Safet Susic Pape
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mikady
#21126 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je trebao njima ići kući i moliti ih na koljenima da igraju za reprezentaciju, jer nismo Brazil i nemamo puno talenata
Safet Susic Pape
Safet Susic Pape
-
Korisničkoime
#21127 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ljudi mislim da Corola svršava, znam nije lijepa pomisao.
Stari moj uživaj repka tvoje zemlje koju toliko voliš je izgubila dva solidna igrača sa mogućnošću da postanu dobri i da nam koriste.
Nije bitno ko je kriv ili da li su likovi pakšu činjenica da naša djeca okreću leđa ovoj zemlji je tužna i razočaravajuća za svakoga ko je iole pri sebi ali eto nekad se više voli samog sebe hmm možda bi ti i mogao shvatiti Seferovića i Izetu.
Stari moj uživaj repka tvoje zemlje koju toliko voliš je izgubila dva solidna igrača sa mogućnošću da postanu dobri i da nam koriste.
Nije bitno ko je kriv ili da li su likovi pakšu činjenica da naša djeca okreću leđa ovoj zemlji je tužna i razočaravajuća za svakoga ko je iole pri sebi ali eto nekad se više voli samog sebe hmm možda bi ti i mogao shvatiti Seferovića i Izetu.
- Mikady
#21128 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sam gore vec napisao uvezi tog Corola. Uostalom rijeci ti nisu za forumKorisničkoime wrote:Ljudi mislim da Corola svršava, znam nije lijepa pomisao.![]()
Uzivam
A imas li ti barem 10 godina otom potom, kontas li stvarno neke stvari.. pa jasno ko dan.
Repka je SVETINJA, znas odakle si tj. odakle vuces korijene i ako zelis da igras u takvoj reprezentaciji, tvoje je da sredis papire, sjedis i cekas poziv, dok se u medjuvremenu dokazujes u svom klubu!
Svaka cast Edine Dzeko
-
Korisničkoime
#21129 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo boldirano je bit svega i nije bitno da li su to loši dobri ili solidni igrači radi se o mladim momcima koji su to zaboravili odnosno kojima do toga nije stalo a ti svršavaš na to, gubitak dva Bosanca i Hercegovca bez obzira šta su i čime se bave ti je uljepšao dan jer si za razliku od toliko mnogo puta jednom na ovo pdf-u imao pravo, čestitam momci neće igrati za BiH imao si i ti jednom pravo veseli se. U biti se ovdje se pokazuješ COROLA nije bitna repka, nije bitna BiH, nije bitno da od naše domovine njezina rođena djeca bježe bitno je da si i ti jednom od hiljadu puta do sada bio u pravu i zbog toga već cijelo večer doživljavaš jedno svršavanje za drugim čak iako te niko osim mene i ne primjećuje ti se ne možeš obuzdati.Mikady wrote:Ja sam gore vec napisao uvezi tog Corola. Uostalom rijeci ti nisu za forumKorisničkoime wrote:Ljudi mislim da Corola svršava, znam nije lijepa pomisao.![]()
Nije bitno ko je kriv ili da li su likovi pakšu činjenica da naša djeca okreću leđa ovoj zemlji je tužna i razočaravajuća za svakoga ko je iole pri sebi ali eto nekad se više voli samog sebe hmm možda bi ti i mogao shvatiti Seferovića i Izetu.![]()
Uzivamdva solidna, kad smo mogli izgubiti jednog Ibrahimovica .. ovo nije nista
![]()
A imas li ti barem 10 godina otom potom, kontas li stvarno neke stvari.. pa jasno ko dan.
Repka je SVETINJA, znas odakle si tj. odakle vuces korijene i ako zelis da igras u takvoj reprezentaciji, tvoje je da sredis papire, sjedis i cekas poziv, dok se u medjuvremenu dokazujes u svom klubu!
Svaka cast Edine Dzekoa sto se nas tice, zapamtite jednu stvar...Niko nas nece cijeniti, dok sami sebe prvo ne pocnemo cijeniti!
![]()
Budi ozbiljan u svijetu odraslih samo se cijeni rezultat i uspjeh sve ostalo je prazna priča. Otići na SP na EP više puta zaredom ostvariti neki rezultat tada će te drugi početi cijeniti.
