Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- JavierBosnia
#21101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc na tranzitu sam pretekao lika preko pune. Uhvatio malo preglednog prostora da to sigurno uradim.
Pa konj vozi trojku, ustvari ne vozi. Pa na leru je vuce, kocija bi ga zaobisla. Vozi 30-35 dodje taman do 40 i nista opet spusti. Momak neki nema 20 god na volan se nabio.
Pa majku mu jebem ako ti je neispravno auto ostavo ga u garazi ili ako si vec na cesti sva 4 upali i bjezi na prvo prosirenje pusti kolonu od 30 auta sto si napravio
Ako ne znas onda se nemoj uciti tu bgt, idi gdje nikog nema.
Pa konj vozi trojku, ustvari ne vozi. Pa na leru je vuce, kocija bi ga zaobisla. Vozi 30-35 dodje taman do 40 i nista opet spusti. Momak neki nema 20 god na volan se nabio.
Pa majku mu jebem ako ti je neispravno auto ostavo ga u garazi ili ako si vec na cesti sva 4 upali i bjezi na prvo prosirenje pusti kolonu od 30 auta sto si napravio
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#21102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je za oduzimsnje vozacke, i nije se lijepo hvaliti tim postupkom, bez obzira na guslaca ispred..JavierBosnia wrote:Sinoc na tranzitu sam pretekao lika preko pune. Uhvatio malo preglednog prostora da to sigurno uradim.
- commendatore
#21103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nek si ga - iako je to prekršaj - nek si - evo da ja budem prva moralna kurva od ovih ovdje jebo mater sve poštenih....JavierBosnia wrote:Sinoc na tranzitu sam pretekao lika preko pune. Uhvatio malo preglednog prostora da to sigurno uradim.
- JavierBosnia
#21104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne hvalim se, nego iznosim ono sto ne nervira. Ja sam 10 minuta cekao priliku gdje to mogu sigurno izvesti, a bilo bi raje koja ne bi cekala toliko sigurno.
Eh zbog toga mnogi ne shvataju koliko su ti guslaci opasni za saobracaj, jer tjeraju druge da cine prekrsaje.
Ovog puta sam ja cekao da sigurno izvedem, a neko drugi sigurno nece cekati toliko..
Ovo je vise zaobilazenje bilo, 35 covjek vozi, pa majku jebo
Eh zbog toga mnogi ne shvataju koliko su ti guslaci opasni za saobracaj, jer tjeraju druge da cine prekrsaje.
Ovog puta sam ja cekao da sigurno izvedem, a neko drugi sigurno nece cekati toliko..
- commendatore
#21105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nista je to na magistrali doboj do zenice - ogranicenje 70-80 lole voze 50-60-40-35..... jebo bi mu familiju od do....pa sta cu obidjem ga i u zabrani jer za moj pojam ko da i ne ide - Husejn Bolt je brzi nogama od tih kretenoida....JavierBosnia wrote:Ne hvalim se, nego iznosim ono sto ne nervira. Ja sam 10 minuta cekao priliku gdje to mogu sigurno izvesti, a bilo bi raje koja ne bi cekala toliko sigurno.
- JavierBosnia
-
Throttle
#21107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene najvise iznerviraju oni sto na pravcima voze normalno a kroz krivine debelo ispod ogranicenja. Kad hoces da prodjes na isprekidanoj moras 30-40 preko ogranicenja i samo se naguzis ako bude radar 
- commendatore
#21108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na cesti je kod nas postalo vozit ruski rulet ili budi debil pa vozi ili vozi ko sumanut manijak nisam pametan
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#21109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto hodas? pokvario se ford?Travnički Noćni Šetač wrote:. Malo se hoda....
- Travnički Noćni Šetač
#21110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
De kakvi kvarovi ne bacaj mi šuhvu na novcanik....

- bitanga_sa_otesa
#21111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
BadBoy
#21112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sve ok osim ovog boldanog. Drugi ljudi nisu i ne mogu biti krivi za tvoje postupke. Koliko god iritantni bili.JavierBosnia wrote:Ne hvalim se, nego iznosim ono sto ne nervira. Ja sam 10 minuta cekao priliku gdje to mogu sigurno izvesti, a bilo bi raje koja ne bi cekala toliko sigurno.
-
kakaljin
#21113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kako ne mogu ako pise da je ogranicenje 80, a oni voze 60 ili manje.BadBoy wrote:Sve ok osim ovog boldanog. Drugi ljudi nisu i ne mogu biti krivi za tvoje postupke. Koliko god iritantni bili.JavierBosnia wrote:Ne hvalim se, nego iznosim ono sto ne nervira. Ja sam 10 minuta cekao priliku gdje to mogu sigurno izvesti, a bilo bi raje koja ne bi cekala toliko sigurno.
A gdje god pise ogranicenje moze se voziti 10 preko da ne bude sankcija tj kazne.
