Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
31
6%
od*ebi Chmoljo, naporan si
283
51%

Total votes: 559

ferratilis

#21176 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

AmirBaa wrote:
House wrote:valja mi renovirati kuću u blood and wine, a neJmam 5 hiljada crownsa. :oops: :oops:
haha tek sam lvl 17 :D nisam je nikako igrao jer sam cekao novi racunar, i sad kad je sve na ultri uzivam maksimalno. Hajd sto je grafika fenomenalna, ali misije su stvarno super, nije ono standardno oderi 3 ovce, 3 vuka i donesi mi i slicno. Ukleti fetus misija prekucala :D
Jesi li je ubio ili spasio? :D

Koje oruzje koristis, koje si skillove uzeo? Koji ti je najdrazi gwent spil? Pricaj, to je igra o kojoj vrijedi pricati

@House vjerovatno znas, ali kod Vivaldija u Novigradu mozes razmijeniti druge valute u krune, ako si skupljao sve, to je dosta para :thumbup: pogotovo u igri ima dosta florena
RLewis

#21177 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by RLewis »

aditon wrote:
RLewis wrote:Prati li itko alphu za escape from tarkov, meni se jako svidja, sta vise mislim uzeti ovu sto daje pristup i alphi i beta cisto da premostim vrijeme do izlaska.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
čekaj, jesu to dali mogućnost testiranja igre? Ono što sam vidio do sada jeste da možemo prje svega očekivati zvuk na jednom novom levelu, ali i grafika i gameplay bi trebalo da su odlični, prema najavama. Gdje se može prijaviti za betu/alfu??
Dali su ali uz kupljen onaj najskuplji pack igre. Odgledao sam puno streamova i videa i igra mi je vrhunski odradjena, iako jos nije ni blizu zavrsena. I za betu ce trebati preordat igru samo jedan nivo jeftiniju.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
House

#21178 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

ferratilis wrote:
AmirBaa wrote:
House wrote:valja mi renovirati kuću u blood and wine, a neJmam 5 hiljada crownsa. :oops: :oops:
haha tek sam lvl 17 :D nisam je nikako igrao jer sam cekao novi racunar, i sad kad je sve na ultri uzivam maksimalno. Hajd sto je grafika fenomenalna, ali misije su stvarno super, nije ono standardno oderi 3 ovce, 3 vuka i donesi mi i slicno. Ukleti fetus misija prekucala :D

Koje oruzje koristis, koje si skillove uzeo? Koji ti je najdrazi gwent spil? Pricaj, to je igra o kojoj vrijedi pricati

@House vjerovatno znas, ali kod Vivaldija u Novigradu mozes razmijeniti druge valute u krune, ako si skupljao sve, to je dosta para :thumbup: pogotovo u igri ima dosta florena

sve znam, ali para nemaaa. :D moram se "baciti" na witcher contracts
ferratilis

#21179 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Da li je moguce preci Dark Souls 3 sa tastaturom/misem? Koliko je pametno upustiti se u takvu avanturu? :D

Nisam igrao 1 i 2, niti mi se svidjaju, ali trojka izgleda odlicno
Mega Man X

#21180 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Samo Xbox 360 dzojstik bajo moj.
FasterThanLight

#21181 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by FasterThanLight »

ferratilis wrote:
Nisam igrao 1, niti mi se svidja
ferratilis

#21182 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Jbg ne mogu nigdje naci zicani xbox dzojstik, svi prodaju wireless bez receivera za pc :(
avaks

#21183 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by avaks »

Ja kupio u plus.ba prije par godina pa tamo provjeri. :thumbup:
Raigor Stonehoof

#21184 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Raigor Stonehoof »

ferratilis wrote:Jbg ne mogu nigdje naci zicani xbox dzojstik, svi prodaju wireless bez receivera za pc :(
Jel trazis original xbox, ili samo da je tog oblika? Ja danas u targetu uzeo ovo cudo:

Image

Wireless je ali dodje adapter za PC. 60 KM. Odlican je zasad :)
febo_acm

#21185 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by febo_acm »

ferratilis wrote:Jbg ne mogu nigdje naci zicani xbox dzojstik, svi prodaju wireless bez receivera za pc :(
Pa sto ne kupis taj? On se moze povezati usb kablom. Ja imam od xbox one gamepad bezicni. Mjesecima ga koristio sa kablom, tek prosle sedmice kupio adapter.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
ferratilis

#21186 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Raigor Stonehoof wrote:
Jel trazis original xbox, ili samo da je tog oblika? Ja danas u targetu uzeo ovo cudo:
Nije mi bitno da je original, samo da ga igra prepozna kao xbox dzojstik. Ja imam stari Gigatech gamepad koji izlgeda kao onaj od ps2, ali ga nijedna igra na steamu ne prepoznaje. Kakva je situacija s tim sto si ga kupio?
Averus

#21187 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Averus »