- jeza u ledja
#21130 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
NIsu rodjena djeca. Stoga nisu ni od cega pobjegli, samo su nam mogli doci, pride.Korisničkoime wrote: njezina rođena djeca bježe
- Mikady
#21131 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo boldirano je bit svega i nije bitno da li su to loši dobri ili solidni igrači radi se o mladim momcima koji su to zaboravili odnosno kojima do toga nije stalo a ti svršavaš na to, gubitak dva Bosanca i Hercegovca bez obzira šta su i čime se bave ti je uljepšao dan jer si za razliku od toliko mnogo puta jednom na ovo pdf-u imao pravo, čestitam momci neće igrati za BiH imao si i ti jednom pravo veseli se. U biti se ovdje se pokazuješ COROLA nije bitna repka, nije bitna BiH, nije bitno da od naše domovine njezina rođena djeca bježe bitno je da si i ti jednom od hiljadu puta do sada bio u pravu i zbog toga već cijelo večer doživljavaš jedno svršavanje za drugim čak iako te niko osim mene i ne primjećuje ti se ne možeš obuzdati.
Budi ozbiljan u svijetu odraslih samo se cijeni rezultat i uspjeh sve ostalo je prazna priča. Otići na SP na EP više puta zaredom ostvariti neki rezultat tada će te drugi početi cijeniti.
Druze bicu kratak i jasan oni su se dokazali da nisu bosanci i hercegovci a ti kako hoces misli da se neko veseli, ko se stidi proslosti nema buducnosti.
Samo vama sto igrate na kontru najboljeg selektora rep. BIH i legendi bh nogometa
- Edin H.
#21132 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ni po cemu oni veze nikakve nemaju sa Svicarskom osim po mjestu rodjenja, niti ce ih Svicarci ikada gledati kao ravnopravne. Mozda njihovu djecu, ako se ozene Svicarkama i daju lokalna imena (moze i Svenjeza u ledja wrote:NIsu rodjena djeca. Stoga nisu ni od cega pobjegli, samo su nam mogli doci, pride.Korisničkoime wrote: njezina rođena djeca bježe
- jeza u ledja
#21133 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Osim po mjestu rodjenja, po mjestu odrastanja, po mjestu gdje je isao u skolu, gdje je krenuo trenirati fudbal, gdje je prosao sve zive omladinske selekcije, kako u klubu tako i u reprezentaciji, jos osvojio SP sa tom zemljom, ali jok...."nikakve veze sa Svicom nemaju osim zemlje rodjenja".
Ma daj ba vise stvarno trazis opravdanja gdje ih nema.
- Edin H.
#21134 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Integracija da, asimilacija nejeza u ledja wrote:Osim po mjestu rodjenja, po mjestu odrastanja, po mjestu gdje je isao u skolu, gdje je krenuo trenirati fudbal, gdje je prosao sve zive omladinske selekcije, kako u klubu tako i u reprezentaciji, jos osvojio SP sa tom zemljom, ali jok...."nikakve veze sa Svicom nemaju osim zemlje rodjenja".
Supci, ne da mi se o njima vise raspravljati.
Tebe jez treba zaposliti za spokesmana svicarskog ministarstva za imigraciju, to bi uglavnom bili njihovi argumenti.
Sto rece Pjanic, ja bih ipak neku nasu da ozenim
- MyTao
#21135 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Seferovic je definitivno vise Svicarac nego Bosanac... Drago mi je sto ne igra za nas, jer se sada jasno vidi o kakvom se covjeku radi, vjerovatno je mislio da nikada nece dobiti poziv pa se odlucio za BiH i onda uradi 180 stepeni kad je dobio poziv Svicarske... Ko ga jebe, takvi nam ne trebaju.
Nije ba ni sve u pobjedama, ima tu nesto vise... bar za mene...
- jeza u ledja
#21136 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali fakat, pogledaj ima patern sta se desava sa ovim slucajevima.
Svaki je u trenutku svoje karijere odabrao opciju za koju se realno cini kao boljom za napredak u karijeri:
Misimovic
Mujdza
Pjanic
Begovic
Medunjanin
Seferovic
I. Hajrovic
Ibrahimovic
Jakupovic
vjerovatno Kolasinac
pokusavam se sjetit jos imena....gomila ljudi koji su se odlucili igrat za Hr odnosno Srb
Plus, gotovo svaki se odlucio za zemlju rodjenja.
Ljudi razmislite malo umjesto da ili gledate sve kroz patriotsku pricu, ili gledate sve kroz pricu u Bosni je sve naopako. Moze se komotno napravit algoritam sa parametrima: a) mjesto rodjenja; b) jacina domace reprezentacije; c) jacina strane reprezentacije i po tome se sigurnoscu od 95% mozes odrediti ko ce gdje igrati.
