Kakvu djevojkuL u c i f e r wrote:Ko zbode one djevojku sinoc, zbodem mu staru cunom...
Nisam ništa našao na Klix-u
Kakvu djevojkuL u c i f e r wrote:Ko zbode one djevojku sinoc, zbodem mu staru cunom...
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830004Kal El wrote:Kakvu djevojkuL u c i f e r wrote:Ko zbode one djevojku sinoc, zbodem mu staru cunom...![]()
![]()
Slab sam kad pročitam tako nešto, žao mi je djevojkePryda wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830004Kal El wrote:Kakvu djevojkuL u c i f e r wrote:Ko zbode one djevojku sinoc, zbodem mu staru cunom...![]()
![]()
Slomili mu lijevu ruku i rame. Njih 15 je ipak dobro popusilo. Coporativni napad, ko sosoni, ako nisu minimum 5 na jednogBlack swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg
sad je aktualan smiješni video irac boxer protiv rulje u instambulu
ste vidjeli kako lik pada od jednog udarca... još ga nije nešto ni zakačio
Da te Bog mili sačuvaj.
Drug ima nekog poznanika. Crni pojas karate i jos neki milion borilackih zna, prebio covjeka i navodno mu se sudi za pokusaj ubistva iz razloga sto mu se ruke i noge tretiraju kao hladno oruzje. Ja kako sam cuo tako evo ovdje napisao, uzmite sa rezervom.Black swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg
a možda je ona pretrčavala, i on da izbjegne udario u ogradu
Imal se pogledati ovo?!?Pryda wrote:Drug ima nekog poznanika. Crni pojas karate i jos neki milion borilackih zna, prebio covjeka i navodno mu se sudi za pokusaj ubistva iz razloga sto mu se ruke i noge tretiraju kao hladno oruzje. Ja kako sam cuo tako evo ovdje napisao, uzmite sa rezervom.Black swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg
A prije mozda 2 godine sam gledao na obnu "Dejana talk show". Bili gosti iz Zenice i pricali zasto koji lezi. Izmedju ostalih neki karatista ubio covjeka sto mu je provalio u kucu 2-3 ujutro, 10 godina. Bio neki momak isto ubio dilera sto mu je bratu hors davao, sreca bio maloljetan tad pa nesto manje dobi.![]()
Nisam se uopšte osvrnuo na to da li je ona pretrčavala na crveno ili je lola zagasao dolazeći iz pravca Kvadranta što često imaju običaj to će uviđaj da utvrdi, nego na to da nam na stanicama trebaju samo betonski zidovi jer mogao je proletiti kroz ovaj inox pa još nekoga poslati na KUM...mk ultra wrote:a možda je ona pretrčavala, i on da izbjegne udario u ogradu
kako god, procenat nepismenosti u gradu je previsok
vala basinsaneinthebrain wrote:steta sto i ovu nisu izbetonirali da vidim kako djeluju nove zastite za pjesake na tramvajskim stanicama![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150830036
I ja sam trazio poslije sto sam napisao post ali ne mogu naci. Evo ti link:kucniljubimac wrote:Imal se pogledati ovo?!?Pryda wrote:Drug ima nekog poznanika. Crni pojas karate i jos neki milion borilackih zna, prebio covjeka i navodno mu se sudi za pokusaj ubistva iz razloga sto mu se ruke i noge tretiraju kao hladno oruzje. Ja kako sam cuo tako evo ovdje napisao, uzmite sa rezervom.Black swan wrote:sjećam se kad su mi se neki forumaši smijali kad sam rekao da je udarac profesionalnog boksera ravan pokušaju ubistva ili skoro pa odmah ubistvo ako udari nekog slabijeg
A prije mozda 2 godine sam gledao na obnu "Dejana talk show". Bili gosti iz Zenice i pricali zasto koji lezi. Izmedju ostalih neki karatista ubio covjeka sto mu je provalio u kucu 2-3 ujutro, 10 godina. Bio neki momak isto ubio dilera sto mu je bratu hors davao, sreca bio maloljetan tad pa nesto manje dobi.![]()
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /150831001Kako nezvanično saznajemo, vatru su razmijenili pljačkaši i policija. Očevici tvrde da je ispaljeno više desetina hitaca.
