Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
Banksy

#21176 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

hrasno38 wrote:http://www.fokus.ba/55530/vijesti/bih/k ... jel-video/

hehehehehhe e bas tako!!!
Koji ublehaš ... :lol: :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#21177 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Banksy wrote:

Je li sta slagao??????
Adriatic

#21178 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Adriatic »

Kakva je ovo borba za ministarstva?
Pa zar ovo nije programska koalicija? :D
Banksy

#21179 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

hrasno38 wrote:
Banksy wrote:

Je li sta slagao??????
Nemam više snage ... :lol:
hrasno38

#21180 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

Banksy wrote:Nemam više snage ... :lol:
Obicno nemam ni ja kad ne znam sta da odgovorim!!!!
VjecitiStudent

#21181 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

hrasno38 wrote:
Banksy wrote:

Je li sta slagao??????
Zreo čovjek, a pogotov forumaš, a i dalje padaš na ove jalijaške fazone?
Banksy

#21182 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Adriatic wrote:Kakva je ovo borba za ministarstva?
:lol:

Čitajući sve postove s teme u zadnjih 24 sata, odgovorno tvrdim da je @HM2011 najsuvisliji ...
i da smo ga možda malo potcijenili ... :mrgreen:
hrasno38

#21183 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

VjecitiStudent wrote:Zreo čovjek, a pogotov forumaš, a i dalje padaš na ove jalijaške fazone?
Aha a sta treba sa ovim kvarnjacima diplomatski...na finjaka....lizanje dupeta....visoka diplomatija itd itd.
jao_situacije

#21184 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jao_situacije »

I šta će da bidne sad na kraju :lol:
VjecitiStudent

#21185 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

hrasno38 wrote:
VjecitiStudent wrote:Zreo čovjek, a pogotov forumaš, a i dalje padaš na ove jalijaške fazone?
Aha a sta treba sa ovim kvarnjacima diplomatski...na finjaka....lizanje dupeta....visoka diplomatija itd itd.
Biće da je trebalo i Harisu aplaudirati kad vrisne 100% BiH.
HM 2011

#21186 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

hrasno38 wrote:
Banksy wrote:

Je li sta slagao??????
jest....

Covjek dosad koliko je outa izginuo....

ispade kao onaj tetak iz vecernje skole Pervana - 11 puta su me streljali.....
Banksy

#21187 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

hrasno38 wrote:
Pa ništa, u koaliciju, šta drugo.

Jedan od njih mi je rekao: “Ti si patriota. Nećeš ti to uraditi”. Ma, nemoj molim te. Ja patriota? I ja opet ginem, a ti opet u trezor? – slikovito je opisao Komšić
Last edited by Banksy on 04/03/2015 12:32, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#21188 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
Adriatic wrote:Kakva je ovo borba za ministarstva?

Čitajući sve postove s teme u zadnjih 24 sata, odgovorno tvrdim da je @HM2011 najsuvisliji ...
i da smo ga možda malo potcijenili ... :mrgreen:
Neka, ignore ne skidam tako lako.
VjecitiStudent

#21189 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
Jedan od njih mi je rekao: “Ti si patriota. Nećeš ti to uraditi”. Ma, nemoj molim te. Ja patriota? I ja opet ginem, a ti opet u trezor? – slikovito je opisao Komšić
Nenadjebiva spin škola iz kafića "Tito"
hrasno38

#21190 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

HM 2011 wrote:jest....

Znam ja odlicno da je vec odavno sramota reci da si bio u A BiH, da si bio borac a i ne daj boze da si mogao izginuti. Puno je prihvatljivije palamudjenje o odbrani BiH iz fotelja. Kakvi igraci takvi i navijaci.
jao_situacije

#21191 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by jao_situacije »

Joj igrokaza :lol: :lol:
tandmand

#21192 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tandmand »

