SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- O'zone
- Globalni moderator
#21051 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/vijesti/bih/glavna-t ... /150807091
Što ne pozovu građane i da rade umjesto njih. Više bi ljudi sa ulice napravili uspješnih tužbi i dobili ih nego ovih 45tzv tužilaca što povlači guzice po tužilaštvu kupi grdne pare i zajebaje se.
Što ne pozovu građane i da rade umjesto njih. Više bi ljudi sa ulice napravili uspješnih tužbi i dobili ih nego ovih 45tzv tužilaca što povlači guzice po tužilaštvu kupi grdne pare i zajebaje se.
- JThomas
#21052 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
to je začarani krug, gdje smiješne kazne ruše povjerenje građana, koji zbog toga još neradije svjedoče i još teže dolazi do osuda.
ona je sve u pravu, a i ovo malo rigoroznih osuda za najteža djela kod nas listom potiču od nje dok je bila sudija.
ona je sve u pravu, a i ovo malo rigoroznih osuda za najteža djela kod nas listom potiču od nje dok je bila sudija.
-
rizibizi
#21053 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sisata ublehasica, Salem Miso je jedini sudija koji je lupio sakom o sto u ovoj drzavi nakon '95 zato je zavrsio kako je zavrsio.
- Freamon Lester
#21054 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne znam da li je Miso sudio i Gasiju. Tankic je isto tako Turkovica pospremio bez straha. Ima u svakoj sluzbi postenih i cestitih ali nazalost kod nas je sve manje.rizibizi wrote:Sisata ublehasica, Salem Miso je jedini sudija koji je lupio sakom o sto u ovoj drzavi nakon '95 zato je zavrsio kako je zavrsio.
-
rizibizi
#21055 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ovo sad je sve politika i senzacionalizam, Miso je bio pravna drzava.
- JThomas
#21056 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vrlo površno gledanje na stvar.
- O'zone
- Globalni moderator
- Thorgerson
#21058 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eh eto sad gradjani krivi...
Pa jebem vam majku, to nema stida... em vas placamo, em ne radite i jos mi krivi....
Pa koliko ljudi prijavi, svjedoci i vi pustite gamad. Gradjani krivi sto im kradu auta, prijave sve, spremni za saradnju, ovi pustaju kriminalce.
Eno nedavno curu momak zaklo je autu, izbo je od glave do pete, cura svjedocila...lik dobio kolko ono 8 godina??! Jedva cura prezivjela, traume ce imat citav zivot...
I zamisli sad tog hadzu kad izadje sutra za 5-6 godina, a izace. Mozda i prije izadje. Sta je bolan 5 godina?! Nista. I sta ce ona, nece imat ni 30 godina kad on izadje? Citav zivot se valja okretat iza ledja i kontat je li me prati, valja sutra dijete imat i kontat hoce l se budala osvetiti itd...
Jest.
Gradjani su krivi...stoko jedna

Pa jebem vam majku, to nema stida... em vas placamo, em ne radite i jos mi krivi....
Pa koliko ljudi prijavi, svjedoci i vi pustite gamad. Gradjani krivi sto im kradu auta, prijave sve, spremni za saradnju, ovi pustaju kriminalce.
Eno nedavno curu momak zaklo je autu, izbo je od glave do pete, cura svjedocila...lik dobio kolko ono 8 godina??! Jedva cura prezivjela, traume ce imat citav zivot...
I zamisli sad tog hadzu kad izadje sutra za 5-6 godina, a izace. Mozda i prije izadje. Sta je bolan 5 godina?! Nista. I sta ce ona, nece imat ni 30 godina kad on izadje? Citav zivot se valja okretat iza ledja i kontat je li me prati, valja sutra dijete imat i kontat hoce l se budala osvetiti itd...
Jest.
Dakle, vec odradio cetvrtinu kazne. Ostaje mu jos 6 godina. Ma za tri on izlazi sigurica.Presuda Kantonalnog suda u Sarajevu PRESUDA SEMIRU HODŽIĆU Za pokušaj ubistva djevojke osam godina zatvora
U Kantonalnom sudu u Sarajevu u ponovljenom postupku danas je Semiru Hodžiću, koji je optužen da je 19. marta 2013. godine u sarajevskom naselju Sokolović-Kolonija pokušao nožem s 20 uboda ubiti svoju djevojku frizerku Adelisu Musić, nakon čega je i sebe izbo po grudima i stomaku, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od osam godina. U izrečenu kaznu uračunati će se vrijeme koje je optuženi proveo u pritvoru i to od 20. marta 2013. godine, a koji mu je ujedno i produžen.
- bach
#21059 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Trećeg augusta 2021. portal klix će objaviti vijestThorgerson wrote:Eh eto sad gradjani krivi...
Jest.