Kome nije jasno...Eldin Matulović, dvadesetdvogodišnjak koji je jučer uhapšen zbog sumnje da je u sarajevskoj općini Centar pretukao i nožem ubo djevojku A. A. (19), pušten je na slobodu nakon saslušanja u policijskim prostorijama.
Nakon što je pretukao i nožem ranio djevojku: Eldin Matulović pušten na slobodu Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Matulović je, uprkos sumnji da je djevojci nanio teške povrede, pušten na slobodu odlukom postupajućeg tužioca.
Podsjećamo, sve se dogodilo u subotu navečer u ulici Zuke Džumhura do broja 26 u Općini Centar, a policiji su cijeli slučaj prijavili pripadnici Hitne pomoći kazavši kako su imali intervenciju u pomenutoj ulici te kako teško povrijeđenu djevojku prevoze na KUM.
Navodno, djevojka je zadobila težu povredu u predjelu leđa i to ubodnu ranu, a policiji je kazala kako ju je napala nepoznata osoba.
Dežurni ljekar na KUM-u konstatovao je kako je ona zadobila teške povrede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.
Naime, zadobila je ubodnu ranu u grudni koš, ali i lom nosa te kontuzije glave. Zbog toga je smještena na Kliniku za torakalnu hirurgiju na daljnje liječenje.
Nakon što je djevojka zbrinuta policija se dala u poragu za napadačem te ga je uhapsila jučer u jutarnjim satima. Uslijedilo je saslušanje u policijskim prostorijama.
Matulović je inače itekako dobro poznat organima gonjenja. Naime, u januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama. Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta djevojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.
Roditelji povrijeđenog dječaka tada su izjavili medijima kako Matulovići teroriziraju stanovnike Koševskog Brda te da je njihov sin batine dobio jer je branio mlađeg brata od kojeg je Eldin tražio novac.
DaffyDuck wrote:Gdje su oni sto kazu nije do suda i tuzilastva. Sta, pustio ga tuzilac da je ubije, kad vec nije iz prve![]()
![]()
Kome nije jasno...Eldin Matulović, dvadesetdvogodišnjak koji je jučer uhapšen zbog sumnje da je u sarajevskoj općini Centar pretukao i nožem ubo djevojku A. A. (19), pušten je na slobodu nakon saslušanja u policijskim prostorijama.
Nakon što je pretukao i nožem ranio djevojku: Eldin Matulović pušten na slobodu Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Matulović je, uprkos sumnji da je djevojci nanio teške povrede, pušten na slobodu odlukom postupajućeg tužioca.
Podsjećamo, sve se dogodilo u subotu navečer u ulici Zuke Džumhura do broja 26 u Općini Centar, a policiji su cijeli slučaj prijavili pripadnici Hitne pomoći kazavši kako su imali intervenciju u pomenutoj ulici te kako teško povrijeđenu djevojku prevoze na KUM.
Navodno, djevojka je zadobila težu povredu u predjelu leđa i to ubodnu ranu, a policiji je kazala kako ju je napala nepoznata osoba.
Dežurni ljekar na KUM-u konstatovao je kako je ona zadobila teške povrede opasne po život te je zadržana na daljnjem liječenju.
Naime, zadobila je ubodnu ranu u grudni koš, ali i lom nosa te kontuzije glave. Zbog toga je smještena na Kliniku za torakalnu hirurgiju na daljnje liječenje.
Nakon što je djevojka zbrinuta policija se dala u poragu za napadačem te ga je uhapsila jučer u jutarnjim satima. Uslijedilo je saslušanje u policijskim prostorijama.
Matulović je inače itekako dobro poznat organima gonjenja. Naime, u januaru ove godine uhapšen je u akciji Panorama zbog pripadnosti grupi koja se bavila krađama automobila i iznudama. Prošle godine je u istoj ulici u kojoj je napadnuta djevojka slomio lobanju šesnaestogodišnjem Belminu Moriću i to izudaravši ga palicom po glavi.
Roditelji povrijeđenog dječaka tada su izjavili medijima kako Matulovići teroriziraju stanovnike Koševskog Brda te da je njihov sin batine dobio jer je branio mlađeg brata od kojeg je Eldin tražio novac.