Zato mi imamo ZahirovicaMikady wrote:I pitar sam...hoćemo li sad te oke zavrnut u drugu stranu...
Dobro pitaru kakve to veze ima sto si ti pitar, mozes biti i fukara sta koga to zanima kad je rijec o repki..
Taj igrac da ima kvalitet nebi mu plafon istok bio godinama..
Pape najbolji selektor BIH svih vremena.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DenisSarajevo
#21051 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
- Charuga
- Globalni moderator
#21052 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma, ”belafonte wrote:Ima li Cocalića igdje, spominje li se, hoće li se Veličanstveni Papak smilovat i pozvat čovjeka?
» belafonte
7 dana
Kakav god da je, selektro je i barem dok obavlja tu funkciju probajte covjeka da ne vrijedjate.
- MOSALJOZE
#21053 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mujdza ne igra ni protiv Hoffenhaima izgleda da ce biti skrpi se na njegovoj poziciji.ko njega moze zamjeniti?
- Mikady
#21054 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ogi iz AlanijeMOSALJOZE wrote:Mujdza ne igra ni protiv Hoffenhaima izgleda da ce biti skrpi se na njegovoj poziciji.ko njega moze zamjeniti?
-
Korisničkoime
#21055 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Vranješ može mijenjati Mujdžu ali ko će zamijeniti Vranješa na poziciji stopera jedino Zukanović a da Kvesić počne od prve minute.
- MOSALJOZE
#21056 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
zukanovic stoper pa mozeMikady wrote:Ogi iz AlanijeMOSALJOZE wrote:Mujdza ne igra ni protiv Hoffenhaima izgleda da ce biti skrpi se na njegovoj poziciji.ko njega moze zamjeniti?
- MOSALJOZE
#21057 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sesar osjetio jaku bol u leđima na treningu: Ne dolazi u Ljubljanu
Ivan Sesar, veznjak turskog Elazigspora u kojem se nalazi na posudbi iz Sarajeva, na jučerašnjem treningu svog kluba osjetio je jaku bol u donjem dijelu leđa i danas je imao preglede na kojima ništa nije ustanovljeno.
Sesar će sutra raditi magnetnu rezonancu kada bi se trebalo više znati o njegovoj povredu, a jedno je sigurno, mladi veznjak neće biti u konkurenciji za subotnju utakmicu protiv Kasimpase našeg Senijada Ibričića.
Veznjak Elazigspora danas je obavio razgovor sa Safetom Sušićem, selektorom reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji mu je poručio da mu je bolje ostati u Turskoj kako bi radio terapije i oporavio se od povrede, nego da doputuje u Ljubljanu gdje Zmajevi igraju protiv Slovenije 6. februara.
A HA eto cocalica xD
Ivan Sesar, veznjak turskog Elazigspora u kojem se nalazi na posudbi iz Sarajeva, na jučerašnjem treningu svog kluba osjetio je jaku bol u donjem dijelu leđa i danas je imao preglede na kojima ništa nije ustanovljeno.
Sesar će sutra raditi magnetnu rezonancu kada bi se trebalo više znati o njegovoj povredu, a jedno je sigurno, mladi veznjak neće biti u konkurenciji za subotnju utakmicu protiv Kasimpase našeg Senijada Ibričića.
Veznjak Elazigspora danas je obavio razgovor sa Safetom Sušićem, selektorom reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji mu je poručio da mu je bolje ostati u Turskoj kako bi radio terapije i oporavio se od povrede, nego da doputuje u Ljubljanu gdje Zmajevi igraju protiv Slovenije 6. februara.
A HA eto cocalica xD
- MOSALJOZE
#21058 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Izet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je zato odbio Hitzfeldov poziv.- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori za Reprezentacija.ba Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.

Švicarski selektor Ottmar Hitzfeld pozvao je za prijateljski meč protiv Grčke koji je na rasporedu 6. februara Harisa Seferovića napadača Novare, a sa spiska je "otpao" Izet Hajrović.
