nije ni imao loptu,jedan pas na samom pocetku kojeg nije mogao iskontrolisatimissko wrote:Müller se sinoc nije vidio
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- simonese
#21126 Re: FC Bayern Munchen
-
klopan
#21127 Re: FC Bayern Munchen
Manje više slažem se s Batinom observacijom
.Sve je na mjestu što si rekao.
Uvođenje Bernata-presudno.
Muller-amaterska sezona-ono kako je jučer odigrao-ja bi.
Mislio sam da znam koje su slabe tačke Bayerna i koji igrački dio kadra bi trebalo mjenjati.
Ono jučer-ma šta god da izvadiš,staviš svejedno.
Boateng teška kurčina od igrača. Samo zahvalaljujući sreći-što pored sebe u timu ima takve kapacitete kao što su Martinez
i Bernat,ne nosi epitet najglupljeg igrača u povijesti igre.
Thiago-igrač za malonogometne turnire.
Uvođenje Bernata-presudno.
Muller-amaterska sezona-ono kako je jučer odigrao-ja bi.
Mislio sam da znam koje su slabe tačke Bayerna i koji igrački dio kadra bi trebalo mjenjati.
Ono jučer-ma šta god da izvadiš,staviš svejedno.
Boateng teška kurčina od igrača. Samo zahvalaljujući sreći-što pored sebe u timu ima takve kapacitete kao što su Martinez
i Bernat,ne nosi epitet najglupljeg igrača u povijesti igre.
Thiago-igrač za malonogometne turnire.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#21128 Re: FC Bayern Munchen
Eh sad u Madridu je potrebna savrsena utakmica i malo srece. Nesto poput uzvrata protiv Atletika+taj faktor srece, jel
Real ce loptu pustiti, njima se nije strano braniti ko Staljingrad i cekati priliku iz kontre. Sa Lewom u igri i okomitim ubacajima Humelsa i ostalih iz pozadine, jedna ce uci sigurno.
Fazon je sto ti treba da tri udju, jer Real ce zabiti, to je sigurno kao sto je sigurno da ce sutra svanuti dan.
Znaci dobra igra, visoki presing, gadjanje Lewe svim mogucim proektilima i uci ce makar frljoka da ga hebes.
Real ce loptu pustiti, njima se nije strano braniti ko Staljingrad i cekati priliku iz kontre. Sa Lewom u igri i okomitim ubacajima Humelsa i ostalih iz pozadine, jedna ce uci sigurno.
Fazon je sto ti treba da tri udju, jer Real ce zabiti, to je sigurno kao sto je sigurno da ce sutra svanuti dan.
Znaci dobra igra, visoki presing, gadjanje Lewe svim mogucim proektilima i uci ce makar frljoka da ga hebes.
- veella
#21129 Re: FC Bayern Munchen
Cestitam svim navijacima bauerna na osvajanju sve tri titule ove godine 
- Bosanski_kralj
#21130 Re: FC Bayern Munchen
Upitan Boateng za Madrid kao i Humels. Martinez zbog crvenog kartona neće moći igrati, pa koga staviti na stopera?
- veella
#21131 Re: FC Bayern Munchen
Sta se zamarate bezzeBosanski_kralj wrote:Upitan Boateng za Madrid kao i Humels. Martinez zbog crvenog kartona neće moći igrati, pa koga staviti na stopera?
Bolje vam je da ne idete nikako u Madrid, u minkenu ste se obrukali i to posteno a u Madridu ne smijem ni pomisliti sta vas ceka
- Bosanski_kralj
#21132 Re: FC Bayern Munchen
Pitam se je li veća bruka izgubiti od Reala ili od Monaka?veella wrote:Sta se zamarate bezzeBosanski_kralj wrote:Upitan Boateng za Madrid kao i Humels. Martinez zbog crvenog kartona neće moći igrati, pa koga staviti na stopera?![]()
Bolje vam je da ne idete nikako u Madrid, u minkenu ste se obrukali i to posteno a u Madridu ne smijem ni pomisliti sta vas ceka![]()
![]()
- simonese
#21133 Re: FC Bayern Munchen
od Monaca primili tri komada kuci,ma dajte molim vas
- veella
#21134 Re: FC Bayern Munchen
Triple ojhasimonese wrote:od Monaca primili tri komada kuci,ma dajte molim vas
- MOSALJOZE
#21135 Re: FC Bayern Munchen
Carlo Ancelotti PK: "Hummels je danas trenirao u vodi, sutra u pijesku, a u nedjelju ili ponedjeljak na terenu. Nadam se da će on s nama putovati u Madrid."
