shake69 wrote:Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!kakavdanakneiskustvu wrote:nekad je obozavala prlića
tako su izgledali njeni intervjui sa njim
Moderator: anex
shake69 wrote:Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!kakavdanakneiskustvu wrote:nekad je obozavala prlića
j. prlića valjdakaranana wrote:cija je senka bila ljubavnica? ne mogu vas upratit.
shake69 wrote:Gdje ti zivis? Procitaj Senkin "U zizi " Oslobodjenja dok je bila urednica "day after" kad je domuz Jadranko otisao u Haag. Sve ce ti se samo kazati..
dashake69 wrote:Senka je nakon toga smijenjena.
shake69 wrote: Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!
Zato si ti tu. Ti sve znas.Banksy wrote:shake69 wrote: Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!
I sve ostaloPrlić je u Hag otišao 2004, Senka je bila urednica do 2007, u pitanju je intervju s njim pred odlazak u Hag, a ne 'U žiži day after', itd.
Nista cudno.Dugi nožni nokti wrote:Ovo Sanela Prašović-Gedžo na SBB-ovoj listi za predstojeće izbore?! Tačno treba zapečatiti cijelu državu.
Znaju svi, a znaš i ti, ali iz nekog razloga namjerno pišeš gomilu neistina.shake69 wrote:Zato si ti tu. Ti sve znas.Banksy wrote:shake69 wrote: Zar i ona? Znam za Senku Kurtovic, njegovu ljubavnicu prije no se udala za Kuglu a i onu Zlatu s TvBiH!
I sve ostaloPrlić je u Hag otišao 2004, Senka je bila urednica do 2007, u pitanju je intervju s njim pred odlazak u Hag, a ne 'U žiži day after', itd.
A bogme znam i ja zasto je dobila nogu.
ja slabo pratim fudbal ali sam isto to primijetio kod njegadembele wrote:Gledam onog Osima Juniora na BHT i ne mogu se načuditi koliko je čovjek bahat i arogantan. Čovjek se doslovno ponaša kao da je u kafani a ne na javnom servisu.
Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.escobar__ wrote:Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Dokle se to kičma treba savijat pred ovim, jebo im Srbija mater u usta!?
Sta ce bolan biti prikazano??fusion_ba wrote:Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.escobar__ wrote:Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Dokle se to kičma treba savijat pred ovim, jebo im Srbija mater u usta!?
Ja sam ubijedjen da bi isla reklama,uostalom ja tu i ne vidim nista uvrijedljivo. Plati dovoljno za sponzostvo i to je to. Ovdje je problem sto nijedna domaca firma nema interes ni novac da sponzorira i reklamira se tokom SP na BHT a kamoli u regionu dok se kompanije iz Srbije i Hrvatske reklamiraju i tamo i ovamo. I to dovoljno govori u kakvoj situaciji je BiH. Ovako jadan BHT jednom nogom u grobu i treba biti srecan da se bilo ko reklamira, nisu u situaciji da biraju.Melbourne_Australia wrote:Sta ce bolan biti prikazano??fusion_ba wrote:Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.escobar__ wrote:Je li ovo Srbija? I Bošnjaci žive u Srbiji pa im na državnoj televiziji ne reklamiraju fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
Dokle se to kičma treba savijat pred ovim, jebo im Srbija mater u usta!?![]()
![]()
znaci placem
![]()
na rts da ide reklama za Sarajevsko pivo i da se dernjaju "Naprijed BIH" ne seri..
Evo ja ti kazem da sanse nema da bi islo....10 godina sam radio u pivskoj industriji u BIH i to bas u marketingu , cesto sam po bivsoj JUGI bio na sastancima..Znaci na drzavnu rts ili na hrt nikad ali nikad to ne bi moglo doci....Jelen bi te sasjekao u sekundi i zaprijetio rts itd itd..A da ne pricam o politickom faktoru....Piva iz rs da ali iz Sarajeva nikad..fusion_ba wrote:Ja sam ubijedjen da bi isla reklama,uostalom ja tu i ne vidim nista uvrijedljivo. Plati dovoljno za sponzostvo i to je to. Ovdje je problem sto nijedna domaca firma nema interes ni novac da sponzorira i reklamira se tokom SP na BHT a kamoli u regionu dok se kompanije iz Srbije i Hrvatske reklamiraju i tamo i ovamo. Ovako jadan BHT jednom nogom u grobu i treba biti srecan da se bilo ko reklamira, nisu u situaciji da biraju.Melbourne_Australia wrote:Sta ce bolan biti prikazano??fusion_ba wrote:
Ko je kriv sto nema interesa u tome? Snimi reklamu sa bh reprezentacijom, plati nekoj televiziji u Srbiji i bice prikazana. Isto kao sto je Jelen masno platio bht-u.![]()
![]()
znaci placem
![]()
na rts da ide reklama za Sarajevsko pivo i da se dernjaju "Naprijed BIH" ne seri..
Ja ne znam da li se ijedno pivo iz BiH izvozi u Srbiju? Čak ni banjalučkog Nektara nema tamo. Čemu reklamiranje ako ih nema u prodaji?Melbourne_Australia wrote:
Evo ja ti kazem da sanse nema da bi islo....10 godina sam radio u pivskoj industriji u BIH i to bas u marketingu , cesto sam po bivsoj JUGI bio na sastancima..Znaci na drzavnu rts ili na hrt nikad ali nikad to ne bi moglo doci....Jelen bi te sasjekao u sekundi i zaprijetio rts itd itd..A da ne pricam o politickom faktoru....Piva iz rs da ali iz Sarajeva nikad..