Zanimljivo, iako je Izet Hajrović bio na spisku za posljednji prijateljski meč Švicarske protiv Tunisa sada je izostavljen na listi igrača pozvanih za utakmicu u Atini.Kako saznaje Reprezentacija.ba portal, Hajrović je želio zajedno sa svojim bratom Seadom doći u Ljubljanu na utakmicu između Slovenije i Bosne i Hercegovine, pa je zato odbio Hitzfeldov poziv.- Izet Hajrović je želio doći u Ljubljanu i zajedno sa svojim bratom Seadom upoznati se sa čelnicima Nogometnog saveza BiH, kao i selektorom Sušićem i to je jedini razlog zašto nije na Hitzfeldovom spisku za Grčku. Nažalost, zbog obaveza u klubu njegov dolazak u Sloveniju je upitan, no Sead sigurno dolazi. - govori za Reprezentacija.ba Jusuf Bečirović, kućni prijatelj Hajrovićevih.- Kada je riječ o Harisu Seferoviću, imam informaciju da on sigurno dolazi u Ljubljanu kao gost Nogometnog saveza BiH. - dodaje Bečirović.Podsjetimo, Nogometni savez BiH pozvao je u Ljubljanu kao svoje goste Harisa Seferovića, Seada Hajrovića, Alena Halilovića i Seada Kolašinca, a svoj dolazak potvrdili su Hajrović i Seferović.
- fudbaler07
#21059 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
svaka cast papae na pozivu 
- Infaze Studio
#21060 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stavice Pape Vrsajevica na desnog beka...MOSALJOZE wrote:Mujdza ne igra ni protiv Hoffenhaima izgleda da ce biti skrpi se na njegovoj poziciji.ko njega moze zamjeniti?
- denimb
#21061 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...
- ultima_palabra
#21062 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo miriše na poziv za Cocalićadenimb wrote:Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21063 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
haj ga Pape zovni života ti ...samo više da popuste

ps
i tu se vidi da treba dati šansu mladim igračima i što više ih ubacivati u A tim u prijateljskim utakmicama kako bi se dobio što širi bazen za izbor prvotimaca
ps
a glede ovoga ste 100% upravuvaljda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...
Last edited by JoseMujica on 01/02/2013 13:36, edited 1 time in total.
- denimb
#21064 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ultima_palabra wrote:Ovo miriše na poziv za Cocalićadenimb wrote:Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...Ili se mora još neko povrijediti...
Ne znam kad ce ako nece sad, zamisli samo ovakvu situaciju pred Grcku...ne mora se povrijediti prvotimac nijedan ali dosta da ti ovako ispadnu 3-4 igraca sa klupe i opet imas malo veci problem...
Sto znaci da htio ne htio, on mora racunati na Viscu, Cocalica itd...
- Artest
#21065 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne moze ga sad zvat, trebalo je ranije uputit poziv.
Susic vazda u cudu kad neko otkaze. Mozemo samo molit nebesa da nasa dva jedina napadaca izguraju ciklus neozljedjeni. Iako se nas selektor plaho ne sekira; njemu je Ibro, po potrebi, treci napadac
Susic vazda u cudu kad neko otkaze. Mozemo samo molit nebesa da nasa dva jedina napadaca izguraju ciklus neozljedjeni. Iako se nas selektor plaho ne sekira; njemu je Ibro, po potrebi, treci napadac
-
Crvena Tifoza
#21066 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zadnje informacije o njegovom statusu - trenira sa juniorima Zeljeznicara na pomocnom stadionu na Grbavici.belafonte wrote:Ima li Cocalića igdje, spominje li se, hoće li se Veličanstveni Papak smilovat i pozvat čovjeka?
- Mikady
#21067 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Daj linkIzet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!
Ako je ovo obj. djecija stranica reprezentacija. ba, dosta.
- PasoDzigera007
#21068 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma kako da nije,odbio Hitzfelda,da nije smjesno bilo bi zalosno. Nema od ovoga nista Mikady,on je pravo lice pokazo ,kad je odbio na poziv Spahe i Dzeke. I dobio je sto je i trazio,"velikih" 6 minuta,pa poslije nogu.Mikady wrote:Daj linkIzet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!![]()
- SAFET SUŠIĆ PAPE
#21069 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ultima_palabra wrote:Ovo miriše na poziv za Cocalićadenimb wrote:Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...Ili se mora još neko povrijediti...