A ako ne mozes tj ne smijes voziti brze i po propisu onda prvom prilikom propusti vozilo iza da te pretekne na bezbjedan nacin, ali kod nas se to ne radi vec se jos ubrza kada neko pocne preticati.
- JavierBosnia
#21114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da ti nisi onaj sto je govorio da vozi 20-30 ispod ogranicenja i uziva na pogledu i na magistrali i kad se gdje voza?
Tamo gdje je ogranicenje 60, mozes voziti u rasponu od 50 do 70, sve ispod ili iznad tog raspona je po mebi prekrsaj
Tamo gdje je ogranicenje 60, mozes voziti u rasponu od 50 do 70, sve ispod ili iznad tog raspona je po mebi prekrsaj
- amar1994
#21115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imas li ti sirenu ? 
- bitanga_sa_otesa
#21116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad ce degenerici nauciti da kamere gdje je ogranicenje 60 slikaju na 71
,ne morate usporavati na 30 ili 40

- Optimus09
#21117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene svakodnevno preticu na punoj
Vozim 50-60 ili 70-80 zavisi od ogranicenja,preticu gdje stignu,ne mogu gledati nekoga ispred
Za ovog s tricom,bolje i to nego da ubije nekoga.
Svi smo mi bili pocetnici
Zasto neki pokusavaju uvjeriti druge da se vozi maksimalno po ogranicenju ili preko jer eto nece te slikati
Bolje ispod ogranicenja nego preko,uvijek bilo i bice.
Vozim 50-60 ili 70-80 zavisi od ogranicenja,preticu gdje stignu,ne mogu gledati nekoga ispred
Zasto neki pokusavaju uvjeriti druge da se vozi maksimalno po ogranicenju ili preko jer eto nece te slikati
- JavierBosnia
#21118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imam, ali je ne volim koristiti. U toj sitiaciji sam morao valaamar1994 wrote:Imas li ti sirenu ?
- Travnički Noćni Šetač
#21119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ovaj put nešto snimaka i sa južnijih dijelova Balkana... barem je sunčano i lijepo vrijeme bilo ako je već na cestama uvijek isto...
...
...
-
kakaljin
#21120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pocetnik ima oznaku na autu. Tako da je obilježen i znas da je tek naucio voziti.Optimus09 wrote:Mene svakodnevno preticu na punoj![]()
Vozim 50-60 ili 70-80 zavisi od ogranicenja,preticu gdje stignu,ne mogu gledati nekoga ispred![]()
Zasto neki pokusavaju uvjeriti druge da se vozi maksimalno po ogranicenju ili preko jer eto nece te slikati![]()
Nije bolje voziti 30 tamo gdje pise 60. Vec umjesto 70 moze voziti 55.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#21121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja danas prestigao brudu sa e46, a ja vozim 206, i nije gasao dok sam ga prestigao, čak se nije ni osvetio.kakaljin wrote:Kako ne mogu ako pise da je ogranicenje 80, a oni voze 60 ili manje.BadBoy wrote:Sve ok osim ovog boldanog. Drugi ljudi nisu i ne mogu biti krivi za tvoje postupke. Koliko god iritantni bili.JavierBosnia wrote:Ne hvalim se, nego iznosim ono sto ne nervira. Ja sam 10 minuta cekao priliku gdje to mogu sigurno izvesti, a bilo bi raje koja ne bi cekala toliko sigurno.
A gdje god pise ogranicenje moze se voziti 10 preko da ne bude sankcija tj kazne.
A ako ne mozes tj ne smijes voziti brze i po propisu onda prvom prilikom propusti vozilo iza da te pretekne na bezbjedan nacin, ali kod nas se to ne radi vec se jos ubrza kada neko pocne preticati.
Forum iskustva ????
-
BiBi911
#21122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koja je onda svrha znaka max. 60 ako kamera iza slika na 71bitanga_sa_otesa wrote:kad ce degenerici nauciti da kamere gdje je ogranicenje 60 slikaju na 71![]()
![]()
![]()
- bitanga_sa_otesa
#21123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jesi cuo ikad za 10% toleranciju greske nekog mjernog uredjaja ili km sata?BiBi911 wrote:
Koja je onda svrha znaka max. 60 ako kamera iza slika na 71
- xamp
#21124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije 10% vec 10km/h. Na autoputu je tolerancija 20km/h.bitanga_sa_otesa wrote:jesi cuo ikad za 10% toleranciju greske nekog mjernog uredjaja ili km sata?BiBi911 wrote:
Koja je onda svrha znaka max. 60 ako kamera iza slika na 71
- Logovan
#21125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Šta fali što se uspori na 30?bitanga_sa_otesa wrote:kad ce degenerici nauciti da kamere gdje je ogranicenje 60 slikaju na 71![]()
![]()
![]()
Zezam se.