E upravoVelkoski wrote:pa zamisli da je odem u belgiju i "živim" u nekom parku. nogirali bi me za pola sata, samo se ovdje glumi neki kvazimerhamtluk i skupljanje "sevapa", ne smiješ javno reći da ih treba sve u kamion i negdje istrest' u crnu goru, odmah si najgori čovjek na svijetu
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
invincible1921
#21151 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
yoyo13
#21152 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije to vidjelo 10% izbjeglica... samo batina pomaze
-
invincible1921
#21153 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kad smo vec kod njih neki dan sjedim sa djevojokm u parku kod ekonomije u po dana. Prilazi nakav pa eto necu da grijesim dusu i pogresno pisem, al izgelda mi ko nadrogiran...i govori mi srija sirija bum bum gestikulirajuci rukama pusku, Ja mu govorim neam nista zao mi je, on nastavlja nesto trabunjat ja opet govorim neam nista , on polu ljutito nesto vergla na valjda arpaskom kom li vec jeziku i kad sam konacno ustao i reko od.jebi buraz ode fol pokunjen,,,,mislim neugodna situacija bez ikakvog razloga. Sta sad trebo sam se pobit sa njim i jos sutra da mi neko kaze kako tlacim "jadne i ugrozene"
da necu jos ispast i kakav nacista, rasista....
Kao prvo haj sto su bespravno tu kao drugo ponasaju se ko najgora stoka...
Kao prvo haj sto su bespravno tu kao drugo ponasaju se ko najgora stoka...
- pishkota
#21154 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
park kod Inat kuce, nema sigurno starijeg od 30 godina a 95% u parku je drogirano, zaskacu ljude pogotovo zene i djevojke na parkingu pored
-
zero72
#21155 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nemoj tako sevap je, odnesite im sta , boba kakvih...
- Sodom1
#21156 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Treba miliciju naprasiti sto ne cuvak granicu kako treba, nego prolaze im raja bez papira,a ja kad naidjem papak sjedi u kucici i naprdjuje , kao nesto skenirainvincible1921 wrote:E upravoVelkoski wrote:pa zamisli da je odem u belgiju i "živim" u nekom parku. nogirali bi me za pola sata, samo se ovdje glumi neki kvazimerhamtluk i skupljanje "sevapa", ne smiješ javno reći da ih treba sve u kamion i negdje istrest' u crnu goru, odmah si najgori čovjek na svijetu![]()
Pokupit i istrest na granici sa koje su dosli
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21157 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
upravo,podjem na more trkeljaju me ko da drogu prevozim ,a vamo im 10.000 smecara bez dokumenata prodje glat...Sodom1 wrote: Treba miliciju naprasiti sto ne cuvak granicu kako treba, nego prolaze im raja bez papira,a ja kad naidjem papak sjedi u kucici i naprdjuje , kao nesto skenira
- insomnia78
#21158 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jes jebo sve svoje. Meni zadnji put bajagi kucka po limu 
- DaffyDuck
#21159 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Skola?? I onako voze ko kreteni.Bloo wrote:Mada razumijem praktičnu svrhu onih semafora gore, ali baš su nezgodno postavljeni. Pogotovo onaj na trotoaru kod škole, gdje moraš stati na uzbrdici prije nego skreneš oštro desno u Mehmeda paše ulicu.ing-ecc wrote:koji? onaj gore na Mejtašu?ing-ecc wrote:uhhhh sto je neko 'demontiro' semafor u dalmatinskoj
I nek se neko zafurao od Brazila, mokra cesta ....
btw, drugi put u 30 dana... Izbijen i popravljen u prvoj hefti aprila, isti semafor na onom "otocicu"..
-
zipoo
#21160 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijepo maricu parkirati pored parka i nadgledati. Nije kvantna fizika. Smirili su se, a poslije onog majmuna Sefica bili su aktivni 24/7. Mogu opet
-
made_in_sarajevo
#21161 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Maloprije namjerno nazovem policiju jer se debilni turcin jebo ih onaj ko ih dovde, parkiro coek dzipa i pola ulice zauzeo i otisao u kafanu. Kod tibre na stupu je ovo sve. Prvo zovem policiju i iz 5 pokusaja se javise na 122 pa me prebacise na ilidzu. Eto da mi je trebalo hitno kurac bi ih dobio. Kaze meni drot mrtav hladan "a jebem mu majku pa pola 12 je, haj poslat cu nekog, zdravo". Naravno da nece poslati, na pumpi gazprom patrola kafu ispija, ali opsova lik kao da smo.najbolji jarani. Da sam turcinu jebo majku kroz majku izbio bi belaj garant jer su stoka sve do jednog. Kad me turcin opalio sa autom odjednom.ih se 20 stvori i satrase drota ubjedjivati da sam ja kriv. Mamu im jebo erdogan, a i ove kvazi izbjeglice sve sa noge na nogu treba otjerati. Lafo bjeze od rata, neki dan prilog sve drzave nabrojase ali ratne nigdje, lafo ugrozeni.