- Mikady
#21070 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znam druzePasoDzigera007 wrote:Ma kako da nije,odbio Hitzfelda,da nije smjesno bilo bi zalosno. Nema od ovoga nista Mikady,on je pravo lice pokazo ,kad je odbio na poziv Spahe i Dzeke. I dobio je sto je i trazio,"velikih" 6 minuta,pa poslije nogu.Mikady wrote:Daj linkIzet Hajrović zbog želje za dolaskom u Ljubljanu odbio Hitzfeldov poziv!![]()
Nego bolje da igraju oni koji ce izgarati i cekati poziv BIH, rep. nije proba za zapad a ovaj Nihocudin i Cvrk smorise pricom..
-
internazionale
#21071 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ne treba grubo s njimOpetja033 wrote:belafonte wrote:Ima li Cocalića igdje, spominje li se, hoće li se Veličanstveni Papak smilovat i pozvat čovjeka?![]()
![]()
administracija? bilo ko? Ljudi su banovani za manje po pitanju Familije.
nije on kriv što se loži na nadalove bicepse
- Mikady
#21072 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Realno mi nemamo 12, 13 igraca.. eto vam nije pozvao Misimovicadenimb wrote:Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...
- MOSALJOZE
-
Korisničkoime
#21074 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pazi suludo je razmišljati da mi možemo zamijeniti kalibar igrača kao Džeko, Pjanić, Spahić. Veoma je malo reprezentacija u svijetu koje imaju taj kvalitet Džeke ili Pjanića a još ih je manje koji imaju po dva takva igrača pa ih mogu šaltati kako im zatreba.Mikady wrote:Realno mi nemamo 12, 13 igraca.. eto vam nije pozvao Misimovicadenimb wrote:Znaci nema Mujdze, Besica i Sesara...valjda Susic izvuce pouku iz ovoga pa da skonta da ne prolazi ona njegova "dosta mi je 17 igraca", jer se to brzo pretvori u 14 igraca...uostalom ne baca Pape kasike da zna koliko ce se igraca povrj. pred tekmu a isto se moze desiti i pred Grcku stavise i gore npr. Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Begovic, Spahic npr njih 2,3 nedaj boze sta cemo kukati sto nije pozvao Adilovica, Zebu, Torlaka itd..
Ono što je normalno, po meni, je da znaš na čemu si kad kvalifikacije krenu a pogotovo mjesec dva pred najvažniju utakmicu ciklusa da nema potencijalnog reprezentativca čije su ti sposobnosti i kvalitet nepoznati ili nisi na čisto mogu li doprijeti repki ili ne. Sve se ovo hiljadu puta govorilo za vrijeme naših prijateljskih zovi, probaj da znaš sutra kad se neko povrijedi (a vidimo sada da je moguće) na koga možeš računati, ne dopustiti sebi da se ulazi sa novajlijama u važne tekme da nekom tekma sa Grčkom bude prva u repki.
Prije svega jer mi i nemamo toliko mnogo igrača koje bi mogli probati u dosadašnjim prijateljskim svi su mogli biti isprobani i uigrane drugačije formacije.
Prije svega jer Sušić radi u nezavidnim okolnostima nema pouzdanih scauta ili nekog scauting sistema, nema taj luksuz kao treneri Njemačke, Španije, Italije da ode na 2-3 derbija u toku jednog mjeseca i pogleda 30-tak igrača jer mu 80-90% igrača igra u domaćoj ligi za 4-5 kluba ili da mu Savez otvori račun i kaže idi putuj gledaj tekme gledaj naše potencijalne igrače za pare ne mari. Eh o takvim uslovima Sušić može samo da sanja i zato mi njegovi postupci po pitanju probanja igrača, jer mu je to u biti jedina mogućnost da neke igrače vidi uživo, često nisu jasni.
-
Dead Man Walking
#21075 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Neki se jos trude objasniti.