Ja koristim F310 kao na slici, samo crni

Image

Svaka igra koju sam do sad probao ga je prepoznala bez problema i odličan je, žični joy :)
Ja wireless ne volim ništa :D
aditon

#21188 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

ferratilis wrote:Da li je moguce preci Dark Souls 3 sa tastaturom/misem? Koliko je pametno upustiti se u takvu avanturu? :D

Nisam igrao 1 i 2, niti mi se svidjaju, ali trojka izgleda odlicno
igra koju voliš ili mrziš. Ja sam u ovoj drugoj grupi. Naravno, igra je odlična ali moraš imati želudac za nju. Što se tiče tvog pitanja, ako si lik koji inače igra igre s mišem i tastaturom onda sigurno nečeš imati problema, ustalom kao i svaka druga igra i trećeg lica. Dakle, nije nikakva avantura. Meni bi više avantura bilo igrati s controlorom.
AmirBaa

#21189 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by AmirBaa »

ferratilis wrote:
AmirBaa wrote:

spasio, pa je ono pratio poslije, cool misija :D Zasad samo maceve furam, najbolje stvari nalazim u onim hidden treasures :D fast attack i onaj spell za stit najvise napucavam :D a gwenta slabo igram, jos uvijek je ne kontam kako treba, moram prvo koji tutorijal pogledati :D ljubavna prica Yen i Geralta me uvijek rastuzi :mrgreen:
Raigor Stonehoof

#21190 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

ferratilis wrote:
Raigor Stonehoof wrote:
Nije mi bitno da je original, samo da ga igra prepozna kao xbox dzojstik. Ja imam stari Gigatech gamepad koji izlgeda kao onaj od ps2, ali ga nijedna igra na steamu ne prepoznaje. Kakva je situacija s tim sto si ga kupio?
Sta znaci "da ga prepozna kao xbox dzojstik"? Ja ga ustekao, instalirao driver, upalio NBA2K17 (na steamu) i kreno igrat, nisam nista morao podesavat :)
AmirBaa

#21191 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by AmirBaa »

Totalno sam u fazonu witchera, ali po citav dan nesto ovo slusam :D ali i ovo je prestrasno
super_bayern

#21192 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by super_bayern »

Ja se od ove naježim.
K'o jež.

raoul duke

#21193 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by raoul duke »

Averus wrote: Svaka igra koju sam do sad probao ga je prepoznala bez problema i odličan je, žični joy :)
Ja wireless ne volim ništa :D
Ja koristim Dualshock 4, the best
ferratilis

#21194 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Raigor Stonehoof wrote:Sta znaci "da ga prepozna kao xbox dzojstik"? Ja ga ustekao, instalirao driver, upalio NBA2K17 (na steamu) i kreno igrat, nisam nista morao podesavat :)
Na to sam mislio. Znam da postoji xbox360ce emulator za generic dzojstike, koji se mora konfigurisati za svaku igru pojedinacno. ali nije mi do toga.

Taj model je Speedlink Torid, jel tako? Vidim da ima u Genelecu za 52KM, kod njih cu i kupit :thumbup:
Ammarzinho

#21195 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Ammarzinho »

http://www.ebay.co.uk/itm/142008721678

Imam ova 2, ferceraju da ne ureknem vec preko godinu, dokle ce ne znam [emoji38]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
typeOnegative

#21196 Re: RE: Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

febo_acm wrote:
Pa sto ne kupis taj? On se moze povezati usb kablom. Ja imam od xbox one gamepad bezicni. Mjesecima ga koristio sa kablom, tek prosle sedmice kupio adapter.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
xbox one controller može bez adaptera , 360 ne, mora imati adapter.

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
Raigor Stonehoof

#21197 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

ferratilis wrote:
Raigor Stonehoof wrote:Sta znaci "da ga prepozna kao xbox dzojstik"? Ja ga ustekao, instalirao driver, upalio NBA2K17 (na steamu) i kreno igrat, nisam nista morao podesavat :)
Na to sam mislio. Znam da postoji xbox360ce emulator za generic dzojstike, koji se mora konfigurisati za svaku igru pojedinacno. ali nije mi do toga.

Taj model je Speedlink Torid, jel tako? Vidim da ima u Genelecu za 52KM, kod njih cu i kupit :thumbup:
Jeste taj. Neces se pokajat :)
House

#21198 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

super_bayern wrote:Ja se od ove naježim.
K'o jež.

:oops:
SmokingMan

#21199 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Onaj Survival DLC za The division je vjerovatno i najbolji segment čitave igre.Juče u dva navrata sam gotovo pa uspio završiti extraction.Pri put mi je bilo najzanimljivije a "Hunter" me je 1 v 1 momački,pa gotov raspolovio sjekirom sa leđa,iako mi je ostalo svega 15 sekundi da završim misiju. :D
Mega Man X

#21200 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mega Man X »

Mene bi neko moro platit da igram The Division zato što je žešči fail.
Post Reply