Sad sam garant mrzitelj, pa nabijem na kurac i ove "borce za svaku glupost"
- drug_profi
#21162 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja sam odavno rekao da covjek sa godinama postane i xenofob i rasista i fašista.made_in_sarajevo wrote:Maloprije namjerno nazovem policiju jer se debilni turcin jebo ih onaj ko ih dovde, parkiro coek dzipa i pola ulice zauzeo i otisao u kafanu. Kod tibre na stupu je ovo sve. Prvo zovem policiju i iz 5 pokusaja se javise na 122 pa me prebacise na ilidzu. Eto da mi je trebalo hitno kurac bi ih dobio. Kaze meni drot mrtav hladan "a jebem mu majku pa pola 12 je, haj poslat cu nekog, zdravo". Naravno da nece poslati, na pumpi gazprom patrola kafu ispija, ali opsova lik kao da smo.najbolji jarani. Da sam turcinu jebo majku kroz majku izbio bi belaj garant jer su stoka sve do jednog. Kad me turcin opalio sa autom odjednom.ih se 20 stvori i satrase drota ubjedjivati da sam ja kriv. Mamu im jebo erdogan, a i ove kvazi izbjeglice sve sa noge na nogu treba otjerati. Lafo bjeze od rata, neki dan prilog sve drzave nabrojase ali ratne nigdje, lafo ugrozeni.
Isti sam ti takav.
Smetaju mi svi koji nisu kao ja i šta sad? Nek žive svoj život i nek ne ometaju moj i svi sretni.
Poremeti moj i ja nemam vise merhametluka, razumjevanja, nikogkurcapalcapickematerinevise za druge jer ne znam ni sta cu od svojih problema i briga.
- bersK
#21163 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
made_in_sarajevo wrote:Maloprije namjerno nazovem policiju jer se debilni turcin jebo ih onaj ko ih dovde, parkiro coek dzipa i pola ulice zauzeo i otisao u kafanu. Kod tibre na stupu je ovo sve. Prvo zovem policiju i iz 5 pokusaja se javise na 122 pa me prebacise na ilidzu. Eto da mi je trebalo hitno kurac bi ih dobio. Kaze meni drot mrtav hladan "a jebem mu majku pa pola 12 je, haj poslat cu nekog, zdravo". Naravno da nece poslati, na pumpi gazprom patrola kafu ispija, ali opsova lik kao da smo.najbolji jarani. Da sam turcinu jebo majku kroz majku izbio bi belaj garant jer su stoka sve do jednog. Kad me turcin opalio sa autom odjednom.ih se 20 stvori i satrase drota ubjedjivati da sam ja kriv. Mamu im jebo erdogan, a i ove kvazi izbjeglice sve sa noge na nogu treba otjerati. Lafo bjeze od rata, neki dan prilog sve drzave nabrojase ali ratne nigdje, lafo ugrozeni.
Prica mi jaran ovo. Onaj hido turkoglu sto je poljubio tablu gazproma prije par mjeseci, 20 minuta ranije po luzanima i ilidzi gasiro na kruznom i gurao se medju rajom. A pukom slucajnoscu sam prije mozda dva mjeseca prodao jednom turcinu neku robu s pika, frajer dodje na ilidzu renault megane onaj 2007. godiste, napucano do besvijesti. Ko njih the fuck zaposljava i odakle im pare za ovoliko kurcenje po gradu? Pa nije im svaki covjek Erdogan.
-
zipoo
#21164 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jarane turci metar i vjetar i toliko vas pate. 
