Vasa najgora date iskustva :P
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sha_ba
#2101 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ne kaze se dzaba nadje krpa zakrpu, ili ti lonac poklopac 
-
sha_ba
#2102 Re: Vasa najgora date iskustva :P
NenjiA wrote:Hvala unaprijed sto cete i ovu temu zakljucati
-
krtica_
#2103 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Stipu to hajmo malo o maggie pricatiNenjiA wrote:Hvala unaprijed sto cete i ovu temu zakljucati
Ozbiljno ona je kriva, na svakoj temi uleti i prica o sebi.
haj se sad vratite dejtovima
-
Smail Aga
#2104 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Pratim
Procitao svih 87 strana. Price su uglavnom izmisljene ili napuhane ali dobre i zabavne. Gledacu da i ja iducih dana skontam koju ili doradim potencijalne kojih ima

- -maggie-
#2105 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Nemoj me nervirati.krtica_ wrote:
Stipu to hajmo malo o maggie pricati
Nit' su izmišljene, nit' napuhane, nisam ja kriva što mi se takve stvari dešavaju.Smail Aga wrote:PratimProcitao svih 87 strana. Price su uglavnom izmisljene ili napuhane ali dobre i zabavne. Gledacu da i ja iducih dana skontam koju ili doradim potencijalne kojih ima
![]()
![]()
![]()
Sretno ti s dorađivanjem.
Ne znam vala koji me đavo navrati na ovaj forum!
-
krtica_
#2106 Re: Vasa najgora date iskustva :P
joj cure, sad je postala zrtva, hajmo se sad izvinuti svi
- tf2_spy
#2107 Re: Vasa najgora date iskustva :P
aj fakat ohani malo, čovjek je napisao da je pročitao svih 87 strana i da mu se čini da je većina priča izmišljena, a ti se nađe u tome. ne, ne tražiš pažnju, uopšte.-maggie- wrote:Nit' su izmišljene, nit' napuhane, nisam ja kriva što mi se takve stvari dešavaju.Smail Aga wrote:PratimProcitao svih 87 strana. Price su uglavnom izmisljene ili napuhane ali dobre i zabavne. Gledacu da i ja iducih dana skontam koju ili doradim potencijalne kojih ima
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam vala koji me đavo navrati na ovaj forum!Eto, halalite ljudi, i samo opušteno. No hard feeelings!
![]()
- Kinaski
#2108 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Last edited by Kinaski on 22/06/2012 15:47, edited 1 time in total.
- Averus
#2109 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ne branim je, branim temukrtica_ wrote:Stipu to hajmo malo o maggie pricatiNenjiA wrote:Hvala unaprijed sto cete i ovu temu zakljucati
Uostalom, i ti stalno skrećeš pažnju na sebe svojim postovima, tako da...
- Pitarrr82
#2110 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Gdje onaj smajli s kokicama? 
-
krtica_
#2111 Re: Vasa najgora date iskustva :P
hehehe malkice je branis, priznaj.NenjiA wrote:krtica_ wrote:
Ne branim je, branim temu
Uostalom, i ti stalno skrećeš pažnju na sebe svojim postovima, tako da...![]()
ne mislim da privlacim paznju na sebe, samo zapazam nigdje nisam piso o sebi, nit se dje moze procitati da se sve okrece oko mene i da sve ima veze sa mnom.
Kome se da sutit kad sretne ovakve ljude
- Averus
#2112 Re: Vasa najgora date iskustva :P
krtica_ wrote:hehehe malkice je branis, priznaj.NenjiA wrote:krtica_ wrote:
Ne branim je, branim temu
Uostalom, i ti stalno skrećeš pažnju na sebe svojim postovima, tako da...![]()
ne mislim da privlacim paznju na sebe, samo zapazam nigdje nisam piso o sebi, nit se dje moze procitati da se sve okrece oko mene i da sve ima veze sa mnom.
Kome se da sutit kad sretne ovakve ljude
nemam ja razloga da ikoga branim
dopizdilo mi je da se sve iole zabavne teme zakljucavaju jer se začata samo tako...
pobogu, PP, pa pišite do sutra
-
Smail Aga
#2113 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Izvinjavam se forumasici Maggie ali nisam mislio na njene price ,nego recimo od Traktora,Drekalice i jos neke druge,mnogo smijesnetf2_spy wrote:aj fakat ohani malo, čovjek je napisao da je pročitao svih 87 strana i da mu se čini da je većina priča izmišljena, a ti se nađe u tome. ne, ne tražiš pažnju, uopšte.-maggie- wrote:Nit' su izmišljene, nit' napuhane, nisam ja kriva što mi se takve stvari dešavaju.Smail Aga wrote:PratimProcitao svih 87 strana. Price su uglavnom izmisljene ili napuhane ali dobre i zabavne. Gledacu da i ja iducih dana skontam koju ili doradim potencijalne kojih ima
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam vala koji me đavo navrati na ovaj forum!Eto, halalite ljudi, i samo opušteno. No hard feeelings!
![]()
- Lakat Jebić
#2114 Re: Vasa najgora date iskustva :P
zakljucajul temu prije nego traktor napise svoje novo iskustvo, apelovacu da vas se sve banuje radi ovoga 
- DaysleepeR
#2115 Re: Vasa najgora date iskustva :P
pravo da ti kažem, nimalo me ne čudi da nemaš frajera...-maggie- wrote: Nit' su izmišljene, nit' napuhane, nisam ja kriva što mi se takve stvari dešavaju.![]()
![]()
- insomnia78
#2116 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Ma Mehan objasnio.
