IRAN
-
Guadalajara
#21026 Re: IRAN
Ljuci brate sta je bilo sa parama za sarajevsku unsa biblioteku ?
-
Ljuci
#21027 Re: IRAN
To mi nije poznato.Guadalajara wrote:Ljuci brate sta je bilo sa parama za sarajevsku unsa biblioteku ?
-
Guadalajara
#21028 Re: IRAN
Dobro

- Sanjarko
#21029 Re: IRAN
Sad citam. Oborili Iranski dron u internacionalnim vodama. Navodno ako je tacno.
-
Ljuci
#21030 Re: IRAN
Amerika ima pravo da se brani a Saudijska Arabija pozdravlja rusenje iranskog drona. I ja sam procitao na CNN da je srusen iranski dron. Amerika mora zastititi Saudijsku Arabiju i Izrael i da tako stabilizuje Bliski Istok.
- Point.
#21031 Re: IRAN
Ljuci, dominatore!
-
Ljuci
#21032 Re: IRAN
Iran nema prava da se naoruzava. Iran treba prevashodno njegovati ekonomiju kako bi se izvukao iz krize. Naoruzani Iran je prijetnja po svjetski mir i tu je Amerika da sprijeci Iran u daljem obogacivanju uranija.
-
Guadalajara
#21033 Re: IRAN
Mogu plutonij ako je haram uranij.Ljuci wrote:Iran nema prava da se naoruzava. Iran treba prevashodno njegovati ekonomiju kako bi se izvukao iz krize. Naoruzani Iran je prijetnja po svjetski mir i tu je Amerika da sprijeci Iran u daljem obogacivanju uranija.
-
Ljuci
#21034 Re: IRAN
Kakav plutonij. Kad bi Amerika to osjetila odmah bi vojno intervenisala. Iran sa minimalnim naoruzanjem je stabilan Iran a i cijeli Bliski Istok. Izrael ne moze strahovati zbog iranske prijetnje.Guadalajara wrote:Mogu plutonij ako je haram uranij.Ljuci wrote:Iran nema prava da se naoruzava. Iran treba prevashodno njegovati ekonomiju kako bi se izvukao iz krize. Naoruzani Iran je prijetnja po svjetski mir i tu je Amerika da sprijeci Iran u daljem obogacivanju uranija.
-
Guadalajara
#21035 Re: IRAN
Cuj kakav radioaktivni obogaceni. Ubt ce ih Iran...opasni su imaju razvijen raketni program.Ljuci wrote:Kakav plutonij. Kad bi Amerika to osjetila odmah bi vojno intervenisala. Iran sa minimalnim naoruzanjem je stabilan Iran a i cijeli Bliski Istok. Izrael ne moze strahovati zbog iranske prijetnje.Guadalajara wrote:Mogu plutonij ako je haram uranij.Ljuci wrote:Iran nema prava da se naoruzava. Iran treba prevashodno njegovati ekonomiju kako bi se izvukao iz krize. Naoruzani Iran je prijetnja po svjetski mir i tu je Amerika da sprijeci Iran u daljem obogacivanju uranija.
-
Ljuci
#21036 Re: IRAN
Ne moze jer Amerika je jaca a Izrael drhti i strepi od naoruzanog Irana. Amerika moze to sprijeciti i da Irana razoruzaju kako se ne bi desio nuklearni rat. Amerika prevashodno stiti KSA i Izrael i ponosan sam sto KSA ima Ameriku kao saveznika.
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#21037 Re: IRAN
Hočeš da lažeš da si nepismen. Sad su mi neke stvari jasnije.Ljuci wrote:I ja sam intelektualac jer sam zavrsio skolu u Medini. Selefija sam i imam dugu bradu i zalazem se za Saudijski utjecaj.japin_mutapi wrote:đeš hizu sa ovim robotom poreditiasurbanipal wrote:Vidiš da lik trolla čitavo vrijeme.
Vjerovatno se gadi i njemu, ali pila naopako. Nešto kao hizo ramidovic...
hizo je intelektualac i humorista, ismet horo sa foruma
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#21038 Re: IRAN
Opet teroristička mantra. Dovoženje bjelosvjetskih hohštaplera, i to preko neprijateljske teritorije sve je samo ne pomoć.Ljuci wrote:Prijavi me i to bas me briga jer sam za Saudijsku Arabiju koja je pomagala Bosni.asker wrote:Prijavit cemo te SIPA-, naci ce te po IP adresi. Pa njima objasni sve oko SA.Ljuci wrote:
I ja sam intelektualac jer sam zavrsio skolu u Medini. Selefija sam i imam dugu bradu i zalazem se za Saudijski utjecaj.
-
Ljuci
#21039 Re: IRAN
Saudiijska Arabija je poslala provjerene borce da bi mogli braniti Bosnu. Grijeh je negirati Saudijsku pomoc Bosni.
