BHRT - javni servis, državna radio-televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#2101 Re: BHT

Post by kakavdanakneiskustvu »

shake69 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:nekad je obozavala prlića
Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!

tako su izgledali njeni intervjui sa njim
karanana

#2102 Re: BHT

Post by karanana »

cija je senka bila ljubavnica? ne mogu vas upratit.
kakavdanakneiskustvu

#2103 Re: BHT

karanana wrote:cija je senka bila ljubavnica? ne mogu vas upratit.
j. prlića valjda
karanana

#2104 Re: BHT

Post by karanana »

jadranko? cuj to. otkud veza s njima, gdje ih je nafato i kako su pale na njega nakon svega?!
shake69

#2105 Re: BHT

Post by shake69 »

Gdje ti zivis? Procitaj Senkin "U zizi " Oslobodjenja dok je bila urednica "day after" kad je domuz Jadranko otisao u Haag. Sve ce ti se samo kazati..
kakavdanakneiskustvu

#2106 Re: BHT

shake69 wrote:Gdje ti zivis? Procitaj Senkin "U zizi " Oslobodjenja dok je bila urednica "day after" kad je domuz Jadranko otisao u Haag. Sve ce ti se samo kazati..

sramotan tekst
shake69

#2107 Re: BHT

Post by shake69 »

Senka je nakon toga smijenjena.
kakavdanakneiskustvu

#2108 Re: BHT

shake69 wrote:Senka je nakon toga smijenjena.
da
Banksy

#2109 Re: BHT

Post by Banksy »

shake69 wrote: Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!
:-)

I sve ostalo :-) Prlić je u Hag otišao 2004, Senka je bila urednica do 2007, u pitanju je intervju s njim pred odlazak u Hag, a ne 'U žiži day after', itd.
shake69

#2110 Re: BHT

Post by shake69 »

Banksy wrote:
shake69 wrote: Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!

I sve ostalo :-) Prlić je u Hag otišao 2004, Senka je bila urednica do 2007, u pitanju je intervju s njim pred odlazak u Hag, a ne 'U žiži day after', itd.
Zato si ti tu. Ti sve znas.
A bogme znam i ja zasto je dobila nogu.
dječak sa šibicama

#2111 Re: BHT

Post by dječak sa šibicama »

Dugi nožni nokti wrote:Ovo Sanela Prašović-Gedžo na SBB-ovoj listi za predstojeće izbore?! Tačno treba zapečatiti cijelu državu. :run:
Nista cudno.

Svi se oni hvataju politike za interes. Velika zvijezda Rizzo Ruza od kako je pristupio SBB otvori se i cvjecara na Kovacima, firma granula, HAdzibajric sredio ekskluzivnu lokaciju.

Moja kona, ko eto neka pjevacica nista specijalno poznata, usla u NS ili DF ne znam ni sam vise. Odjednom se voza nov novcat fau ve, tek ispod cekica izasao, stan se renovira kupuje se skupocjen namjestaj. Prije politike nista.
Banksy

#2112 Re: BHT

Post by Banksy »

shake69 wrote:
Banksy wrote:

Zato si ti tu. Ti sve znas.
A bogme znam i ja zasto je dobila nogu.
Znaju svi, a znaš i ti, ali iz nekog razloga namjerno pišeš gomilu neistina.

Kako je Prlić put Haga otišao 2004. a Senka iz (uredničke fotelje) Oslobođenja otišla 2007. jasno je da jedno s drugim nema baš nikakve veze. A ni 'nogu' nije dobila, već je svojevoljno otišla nakon što se promijenila vlasnička struktura i uređivačka politika lista.

