SDA-All about
- XXS
#21001 Re: SDA-All about
Veceras u vasem kinu:
16:00 - 18:00
JEDNA VRECA ZLATA ZA MOG BAKIRA
https://youtu.be/h6s2nSKGamE
18:00 - 20:00
FAHRUDIN RADONCIC JE SRPSKI SPIJUN - SVJEDOCENJE
https://youtu.be/Mjd2lyJgtk0
20:00 - 21:00
SVECANO POTPISIVANJE KOALICIJONOG DOKUMENTA IZMEDJU SDA I SBB
16:00 - 18:00
JEDNA VRECA ZLATA ZA MOG BAKIRA
https://youtu.be/h6s2nSKGamE
18:00 - 20:00
FAHRUDIN RADONCIC JE SRPSKI SPIJUN - SVJEDOCENJE
https://youtu.be/Mjd2lyJgtk0
20:00 - 21:00
SVECANO POTPISIVANJE KOALICIJONOG DOKUMENTA IZMEDJU SDA I SBB
-
VjecitiStudent
#21002 Re: SDA-All about
Ono kad glasaš za Bakira, pa u paketu dobiješ i Radončića.palermo wrote:...
-
HM 2011
#21003 Re: SDA-All about
zbog radi_BataZiv_0809 wrote:HM haram ti bilo
cega ?
-
moke_017
- mirzadelibasic
#21005 Re: SDA-All about
Da dodam, haram vam bilo što ste ojadili ovo društvo do te mjere da nam treba stela za bržu ovjeru dokumenata u općinama.moke_017 wrote:Haram ti bilo što podržadaš najveće zlo što je moglo zadesiti Bošnjački narod, haram ti za izgubljene generacije omladine koje sa fakultetskim diplomama hodaju po ulici ko klošari bez marke, haram ti za opljačkane fabrike i radnike bez posla, haram ti za to što se poistovjećujete kao vjernici, a najveći ste kjafiri, haram vam što što pišate po ovom narodu i pljačkate ga, haram vam što jebete dvadesetogodišnjakinje da bi ih zaposlili kasnije, haram vam što ja sa svojih 25 godina moram ići zarađivati za život po svjetskim bauštelima iako sam fakultetski obrazovan, sve vam haram.HM 2011 wrote:zbog radi_BataZiv_0809 wrote:HM haram ti bilo
cega ?
Samo da znaš u opšte nemate podršku ovog naroda, imate samo podršku malih ljudi, i korumpirane stoke koja samo teži ka materijalnim stvarima.
Bog vas prokleo na ovom i na budućem svijetu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#21006 Re: SDA-All about
vazda su oni paket bili...i mentalni i ideološkiVjecitiStudent wrote:Ono kad glasaš za Bakira, pa u paketu dobiješ i Radončića.palermo wrote:...
- JoseMujica
#21007 Re: SDA-All about
ko sve u ovoj hudnoj zemlji đamije otvara fakat je sramota i bit musliman pa da ćoeka sa Đaferovičima i Ćauševičima trpaju skupa45cents wrote:Pranje glave
Pranje obraza
Pranje novca
Pranje nogu
Pranje prljavih ruku
Pranje ....
Ukratko, katastrofa: http://www.avaz.ba/clanak/197278/dzamij ... dzaferovic
- Tito_i_Partija
#21008 Re: SDA-All about
Sa takvim paketom nemeremo izgubit' nikako. Fahro zna sa medijama, Bakir zna sa trezorima, a Covic zna sa svim ostalim stvarima.JoseMujica wrote:vazda su oni paket bili...i mentalni i ideološkiVjecitiStudent wrote:Ono kad glasaš za Bakira, pa u paketu dobiješ i Radončića.palermo wrote:...
- Banksy
#21009 Re: SDA-All about
VjecitiStudent wrote:Ono kad glasaš za Bakira, pa u paketu dobiješ i Radončića.palermo wrote:...
Kod nas važi: Ono kad glasaš za bilo koga, pa u paketu dobiješ i Bakira.
- JoseMujica
#21010 Re: SDA-All about
kad glasaš za bilo koga dobijaš svakako qhorchinu
Bosnian way democracy
Bosnian way democracy
- JoseMujica
#21012 Re: SDA-All about
a realan braca...realan
- JThomas
#21013 Re: SDA-All about
ono gdje se svaki glasovi koji pređu izborni prag na kraju priključe SDA. bar dio mandata.
- Banksy
#21014 Re: SDA-All about
Ono gdje je, na koncu, HM u pravu ... 
-
mg
#21015 Re: SDA-All about
Ako neko predje preko prekopavanja mezara vlastite majke, jebote preko mene bi pregazio ko preko bare na pješačkom.
Kakva moralna vertikala moraš biti da to sebi dozvoliš! E moj Bake ako si taj moral, a jesi, iz kuće ponio, sve je jasno. Od prvog slova islamske deklaracije do pušenja Ščepi vama je samo želja za vlašću važna. Sve ostalo je u drugom planu!
A isto se može i zaključiti iz izbora prvih saradnika, Sarajlića i Zukića. Moralne vertikale i beskičmenjaci koji kao svi ostali paraziti samo traže načine da što bolje isisaju sistem. A struĆnost je u petama...