04/03/2015
Bećirović: Mora se prestati s maksimalističkim pristupom

SARAJEVO - Nema nikakvih novih uslova, to je sve ono o čemu smo ranije pričali. Mora se prestati sa maksimalističkim pristupom i ispoštovati neki zahtjevi Demokratske fronte, izjavio je jutros za televiziju N1 član Predsjedništva Demokratske fronte i zastupnik u Parlamentu BiH Damir Bećirović.
- Ako neće da odustane od federalnog ministarstva finansija, onda ćemo zamijeniti ministarstva u Vijeću ministara. Niko nije rekao da bi taj ministar bio Bošnjak - kazao je Bećirović o uslovima Demokratske Fronte u formiranju vlasti.
Govoreći o šansama da se postigne željeni kompromis, Bećirović je kazao da ne zna koliko je realno da HDZ ustupi to ministarstvo, ali "na nama je da pokušamo da se dogovorimo".
- Moramo prekinuti sa ovom dramom koja se dešava od početka. HDZ ucjenjuje sve partnere koji pokušavaju da formiraju vlast. Mislim da je vrijeme da se prestane sa tom praksom" - rekao je.
Istakao je da DF traži dva ministarstva od kojih neće odustati.
- Tražimo dva ministarstva od kojih ne odustajemo: Ministarstvo finansija i Federalno ministarstvo energetike i rudarstva i do toga mora doći - poručio je.
Kaže da je DF napravila veliki broj ustupaka i da je red na druge stranke da isto učine.
Banksy

#21193 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

edit: je li istina da je ovaj Damir Bećirović sin rahmetli Hasana Bećirovića, bivšeg ministra energetike, industrije i rudarstva u Vladi FBiH?
video

#21194 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by video »

Umjesto da trazimo informacije od nje - oko kontra :shock:

Naravno da jeste !
zagor 19

#21195 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zagor 19 »

hrasno38 wrote:

Znam ja odlicno da je vec odavno sramota reci da si bio u A BiH, da si bio borac a i ne daj boze da si mogao izginuti. Puno je prihvatljivije palamudjenje o odbrani BiH iz fotelja. Kakvi igraci takvi i navijaci.
MA po kome je sramota? Po nekim pederima i trećerazrednim poltikantima iz mahale, koji zamišljaju da su top klasa, analitičari, "evropljani i intelektualci", kao onaj smiješni lik iz serije "Tale"! Ma jebeš demokratiju, lijepa šamarčina preko zuba :-x .
travnik

#21196 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by travnik »

'Ko je veći krivac BI, DČ ili ŽK? To još ne znam. Ali imam osjećaj da DF namjerno pravi, a HDZ mu pomaže, sukob sa DČ. Naime, to im daje podlogu da se busaju od patriotizam i da opet raja nesposobnom Komšiću koji je 8 godina prespavao aplaudira. Jer, SDA formira kantonalne vlade bez DF-a, tamo gdje H i S ima samo u tragovima, a DF unatoč dogovoru sa SDA šuti. Da je i tamo HDZ neki faktor, DF bi bio prvi u nekakvoj "obrani" BiH. Pa najviše se u unutarnje odnose u BiH u zadnjih 15 godina miješao Stipe Mesić, a ŽK nije ni zucnuo, već se uvlačio dotičnom u d... . Stoga njegova prepiska sa Karamarkom pokazuje dvostruke aršine, po 'ko zna koji put potvrđuje njegov poltronizam i opet naglašava nedostatak kapaciteta da bude neka promjena. Sa druge strane ni HDZ-u nije mrsko ovo prepucavanje sa DF-om jer im pruža dodatne argumente o potrebi homogenizacije biračkog tijela, ugroženosti itd. itd.
StupskaBitanga

#21197 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by StupskaBitanga »

