Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
elSaik wrote: ↑23/12/2023 15:56
EON LIGHT DUO
PLAĆAJ DO 12 MJESECI STARU CIJENU
nakon toga 49,50 KM/mjesec
Koja je to stara cijena?
Pozdrav @elSaik,
Ukoliko odlučite da pređete sa Duo Tel Senior ili Trio Mini paketa na EON Light Duo paket, uz potpis Ugovora na 24 mjeseca, prvih 12 mjeseci ćete plaćati cijenu manjeg paketa kojeg ste ranije koristili. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
Telemach, uzeo dodatnu karticu, preskenirao karticu i dobio sve kanale, sve radi ok, medjutim nakon pola sat/sat ili po gasenju tv na 70% kanala stoji da je sadrzaj kodiran i crna slika. Nesto su mi govorili da se neke frekvrncije zeznu, sta moze biti?
Reglan wrote: ↑23/12/2023 19:19
Telemach, uzeo dodatnu karticu, preskenirao karticu i dobio sve kanale, sve radi ok, medjutim nakon pola sat/sat ili po gasenju tv na 70% kanala stoji da je sadrzaj kodiran i crna slika. Nesto su mi govorili da se neke frekvrncije zeznu, sta moze biti?
Pozdrav @Reglan,
Zamolit ćemo Vas da izvadite karticu iz TV uređaja, ugasite TV uređaj iz strujnog napajanja, obrišete kontakte na kartici, uključite TV uređaj u strujno napajanje, a zatim umetnete karticu u TV uređaj dok ne osjetite da je kartica škljocnula. Čekamo na Vaše povratne informacije.
pozdrav @Telemach , u zadnje vrijeme mi dosta steka internet, kad odem da provjerim brzinu ping je inace oko 20-40, brzina je okej 230+ mbts download, ali cesto steka kao da prekida svako par sekundi pa se vrati u normalu i tako opet a nekad ga nestane skroz pa ga nema jedno vrijeme
Reglan wrote: ↑23/12/2023 19:19
Pozdrav @Reglan,
Zamolit ćemo Vas da izvadite karticu iz TV uređaja, ugasite TV uređaj iz strujnog napajanja, obrišete kontakte na kartici, uključite TV uređaj u strujno napajanje, a zatim umetnete karticu u TV uređaj dok ne osjetite da je kartica škljocnula. Čekamo na Vaše povratne informacije.
Dzordzevi wrote: ↑23/12/2023 20:06
pozdrav @Telemach , u zadnje vrijeme mi dosta steka internet, kad odem da provjerim brzinu ping je inace oko 20-40, brzina je okej 230+ mbts download, ali cesto steka kao da prekida svako par sekundi pa se vrati u normalu i tako opet a nekad ga nestane skroz pa ga nema jedno vrijeme
Pozdrav @Dzordzevi,
Da li se poteškoće javljaju putem mrežnog kabla? Ukoliko je odgovor potvrdan, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere.
Dzordzevi wrote: ↑23/12/2023 20:06
Pozdrav @Dzordzevi,
Da li se poteškoće javljaju putem mrežnog kabla? Ukoliko je odgovor potvrdan, zamolit ćemo Vas da nam u inbox dostavite Vaše korisničke podatke kako bismo izvršili detaljne provjere.
Evo i ja da se pridružim ovom zahtjevu za izjednačavanje EON i D3 ponude. Isti korisnici, različita ponuda
Često znam kazati kao da smo mi neki jadovani koji smo na D3, a ovi korisnici EON dobijaju više
I ne samo izjednačavanje ponude, nego fino i kanale koji idu na EON-u u HD staviti i na D3 u HD format.
To bi moglo fino i kao novogodišnji paketić da bude
Tiger 033 wrote: ↑24/12/2023 07:22
Kazali su da će me ponovo nazvati vezano za ugovor vise se nikakd niko nije javio ? Šta je reć...
Pozdrav @Tiger 033,
Kolege su Vas pozivale više puta dana 08.12.2023. u terminu 18:53, jer ste naveli da želite razgovarati nakon 18:30 sati. Više upućenih dolaznih poziva u tom periodu ste odbili. Kolege ćemo zamoliti da Vas u ponedjeljak ujutro pozovu po prioritetu. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Tiger 033 wrote: ↑24/12/2023 07:22
Kazali su da će me ponovo nazvati vezano za ugovor vise se nikakd niko nije javio ? Šta je reć...
Pozdrav @Tiger 033,
Kolege su Vas pozivale više puta dana 08.12.2023. u terminu 18:53, jer ste naveli da želite razgovarati nakon 18:30 sati. Više upućenih dolaznih poziva u tom periodu ste odbili. Kolege ćemo zamoliti da Vas u ponedjeljak ujutro pozovu po prioritetu. Molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Zovu u toku tadnog vremena kad se (ne)mogu javiti... nista sve OK vidimo se u Radničkoj...
Reglan wrote: ↑24/12/2023 12:21
Opet isto, molba da neko izadje u utorak/srijedu od sluzbenika samo da pogleda.
PS: molba da posaljete nekog mladjeg tehnicara koji se razumije, a ne dedu od kojeg ja bolje znam.
Pozdrav @Reglan,
Kolege iz sektora napredne tehničke podrške će Vas pozvati u što kraćem roku i izvršiti detaljne provjere, molimo za samo malo strpljenja i razumijevanja.
Tiger 033 wrote: ↑24/12/2023 13:36
Zovu u toku tadnog vremena kad se (ne)mogu javiti... nista sve OK vidimo se u Radničkoj...
Pozdrav @Tiger 033,
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite tačno vrijeme koje Vam odgovara za poziv, a kolege će termin ispoštovati i pozvati Vas u zakazano vrijeme. Čekamo na Vaše povratne informacije.
BaDa wrote: ↑24/12/2023 23:40
jel postoji sansa da mi telemach promijeni ip adresu? posto mi treba za iptv i sad trenutno pise da mi je blokirana ip adresa trenuta
Ne da je moguce nego jeste pošto imamo “dynamic ip” adrese. Ako hoces da ti se ne mijenja mislim da se placa dodatno.
jel postoji sansa da mi telemach promijeni ip adresu? posto mi treba za iptv i sad trenutno pise da mi je blokirana ip adresa trenuta
Natovana ti je ip adresa druže, o tome se dosta pisalo. Vas 50 ima istu ip adresu i možeš se slikati.
Pozdrav @BaDa,
Korisnicima su dodjeljene dinamičke IP adrese koje se periodično obnavljaju. Ukoliko želite da izvršimo izmjenu IP adrese, možemo Vam dodijeliti javnu statičku IP adresu po cijeni od 10 KM na mjesečnoj osnovi. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.
odmor wrote: ↑25/12/2023 10:50
Gdje mogu naci listu kanala koja ide za D3?
Zamolio bih Telemach da tamo evidentira da se da korisnicima D3 lista kanala koju imaju korisnici EON.
Pozdrav @odmor,
Dostavljamo Vam listu kanala koji su dostupni putem D3 platforme: https://telemach.ba/wp-content/uploads/ ... 9-2023.pdf. Vaš prijedlog ćemo proslijediti kolegama koji su zaduženi za unaprijeđenje Telemach ponude. Za sve dodatne upite Vam stojimo na raspolaganju.