Haj nadjite jednog koji je izabrao "gore" sto se tice karijere.
Svaki je u trenutku svoje karijere odabrao opciju za koju se realno cini kao boljom za napredak u karijeri:
Misimovic
Mujdza
Pjanic
Begovic
Medunjanin
Seferovic
I. Hajrovic
Ibrahimovic
Jakupovic
vjerovatno Kolasinac
pokusavam se sjetit jos imena....gomila ljudi koji su se odlucili igrat za Hr odnosno Srb
Ljudi razmislite malo umjesto da ili gledate sve kroz patriotsku pricu, ili gledate sve kroz pricu u Bosni je sve naopako. Moze se komotno napravit algoritam sa parametrima: a) mjesto rodjenja; b) jacina domace reprezentacije; c) jacina strane reprezentacije i po tome se sigurnoscu od 95% mozes odrediti ko ce gdje igrati.
- Mikady
#21137 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Seferovic rece da dolazi spreman u Ljubljanu,a na prvi mig Hitzfe sasvim druga prica.i ocekivati da ti ovakvi krvare ili makar oznoje dres sa BIH grbom, ne hvala.MyTao wrote:Seferovic je definitivno vise Svicarac nego Bosanac... Drago mi je sto ne igra za nas, jer se sada jasno vidi o kakvom se covjeku radi, vjerovatno je mislio da nikada nece dobiti poziv pa se odlucio za BiH i onda uradi 180 stepeni kad je dobio poziv Svicarske... Ko ga jebe, takvi nam ne trebaju.

- Edin H.
#21138 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sve je to u redu, ima nas koji bi se oznojili, ali nema bas hajraMikady wrote:Seferovic rece da dolazi spreman u Ljubljanu,a na prvi mig Hitzfe sasvim druga prica.i ocekivati da ti ovakvi krvare ili makar oznoje dres sa BIH grbom, ne hvala.MyTao wrote:Seferovic je definitivno vise Svicarac nego Bosanac... Drago mi je sto ne igra za nas, jer se sada jasno vidi o kakvom se covjeku radi, vjerovatno je mislio da nikada nece dobiti poziv pa se odlucio za BiH i onda uradi 180 stepeni kad je dobio poziv Svicarske... Ko ga jebe, takvi nam ne trebaju.
Mala smo mi zemlja, jos podijeljena, moramo se za svakog kvalitetnog igraca boriti.
- MyTao
#21139 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jeza u ledja wrote:Ali fakat, pogledaj ima patern sta se desava sa ovim slucajevima.
Misimovic
Mujdza
Pjanic
Begovic
Medunjanin
Seferovic
I. Hajrovic
Ibrahimovic
Jakupovic
vjerovatno Kolasinac
Ma znam... Al ja sam takav kakav sam haha... nisam ja glup, znam ja da sigurno nebi imali ni Begovica, ni Misimovica i mnoge druge da su imali priliku igrati za bolje od nas... al opet nisu se ovako vucali i mjenjali iz dana u dan kao ovi...
- Mikady
#21140 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Edin.H
Druze ok se boriti ok kvalitet nam treba ali kao sto rece covjek gore ima ono nesto.. nije sve u pobj.
i dobro je vidi se da im za BH nije stalo zato et kad te zavlaci pricom izjave kao da ce igrat za nas, trebao je kao Pape ici da ga moli da igra za repku
A Pape je pricao sa Izetom u 4 oka objasnio mu sta mu je ciniti a on se pravi budala kakvi papiri ovo ono a ovome to odma bio povod da se pohvalio Svic preko stampe a tek sad se se vidi razlog zasto je to ucinio,da ubrza proces kod Hitfze ili za poruke i pozive koje je imao sa kapitenom i Dzekom, naravno da je i Dzeki dopizdilo, preko njih su napravili sebi reklamu..oni su tamo "STRANCI" ILI "IZBJEGLICE"
A Seferovi i Hajrovic mogu da sanjaju da ce imati karijeru Edin Dzeko, svj. nogometna klasa.
Mislim dosta price o tim strancima, konacno da se skine i ovim kontrama Papetu za poziv itd..
Safet Susic - Pape
Druze ok se boriti ok kvalitet nam treba ali kao sto rece covjek gore ima ono nesto.. nije sve u pobj.