E moj Željko
palermo

#21198 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

travnik wrote:'Ko je veći krivac BI, DČ ili ŽK? To još ne znam. Ali imam osjećaj da DF namjerno pravi, a HDZ mu pomaže, sukob sa DČ. Naime, to im daje podlogu da se busaju od patriotizam i da opet raja nesposobnom Komšiću koji je 8 godina prespavao aplaudira. Jer, SDA formira kantonalne vlade bez DF-a, tamo gdje H i S ima samo u tragovima, a DF unatoč dogovoru sa SDA šuti. Da je i tamo HDZ neki faktor, DF bi bio prvi u nekakvoj "obrani" BiH. Pa najviše se u unutarnje odnose u BiH u zadnjih 15 godina miješao Stipe Mesić, a ŽK nije ni zucnuo, već se uvlačio dotičnom u d... . Stoga njegova prepiska sa Karamarkom pokazuje dvostruke aršine, po 'ko zna koji put potvrđuje njegov poltronizam i opet naglašava nedostatak kapaciteta da bude neka promjena. Sa druge strane ni HDZ-u nije mrsko ovo prepucavanje sa DF-om jer im pruža dodatne argumente o potrebi homogenizacije biračkog tijela, ugroženosti itd. itd.
Pa jedno je pričao Karamarko drugo Stipe Mesić. Nije zar da misliš da se treba na isti način odnositi prema ljudima bez obzira kakve poruke nosili.
I evo, kao što smo gore vidjeli, DF nudi prilično razuman dogovor, zamjena ministarstava finasija, i plus Ministarstvo energetike. Šta je u ovome prijedlogu nerazumno ? ....

I ovo oko patriotizma i nesposobnosti.....izgleda da je jedina mogućnost da te proglase sposbnim to da nisi patriota. Doduše to izgleda važi samo za ovu pro-bosansku stranu. Kod drugih je to ipak malo drugačije.
HM 2011

#21199 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by HM 2011 »

zagor 19 wrote:
hrasno38 wrote:

MA po kome je sramota? Po nekim pederima i trećerazrednim poltikantima iz mahale, koji zamišljaju da su top klasa, analitičari, "evropljani i intelektualci", kao onaj smiješni lik iz serije "Tale"! Ma jebeš demokratiju, lijepa šamarčina preko zuba :-x .
i svakom od nas po mandat načelnika opštine, ambasadora, dva puta član predsjedništva pa da i mi izginemo ko i komšić....

Kolko je to dosad puta izginuo - 4 ili 5.....

Usput obzirom da sam bio mali kad su veći ratovali, mala beba, ne primam niti naknadu za učešće niti sam nosioc zlatnog ljiljana - jel tako jeste... svaka njemu čast - al mu i naknada liježe za to....

nego šamar preko usta a da ja dodam i bejzboj palicu preko glave, i da i mi svi par puta izginemo po Komšićevim mandatima....

Da zapišemo - još jedna u nizu UBLEHETINA a pišemo evo i ko biu život dao za to.....

:mrgreen:
hrasno38

#21200 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by hrasno38 »

HM 2011 wrote:i svakom od nas po mandat načelnika opštine, ambasadora, dva puta član predsjedništva pa da i mi izginemo ko i komšić....

Kolko je to dosad puta izginuo - 4 ili 5.....

Usput obzirom da sam bio mali kad su veći ratovali, mala beba, ne primam niti naknadu za učešće niti sam nosioc zlatnog ljiljana - jel tako jeste... svaka njemu čast - al mu i naknada liježe za to....

nego šamar preko usta a da ja dodam i bejzboj palicu preko glave, i da i mi svi par puta izginemo po Komšićevim mandatima....

Da zapišemo - još jedna u nizu UBLEHETINA a pišemo evo i ko biu život dao za to.....

:mrgreen:
Pa ko ti brani....imas li muda za to??? Ako imas nadji se negdje u nekoj stranci i juris na funkciju a nemoj naprdjivati na forumu. Ja svakog od vas pitam najjednostavnije: Je li Zeljko ista slagao sto je rekao????? Mi smo 5 Aprila bili sa puskama u Hrasnom a Bakir u trezoru sa babom iako vojno sposoban i upotrebljiv. I da jesmo ginuli sve 4 godine a babin mali nije. I da!! znaci Zeljko kao patriota treba da popusti fasisti Covicu i normalno sahrani svoju stranku koja je uzgred receno jaca glasovno od Coviceve. I sta je sve tu pogresno to sto Zeljko trazi sto mu pripada ili to sto se bakir lize sa onima koji su nam zemlju rusili!!!! Cisto sumnjam da si ti jos izasao iz pelena!!! Kada podosta vas izadje iz tih pelena i ne daj boze prodje nesto slicno onda cete tek moci shvatiti sta znaci braniti zemlju iz zemlje i zemlju iz kvalitetnog sklonista. A dotle....vozdrica
Post Reply