Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#21126 Re: Liverpool FC
Ne radi to uvijek... Klub i dalje moze odbiti da ga proda cak i ako da transfer request. Ja mislim sa tim transfer requestom sve sto se desi je da u slucaju prodaje, klub mu ne mora isplatiti neke bonuse.
- King_Kenny
#21127 Re: Liverpool FC
Mene samo brine što se ne spominje taj famozni plan B, ako Leipzig ostane dosljedan i ne pusti igrača da ide? Šta je s onim Poljakom što u Italiji igra, što ga dvije hiljade godine povezuju s Liverpoolom?
-
Mustang1
#21128 Re: Liverpool FC
Ako propadne onda ce dovesti mene, ili nekog meni ravnog
deja vu.
- zomri
#21129 Re: Liverpool FC
Tačno je to za ranije periode kada klub nije gubio mnogo novaca ako ga ostave da ne igra. Sada kada su milioni u igri klub je na gubitku jer em igrač ne igra pa su na terenu osiromašeni, em mu zato što ne igra pada cijena...Bolje sada uzeti i tih 70m nego iduće godine 50 ili manje. Common sense.MyTao wrote:Ne radi to uvijek... Klub i dalje moze odbiti da ga proda cak i ako da transfer request. Ja mislim sa tim transfer requestom sve sto se desi je da u slucaju prodaje, klub mu ne mora isplatiti neke bonuse.
- zomri
#21130 Re: Liverpool FC
Zadnje informacije govore da Klopp nema plan A, B, C,...u smislu ako ne možeš dovesti Van Dijka dovedi Koulibalyja, ako ne možeš Salaha dovedi onog portugalca itd. Navodno je situacija takva da ako Keita ne može, nema alternative jer treba kupiti igrača koji će unaprijediti prvi tim. Za Van Dijka je malo drugačije jer fali jedan stoper ako Sakho ide, a ide. Tu već imaju alternative ali ako igrač ne bude odgovarajući Kloppu onda neće dovesti nikoga.King_Eric wrote:Mene samo brine što se ne spominje taj famozni plan B, ako Leipzig ostane dosljedan i ne pusti igrača da ide? Šta je s onim Poljakom što u Italiji igra, što ga dvije hiljade godine povezuju s Liverpoolom?
Taj plan A, B, C je bio kod Rodgersa i vidjeli smo koji je to odron.
- AmiĐa_Idriz
#21131 Re: Liverpool FC

Nije nam dobro.
Ma rekao je Jurgen na kraju prosle sezone, dovesti igraca koji ce odma uci u prvih 11 i dodati novu dimenziju. I bolje, sta nece doci Keita boli nas qrac neka igra Wijnaldum a ne neki panic buy na kraju sezone. Rodgers bi recimo doveo Delpha, garant. Mozda bi i Terrya potpisao jer jbg treba nam stoper.
- MyTao
#21132 Re: Liverpool FC
Mozda nece dovesti igrace za prvi tim, ali mora dovesti igrace za dubinu... VvD i Keita bi odma bili u prvom timu... ako ne dodju, opet mora doci neki stopper i CM... Salah je malo pojacao napad, uz malo srece tu im i ne treba niko, ali odbrana treba pojacanje, cak i ako nisu za prvi tim.
Ja mislim da zbog toga Klopp i zeli Oxa iz Arsenala, jer moze igrati u sredini, u napadu, cak i wing back ako nekada promjene na 343...
Ja bi najvise od svega volio da nekako dovedu VvD-a... to je igrac koji bi odma usao u prvi 11 i znatno pojacao tim... Sredina vec funkcionise OK, posebno ako Coutinho tu igra a moze jer sada ima Salah da ga zamjeni u napadu a ne Moreno ili neko djete iz akademije.
Ja mislim da zbog toga Klopp i zeli Oxa iz Arsenala, jer moze igrati u sredini, u napadu, cak i wing back ako nekada promjene na 343...
Ja bi najvise od svega volio da nekako dovedu VvD-a... to je igrac koji bi odma usao u prvi 11 i znatno pojacao tim... Sredina vec funkcionise OK, posebno ako Coutinho tu igra a moze jer sada ima Salah da ga zamjeni u napadu a ne Moreno ili neko djete iz akademije.
- King_Kenny
#21133 Re: Liverpool FC
Ok je to da imaš dubinu u timu. Mislim, kako za godinu dana nije pronađen i potpisan lijevi bek jer ga nikako nismo imali (Moreno se ne računa)?zomri wrote:Zadnje informacije govore da Klopp nema plan A, B, C,...u smislu ako ne možeš dovesti Van Dijka dovedi Koulibalyja, ako ne možeš Salaha dovedi onog portugalca itd. Navodno je situacija takva da ako Keita ne može, nema alternative jer treba kupiti igrača koji će unaprijediti prvi tim. Za Van Dijka je malo drugačije jer fali jedan stoper ako Sakho ide, a ide. Tu već imaju alternative ali ako igrač ne bude odgovarajući Kloppu onda neće dovesti nikoga.King_Eric wrote:Mene samo brine što se ne spominje taj famozni plan B, ako Leipzig ostane dosljedan i ne pusti igrača da ide? Šta je s onim Poljakom što u Italiji igra, što ga dvije hiljade godine povezuju s Liverpoolom?
Taj plan A, B, C je bio kod Rodgersa i vidjeli smo koji je to odron.
MyTao je upravu, stoper kvalitetan nuzno treba, a i jako dobar veznjak - nikad ne znaš koliko će Henderson i Can izbivati i tržiti formu. Iskreno se nadam da ce Can imati puno bolju sezonu nego proslu.
- zomri
#21135 Re: Liverpool FC