-
joe_black
#21040 Re: IRAN
Tako je mumune, kad se sjetim silnih hurmi (crvavih) i silnih propagandnih pomfleta koje su slali...to je grijeh negirati tu pomoc, a isto tako je veliki sevap negirati Iransku pomoc:)Ljuci wrote:Saudiijska Arabija je poslala provjerene borce da bi mogli braniti Bosnu. Grijeh je negirati Saudijsku pomoc Bosni.
-
Ljuci
#21041 Re: IRAN
Da li znas da hurme utoljavaju glad i da je to vocka sa puno vitamina.
-
joe_black
#21042 Re: IRAN
Jeli istina da su Iranske medju najkvalitetnijim:)Ljuci wrote:Da li znas da hurme utoljavaju glad i da je to vocka sa puno vitamina.
- Matzan
#21043 Re: IRAN
Eno sad Iran tvrdi da nisu izgubili nikakav dron, već da je moguće da su Amerikanci oborili svoj vlastiti.
Neko ga dobro masla u ovoj priči.
-
Ljuci
#21044 Re: IRAN
Amerika ima pravo da se brani. Iran je izvoznik terorizma i zato ce rezim biti napadnut.Matzan wrote:Eno sad Iran tvrdi da nisu izgubili nikakav dron, već da je moguće da su Amerikanci oborili svoj vlastiti.
-
espn
#21045 Re: IRAN
Ima pravo da se brani na tuđem kontinentu, udaljena 10.000 kilometara? Onda Iran ima još više prava. Svoj na svom.Ljuci wrote:Amerika ima pravo da se brani. Iran je izvoznik terorizma i zato ce rezim biti napadnut.Matzan wrote:Eno sad Iran tvrdi da nisu izgubili nikakav dron, već da je moguće da su Amerikanci oborili svoj vlastiti.
-
Ljuci
#21046 Re: IRAN
Amerika stiti Izrael i Saudijsku Arabiju od iranskog napada. Saudijska Arabija je zelja shiija koji zele ovladati svetim mjestima. Iran nema prava da vodi agresivnu politiku protiv svojih susjeda. Amerika to ne moze trpjeti iz moralnih razloga. Izrael i Saudijsku Arabiju su osnovali Britanci koji su sklopili saveznistvo sa tim dvjema drzavama. Naravno, Britanija nije vise kolonijalna sila pa je zato tu Amerika da stiti te dvije drzava od napada Irana koji sve vise ide k tom da napravi nuklearnu bombu.espn wrote:Ima pravo da se brani na tuđem kontinentu, udaljena 10.000 kilometara? Onda Iran ima još više prava. Svoj na svom.Ljuci wrote:Amerika ima pravo da se brani. Iran je izvoznik terorizma i zato ce rezim biti napadnut.Matzan wrote:Eno sad Iran tvrdi da nisu izgubili nikakav dron, već da je moguće da su Amerikanci oborili svoj vlastiti.
- Sanjarko
#21047 Re: IRAN
Znam, cuo sam. Nisu svoj oborili. Mozda neki tudzi, ali ciji god je, usutili su se. Mozda je i Iranski, ali nece dalje da zakuhavaju pa negiraju da je njihov.Matzan wrote:Eno sad Iran tvrdi da nisu izgubili nikakav dron, već da je moguće da su Amerikanci oborili svoj vlastiti.
Ljuci moze li atomiks iz kako se zove sa B nekako elemenat.
-
Ljuci
#21048 Re: IRAN
Iran se ponasa anti-cionisticki i to smeta Americi. Amerika zeli novi Iran koji ce biti lojalni SADu i tada ce Iran biti bezopasan. Saudijska Arabija je cuvar svetih mjesta i nikada shiije nece moci postati cuvari svetih hramova. To je poslo za rukom samo Fatimidima ali to nije dugo trajalo.
- Idemedosumom
#21049 Re: IRAN
Šiije su naša braća, da ih Allah ojača protiv cionista 
-
MMM1977
#21050 Re: IRAN
Iran zarobio britanski tanker 
KAKO javlja Press TV, Iranska revolucionarna garda je izjavila kako je zarobila britanski tanker.
Tanker je prevozio naftu, a IRCG je objavio kako se radi o tankeru imena Stena lmpero.
Tanker je zarobljen u Hormuškom zaljevu.
Potvrđeno da je tanker zarobljen
Independent prenosi kako je glasnogovornik britanske vlade rekao kako vlada trenutno traži dodatne informacije o ovom incidentu.
“Procjenjujemo situaciju nakon izvješća o incidentu u Zaljevu”, rekao je glasnogovornik britanske vlade.
Vlasnici tankera Stena Bulk i menadžeri Northern Marine Managementa su potvrdili da j etanker otet.
Potvrdili su koko je tankeru Stena Impero oko 16 sati po britanskom vremenu pristupila neidentificirani mali brodovi i helikopter. Dodaju kako se sve dogodilo dok su prelazili Hormuški tjesnac u međunarodnim vodama.