Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nas je stari komplet autom dovezao da vidimo olimpijsko selo drito pred olimpijadu, smunto drota na priču da nas pusti da vidimo.
Prošetali malo, sjećam se kao danas, nigdje nikog, Free Shop pun stvari stoji, u izlogu autići kakve nisam u životu vidio, ja se razbolio, nije mi dobro bilo mjesec dana...
bila je jedna prodavnica svega i svacega pa u jednom cosku neke super igracke, tada, odmah pored ovog bezistana na cosku zlatarske i Mudzeliti ili Curciluk, ne sjecam se tacno... tu sam se ja redovno razboljevao kad udjem, a ovi moji udju ne zbog igracaka.
bila je jedna prodavnica svega i svacega pa u jednom cosku neke super igracke, tada, odmah pored ovog bezistana na cosku zlatarske i Mudzeliti ili Curciluk, ne sjecam se tacno... tu sam se ja redovno razboljevao kad udjem, a ovi moji udju ne zbog igracaka.
i ja se sjećam ko kroz maglu, jesu li bili neki vozovi?
nikad nisam volio uci u bezistan uvijek ostanem pred ulazom
Jesu, i neki veliki autici, sjecam se tacno i gdje je taj cosak sa igrackama bio, lijevo ispred izloga koji je u samom cosku sa zlatarskom ulicom.
neki wrote: ↑23/04/2023 19:23
A o smanjenju broja traka u Titovoj nema ni govora bar dok se ne izgradi gradski autoput u punoj planiranoj dužini, do Bembaše.
Autoput do Bembaše? Naučna fantastika definitivno...
RJ57 wrote: ↑28/04/2023 12:31
i ja. ova kuća lijevo mi je novost, biće da je ovo friško nakon gradnje tržnice, izgleda skroz novo. šine su u svakom slučaju tu.
trznica je izgradjena 1885 a vidi kucu iza trznice sliku prvi put vidim