Pozdrav svim Redsima gdje god se nalaze, YNWA
- Charuga
- Globalni moderator
- MyTao
#21137 Re: Liverpool FC
zomri wrote:
Pozdrav svim Redsima gdje god se nalaze, YNWA
-
Mustang1
#21138 Re: Liverpool FC
Sta je sad. Nema vise dovodjenja? 
- Charuga
- Globalni moderator
- AmiĐa_Idriz
#21140 Re: Liverpool FC

Kad vidim Lucasa na stoperu tacno prozivim jedan od onih PTSP flashbackova.
-
frontmen
#21141 Re: Liverpool FC
Lazar Marković još jednom pokazao kakva je igračina i kako ga je Brendan upropastio promjenom pozicije na terenu 
- zomri
#21142 Re: Liverpool FC
Izvini, jesil' se to usudio da kritikuješ nogometnog vizionara i osvajača dvostruke titule u cijenjenoj škotskoj ligi bez izgubljene utakmice? Sram te bilo!frontmen wrote:Lazar Marković još jednom pokazao kakva je igračina i kako ga je Brendan upropastio promjenom pozicije na terenu
-
frontmen
#21143 Re: Liverpool FC
Ma kakvi, Brendan je bio mašina, samo eto jedina mana mu je upropaštavanje igračine Markovića, kažu ljudi upropastio mu karijeru samo zato što ga je stavio da igra full-back-a 
- AmiĐa_Idriz
#21144 Re: Liverpool FC
zomri wrote:Izvini, jesil' se to usudio da kritikuješ nogometnog vizionara i osvajača dvostruke titule u cijenjenoj škotskoj ligi bez izgubljene utakmice? Sram te bilo!frontmen wrote:Lazar Marković još jednom pokazao kakva je igračina i kako ga je Brendan upropastio promjenom pozicije na terenu
Jel to umanjujes znacaj skotskog liga kupa?
- zomri
#21145 Re: Liverpool FC
Ne umanjujem nego sam zaboravio. Sveti Brendon neka mi oprosti grijehe mojeAmiĐa_Idriz wrote:
Koji je to vizionar, njegova jedina tragedija je što je previše ispred svog vremena. Sahin na desetki, Markovic wingback, Gerrard defanzivni vezni...sve su to bile inovacije za koje svijet još nije bio spreman
- AmiĐa_Idriz
#21146 Re: Liverpool FC
Ne znam koliko si primjetio ali sad svi furaju ovu taktiku sa 3 pozadi, a jelte znamo ko je patentirao to u Engleskoj...Sakho Skrtel i Emre mislim sta reci.zomri wrote:Ne umanjujem nego sam zaboravio. Sveti Brendon neka mi oprosti grijehe mojeAmiĐa_Idriz wrote:
![]()
Koji je to vizionar, njegova jedina tragedija je što je previše ispred svog vremena. Sahin na desetki, Markovic wingback, Gerrard defanzivni vezni...sve su to bile inovacije za koje svijet još nije bio spreman
- zomri
#21147 Re: Liverpool FC
Priča o poznanstvu Buvača i Kloppa
http://telesport.telegram.hr/price/kad- ... eo-zeljka/
Pitam se da li je Buvač bio u sličicama FK Borca iz albuma Fudbal '90. Skupljalo se to u ta doba a od svih iz FK Borca se sjećam izvjesnog Malbaše. Uh, što se ostarilo
Pitam se da li je Buvač bio u sličicama FK Borca iz albuma Fudbal '90. Skupljalo se to u ta doba a od svih iz FK Borca se sjećam izvjesnog Malbaše. Uh, što se ostarilo
- vicious
#21148 Re: Liverpool FC
Ne znam za '90, ja ga se sjećam iz nekih ranijih albuma, iz 80-ihzomri wrote:Priča o poznanstvu Buvača i Kloppa
Jah, baš se ostarilo
- AmiĐa_Idriz
#21149 Re: Liverpool FC
Kako romantican naslov ni Oliver Dragojevic ga nebi bolje skontao 
- AmiĐa_Idriz
#21150 Re: Liverpool FC
Dobar tekst
Fakat kad skontas nikad nigdje nisam naletio na njegov intervju. Npr. za oficijelnu stranicu. Kravic jeste ali on fakat nikad.
Fakat kad skontas nikad nigdje nisam naletio na njegov intervju. Npr. za oficijelnu stranicu. Kravic jeste ali on fakat nikad.