Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chmoljo wrote:mogu ba Generals. možda čak i World in conflict, ako mu je može podnijeti grafulja. procesor može 100%, ali naravno da će biti zakinut za dobre detalje. ali da se može igrati - može.
moja konfa je još gora, ostalo od ovih pećinskih ljudi što ih Kinezi nađoše neki dan:
na ovome sam igrao WiC, a igram i PES 2010, doduše na 800x600 rezoluciji i low detaljima, ali... ide.
igrao i CoH.
ok za generals, zaboravio sam koje zahtjeve ima.
ali čim sam vidio 512 rama, to je preslabo. ti imaš 2gb, ipak je razlika. male su šanse da će mu tečno ići world in conflict sa 512 rama. mislim ono, meni igra nije igra ako će se igrati na 800x600.
eyesburn wrote:
ok za generals, zaboravio sam koje zahtjeve ima.
ali čim sam vidio 512 rama, to je preslabo. ti imaš 2gb, ipak je razlika. nema šanse da će igrati tečno world in conflict sa 512 rama. mislim ono, meni igra nije igra ako će se igrati na 800x600.
brate, igra ako valja, uvijek je dobra
jeste ljepše igrati sa besprijekornom grafikom, ali i dobar film može se gledati i crno-bijel
Quaresma wrote:mw3 je nezahtjevna igrica, mogu je igrati komptno i oni solidni pc-ijevi iz 2005 godine
Znam to i nikad ne bi testireo FPS na toj igri i hvalio se jer je smijesno kako je nezahtijevna, neg kad testiram komp upalim GTA IV pa onda kad je FPS 40-50 a sve na HIGH (Y)
Bosnian Dragon wrote:ljudi da li postoji kakav emulator da se forza motorsport 3 ili 4 moze igrati na PC
evo ima, sad sam ja napravio, optimizovao sam emulator, tako da sve glatko ide i na najslabijim konfama, min ti treba jedan dual core i gpu u rangu nvidia 8600gt
jel me furas il fakat imas emulator, bil mi send u inbox?
Bosnian Dragon wrote:ljudi da li postoji kakav emulator da se forza motorsport 3 ili 4 moze igrati na PC
evo ima, sad sam ja napravio, optimizovao sam emulator, tako da sve glatko ide i na najslabijim konfama, min ti treba jedan dual core i gpu u rangu nvidia 8600gt
jel me furas il fakat imas emulator, bil mi send u inbox?
Quaresma wrote:mw3 je nezahtjevna igrica, mogu je igrati komptno i oni solidni pc-ijevi iz 2005 godine
Znam to i nikad ne bi testireo FPS na toj igri i hvalio se jer je smijesno kako je nezahtijevna, neg kad testiram komp upalim GTA IV pa onda kad je FPS 40-50 a sve na HIGH (Y)
testiraj na battlefield 3 ili metro 2033, taj gta 4 je neoptimizovan, cista konzolaska igrica
Nakon silnog odbijanja od strane izdavaca da finansira igru, Brian Fargo je objavio finansiranje preko kickstartera (doniranje novca), od trazenih 900.000 skupili su 1.300.00,00 za sedam dana. Jos je akcija otvorena 28 dana
Brian Fargo je producent prva dva Fallouta, i osnivac Interplaya (baldurs gate, planescape torment...), koja ce ovo samo sila od igre da bude.
ja cekam da respawn enterteinment izbaci neku fps pucacinu, volio bih da bude ww2, samo da bude dobra, sigurno nas dobra vecina zna johna westa i vincea zampellu
Ima li neka igra slicna red dead redemption.u sa xbox.a na pc.u ... Znam da sam igrao nekad davno jednu ali to je starija ima li sta slicno da nije bas staro Dosadno mi igrao bih modernwarfare ali ne m0re pa ne znam sta da igram pa mi ovo palo na pamet
Bubalo1 wrote:Ima li neka igra slicna red dead redemption.u sa xbox.a na pc.u ... Znam da sam igrao nekad davno jednu ali to je starija ima li sta slicno da nije bas staro Dosadno mi igrao bih modernwarfare ali ne m0re pa ne znam sta da igram pa mi ovo palo na pamet
Bubalo1 wrote:Ima li neka igra slicna red dead redemption.u sa xbox.a na pc.u ... Znam da sam igrao nekad davno jednu ali to je starija ima li sta slicno da nije bas staro Dosadno mi igrao bih modernwarfare ali ne m0re pa ne znam sta da igram pa mi ovo palo na pamet
GUN
To je taj sto sam nekad davno igrao Kakav je ovaj Call of Juarez i to je nesto tako
Ja se izvinjavam svima sto sam pisao onako ali stvarno nisam znao da postoji i da je moguce al et bas zbog toga sto nisam vjerovao dobio sam od "quaresma" dokaz :S (nadam se da sam username dobro napisao )