Dakle, vec odradio cetvrtinu kazne. Ostaje mu jos 6 godina. Ma za tri on izlazi sigurica.Presuda Kantonalnog suda u Sarajevu PRESUDA SEMIRU HODŽIĆU Za pokušaj ubistva djevojke osam godina zatvora
U Kantonalnom sudu u Sarajevu u ponovljenom postupku danas je Semiru Hodžiću, koji je optužen da je 19. marta 2013. godine u sarajevskom naselju Sokolović-Kolonija pokušao nožem s 20 uboda ubiti svoju djevojku frizerku Adelisu Musić, nakon čega je i sebe izbo po grudima i stomaku, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od osam godina. U izrečenu kaznu uračunati će se vrijeme koje je optuženi proveo u pritvoru i to od 20. marta 2013. godine, a koji mu je ujedno i produžen.
"U Sokolović koloniji ubijena A.M. ( 31). Priveden je osumnjičeni S.H. koji je nadavno izašao iz zatvora nakon odsužene kazne zatvora koju je služio zbog pokušaja ubistva svoje bivše djevojke A.M.."
- bach
- vješalica
#21061 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nezz jel on licno otima al znam da je krimos i odranije poznat po aferimima
- bach
#21062 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://radiosarajevo.ba/novost/197559/r ... m-tramvaju
Nepoznata osoba u srijedu je u 17 sati izvršila razbojništvo u tramvaju koji je saobraćao na relaciji Baščaršija - Katedrala, općina Stari Grad Sarajevo, nad maloljetnim V.A. iz Sarajeva.
Uz prijetnju nožem ukraden je mobilni telefon.
O tome je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca, saopćeno je iz Ministarstva za unutrašnje poslove Kantona Sarajevo.
Radiosarajevo.ba
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- JThomas
#21064 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
al' ključno je što je srpkinja, nije ključno što se država i tad i prije i poslije svodila na ispade hrabrih pojedinaca.
a zato je i nema što svijest i politika tu i počinju i završavaju. "može mi se" i "nek' crknu dušmani".
a zato je i nema što svijest i politika tu i počinju i završavaju. "može mi se" i "nek' crknu dušmani".
- sema911s
#21065 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Da je vise lljudi Ko Salem Miso,,
Covjek je imaoo hrabrosti Sda mafijasa osudit,., Gosp. Koji je radio svoj posao ne Ko ovi danasnji ssuupciiii
Covjek je imaoo hrabrosti Sda mafijasa osudit,., Gosp. Koji je radio svoj posao ne Ko ovi danasnji ssuupciiii
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#21066 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko je samo papaka dobilo službena auta na sff-u 
- drndalo
#21067 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kao i svake godine...
Spremno je besplatno raditi samo da "chera zvijer" i da ga vide pichichi...
-
mali_balon
#21068 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sta ima besplatno, asa plati 500KM za dvije hefte.drndalo wrote:Kao i svake godine...Spremno je besplatno raditi samo da "chera zvijer" i da ga vide pichichi...
- drndalo
#21069 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kome ? Ovim "vozacinama" ??? Mislim da su troskovi posljedica njihovog "jahanja" skuplji nego da ih zaista voze ljudi koji su placeni 0 KM za to...
- DaffyDuck
#21070 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Uvijek su se placali ti poslovi.
- drug_profi
#21071 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jesu to tebe nekad izradili pa si radio za O KM?drndalo wrote:Kome ? Ovim "vozacinama" ??? Mislim da su troskovi posljedica njihovog "jahanja" skuplji nego da ih zaista voze ljudi koji su placeni 0 KM za to...
Sala. Nema vise nista volonterski, i kad malo razmislim i ne treba da bude sve dok je na drugoj strani otimanje lopatom.
-
mali_balon
#21072 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma volonteri su djecica iz srednjih skola, ono djeca rade za sendvic i sok, ali njima je to interesantno pa se i ne bune....
Sto se tice sofera, dobiju 500KM za dvije sedmice koiko su angazovani, provjereno...
Sto se tice sofera, dobiju 500KM za dvije sedmice koiko su angazovani, provjereno...
- drndalo
#21073 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Do mene je onda, nisam ni sanjao da se neko "normalan" (to mi je vise licilo na adolescente, pa jos i neplacene) kome je to posao, makar i na 14 dana moze onako kurchiti po radu... Kao da su u najmanju ruku licni Bakirovi vozaci crnih Audija.... Dodouse, sa Purivatrom, kao da i jesu...
I ne, nisam nikada imao potrebu da to pokusam raditi, samim time ni da imam sansu ostati "kratak" za pare...
I ne, nisam nikada imao potrebu da to pokusam raditi, samim time ni da imam sansu ostati "kratak" za pare...
- Rockefeller
#21074 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vozači SFF dobro zarade a lagan posao.

-
StupskaBitanga
#21075 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Haos na autopijaci Stup. Neko ranjen, policije ima svega