Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#21051 Re: Liverpool FC
Pa bez njega su se vec izborili za Ligu Prvaka... zar je toliko los da svojim dolaskom udaljava Liverpool od top 4?

- zomri
#21052 Re: Liverpool FC
"čim je to ispod pedes mil'jona nemere to valjat, nema šanse"
perišić donosi i titulu i polufinale lp, nikakvi salahi
perišić donosi i titulu i polufinale lp, nikakvi salahi
-
Mustang1
#21053 Re: Liverpool FC
Off ali ne bih da me smaraju tamo, valjda nece i ovdje. Je'l United ikoga doveo? Znaci ne ono sto photoshopaju sve moguce igrace i razne vijesti da zele. Nego je'l iko predstavljen? Osim onog stopera sto daje golove 
- zomri
#21054 Re: Liverpool FC
Samo Lindelof što daje golove. Dosta igrača ih je odbilo, najviše radi Pepa i Cityja.
- zomri
#21055 Re: Liverpool FC
Sretna godišnjica u LFC, Sadio Mane!
Sjetimo se jednog upisa na temi kada si dolazio

Dobar je Mane igrač igrac.ali debelo preplaćen,eno Utd ce dovest Mkhitaryan-a za manje para
- AmiĐa_Idriz
#21056 Re: Liverpool FC
Huge news tonight: Liverpool are ready to make a club-record bid for Naby Keita.
Klopp is back next week, and only when a firm offer has been submitted can Liverpool gauge if Leipzig’s stance is genuine.
Liverpool know they must capitalise on trying to sign Keita now on the prospect of being back in the Champions League.
Klopp is facing a decision on whether to prolong his interest in his targets or look elsewhere. (Paul Joyce)
Muha bez glave black version vol.2 .zomri wrote:Sretna godišnjica u LFC, Sadio Mane!
Dobar je Mane igrač igrac.ali debelo preplaćen,eno Utd ce dovest Mkhitaryan-a za manje para
-
Mustang1
#21057 Re: Liverpool FC
Ma neka dovede koga hoce za koliko hoce
Sve dok je tu i spic pravi
Evo ja mu vjerujem jer cini mi se da je skontao da mu tvrdoglavost nece nista donijeti.
- zomri
#21058 Re: Liverpool FC
Neće dovoditi špica osim ako Studge ne ode a sve su prilike da neće. Firmino, Studge, Ings, Origi i Solanke po potrebi. Dovoljno.
Kreativni centralni vezni je ključ svega tako da me ne čudi da se sve karte bace na Keitu. Takođe, Klopp je zainteresovan i za dovođenje još jednog jeftinijeg čistokrvnog krila koje bi mijenjalo Manea i Salaha. Ox je prva opcija tu.
Kreativni centralni vezni je ključ svega tako da me ne čudi da se sve karte bace na Keitu. Takođe, Klopp je zainteresovan i za dovođenje još jednog jeftinijeg čistokrvnog krila koje bi mijenjalo Manea i Salaha. Ox je prva opcija tu.
- zomri
#21060 Re: Liverpool FC
Robertson izvjestan na lijevom beku. Ne mogu reći da sam zadovoljan ako se tako odviju stvari 
- AmiĐa_Idriz
#21061 Re: Liverpool FC
Kad je planirano izvinjenje od strane kluba?Liverpool are claimed to have agreed personal terms with summer target Naby Keita, though no deal has been reached with current club RB Leipzig.
- zomri
#21062 Re: Liverpool FC
Plus Leipzig doveo igraca na njegovoj poziciji, BBC izvjestava da je Liverpool spreman razvaliti klupski transfer rekord da bi ga doveo. Nesto se desava...
- MyTao
#21063 Re: Liverpool FC
Svasta... to nije samo record kluba vec vjerovatno posle Pogbe record i Engleske...
Po meni glupost je igraca platiti toliko jbt... posebno igraca koji ima tek 22 godine i samo jednu sezonu u ozbiljnoj ligi. Da je Modric pa hajd... 60m
Pritisak na njemu ce biti ogroman... jedino sto mu moze pomoci je da dovedu i Van Dijka za iste pare pa da se ne pise samo o njemu slijedece sezone.
Po meni glupost je igraca platiti toliko jbt... posebno igraca koji ima tek 22 godine i samo jednu sezonu u ozbiljnoj ligi. Da je Modric pa hajd... 60m
Pritisak na njemu ce biti ogroman... jedino sto mu moze pomoci je da dovedu i Van Dijka za iste pare pa da se ne pise samo o njemu slijedece sezone.
-
Mustang1
#21064 Re: Liverpool FC
Iskali smo eto nam ga
AKo ce ostati jos love za ostale igrace neka dovode sta fali