Otpada
Boa isto povrijedjen,moze igrati,ali ako se pogorša stanje opet 4 mjesec out.
Otpada
Boa isto povrijedjen,moze igrati,ali ako se pogorša stanje opet 4 mjesec out.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21136 Re: FC Bayern Munchen
A igrati sa trojicom nazad?
Lahm-Hummels-Alaba
Alonso
Sanchez Vidal
Alcantara
Roben Ribery
Lewandovski
Lahm-Hummels-Alaba
Alonso
Sanchez Vidal
Alcantara
Roben Ribery
Lewandovski
- simonese
#21137 Re: FC Bayern Munchen
_BataZiv_0809 wrote:A igrati sa trojicom nazad?
Lahm-Hummels-Alaba
Alonso
Sanchez Vidal
Alcantara
Roben Ribery
Lewandovski
- MOSALJOZE
#21138 Re: FC Bayern Munchen
Kad smo zijanili 4:0 Bayern je igrao sa Bastianom i Tonijem pozadi,vidjeli smo kako je to "funkcionisalo" protiv Ronalda i kontre koja krasi Real i dan danas.Po meni ako bi Vidal igrao štopera,onda bi sa Thiagom igrao Sanches ili u nekoj drugoj varijanti Alaba štoper,Bernat lijevo.Možda je ova druga varijanta i izgledna,Bale ja mislim ne igra tako da neće imati težak zadatak.
Bayernu treba gol prije 70 minute,onda će sve biti puno lakše.Neke prilike,ili polu-prilike koje je imao Thomas,Lewa bi ako ništa zaprijetio prema golu.
Jedna pogreška je dovoljna Benzemi i Ronaldu da riješe dvomeč,ne mora Bayern ni pogriješiti,dovoljan je slobodan udarac,neko da skrene loptu i gotovo.
Kako god mislim da će Bayern proći,biće teško,ali nije fazon napisati prognozu nakon utakmice nego sad.
Kada bi Boa,Mats i Lewa bili 100% spremni,ne bi bilo dileme.
Edit
Bato sumnjam da će se Carlo odlučiti na tu varijantu sa trojicom nazad,nije njegov stil,zna on svoje i neće od toga odstupiti.
Bayernu treba gol prije 70 minute,onda će sve biti puno lakše.Neke prilike,ili polu-prilike koje je imao Thomas,Lewa bi ako ništa zaprijetio prema golu.
Jedna pogreška je dovoljna Benzemi i Ronaldu da riješe dvomeč,ne mora Bayern ni pogriješiti,dovoljan je slobodan udarac,neko da skrene loptu i gotovo.
Kako god mislim da će Bayern proći,biće teško,ali nije fazon napisati prognozu nakon utakmice nego sad.
Kada bi Boa,Mats i Lewa bili 100% spremni,ne bi bilo dileme.
Edit
Bato sumnjam da će se Carlo odlučiti na tu varijantu sa trojicom nazad,nije njegov stil,zna on svoje i neće od toga odstupiti.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21139 Re: FC Bayern Munchen
Kad je bilo 4:0, Karlo je zgusnuo sredinu, otjerao Pepa na bokove da kruzi oko gola i tu je bila klapna. Zabili su 3 od 4 gola iz prekida, ne moze se govoriti o nekom silovanju odbrane. Cisto takticka pobjeda.
Eh sad Real ima priliku da igra kao protiv Atletika u finalu. Tu su se branili protiv ekipe koja se brani i od fenjerasa jer su im postigli rani go. Ovdje sa tim kapitalom ulaze od prve minute. Znaci izgledno je da ce loptu pustiti i vrebati sansu iz kontre.
