Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne znam meni je skroz ok ovo što radi Mutd. Skontali su da dvije, tri sezone ne mogu ugroziti City, Live, da ulože ne znam koliko para pa su se onda okrenuli mladima i njih guraju. Naravno da će rezultat štekati zbog toga ali štekao je i kad su kitili okolo Alexise i slične. A mlade probati, dati im priliku na duži period nešto će izaći i onda dovesti pojačanja gdje vidiš da škripi.
I ne kontam toliku kritiku na Pogbu jedini je kretivni igrač sredine terena i naravno da na 1:1 u 90 igra rizičnije. A istu takvu loptu je on uzeo i dao naprijed za izjednačujući gol. Bori se, gine, proba svašta i po meni je daleko najbolji igrač na ovoj tekmi. Ovo sa Martialom kao špicom je ok, jer je mali jako opasan kad je leđima okrenut golu, što me iznenadilo, ali je onda i duge periode odsječen, nevidljiv. Lindelof nije igrač za Mutd.
A promašaj penala je karma zbog rasizma prema Pogbi, nakon prošle tekme.
Pa ako si gledao tekme ove do sada pretpostavljam da si uočio da svaku igra Mctominay, James a ne npr. Matić ili Sanches. Ova dvojica naprijed plus Lingard također spadaju u mlade igrače u razvoju. Prodali Lukakua kako bi njima dali više prostora i vremena. Sa klupe ulaze meni neke nepoznati klinci, tako da je očigledno da se radi o politici a ne o nabadanju kako je prečesto bilo zadnjih godina. Ne tvrdim da će od te omladine nastati ista generacija kao ona Fergijeva, ali mi je ok da se proba tako nešto. Isto tako je sasvim normalno i da kupuju igrače na mjestima koja su im krizna već godinama. Bisaka je i mlad, a nije nešto puno stariji ni Maguire, tako da se obojica uklapaju u moju priču.