A Pape je pricao sa Izetom u 4 oka objasnio mu sta mu je ciniti a on se pravi budala kakvi papiri ovo ono a ovome to odma bio povod da se pohvalio Svic preko stampe a tek sad se se vidi razlog zasto je to ucinio,da ubrza proces kod Hitfze ili za poruke i pozive koje je imao sa kapitenom i Dzekom, naravno da je i Dzeki dopizdilo, preko njih su napravili sebi reklamu..oni su tamo "STRANCI" ILI "IZBJEGLICE"
A Seferovi i Hajrovic mogu da sanjaju da ce imati karijeru Edin Dzeko, svj. nogometna klasa.
Mislim dosta price o tim strancima, konacno da se skine i ovim kontrama Papetu za poziv itd..
Safet Susic - Pape
- Edin H.
#21141 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
To se kaze fu...g foreigners
Ali u tome i jeste fol kada vidis da su ta djeca takvi ljigavci i intersdzije treba ih zakaciti dok jos mozes.
Prihvatam ja principe, ali nazalost u "nekorumpiranoj"
Premijer ligi nemas kvaliteteta i profesionalizma od kojega mozes praviti reprezentaciju.
Uglavnom ovoj dvojici iskreno zelim da se ne naigraju
Ali u tome i jeste fol kada vidis da su ta djeca takvi ljigavci i intersdzije treba ih zakaciti dok jos mozes.
Prihvatam ja principe, ali nazalost u "nekorumpiranoj"
Uglavnom ovoj dvojici iskreno zelim da se ne naigraju
- Mikady
#21142 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vjeruj sve dok je kosovara, talijana, francuza, turcina, afro u svici oni se nece plaho naigrati otom potom jakupovi plafon.Uglavnom ovoj dvojici iskreno zelim da se ne naigraju
Seferović: Čuo sam se sa Spahićem, dolazim u Ljubljanu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/seferovi ... janu/96700
- noiserr
#21143 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma de je Messi ako mu nije cast igrati za svoju zemlju, jebajiga. Nikad se taj nebi zalagao kao neko kome je privilegija i cast igrati za svoju zelmlju. Po njegovim izjavama se vidi da on ni Svicarsku nevoli.. ne treba o njima uopste zaliti. Dobro smo ih se rijesili..
A ja iskreno mislim, da smo mi na dobrom putu sa Safetom, i ovaj me skandal sa namjestanjima utakmica malo raduje, mozda nam se i sreca malo osmijesi pa nam nebudu namjestali utakmice kao u proslosti. Pa da ovi takozvani "svicarci" vide nase legende u Brazil-u.
Nikad za njih hladni Svicarci nemogu navijati kao mi za nase zmajeve.
A ja iskreno mislim, da smo mi na dobrom putu sa Safetom, i ovaj me skandal sa namjestanjima utakmica malo raduje, mozda nam se i sreca malo osmijesi pa nam nebudu namjestali utakmice kao u proslosti. Pa da ovi takozvani "svicarci" vide nase legende u Brazil-u.
Nikad za njih hladni Svicarci nemogu navijati kao mi za nase zmajeve.
- Infaze Studio
#21144 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
NEkada nije potrebno ni poluvrijeme niti 5 minuta...Nekada je dovoljan poziv, razgovor, upoznavanje i trening-dva da skontas da od toga nema nista...Mozda zato neki nisu dobili ni minute...Dead Man Walking wrote:Koliko ih je dobilo citavo poluvrijeme da pokazu sta (ne) znaju, da ne govorimo o cijeloj utakmici ili dvije. Ili je isprobavanje kad igraca ubacis 6 minuta na neku lijevu poziciju?jeza u ledja wrote: U posljednje 3 godine od kad je Susic selektor debitovalo je 26 novih igraca, 17 bez one utakmice protiv Poljske u Turskoj. Znaci haman pa 10 novih igraca godisnje.
Ustvari, ne mogu se ni sjetiti ima li i jedan koji je bio pozvan a da nije dobio priliku da igra.
Pape u jednom intervjuu nedavno (pokusavao sam ga naci, ali bezuspjesno) prica o svojim godinama u PSG i dotice se jedne sezone kada im, kako rece, nista nije islo od ruke, a glavni razlog je bila nervoza igraca zbog velike konkurencije ne nekim pozicijama itd...
Ali eto ne zna Pape iz PSG-a, ali zna zato neko kome je jedina veza sa fudbalom televizijski ekran.
