TENIS
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21127 Re: TENIS
Šta je, ne gleda nitko?
- ultima_palabra
#21129 Re: TENIS
Pa da mi mozak eksplodira od silnog prebacivanjaVelkoski wrote:Šta je, ne gleda nitko?
- shmizlica
#21130 Re: TENIS
neizvjesnost do kraja
zabrinu me đole kad je počeo krvariti na početku
zabrinu me đole kad je počeo krvariti na početku
- sjedi 1
#21131 Re: TENIS
Za razliku od onog juče ovo danas izgleda mnogo bolje
Bravo majstore
Bravo majstore
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#21132 Re: TENIS
ultima_palabra wrote:Pa da mi mozak eksplodira od silnog prebacivanjaVelkoski wrote:Šta je, ne gleda nitko?
Mislim da će Sir Andy Murray da padne u depresiju nakon ovog meča
- shake69
#21133 Re: TENIS
Koliko je puta ovaj pacenik od reportera na ES kazao za Murraya "najbolji teniser sveta u ovom trenutku"!
- necko_hz
#21134 Re: TENIS
Možda i prvi njihov meč u kojem sam baš uživao.
Novakov nivo nadrealan sve vrijeme, tri seta vrhunskog tenisa, na TOP nivou. Andy u prvom setu prilično loš, van ritma, pogotovo na forhendu, a u druga dva fenomenalan, posebno od završnice drugog seta. Novakov servis je bio vrh danas, a i forhend pogotovo. Nevjerovatna razlika u nivou igre jučer i danas.
Sve u svemu odličan početak sezone, priredili su pravi spektakl obojica.
Sve u svemu odličan početak sezone, priredili su pravi spektakl obojica.
-
KENJAC
#21135 Re: TENIS
Znas kako kazu? Zna se ko kosi a ko vodu nosi ! Ne treba kondicija kad drugi trce ! Danas je Endi pokazao da je fizicki mozda najspremniji ikad ! Jebo te on vraca lopte kad izadje i van ekrana. Da Novak nije onako crto linije sve bi bilo drugacije ! Vidi se da mu fale mecevi protiv Rafe i Feda. Iskreno se nadam da bi ove godine borba za drugo mjesto mogla biti jako zanimljiva.sjedi 1 wrote:Novak fizički katastrofa ,loše ovo izgleda
- drndalo
#21136 Re: TENIS
Skontaste li sta rekose jedan drugom kad su se izljubljivali...?
Kazu : Joj ko je danas gore igrao ti ili ja...? Ma ja, ma ti, ma ja, hahaha....
Vala imali su obojica odlicnih ali bljeskova. Imali su i poteza za samar je svaki takav bio... Uglavnom Marej je poceo serendati kao veliki broj 1. ljutiti se, dobacivati i valjda ocekivati da svi samo legnu i predaju mec... Nije to bilo vidljivo samo u danasnjim momentima, bilo je toga na svim dosadasnjim mecevima... Igra 20 poena odlicno, onda 4 zaredom sam izbaci iz terena... Novak se na momente svadja sam sa sobom, u drugom momentu bi se grlio terapeutski sa reketom, u trecem usere vec dobijeno, u cetvrtom dobije izgubljeno...
Sve u svemu, neizvjesno bi, pocetak je sezone, uhodavaju se...
Kazu : Joj ko je danas gore igrao ti ili ja...? Ma ja, ma ti, ma ja, hahaha....
Vala imali su obojica odlicnih ali bljeskova. Imali su i poteza za samar je svaki takav bio... Uglavnom Marej je poceo serendati kao veliki broj 1. ljutiti se, dobacivati i valjda ocekivati da svi samo legnu i predaju mec... Nije to bilo vidljivo samo u danasnjim momentima, bilo je toga na svim dosadasnjim mecevima... Igra 20 poena odlicno, onda 4 zaredom sam izbaci iz terena... Novak se na momente svadja sam sa sobom, u drugom momentu bi se grlio terapeutski sa reketom, u trecem usere vec dobijeno, u cetvrtom dobije izgubljeno...
Sve u svemu, neizvjesno bi, pocetak je sezone, uhodavaju se...
