Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakonako wrote:Berng,u kom smislu treba reinstalirati sistem.Razumjeces,tanak sam sa tim.Ako moze neko prostije pojasnjenje,da li promijeniti lozinku,ili sta vec.Imam neke poznanike pa cu ih zamoliti.Hvala.
Mozes promijeniti i lozinku za svaki slucaj, a pod reinstalacijom sistema mislim na instalaciju sistema od nule , dakle stavis cd , formatiras sistemsku particiju , i instaliras novi sistem.
Neka prvo pokusa da obrise taj virus nekim anti-virusom ili anti-malware alatom , ali tanke su sanse da tako nesto moze proci , bar nije pomoglo u mom slucaju.
Hvala.Ipak ima raje! Ja imama instaliran NORTON anti-virus,on uredno cisti,ali na FB jok,jednom sam probao rucno ga pokrenuti,trajalo je cijelu noc,dva-tri dana OK i opet - blokada.U svakom slucaju hvala na savjetu.Pozdrav!
Jeste se raspali vise jadovi, zadnjih par mjeseci ne prodje dan da konekcija ne pukne bar 5 puta, prije toga godina u komadu bez problema... a ne desi vam se da zaboravite racun poslati... *umetnipsovkukojacetenajviseuvrijediti*
U ponedjeljak jutro zovem tehničku podršku, niko se ne javlja, potroših kredit dok se sekretarica ispriča....skontam odoh gore pravo u njihove prostorije da platim račun i da pitam tehničku službu da dođu da mi poprave ove ovaj problem sa kablom koji imam. Na vratima obavještenje da se tehnička podrška preselila, ne piše gdje. Pitam na šalteru, veli gospođa da ne zna, pa kako ne znate, pa ne znamo, ne može se doći do njih, ne zna se gdje su, samo telefonski, kažem da sam zvala više puta, ona samo sliježe ramenima i ko te šiša....
azurna_obala wrote:U ponedjeljak jutro zovem tehničku podršku, niko se ne javlja, potroših kredit dok se sekretarica ispriča....skontam odoh gore pravo u njihove prostorije da platim račun i da pitam tehničku službu da dođu da mi poprave ove ovaj problem sa kablom koji imam. Na vratima obavještenje da se tehnička podrška preselila, ne piše gdje. Pitam na šalteru, veli gospođa da ne zna, pa kako ne znate, pa ne znamo, ne može se doći do njih, ne zna se gdje su, samo telefonski, kažem da sam zvala više puta, ona samo sliježe ramenima i ko te šiša....
azurna_obala wrote:U ponedjeljak jutro zovem tehničku podršku, niko se ne javlja, potroših kredit dok se sekretarica ispriča....skontam odoh gore pravo u njihove prostorije da platim račun i da pitam tehničku službu da dođu da mi poprave ove ovaj problem sa kablom koji imam. Na vratima obavještenje da se tehnička podrška preselila, ne piše gdje. Pitam na šalteru, veli gospođa da ne zna, pa kako ne znate, pa ne znamo, ne može se doći do njih, ne zna se gdje su, samo telefonski, kažem da sam zvala više puta, ona samo sliježe ramenima i ko te šiša....
nevidljiva tehnička podrška
jbt...
Najvjerovatnije su se preselili u Telemach call centar , jer 1.9. se i zvanicno spajaju HS i TM call centri u jedno.
nevidljiva tehnička podrška
jbt...
Najvjerovatnije su se preselili u Telemach call centar , jer 1.9. se i zvanicno spajaju HS i TM call centri u jedno.
rade oni odavno po njihovom sistemu, zovi telemach centar nek oni izađu na teren, jer su tehnicke ekipe hs-a sad u nadleznosti telemacha
kloniran wrote:rade oni odavno po njihovom sistemu, zovi telemach centar nek oni izađu na teren, jer su tehnicke ekipe hs-a sad u nadleznosti telemacha
prototype wrote:nemojte da se još spoje, ukinut će mi Arene, a tamam mi nešto talijanska liga postala zanimljiva..
Dok god HS ima potpisan ugovor sa Arenama i vi ćete ih imati. Kada su preuzeli Vinet mi smo do kraja godine imali Arene i onda su tek ukinute, u Zenici je čak bila opcija da i ne uzimaš Telemach pakete nego ostaneš na tom koji i koristiš a plaćaš kako si i plaćao.
Kako će biti za vas ne bih znao ali eto malo informacija iz mog iskustva
azurna_obala wrote:Problem riješen pojavio se čovjek iz tehničke
nego, kablovska i internet će vjerovatno poskupiti i još se ne zna kad će tačno početi sa svim tim promjenama.
Odakle ta informacija ? Hoce li poskupit HS-ova catv i internet ili ?
RekaO mi čovjek iz tehničke, jer sam ga pitala, on kaže vjerovatno će doći do poskupljenja, eh sad koliko je to tačno, ja ne znam.
pa kablovska osnovna ide marku gore, na 15KM, a osnovni paket interneta 7KM gore, na 22KM.
+ ko nece da se obavezuje ugovorom dobije bijednih 8/1 za 22KM
semirsar wrote:To vas namjerno malo handre da vam bidne laksi prelazak na tmach
Nisu svjesni koliko nadrkanog naroda ima , ja ni HS-u nisam sutio kad nemam duze vrijeme neta , mogu tolerisat prekid od par sati , pa i citav dan ako je neka havarija , ali ako je kod njih u sistemu sve ok a ja nemam neta , eh tu se jezik razveze... Niko me za moje pare nece pravit budalom