@hm 2011, ti si isti. Ponavljaš prazne fraze, za gram vlasti i da sa što boljim ocjenama završiš kurs rektalnog alpiniste. Od te ocjene ti budućnost zavisi...
A da, i ja vam haramim sve...
Kakva moralna vertikala moraš biti da to sebi dozvoliš! E moj Bake ako si taj moral, a jesi, iz kuće ponio, sve je jasno. Od prvog slova islamske deklaracije do pušenja Ščepi vama je samo želja za vlašću važna. Sve ostalo je u drugom planu!
A isto se može i zaključiti iz izbora prvih saradnika, Sarajlića i Zukića. Moralne vertikale i beskičmenjaci koji kao svi ostali paraziti samo traže načine da što bolje isisaju sistem. A struĆnost je u petama...
@hm 2011, ti si isti. Ponavljaš prazne fraze, za gram vlasti i da sa što boljim ocjenama završiš kurs rektalnog alpiniste. Od te ocjene ti budućnost zavisi...
- Tito_i_Partija
#21016 Re: SDA-All about
Budite dobri prema HM2011, vjerujem da ce jednog dana dogurat' do precjednika SDA ako ovako nastavi, a onda cete kukat' sto niste na forumu pokazali odgovornost - trazili odgovornost. 
-
HM 2011
#21017 Re: SDA-All about
sta predlazes ?moke_017 wrote:Haram ti bilo što podržadaš najveće zlo što je moglo zadesiti Bošnjački narod, haram ti za izgubljene generacije omladine koje sa fakultetskim diplomama hodaju po ulici ko klošari bez marke, haram ti za opljačkane fabrike i radnike bez posla, haram ti za to što se poistovjećujete kao vjernici, a najveći ste kjafiri, haram vam što što pišate po ovom narodu i pljačkate ga, haram vam što jebete dvadesetogodišnjakinje da bi ih zaposlili kasnije, haram vam što ja sa svojih 25 godina moram ići zarađivati za život po svjetskim bauštelima iako sam fakultetski obrazovan, sve vam haram.HM 2011 wrote:zbog radi_BataZiv_0809 wrote:HM haram ti bilo
cega ?
Samo da znaš u opšte nemate podršku ovog naroda, imate samo podršku malih ljudi, i korumpirane stoke koja samo teži ka materijalnim stvarima.
Bog vas prokleo na ovom i na budućem svijetu.
malo ljevice ujedinjene ili da se borimo i gradimo - od toga haram Vam bilo nemas nista u odnosu na mene i dzaba to trubis o SDA kada imas komplet politiku kojoj se trebas obratiti sa haram Vam bilo a cega ja izgleda dio ne mogu biti jer nisam dovoljno LOŠ - back stabber - djubre i slicno (da to su arsini tebe i takvih kao ti za podobnost u politici)....
sve sto promoviram je da podrzimo svi SDA na svim nivoima trajno i onda na ove nacine tipa haram Vam bilo mjenjamo pojedince iz SDA koji participiraju u obnasanju vlasti.....
sve ostalo je - da ti ponovim - gubljenje vremena - kojega nemamo....
sve ostalo je razjedinjavanje najbrojnijeg naroda na bezbroj politickih partija koje su OBICNA UBLEHA....
DF je plastican primjer ublehe - mi bi po osnovu rezultata konkursa ne bi mi kao oni - a sve ide po konkursima i sestre i supruge i drugari i aktivisti.....
Nema covjece razlike u mentalnim sklopovima ljudi dok se vrijednosti ne stvore a te vrijednosti mogu zahtjevati samo glasači.....
shvati da citav drustveni aparat leti kao muha bez glave i letjeti ce tako dok god su bosnjaci razjedinjeni... U jedinstvu je snaga a to o halalu i haramu ostavi za dzenaza onima koji su bili dio politike od opcinskih nacelnika do premijera.... Ja bih zelio da budem dio toga - smatram da bi ucinio pozitivne stvari - ali nema - ne ide....
zbog radi cega ?
- JoseMujica
#21018 Re: SDA-All about
znate kako se u narodu reče: kurvom zovu ženu samo oni što u nje umočili nisu
jedino HM na ovom forumu stoji postojano, kano klisurina, na pravom putu a mi svi ostali ne znamo ni dže udaramo
jedino HM na ovom forumu stoji postojano, kano klisurina, na pravom putu a mi svi ostali ne znamo ni dže udaramo
-
HM 2011
#21019 Re: SDA-All about
HM 2011 ni opstinski vijecnik nikada nije bio i nema niti 1 KM od politike...... i kako mozes vjerske termine ubacivat u vlastito politickpo spletkarenje - cuj haram Vam bilo - pa stotine belaja vise ce donjeti svaki onaj u ciju korist to pisete ili smatrate da pisete kad ste takvi....mg wrote:Ako neko predje preko prekopavanja mezara vlastite majke, jebote preko mene bi pregazio ko preko bare na pješačkom.
opet ponavljam - smatram da mogu doprinjeti - medjutim - sipak - kakav narod - takva vlast....