Vratimo se temi, BHT. :)
escobar__

#2113 Re: BHT

Post by escobar__ »

Svaki dan reklame srpskih piva uz popratnu ikonografiju (ocila, gusle, pi*de materine). Pu!
kakavdanakneiskustvu

#2114 Re: BHT

jbg,i srbi zive u bih
escobar__

#2115 Re: BHT

Post by escobar__ »

Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Dokle se to kičma treba savijat pred ovim, jebo im Srbija mater u usta!?
kakavdanakneiskustvu

#2116 Re: BHT

srpska i srbijanska piva nije jedno te isto
agnostic_front

#2117 Re: BHT

Post by agnostic_front »

Dakle, kad kiša padne, nema uživo ništa?
dembele

#2118 Re: BHT

Post by dembele »

Gledam onog Osima Juniora na BHT i ne mogu se načuditi koliko je čovjek bahat i arogantan. Čovjek se doslovno ponaša kao da je u kafani a ne na javnom servisu.
kakavdanakneiskustvu

#2119 Re: BHT

dembele wrote:Gledam onog Osima Juniora na BHT i ne mogu se načuditi koliko je čovjek bahat i arogantan. Čovjek se doslovno ponaša kao da je u kafani a ne na javnom servisu.
ja slabo pratim fudbal ali sam isto to primijetio kod njega
dembele

#2120 Re: BHT

Post by dembele »

Izgubi Švedska u sudijskoj nadoknadi... Šuko na aparatima :lol:
fusion_ba

#2121 Re: BHT

Post by fusion_ba »

escobar__ wrote:Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.
Melbourne_Australia

#2122 Re: BHT

Post by Melbourne_Australia »

fusion_ba wrote:
escobar__ wrote:Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.
Sta ce bolan biti prikazano?? :lol: :lol: :lol: znaci placem :lol: :lol: na rts da ide reklama za Sarajevsko pivo i da se dernjaju "Naprijed BIH" ne seri..
fusion_ba

#2123 Re: BHT

Post by fusion_ba »

Melbourne_Australia wrote:
fusion_ba wrote:

Sta ce bolan biti prikazano?? :lol: :lol: :lol: znaci placem :lol: :lol: na rts da ide reklama za Sarajevsko pivo i da se dernjaju "Naprijed BIH" ne seri..
Ja sam ubijedjen da bi isla reklama,uostalom ja tu i ne vidim nista uvrijedljivo. Plati dovoljno za sponzostvo i to je to. Ovdje je problem sto nijedna domaca firma nema interes ni novac da sponzorira i reklamira se tokom SP na BHT a kamoli u regionu dok se kompanije iz Srbije i Hrvatske reklamiraju i tamo i ovamo. I to dovoljno govori u kakvoj situaciji je BiH. Ovako jadan BHT jednom nogom u grobu i treba biti srecan da se bilo ko reklamira, nisu u situaciji da biraju.
Melbourne_Australia

#2124 Re: BHT

Post by Melbourne_Australia »

fusion_ba wrote:
fusion_ba wrote:

Ja sam ubijedjen da bi isla reklama,uostalom ja tu i ne vidim nista uvrijedljivo. Plati dovoljno za sponzostvo i to je to. Ovdje je problem sto nijedna domaca firma nema interes ni novac da sponzorira i reklamira se tokom SP na BHT a kamoli u regionu dok se kompanije iz Srbije i Hrvatske reklamiraju i tamo i ovamo. Ovako jadan BHT jednom nogom u grobu i treba biti srecan da se bilo ko reklamira, nisu u situaciji da biraju.
Evo ja ti kazem da sanse nema da bi islo....10 godina sam radio u pivskoj industriji u BIH i to bas u marketingu , cesto sam po bivsoj JUGI bio na sastancima..Znaci na drzavnu rts ili na hrt nikad ali nikad to ne bi moglo doci....Jelen bi te sasjekao u sekundi i zaprijetio rts itd itd..A da ne pricam o politickom faktoru....Piva iz rs da ali iz Sarajeva nikad..
fusion_ba

#2125 Re: BHT

Post by fusion_ba »

Evo ja ti kazem da sanse nema da bi islo....10 godina sam radio u pivskoj industriji u BIH i to bas u marketingu , cesto sam po bivsoj JUGI bio na sastancima..Znaci na drzavnu rts ili na hrt nikad ali nikad to ne bi moglo doci....Jelen bi te sasjekao u sekundi i zaprijetio rts itd itd..A da ne pricam o politickom faktoru....Piva iz rs da ali iz Sarajeva nikad..
Ja ne znam da li se ijedno pivo iz BiH izvozi u Srbiju? Čak ni banjalučkog Nektara nema tamo. Čemu reklamiranje ako ih nema u prodaji?
Post Reply