- Towelie
#21065 Re: Liverpool FC
Da je barem 60. Spominje se cifra od 80 miliona evra, sto je previse ipak za ovakvog igraca.MyTao wrote:Svasta... to nije samo record kluba vec vjerovatno posle Pogbe record i Engleske...
Po meni glupost je igraca platiti toliko jbt... posebno igraca koji ima tek 22 godine i samo jednu sezonu u ozbiljnoj ligi. Da je Modric pa hajd... 60m![]()
![]()
![]()
- MyTao
#21066 Re: Liverpool FC
Ne mogu da vjerujem kako su sjebali transfer Van Dijka... prvi put imaju lovu, igrac zeli preci i sjebu sve
I to sa Southamptonom s kojim su radili million puta do sada jbt.
Ovog Keitu nisam nikada gledao... Ne moze nikako vrijediti toliko... to su pare za koje se dovode najbolji igraci na svijetu (osim Messija i Ronalda)
Ovog Keitu nisam nikada gledao... Ne moze nikako vrijediti toliko... to su pare za koje se dovode najbolji igraci na svijetu (osim Messija i Ronalda)
- AmiĐa_Idriz
#21067 Re: Liverpool FC
Ah jebi ga, hocemo da se rasipamo kesom toliko dugo smo to tražili evo nam ga
Meni je dovoljna cinjenica da je lik ogromna ogromna zelja Kloppa, i ako je on spreman izvaliti toliki kes onda mu ja vjerujem.
Kad moze i za Pogbahaha-u onoliko moRe i za Nabya
Meni je dovoljna cinjenica da je lik ogromna ogromna zelja Kloppa, i ako je on spreman izvaliti toliki kes onda mu ja vjerujem.
Kad moze i za Pogbahaha-u onoliko moRe i za Nabya
- zomri
#21068 Re: Liverpool FC
Lik je idealan za ono što mu treba i barem u teoriji bi trebao dati balans ekipi. On je što bi lijeni novinari rekli "tačka na i" Kloppovog Liverpoola, ona trešnja na vrhu torte koja svemu daje neko više značenje. Zato je i zapeo toliko.
A oko cijena sam već pisao prošlih godinu i nešto. U svijetu u kome je Sunderland posljednjim mjestom i ispadanjem iz lige zaradio 100m funti od tv prava i 60 na padobranske isplate tokom sljedeće 4 godine, 60m za poštenog igrača uopšte nije ogroman novac.
A oko cijena sam već pisao prošlih godinu i nešto. U svijetu u kome je Sunderland posljednjim mjestom i ispadanjem iz lige zaradio 100m funti od tv prava i 60 na padobranske isplate tokom sljedeće 4 godine, 60m za poštenog igrača uopšte nije ogroman novac.
- MyTao
#21069 Re: Liverpool FC
Ja mislim da je Van Dijk puno vise potrebniji Liverpoolu.
- Towelie
#21070 Re: Liverpool FC
Keita tip igraca ocajnicki treba veznom redu Liverpoola, samo je pitanje dal bas za taj novac.
Na kraju, para ima pa nek rizikuju.
Na kraju, para ima pa nek rizikuju.
- zomri
#21071 Re: Liverpool FC
Pročitao sam negdje da u stručnom štabu misle kako je on naprednija verzija Kantea. Koliko bi nas reklo da je Kante od 60m skup? Ne baš puno rekao bih.
- MyTao
#21072 Re: Liverpool FC
Ja sam gledao neke Youtube klipove i ne lici mi na Kante-a bas puno... osim izgledom 
Ono sto mi je zapalo za oko je dribbling koji pravi iz sredine... ali sada kada Coutinho tu igra za to nema potrebe, vise treba neko ko ce njega osloboditi defanzivnih duznosti i pusti ti ga da kreira. A nije na Coutinhovom nivou u pas igri. Ima nos za gol, ali opet, Lallana i Coutinho to vec rade iz sredine. Stvarno ne vidim o cemu svi pricaju, sta on to donosi sto vec nemaju??
Ali zato ja pisem po forumu dok Klopp uzima milione
Vjerujem da zna sta hoce, jer je do sada sve radio planski (osim onog sranja sa Van Dijkom).
Ono sto mi je zapalo za oko je dribbling koji pravi iz sredine... ali sada kada Coutinho tu igra za to nema potrebe, vise treba neko ko ce njega osloboditi defanzivnih duznosti i pusti ti ga da kreira. A nije na Coutinhovom nivou u pas igri. Ima nos za gol, ali opet, Lallana i Coutinho to vec rade iz sredine. Stvarno ne vidim o cemu svi pricaju, sta on to donosi sto vec nemaju??
Ali zato ja pisem po forumu dok Klopp uzima milione
- zomri
#21073 Re: Liverpool FC
Nećeš ni vidjeti ništa na youtube klipovima. On je polivalentan igrač koji igra u oba smjera, jedan univerzalac koji daje balans čitavoj ekipi.
Ofanzivno solidan, defanzivno bolji od Coutinha i od ostalih naših veznjaka; zato ga i dovodi.
Ofanzivno solidan, defanzivno bolji od Coutinha i od ostalih naših veznjaka; zato ga i dovodi.
- AmiĐa_Idriz
#21074 Re: Liverpool FC
Ja iskreno nisam upoznat kvalitetama ali cinjenica je da je cini mi se poslije Lewandovskog drugi najbolji igrac BL prosle sezone? Puno pozitivnog sam procitao tako da, samo naprijed, rekao sam vec Jurgo imas moju podrsku
Eventualnim dolaskom Nabya bi imali bas respektabilan vezni red: Cou, Gini, Emre, Hendo, Legenda i otac fudbala kojem se mora ugovor produziti
, Henderson, Lallana, Bandera Grujic + Milner eventualnim dolaskom Robertsona i Keita.
Eventualnim dolaskom Nabya bi imali bas respektabilan vezni red: Cou, Gini, Emre, Hendo, Legenda i otac fudbala kojem se mora ugovor produziti
-
missko
#21075 Re: Liverpool FC
Zna bolje lopte od Kantea ali nema destrukcije koju ima Kante