-
Vidal89
#21020 Re: SDA-All about
Kad se SDA sahrani ova ce drzava krenuti naprijed
HM ce jednog dana shvatit za sta se prodao i znamo kako ce zavrsiti njegova prica...
HM ce jednog dana shvatit za sta se prodao i znamo kako ce zavrsiti njegova prica...
- GeeTnT
#21021 Re: SDA-All about
Citajuci "gospodu" sto bi rekao uvazeni Ekrem i koji da je kojim slucajem na forumu znao bi daleko bolje objasniti politicku svakodnevnost stranke esdea... "kuca-poso" je bosanski san, a "gola-gola do pola" je stvarnost, ali sve na stranu, opet je dobro...ma sta dobro..odlicno. Sve dok postovi počinju u sarkastičnom stilu je odlično, jebotezivot....svaki drugi forumaš u rangu sa Dežulovicem, jos samo da umjesto "ono kad te krene..." počnete pisat "Zvao me nekidan u dva iza ponoći Kožo da ispriča vic"....
Sve sto se vjernim glasacima esda desavalo uzrokovano opravdanim strahom... Zna to najbolje HM, jer svaki pokusaj protiv esda se tako kaznjava da jednostavno nisi vise u stanju da dises bez smetnji, aritmije...niti ti, a Boga mi ni tvoja familija, a sto je najjinteresantnije "dlaka ti sa glave ne fali"...
...i još nešto, isti ti vjerni glasaci su jedini narod kojem je otvoreno obecan nestanak, ne grafitom na pošti, ne parolom na bilbordu, nego na skupštinskoj govornici...danas se hrane sarkazmom ili kod "tetke"....ili preko western-uniona...
šta reci osim....
Onako - zvanicno.
SDA na svim nivoima!
Najzvanicnije.
SDA do bagro.....Bagro!
Sve sto se vjernim glasacima esda desavalo uzrokovano opravdanim strahom... Zna to najbolje HM, jer svaki pokusaj protiv esda se tako kaznjava da jednostavno nisi vise u stanju da dises bez smetnji, aritmije...niti ti, a Boga mi ni tvoja familija, a sto je najjinteresantnije "dlaka ti sa glave ne fali"...
...i još nešto, isti ti vjerni glasaci su jedini narod kojem je otvoreno obecan nestanak, ne grafitom na pošti, ne parolom na bilbordu, nego na skupštinskoj govornici...danas se hrane sarkazmom ili kod "tetke"....ili preko western-uniona...
šta reci osim....
Onako - zvanicno.
SDA na svim nivoima!
Najzvanicnije.
SDA do bagro.....Bagro!
-
mg
#21022 Re: SDA-All about
HM 2011 wrote:mg wrote:Ako neko predje preko prekopavanja mezara vlastite majke, jebote preko mene bi pregazio ko preko bare na pješačkom.
HM 2011 ni opstinski vijecnik nikada nije bio i nema niti 1 KM od politike...... i kako mozes vjerske termine ubacivat u vlastito politickpo spletkarenje - cuj haram Vam bilo - pa stotine belaja vise ce donjeti svaki onaj u ciju korist to pisete ili smatrate da pisete kad ste takvi....
opet ponavljam - smatram da mogu doprinjeti - medjutim - sipak - kakav narod - takva vlast....
Ja nemam politicku opciju. Zadnja je bila DF, al sam znao od pocetka da nista od tog nema. Zeljko ne zna dje supalj.
Al si mudro presutio dio mog posta, koji govori o moralu SDA.
SDA je interesno udruzenje beskicmenjaka koji samo i iskljucivo gledaju vlastiti interes! Moralne vertikale i lazni autoriteti i vodje. Al ne mogu vise, iscrpio si me tvrdoglavoscu.
- JThomas
#21023 Re: SDA-All about
dlaka ti na glavi ne fali, ali nisi nigdje ni prispio, u zemlji ionako vrlo ograničenih šansi. i u tome je i jedina poenta SDA "politike" - kontrola novca, zapošljavanja, budžeta, tendera...u svom feudu.
- Better Man
#21024 Re: SDA-All about
70% novosagrađenih Džamija u BiH je čisto pranje novca od strane raznih tajkuna i ratnih profitera.JoseMujica wrote:ko sve u ovoj hudnoj zemlji đamije otvara fakat je sramota i bit musliman pa da ćoeka sa Đaferovičima i Ćauševičima trpaju skupa45cents wrote:Pranje glave
Pranje obraza
Pranje novca
Pranje nogu
Pranje prljavih ruku
Pranje ....
Ukratko, katastrofa: http://www.avaz.ba/clanak/197278/dzamij ... dzaferovic
- Artest
#21025 Re: SDA-All about
Pruzivsi ruku covjeku s kojim nije bas u najboljim relacijama, Bake je pokazao da je politicar koji ne zna za sujetu. Pokazao je svoju predanost da sluzi narodu i utilitarizmu.
A nezahvalnika koji ne cijene njegovu zrtvu ce uvijek biti.
A nezahvalnika koji ne cijene njegovu zrtvu ce uvijek biti.