Po mom nekom skromnom sudu, sredina je kljucna i ona mora odraditi svoje. Karlov sistem trazi dvojicu pitbulova u sredini koji ce trcat box-box ko navijeni. Vidal i Sanchez imaju i brzinu i dovoljno fudbalskog bezobrazluka za taj zadatak. Uz inteligentnog igraca kao sto je Alonso i nekog ko moze brzo prebaciti loptu u napad a Alkanta moze, to bi moglo biti dobro.
Nesto sad kontam moza je bolje da Košta pocne, jer on moze trcat puno vise od Riberija. Trebace dosta one trke i borbenosti kao pod Hejkensom. I majku mu nek udje neka frljoka u ranoj fazi utakmice. Cim se Real otvori, tu je sansa.
Eh sad Real ima priliku da igra kao protiv Atletika u finalu. Tu su se branili protiv ekipe koja se brani i od fenjerasa jer su im postigli rani go. Ovdje sa tim kapitalom ulaze od prve minute. Znaci izgledno je da ce loptu pustiti i vrebati sansu iz kontre.
Po mom nekom skromnom sudu, sredina je kljucna i ona mora odraditi svoje. Karlov sistem trazi dvojicu pitbulova u sredini koji ce trcat box-box ko navijeni. Vidal i Sanchez imaju i brzinu i dovoljno fudbalskog bezobrazluka za taj zadatak. Uz inteligentnog igraca kao sto je Alonso i nekog ko moze brzo prebaciti loptu u napad a Alkanta moze, to bi moglo biti dobro.
Nesto sad kontam moza je bolje da Košta pocne, jer on moze trcat puno vise od Riberija. Trebace dosta one trke i borbenosti kao pod Hejkensom. I majku mu nek udje neka frljoka u ranoj fazi utakmice. Cim se Real otvori, tu je sansa.
- MOSALJOZE
#21140 Re: FC Bayern Munchen
Eto te ko Pape
Ne mogu igrati Thiago,Alonso,Vidal i Sanches previše je to.
Onda ti naprijed ostaje Lewa i eto Costa,šta je sa Robenom,Mullerom?
Po meni
Manu
Lahm Boa Alaba/Humels Bernat
Vidal Alonso
Roben Muller Costa
Lewa
Ne mogu igrati Thiago,Alonso,Vidal i Sanches previše je to.
Onda ti naprijed ostaje Lewa i eto Costa,šta je sa Robenom,Mullerom?
Po meni
Manu
Lahm Boa Alaba/Humels Bernat
Vidal Alonso
Roben Muller Costa
Lewa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21141 Re: FC Bayern Munchen
Ma bjezi kakav te Miler spopao, najkorisniji je na klupi.
- MOSALJOZE
#21142 Re: FC Bayern Munchen
Ćemo vidjeti
- Bosanski_kralj
#21143 Re: FC Bayern Munchen
Šta džaba pravite kombinacije, ispao je Bayern. Potezi na nivou amaterskih igrača su ih koštali.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21144 Re: FC Bayern Munchen
Nijemce ne treba otpisati ni u autobusu.
Sasa Vugdalic
A boga mi ni Karla
Sasa Vugdalic
A boga mi ni Karla
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21145 Re: FC Bayern Munchen
Gledas li?MOSALJOZE wrote:Ćemo vidjeti
Miler katastrofican
-
Bavarac94
#21146 Re: FC Bayern Munchen
Miler nikakav, jedino od njega je bio dobar ubacaj za Lahma...nadati se da ce se ovaj rezultat opravdati u utorak 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#21147 Re: FC Bayern Munchen
Bernat katastrofa, Kimih nelos, Rafinja solidan, Vidal puno pogresnih pasova..
- MOSALJOZE
-
sumirprimus
#21149 Re: FC Bayern Munchen
kako anceloti unisti onako potentnu ekipu... ccc...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#21150 Re: FC Bayern Munchen
Cuj Ancelotti unistio