-
KENJAC
#21137 Re: TENIS
Ocigledno , ja sam danas gledao neki drugi mec !
Uzgred , skim se Novak danas svadjao iz svoje loze na Italijanskom. Fino se culo kad je u dva navrata rekao " Alzati almeno una volta" (ustani barem jednom) i pri tom jasno gestikulirajuci da ima potrebu da ga bodre. Nakon sto im je to rekao , nakon odredjenog vremena ih (ga) je poslao u guzicu " vai a fare in culo" !? Cak su se i italijanski komentatori naglas smijali i pitali skim se svadja ??
Uzgred , skim se Novak danas svadjao iz svoje loze na Italijanskom. Fino se culo kad je u dva navrata rekao " Alzati almeno una volta" (ustani barem jednom) i pri tom jasno gestikulirajuci da ima potrebu da ga bodre. Nakon sto im je to rekao , nakon odredjenog vremena ih (ga) je poslao u guzicu " vai a fare in culo" !? Cak su se i italijanski komentatori naglas smijali i pitali skim se svadja ??
- Blek Stena
#21138 Re: TENIS
Mec je bio vrhunski u svakom smislu. Samo neko ko nije gledao moze reci drugacije.
Obojica su bili impresivni u najboljim segmentima svoje igre. Svaka cast Mareju na nevidjenoj defanzivi i bjesomucnom sprintanju na svaki Novakov napad, kao da se igra na sljaci
.
Onaj njegov fitnes trener zlata vrijedi.
Obojica su bili impresivni u najboljim segmentima svoje igre. Svaka cast Mareju na nevidjenoj defanzivi i bjesomucnom sprintanju na svaki Novakov napad, kao da se igra na sljaci
- ultima_palabra
#21139 Re: TENIS
Gledao par gemova u prvom i drugom setu, smor kao i uvijek.
- shake69
#21140 Re: TENIS
Fakat, ne razumijem kome je ona muka od tenisa sinoc bio spektakl!?
Nego, ubode i Griša napokon jednu ATP titulu. Nije haman od kada je uspio Sharapovu da zigu, nekad od 2014 godine.
I to kakva titula. Dobiti u finalu Brisbana Shoguna, a prije toga Drvosjecu od Djetica je znak da je Bugarin spreman za novu sezonu mozda iz vakta kad je dohvatio Top 10!
Nego, ubode i Griša napokon jednu ATP titulu. Nije haman od kada je uspio Sharapovu da zigu, nekad od 2014 godine.
I to kakva titula. Dobiti u finalu Brisbana Shoguna, a prije toga Drvosjecu od Djetica je znak da je Bugarin spreman za novu sezonu mozda iz vakta kad je dohvatio Top 10!
-
MensurM
#21141 Re: TENIS
Dugo nije bio bolji meč. Pa samo je gem kod 5:5 ponudio više nego svi Rafini mečevi u 2016.ultima_palabra wrote:Gledao par gemova u prvom i drugom setu, smor kao i uvijek.
Od 18. minute
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21142 Re: TENIS
Mislim da ce nova sezona biti jako uzbudljiva, i da ce Novak i Andy biti glavna imena.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Sent from my C6603 using Tapatalk
- ultima_palabra
#21143 Re: TENIS
Dobar Bugarin, pronalazi sebe polako... samo steta sto obojica nisu igrali dobar tenis u istim trenucima.shake69 wrote:Fakat, ne razumijem kome je ona muka od tenisa sinoc bio spektakl!?![]()
-
KENJAC
#21144 Re: TENIS
Sad sam pogledao reprizu. Kad je uzivo ne mogu da se koncentrisem na detalje. Bitno mi je da pobijedi, i rekao sam mnogo puta da ste ovdje svi u prednosti. Vi , za razliku od mene , mozete da uzivate u ovakvim mecevima. Ja , ne.
Medjutim , kad mogu , pogledam snimak. Fenomenalan mec! Fizicki najzahtjevniji sigurno ikad odigran u dva dobijena. Ovaj Marej il jede drogu il trenira trideset sati dnevno. Nema poena gdje Djokovic nije morao da igra bar jos dva udarca da dobije poen. Djokovica najzad, hvala kurcu, krenuo smec !!! Kratke lopte nije smio igrat jer Skot stize sve. Sa osnovne linije .....poezija. Rapsodija ! Bajka! Cokolada !
