peepeep wrote:
I dalje mi nije jasno zašto raja kupuje igre. Ja sam kupovao jedno vrijeme, dobre pare dao na igre i onda sjeo, sračunao koliko sam potrošio i skontao šta sam mogao za te pare. Jebo to. Još digitalna izdanja... bježi ba.
Ja kupujem zato što poštujem tuđi rad i znam kako je zaraditi novac a znam i kako je biti nenagrađen i neplaćen za svoj trud.
Naravno da kupujem na rasprodajama a eventualno jednom godišnje uzmem neki aaa naslov koji ću igrati čitavu godinu ili dvije a da ne čekam.
Prošlu godinu eto nisam ništa kupio što se tiče tih aaa MP a i na rasprodajama sam slabo kupovao jer se skupilo sigurno 50ak igara koje nisam stigao kupiti.
Huble često ima dobre ponude kao i ove rasprodaje na Steamu i mene bi bilo sramota skinuti neku igru koja košta 2-3€ a provešćeš na njoj 20-30 sati ili više hiljada sati za određene naslove a kažu da je puno 40-50€.
Dakako sa krekovima se ne peglam ima sigurno 7 godina a savjest čista
p.s.
Igre su skupe ako hoćeš odmah i sve i to teško ko da može priuštiti, barem sa ovih naših krajeva.
Ali o5, Origin ima dobru stvar, 5€ mjesečno pretplata i igraj se do mile volje ako imaš vremena toliko.