Mehane legendo
Sent sa mog sokocala using tapatalk
Mehane legendo
Sent sa mog sokocala using tapatalk
-
majmunce
#2117 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Taj sto je pricao o bivsoj curi koja ga je prevarila da mu nije bila prva ljubav mozda iz teenagerski godina? kako se zove lik? hahajos_uvijek_sanjam wrote:Najgore date iskustvo mi je bilo kad sam izasla s likom, koji me prvo udavio pricom o sebi, svom poslu, svojoj bivsoj curi, koja ga je prevarila, a vrhunac veceri kad me poceo forsirati da idemo jesti. Gladna si i Bog. Hajd sto sam na kraju morala da popustim, nego mi jos nije dao da jedem vani, nego u autu, kaze zima ti je
. Naravno, iz pristojnosti sam ga pustila da bude po njegovom, jer sam nakon prvih 15 min skontala da nije to to, da nije moj tip..i znala da je to prvi i zadnji date
. Kontam, ma hajd strpicu se. U sebi sam pucala od smijeha, kontam Boze budale..koja nesretnica se s njim moze zabavljati. Najtuznije od svega je sto sam ga znala iz vidjenja i imala sliku o njemu potpuno drugaciju. Al zato su ti dejtovi dobri, da malo upoznas nekoga..i skontas odmah jeste li na istim talasnim duzinama. Jedva sam docekala da se docepam stana, nesto sam se pribojavala kakvih jos iznenadjenja krije u rukavu
. Naravno, javljao se i kasnije..al ja rekla da sam na strogoj dijeti
.
- DanteX
#2118 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Dobro se sjećam tog dana. Kobni 21-i decembar prije 4 godine. Dogovorili smo se da odemo na sajam knjiga. Došao sam ranije, bilo je hladno (ipak je to decembar
). Jaran nazvao da se dogovorimo za novu godinu, razgovor je tekao više od 20 minuta. Završim razgovor, vidim 16:15, kasni 15 minuta. Dobio sam istog trenutka sms. Ne može doći.
Taj kobni 21-i decembar, bilo je hladno. Ni rukavice nisu pomogle. Prošetao sam kroz grad i otišao kući
Poslao sam je u 3 p.m.
Taj kobni 21-i decembar, bilo je hladno. Ni rukavice nisu pomogle. Prošetao sam kroz grad i otišao kući
Poslao sam je u 3 p.m.
-
gigamen
#2119 Re: Vasa najgora date iskustva :P
ovdje nije ni bilo dejtaDanteX wrote:Dobro se sjećam tog dana. Kobni 21-i decembar prije 4 godine. Dogovorili smo se da odemo na sajam knjiga. Došao sam ranije, bilo je hladno (ipak je to decembar). Jaran nazvao da se dogovorimo za novu godinu, razgovor je tekao više od 20 minuta. Završim razgovor, vidim 16:15, kasni 15 minuta. Dobio sam istog trenutka sms. Ne može doći.
Taj kobni 21-i decembar, bilo je hladno. Ni rukavice nisu pomogle. Prošetao sam kroz grad i otišao kući![]()
Poslao sam je u 3 p.m.
- DanteX
#2120 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Trebao sam napomenuti da smo bili u vezi i da je to "trebao" biti naš deseti dejtgigamen wrote:ovdje nije ni bilo dejtaDanteX wrote:Dobro se sjećam tog dana. Kobni 21-i decembar prije 4 godine. Dogovorili smo se da odemo na sajam knjiga. Došao sam ranije, bilo je hladno (ipak je to decembar). Jaran nazvao da se dogovorimo za novu godinu, razgovor je tekao više od 20 minuta. Završim razgovor, vidim 16:15, kasni 15 minuta. Dobio sam istog trenutka sms. Ne može doći.
Taj kobni 21-i decembar, bilo je hladno. Ni rukavice nisu pomogle. Prošetao sam kroz grad i otišao kući![]()
Poslao sam je u 3 p.m.
-
Walter76
#2121 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Opet bolje a i blize temi nego ovo gore, blago receno, "prepucavanje"!gigamen wrote:ovdje nije ni bilo dejtaDanteX wrote:Dobro se sjećam tog dana. Kobni 21-i decembar prije 4 godine. Dogovorili smo se da odemo na sajam knjiga. Došao sam ranije, bilo je hladno (ipak je to decembar). Jaran nazvao da se dogovorimo za novu godinu, razgovor je tekao više od 20 minuta. Završim razgovor, vidim 16:15, kasni 15 minuta. Dobio sam istog trenutka sms. Ne može doći.
Poslao sam je u 3 p.m.
Tapatalked!
-
spacebound
#2122 Re: Vasa najgora date iskustva :P
čitava jedna stranica prepucavalja s meggi na temi najgori date ikad
'ajd ba ohanite malo,eto ako je tražila pažnju dobila je.možemo li nastaviti dalje?
a može krtica otvorit temu"meggie u centru pažnje"

'ajd ba ohanite malo,eto ako je tražila pažnju dobila je.možemo li nastaviti dalje?
a može krtica otvorit temu"meggie u centru pažnje"
- Vegetastar
#2123 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Hajmo preimenovat temu u Maggie-na najgora date iskustva. Ili uopšte iskustva. Ili samo Maggie.spacebound wrote:čitava jedna stranica prepucavalja s meggi na temi najgori date ikad![]()
a može krtica otvorit temu"meggie u centru pažnje"![]()
![]()
- cikaBosanac
#2124 Re: Vasa najgora date iskustva :P
imal koga
Nije valjda da propade tema 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#2125 Re: Vasa najgora date iskustva :P
Cekaju traktoracikaBosanac wrote:imal kogaNije valjda da propade tema