Ako je do prije par mjeseci bilo : Djokovic pa tri mjesta prazna pa Marej ....pa niko vise, danas je odma iza Djokovica Marej , pa tek onda niko vise.
Ostaje nam da cekamo Svetog Melburna Australskog !
Medjutim , kad mogu , pogledam snimak. Fenomenalan mec! Fizicki najzahtjevniji sigurno ikad odigran u dva dobijena. Ovaj Marej il jede drogu il trenira trideset sati dnevno. Nema poena gdje Djokovic nije morao da igra bar jos dva udarca da dobije poen. Djokovica najzad, hvala kurcu, krenuo smec !!! Kratke lopte nije smio igrat jer Skot stize sve. Sa osnovne linije .....poezija. Rapsodija ! Bajka! Cokolada !
Ako je do prije par mjeseci bilo : Djokovic pa tri mjesta prazna pa Marej ....pa niko vise, danas je odma iza Djokovica Marej , pa tek onda niko vise.
- Leopold_IV
#21145 Re: TENIS
Nek ste i vi izmilili...KENJAC wrote:Sad sam pogledao reprizu. Kad je uzivo ne mogu da se koncentrisem na detalje. Bitno mi je da pobijedi, i rekao sam mnogo puta da ste ovdje svi u prednosti. Vi , za razliku od mene , mozete da uzivate u ovakvim mecevima. Ja , ne.
-
MensurM
#21146 Re: TENIS
A ovo?KENJAC wrote:Fizicki najzahtjevniji sigurno ikad odigran u dva dobijena.
Od ovog se niti jedan nije oporavio pa su doživjeli debakle na RG-u, a Roger pomeo Rafu u finalu.
- Blek Stena
#21147 Re: TENIS
Evo jos jedan.MensurM wrote:A ovo?KENJAC wrote:Fizicki najzahtjevniji sigurno ikad odigran u dva dobijena.
Od ovog se niti jedan nije oporavio pa su doživjeli debakle na RG-u, a Roger pomeo Rafu u finalu.
Nakon ovog meca ni najveci optimisti nisu vjerovali da ce Nole dobit Nadala u finalu.
-
KENJAC
#21148 Re: TENIS
Ma , nema govora, naravno da je bilo teskih i zahtjevnih meceva , ali morate priznat da Marej ima motor u guzici. I jos kad se doda to da je ovo prvi turnir sezone , znaci moci ce vise. Pa bilo je par poena kad je bukvalno izasao van ekrana ( a ja imam ekran 52")
i opet vraca !
Bas ovo sto govorim me impresionira. Prvi turnir i ovakva kondicija. Kad se vidi kako je zavrsio proslu sezonu , svi smo ocekivali da mu treba vremena da se vrati. Svaka mu cast. Neko napisa gore da su Rafa i Novak odigrali tezak mec i poslije ma RG izduvali. Ne vjerujem da je Marej izduvao. Dapace ..... Vidjet cemo !
Bas ovo sto govorim me impresionira. Prvi turnir i ovakva kondicija. Kad se vidi kako je zavrsio proslu sezonu , svi smo ocekivali da mu treba vremena da se vrati. Svaka mu cast. Neko napisa gore da su Rafa i Novak odigrali tezak mec i poslije ma RG izduvali. Ne vjerujem da je Marej izduvao. Dapace ..... Vidjet cemo !
- Leopold_IV
#21149 Re: TENIS
sveteniski narode:
otvorena je prva Fantasy tennis liga po uzoru na raznorazne nogometne fantasy lige.
Jako dobro izgeda, pa kome je zanimljivo:
www.fantasytennisleague.com
Registrirajte se i javite ko igra, pa da vidimo teniske znalce.
Necko stavio sam te kao rivala
otvorena je prva Fantasy tennis liga po uzoru na raznorazne nogometne fantasy lige.
Jako dobro izgeda, pa kome je zanimljivo:
www.fantasytennisleague.com
Registrirajte se i javite ko igra, pa da vidimo teniske znalce.
Necko stavio sam te kao rivala