- radiša
#21165 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Isti ti ilidzanski policajci prave prekrsaje,parkiraju na sred ceste,pjesacke zone i ispijaju kafe tako da je suvisno od takvih ljudi trazit pomoc.made_in_sarajevo wrote:Maloprije namjerno nazovem policiju jer se debilni turcin jebo ih onaj ko ih dovde, parkiro coek dzipa i pola ulice zauzeo i otisao u kafanu. Kod tibre na stupu je ovo sve. Prvo zovem policiju i iz 5 pokusaja se javise na 122 pa me prebacise na ilidzu. Eto da mi je trebalo hitno kurac bi ih dobio. Kaze meni drot mrtav hladan "a jebem mu majku pa pola 12 je, haj poslat cu nekog, zdravo". Naravno da nece poslati, na pumpi gazprom patrola kafu ispija, ali opsova lik kao da smo.najbolji jarani. Da sam turcinu jebo majku kroz majku izbio bi belaj garant jer su stoka sve do jednog. Kad me turcin opalio sa autom odjednom.ih se 20 stvori i satrase drota ubjedjivati da sam ja kriv. Mamu im jebo erdogan, a i ove kvazi izbjeglice sve sa noge na nogu treba otjerati. Lafo bjeze od rata, neki dan prilog sve drzave nabrojase ali ratne nigdje, lafo ugrozeni.
- bersK
#21166 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bas tako. Preksinoc 10 sati, magistrala prema plavom mostu. Skretanje lijevo zabranjeno, smijes samo pravo i desno u pejton. Oni ni pet ni sest kroz crveno i lijevo. Bez rotacija.
Isto tako, u svakom minutu radnog vremena one kafane kod podvoznjaka sjedi bar jedan pandur autom parkiranim posred ceste ili malo dalje kod one roze vile. Dobiju na kaficu kod poligona i eto ih u kafani.
Isto tako, u svakom minutu radnog vremena one kafane kod podvoznjaka sjedi bar jedan pandur autom parkiranim posred ceste ili malo dalje kod one roze vile. Dobiju na kaficu kod poligona i eto ih u kafani.
- insomnia78
#21167 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zipoo wrote:Jarane turci metar i vjetar i toliko vas pate.

-
made_in_sarajevo
#21168 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne mrzim i ne smeta meni niko, nek radi svako ko sta hoce. Smeta mi kad dodjes lafo kao izbjeglica, a samo belaje pravi,a i to je upitno da li je fakat izbjeglica ili je to eno vam evropa pa njih jebite. Ispadose hrvati i madjari pametni kad su ih gazili nogama.
A turci mamu jebali nema.poganije stoke. Mene ovaj sto je opalio divljo sa bmwom izmedju tibre, napravio mi 8000KM stete na kombiju koliko se sjecam i mrtvi hladni satrase policajca da sam ja kriv. Tad je murija dok.sam izjavu davao psovala i jebala im.mater, pa sad ovaj na telefon. Mislim jebes mu mater drot si, predstavljas valjda nesto i tako se ponasas
A turci mamu jebali nema.poganije stoke. Mene ovaj sto je opalio divljo sa bmwom izmedju tibre, napravio mi 8000KM stete na kombiju koliko se sjecam i mrtvi hladni satrase policajca da sam ja kriv. Tad je murija dok.sam izjavu davao psovala i jebala im.mater, pa sad ovaj na telefon. Mislim jebes mu mater drot si, predstavljas valjda nesto i tako se ponasas
- vješalica
#21169 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kod nas se nikad nece desiti 'ono jednom'
Dosli si ovdje,pnasaju se kabadahijski,a jos kad vremena prodje,javice se ovdje neko da laprda o tudjim 'kompleksima' i o nekakvom merhametluku
Dosli si ovdje,pnasaju se kabadahijski,a jos kad vremena prodje,javice se ovdje neko da laprda o tudjim 'kompleksima' i o nekakvom merhametluku
- Dope_Man
#21170 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sinoc pricam sa komsijom, radi u hitnoj, kaze dolazilo ih vec nekoliko da traze neke tablete, imaju i kao recept (kopiju recepta na papiru donio) i uzeli mu to, istrazili, neki u Tuzli im napisao bianco recept i ovi kopirali ko zna koliko kopija da traze pa gdje prodje. Ljepota.
- Dope_Man
#21171 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Hebiga, ja sam jos relativno mlad, mada sam blizi 30 nego 20drugi profil wrote: Ja sam odavno rekao da covjek sa godinama postane i xenofob i rasista i fašista.
Isti sam ti takav.
Smetaju mi svi koji nisu kao ja i šta sad? Nek žive svoj život i nek ne ometaju moj i svi sretni.
Poremeti moj i ja nemam vise merhametluka, razumjevanja, nikogkurcapalcapickematerinevise za druge jer ne znam ni sta cu od svojih problema i briga.
