Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali_G wrote:I meni djeluje 11.3 brzi, al jos uvijek nije to ti. Za bateriju pokazuje 87%, a onda mi nije jasno objasnjenje da je zbog starijih baterija bilo problema u radu.
Meni geekbench manji za 50 score, a baterija bare bare kao 11.2.6.
inace koristim 7 plus frisak prije 2 mjeseca kupljen
Idealno za korisnike kojima odgovara manji uredjaj odnosno kojima ne smeta manji ekran.
Sto se mene tice, ne mislim mijenjati Iphone 8 do septembra kad ce izaci takodjer serija sa Iphone X izgledom, ali sa LCD ekranom i cijenom od cca 700$ koliko kosta i Iphone 8 trenutno, jednostavno mi je sve ispod 4.7 inchi premalo za koristenje.
4,5 cola je minimalno
5 cola optimalno
Nije jasno ako će biti bezeless otkud tako mali displej
Nek XC bude veličine SE/5s sa bezeless folom tu se komotno može ugurat 4,5 ili 4,7 cola displej
strongmen wrote:4,5 cola je minimalno
5 cola optimalno
Nije jasno ako će biti bezeless otkud tako mali displej
Nek XC bude veličine SE/5s sa bezeless folom tu se komotno može ugurat 4,5 ili 4,7 cola displej
Kad bi ubacili u bezel-less dizajn jos i 4,7’’ display onda taj uredjaj ne bi mogao kostati 350-400$ jer Iphone 8 ima tu velicinu ekrana pa bi ispalo da je SE 2 bolji uredjaj od istog, a kosta manje para sto kod Applea ne ide.
ne vidim onda razloga što oznaka X ako već nije bezelless fol
valjda taj X treba da ukazuje na sličnost sa X modelom
ovako je sličniji SE pa ga trebaju nazvat SC