain wrote:steta sto i ovu nisu izbetonirali da vidim kako djeluju nove zastite za pjesake na tramvajskim stanicama :oops:

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830036
vala bas
Pryda

#21216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pryda »

kucniljubimac wrote:
Pryda wrote:

Imal se pogledati ovo?!?
I ja sam trazio poslije sto sam napisao post ali ne mogu naci. Evo ti link:
http://www.obn.ba/index.php?option=com_ ... Itemid=133

To su valjda sve emisije, letimicno sam pregledao nazive i nijedan mi ne odgovara opisu ove emisije. Ali tu je snimak 99% samo se treba potruditi a ja nemam vremena za to danas :D
O'zone
Globalni moderator

#21217 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

ohoho
Kako nezvanično saznajemo, vatru su razmijenili pljačkaši i policija. Očevici tvrde da je ispaljeno više desetina hitaca.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150831001
dječak sa šibicama

#21218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dječak sa šibicama »

Pokusali opljackati Amko, neko prijavio, dosla murija i bum bum.

Scena isto iz filmova, desetine onih brojeva koji oznacavaju ispaljene cahure.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

znaci policija ipak dolazi na vrijeme
ili su pljačkaši tromi
O'zone
Globalni moderator

#21220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#21221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

tužilaštvo
privedi pa pusti

najnoviji projekt :D
pustiti u rekordnom roku
radiša

#21222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by radiša »

Mora da mu je babo-mater guzni haver sa nekim iz suda ili iz politike cim je gmaz pusten na slobodu.
L u c i f e r

#21223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by L u c i f e r »

Nevjerovatno. Sramno. Ovakvo pravosudje nam ni ne treba.

Preostaje nam jedino samozastita.
DaffyDuck

#21224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by DaffyDuck »

Gdje su oni sto kazu nije do suda i tuzilastva. Sta, pustio ga tuzilac da je ubije, kad vec nije iz prve :? :? :twisted:
Eldin Matulović, dvadesetdvogodišnjak koji je jučer uhapšen zbog sumnje da je u sarajevskoj općini Centar pretukao i nožem ubo djevojku A. A. (19), pušten je na slobodu nakon saslušanja u policijskim prostorijama.

Nakon što je pretukao i nožem ranio djevojku: Eldin Matulović pušten na slobodu Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Matulović je, uprkos sumnji da je djevojci nanio teške povrede, pušten na slobodu odlukom postupajućeg tužioca.

Podsjećamo, sve se dogodilo u subotu navečer u ulici Zuke Džumhura do broja 26 u Općini Centar, a policiji su cijeli slučaj prijavili pripadnici Hitne pomoći kazavši kako su imali intervenciju u pomenutoj ulici te kako teško povrijeđenu djevojku prevoze na KUM.

Navodno, djevojka je zadobila težu povredu u predjelu leđa i to ubodnu ranu, a policiji je kazala kako ju je napala nepoznata osoba.

Dežurni ljekar na KUM-u konstatovao je kako je ona zadobila teške povrede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.

Naime, zadobila je ubodnu ranu u grudni koš, ali i lom nosa te kontuzije glave. Zbog toga je smještena na Kliniku za torakalnu hirurgiju na daljnje liječenje.

Nakon što je djevojka zbrinuta policija se dala u poragu za napadačem te ga je uhapsila jučer u jutarnjim satima. Uslijedilo je saslušanje u policijskim prostorijama.

Matulović je inače itekako dobro poznat organima gonjenja. Naime, u januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama. Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta djevojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.

Roditelji povrijeđenog dječaka tada su izjavili medijima kako Matulovići teroriziraju stanovnike Koševskog Brda te da je njihov sin batine dobio jer je branio mlađeg brata od kojeg je Eldin tražio novac.
Kome nije jasno...
Pirija

#21225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Pirija »

DaffyDuck wrote:Gdje su oni sto kazu nije do suda i tuzilastva. Sta, pustio ga tuzilac da je ubije, kad vec nije iz prve :? :? :twisted:
Eldin Matulović, dvadesetdvogodišnjak koji je jučer uhapšen zbog sumnje da je u sarajevskoj općini Centar pretukao i nožem ubo djevojku A. A. (19), pušten je na slobodu nakon saslušanja u policijskim prostorijama.

Nakon što je pretukao i nožem ranio djevojku: Eldin Matulović pušten na slobodu Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Matulović je, uprkos sumnji da je djevojci nanio teške povrede, pušten na slobodu odlukom postupajućeg tužioca.

Podsjećamo, sve se dogodilo u subotu navečer u ulici Zuke Džumhura do broja 26 u Općini Centar, a policiji su cijeli slučaj prijavili pripadnici Hitne pomoći kazavši kako su imali intervenciju u pomenutoj ulici te kako teško povrijeđenu djevojku prevoze na KUM.

Navodno, djevojka je zadobila težu povredu u predjelu leđa i to ubodnu ranu, a policiji je kazala kako ju je napala nepoznata osoba.

Dežurni ljekar na KUM-u konstatovao je kako je ona zadobila teške povrede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.

Naime, zadobila je ubodnu ranu u grudni koš, ali i lom nosa te kontuzije glave. Zbog toga je smještena na Kliniku za torakalnu hirurgiju na daljnje liječenje.

Nakon što je djevojka zbrinuta policija se dala u poragu za napadačem te ga je uhapsila jučer u jutarnjim satima. Uslijedilo je saslušanje u policijskim prostorijama.

Matulović je inače itekako dobro poznat organima gonjenja. Naime, u januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama. Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta djevojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.

Roditelji povrijeđenog dječaka tada su izjavili medijima kako Matulovići teroriziraju stanovnike Koševskog Brda te da je njihov sin batine dobio jer je branio mlađeg brata od kojeg je Eldin tražio novac.
Kome nije jasno...

treba njihovu djecu tuc...
Locked