Al sto se saobracaja tice, valjda nasi il nemaju mehanizme, il volje, da ih kaznjavaju adekvatno pa se sve cesce trkaju (kao da nasih nemamo dovoljno), parkiraju gdje hoce, nedavno iz Olova prema Sa neki Toureg isprestiza kolonu na punoj samo tako.. par minuta kasnije stizemo ga, parkira na pola ulice gore kod nekih restorana, izlazi Turcin, prema njemu dolazi drugi, parkiran par metara dalje isto tako pola auta na ulici.. pa hebem ga. Imamo dovoljno nasih idiota, ne trebaju nam jos ovi sa ''diplomatskim imunitetom''.
- DaffyDuck
#21172 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Drugi put trazi ime i prezime sefa smjene.made_in_sarajevo wrote:Maloprije namjerno nazovem policiju jer se debilni turcin jebo ih onaj ko ih dovde, parkiro coek dzipa i pola ulice zauzeo i otisao u kafanu. Kod tibre na stupu je ovo sve. Prvo zovem policiju i iz 5 pokusaja se javise na 122 pa me prebacise na ilidzu. Eto da mi je trebalo hitno kurac bi ih dobio. Kaze meni drot mrtav hladan "a jebem mu majku pa pola 12 je, haj poslat cu nekog, zdravo". Naravno da nece poslati, na pumpi gazprom patrola kafu ispija, ali opsova lik kao da smo.najbolji jarani. Da sam turcinu jebo majku kroz majku izbio bi belaj garant jer su stoka sve do jednog. Kad me turcin opalio sa autom odjednom.ih se 20 stvori i satrase drota ubjedjivati da sam ja kriv. Mamu im jebo erdogan, a i ove kvazi izbjeglice sve sa noge na nogu treba otjerati. Lafo bjeze od rata, neki dan prilog sve drzave nabrojase ali ratne nigdje, lafo ugrozeni.
Desilo mi se nedavno, lijep dan, ugrijalo i izadjem s djecom u setnju. Kuci oko pola 10 i sipak, ne mogu da prodjem prema zgradi sa kolicima, frajer parkirao i otisao u kafanu.
Zovem 122, isto tako ne mozes ih dobiti. Na kraju prebace i kao poslat ce nekog. Cekala sam s dvoje djece pola sata, da bi se pojavila dvojica (jedan mladji, nafuran), a kako policijska patrola tako i vozac. Kao gdje ti je auto, hoces izaci.
Nakon moje konstatacije, da ne idem nigdje dok mu ne napise kaznu, ovaj mladji meni kaze DA NE NARUSAVAM JAVNI RED I MIR
A radi se o prolazu prema zgradi i garazama gdje blokiraju prolaz, i dnevno neko zove policiju.
E nakon toga, kad se ponovo nazove, pa trazi konkretno ime i prezime da se napravi prituzba ponasanje i situacija se mijenja za 180 stepeni
Ne moze kod nas nista fino. I policija je kriva sto stanari moraju svaki dan da zovu policiju, sto to sistemski ne rijesi.
-
invincible1921
#21173 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Iskreno sve vise pocinjem shvatati (ne opravadavati) skinhead i neofasisticke grupe po evropi koje maltretiraju azijate....stvarno preko turaka do ostalih, stoka neviđena....
- O'zone
- Globalni moderator
#21174 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sve je to više manje isto što se tiče mentaliteta ljudi smo je pitanje u kako su organizovanu zemlju došli. Ti isti turci se puno drugačije ponašaju dalje u europskim državama nego ovdje u Bosni gdje svakog možeš kupit za deset deka kaHve.
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /180508043
A kod nas to recimo nije problem i možeš okrenuti janje gdje hoćeš.
Evo par jutara gledam patrolu na Skenderiji sjede u Octaviji a pješaci im prelaze i na crveno i gdje nema pješačkog. Jutros dvojica ispred suda FBiH a tip im autom prođe na crveno i stade na sred raskrsnice.
Jbga nemaš se više kome ni žaliti niti od koga šta očekivati. Drži dupe po strani i moli Boga da te sav belaj zaobiđe i to je to.
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /180508043
A kod nas to recimo nije problem i možeš okrenuti janje gdje hoćeš.
Evo par jutara gledam patrolu na Skenderiji sjede u Octaviji a pješaci im prelaze i na crveno i gdje nema pješačkog. Jutros dvojica ispred suda FBiH a tip im autom prođe na crveno i stade na sred raskrsnice.
Jbga nemaš se više kome ni žaliti niti od koga šta očekivati. Drži dupe po strani i moli Boga da te sav belaj zaobiđe i to je to.
- thekupus
#21175 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
invincible1921 wrote:Iskreno sve vise pocinjem shvatati (ne opravadavati) skinhead i neofasisticke grupe po evropi koje maltretiraju azijate....stvarno preko turaka do ostalih, stoka neviđena....