idemo dalje -1$ za 24h....
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ako Rusija bankrotira, past ce ovo i ispod 40 dolara!_mufljuz_ wrote:idemo dalje -1 $ za 6 sati
Nafta hoce, a ruska valuta, boga mi jos malo pa ce morati rovokopacem kopati jer dno je vrlo blizu.SSemir wrote:majku mu, u velikom sam iskusenju da se ponovo aktiviram na forexu. ovo stanje bi se moglo pravo dobro iskoristiti
ici ce cijena nafte jos dole, ruska valuta isto...hmm
ma dodaju vitamina pa se hvaleromeomoraprezivjeti wrote:Sodom1 wrote:Najjaci su mi ovi kaze:livao tu i tu , super ide extra zadovoljan![]()
Majko moja komedije
Placebo.
znam. nece ni nafta jos puno padati. kolege gore su to lijepo sve objasnili, sad samo jos pameti i muda da se to sporovede u djelo na forexujefferson wrote:Nafta hoce, a ruska valuta, boga mi jos malo pa ce morati rovokopacem kopati jer dno je vrlo blizu.SSemir wrote:majku mu, u velikom sam iskusenju da se ponovo aktiviram na forexu. ovo stanje bi se moglo pravo dobro iskoristiti
Ja mislim da bi mogla do 40 dolara. Ako Rusija bankrotira i povuce jos neke zemlje u duboku krizu, moglo bi i nize.SSemir wrote:znam. nece ni nafta jos puno padati. kolege gore su to lijepo sve objasnili, sad samo jos pameti i muda da se to sporovede u djelo na forexujefferson wrote:Nafta hoce, a ruska valuta, boga mi jos malo pa ce morati rovokopacem kopati jer dno je vrlo blizu.SSemir wrote:majku mu, u velikom sam iskusenju da se ponovo aktiviram na forexu. ovo stanje bi se moglo pravo dobro iskoristiti
Evo sad citam, kasnis jbg:SSemir wrote:znam. nece ni nafta jos puno padati. kolege gore su to lijepo sve objasnili, sad samo jos pameti i muda da se to sporovede u djelo na forexujefferson wrote:Nafta hoce, a ruska valuta, boga mi jos malo pa ce morati rovokopacem kopati jer dno je vrlo blizu.SSemir wrote:majku mu, u velikom sam iskusenju da se ponovo aktiviram na forexu. ovo stanje bi se moglo pravo dobro iskoristiti
Poštovani,M e m o wrote:
da li cijene koje su trenutno na vašem site-u http://www.petrol.ba/
moraju važiti na svim benzinskim pumpama u BH
ako je tako, zašto je još uvjek benzin 95 na pumpi u Tuzli, naselje Irac 2,16 a ne 2,11 kao na site-u
svaka mu cast - prije par sedmica sam tocio na neskovicu naftu za 2.05 dok je jos nafta bila oko 70$starii wrote:
starii wrote:
jbteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 0,85 plinstarii wrote:
po običaju lupetaš gluposti_mufljuz_ wrote:
svaka mu cast - prije par sedmica sam tocio na neskovicu naftu za 2.05 dok je jos nafta bila oko 70$![]()
ocito se papkaši iz Pederacije ponasaju ko udruzen kartel.... postavljajuci monopolske cijene.... tacno treba bojkotovat dok ne obore cijene....
85 feningi plin
40 feninga jeftinija nafta - smijesno....
alo - bojim se da te nisam nista pit'o....M e m o wrote:po običaju lupetaš gluposti_mufljuz_ wrote:
svaka mu cast - prije par sedmica sam tocio na neskovicu naftu za 2.05 dok je jos nafta bila oko 70$![]()
ocito se papkaši iz Pederacije ponasaju ko udruzen kartel.... postavljajuci monopolske cijene.... tacno treba bojkotovat dok ne obore cijene....
85 feningi plin
40 feninga jeftinija nafta - smijesno....
kakve veze to ima sa Federacijom![]()
Gasprom, Petrol, Nestro, INA imaju pumpe u oba entiteta i uglavnom iste cijene što govori da lupaš
ovo je privatnik koji iz ko zna kojih razloga ide dosta ispod konkurencije
lično mislim, da ima totalno smeće od goriva, pa bujrum, leti odma kod njeg i sipaj...ko ti brani, dobičeš vjerovatno jedno 10% vode i 10% starog ulja, što mu kompenzira tu nižu cijenu