Safet Susic:
"Što se tiče reprezentacije Slovenije znam da se radi o jednoj vrlo dobroj ekipi koja u svojim redovima ima jednog vrhunskog pojedinca, a to je golman Intera, Samir Handanovič. Nisam gledao u posljednje vrijeme utakmice Slovenije jer ne praktikujem pratiti protivnika kada je riječ o prijateljskim utakmicama. Dobio sam nekoliko kaseta sa njihovim susretima, ali ih nisam pregledao."
Zna ga izvaliti, zna...
-
tcz
#21145 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
jest Pape na ove neke forumase ostavio traume dok je igrao, nikako da se oporave 
-
vryzas
#21146 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@ganjeta
Dzaba krecis
Dio texta iz havaza
"Prava istina
Roditelje i sinove boli što se svašta piše, a malo je ko želio čuti pravu istinu...
Prava je istina da niko iz NS BiH nije imao pristup kao, recimo Wenger ili Hitzfeld. Mi smo prošli švicarske selekcije, ovdje smo se potvrdili, ali smo i čekali poziv iz NS BiH. Nažalost, jedino smo iz medija smo mogli vidjeti da se selektor BiH zanima za nas. Gledao je Izeta kada je naša reprezentacija igrala sa Brazilom u Sent Galenu. I to je sve – pričaju braća Hajrović.
Ni njihovi roditelji, a ni Izet i Sead ne znaju put kako se administrativno rješava "transfer" iz jedne reprezentacije u drugu.
Mislim da je red da neko iz NS BiH nazove nas ili sinove da objasni, a ne da nas optužuju, bez ikakvog kontakta. Ne mogu to Sead i Izet rješavati. Ne znam ima li više smisla objašnjavati koliko je svima nama stalo da nam djeca igraju za BiH. Nisu oni bez kluba, ne traže preko reprezentacije put do afirmacije ili reklamu. Ako Wenger ili Hitzfeld pokazuju toliko poštovanja, ako su ljudi u švicarskom Savezu vrlo korektni, ne znam zašto neko iz NS BiH nije mogao doći do nas, porazgovarati, a ne da preko medija izjavljuju nešto što ne odgovara istini - kažu roditelji Izeta i Seada Hajrovića."

Dzaba krecis
Dio texta iz havaza
"Prava istina
Roditelje i sinove boli što se svašta piše, a malo je ko želio čuti pravu istinu...
Prava je istina da niko iz NS BiH nije imao pristup kao, recimo Wenger ili Hitzfeld. Mi smo prošli švicarske selekcije, ovdje smo se potvrdili, ali smo i čekali poziv iz NS BiH. Nažalost, jedino smo iz medija smo mogli vidjeti da se selektor BiH zanima za nas. Gledao je Izeta kada je naša reprezentacija igrala sa Brazilom u Sent Galenu. I to je sve – pričaju braća Hajrović.
Ni njihovi roditelji, a ni Izet i Sead ne znaju put kako se administrativno rješava "transfer" iz jedne reprezentacije u drugu.
Mislim da je red da neko iz NS BiH nazove nas ili sinove da objasni, a ne da nas optužuju, bez ikakvog kontakta. Ne mogu to Sead i Izet rješavati. Ne znam ima li više smisla objašnjavati koliko je svima nama stalo da nam djeca igraju za BiH. Nisu oni bez kluba, ne traže preko reprezentacije put do afirmacije ili reklamu. Ako Wenger ili Hitzfeld pokazuju toliko poštovanja, ako su ljudi u švicarskom Savezu vrlo korektni, ne znam zašto neko iz NS BiH nije mogao doći do nas, porazgovarati, a ne da preko medija izjavljuju nešto što ne odgovara istini - kažu roditelji Izeta i Seada Hajrovića."
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#21147 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mislim da bi se trebali vratiti na temu jer to sto je Dzeko rekao je njegovo licno misljenje, nema zo nikave veze sa Susicem....
@vernes81
Dobar video, nisam to gledao. Svaka mu cast
On nije zaboravio ko je i sta je;-)
@vernes81
Dobar video, nisam to gledao. Svaka mu cast
- Charuga
- Globalni moderator
#21148 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Domovina, zemlja rodjenja, izdajnici, patriote ... Daleko je to od teme!
- wickerman
#21149 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da je Safet ovo uradio poznata bi bila reakcija forumskog puka,ali eto posto je to uradio Dzeko i Spahic onda ne preostaje nista drugo nego da im kazes mars vas dvojica iz reprezentacije,ne mozete nam tako tjerat talente i davati tako neprimjerene izjave.
- Mikady
#21150 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sušić: Nismo mogli izabrati boljeg protivnika pred Grčku