Ne spominji prije vremena!denimb wrote:
To da, u skorije vrijeme bi morali naci to krilo, i jos jednog napadaca...da bi mogli uci spremni u taj moguci baraz.
Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
klixober
#2101 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
-
udrch
#2102 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dobro je da nisi..ovako ćemo igrati u Francuskoj, a u Zenici nam nije neophodno..oni moraju srljati..BHanibal wrote:Da sam selektor a nisam postavio bih ovako:
---------------------Begovic-------------------
Mujdza-------------Papac----------------Lulic
Misimovic--Zahirovic--Rahimic--Salihovic
-----------------Medunjanin------------------
Zec/Muslimovic-----------Dzeko------------
Ali je previse riskantno i Safet nece da rizikuje!
- denimb
#2103 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Zasto bi iko rizikovao toliko u situaciji koja je na njegovoj strani, takva formacija bi samo dala vise sansi Bjelorusima za iznenađenje.BHanibal wrote:Da sam selektor a nisam postavio bih ovako:
Previse je to izmjena u kratkom vremenu da bi se moglo odigrati kvalitetno.
- denimb
#2104 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pametan se unaprijed za ispit sprema, nema nista od kampanjacakomeba wrote:Ne spominji prije vremena!denimb wrote:
To da, u skorije vrijeme bi morali naci to krilo, i jos jednog napadaca...da bi mogli uci spremni u taj moguci baraz.
- GandalfSivi
#2105 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
I ja htjedoh reci, ako ne budemo imali sta izgubiti u Francuskoj, trebali bi ovu formaciju ganjati (plus kapiten i Pjanic)...udrch wrote:Dobro je da nisi..ovako ćemo igrati u Francuskoj, a u Zenici nam nije neophodno..oni moraju srljati..BHanibal wrote:Da sam selektor a nisam postavio bih ovako:
-
klixober
#2106 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pametan uči prvu parcijalu prije druge.denimb wrote:Pametan se unaprijed za ispit sprema, nema nista od kampanjacakomeba wrote:Ne spominji prije vremena!denimb wrote:
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
-
BHanibal
#2108 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Prvo da dodjemo do rijeke a kad dodjemo naci cemo nacin i da je predjemo!
-
Mr.Penguin
#2109 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Bilo je sinoc na tv-uanthraxQ wrote:
- denimb
#2110 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
anthraxQ wrote:
Touché
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#2111 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Hajmo sada ko je ovdje ovaj debeli, a ko je ovaj mali?
jel parcijala ili kampanjac?
-
klixober
#2112 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
anthraxQ wrote:Hajmo sada ko je ovdje ovaj debeli, a ko je ovaj mali?![]()

- anthraxQ
-
Korisničkoime
#2114 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ako hoćeš trojicu pozadi barem dvojica od njih bi trebali biti zapravo štoperi u idealnom slučaju sva trojica.BHanibal wrote:Da sam selektor a nisam postavio bih ovako:
U ovoj formaciji kad svi mogu igrati
-------------------Begović---------------
-----Pandža,-----Spahić,-----Papac---
Mujdža---Rahimić(Medunj)---Salihović---Lulić
-------------------Pjanić----------------
--------------Zec-------Džeko----------
Mujdža može igrati i desno u sredini iako mu je bek idealna pozicija ali kod ove formacije ideja i jeste povlačenje igrača na krilima na bekovske pozicije po potrebi. Zahirović jest dobro odigrao i ja ga volim kao i ostali ali on igra defanzivnog veznog a ovo je postava bez te pozicije nego sa dva centralna vezna što Salihović veoma dobro zna igrat. Znam ni Rahimiću to nije pozicija (centralni vezni) ali je tu zbog iskustva i jer je defanzivac. Slična priča sa Medunjaninom ofenzivni vezni mu nije pozicija to je Misimovićeva ili Pjanićeva dok Medunjanin može igrati centralnog veznog ali tada bi bili preofenzivni bez Rahimića. Ipak je ovo fajn nerealno jer je rizično
Jbt. zavrti će se ljudima koliko ih razbacujemo
-
Korisničkoime
#2115 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Dodaj Cocalića i Vranješa, Vranješ bi mogao na poziciju beka a Mujdža na desnu stranu, naravno ne sad u ovoj moglo se to protiv Grče probati jedno poluvrijeme ali prošao vozzecko_kupuz wrote:Dobro bi nam došao Višća sada, eno taman je zabio u mladoj reprezentaciji. Ozbiljno, došao je u Istanbul, očekujem da ga Hasagić preporuči Papetu u skorijoj budućnosti. Takav profil nam treba, reprezentacija bi ga lako istesala.
![]()
Još kad bi Jahić zaigrao za Apoel u LP, dobro bi nam došla podrška u odbrani za kraj kvalifikacija.
-
Korisničkoime
#2116 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
komeba wrote:Bez euforije...utakmica u Zenici će biti jako teška jer će Bjelorusi nastojati da operu obraz, a mi ćemo morati ići po pobjedu. Ipak, vjerujem u pobjedu uz ozbiljan pristup, a za iduće okupljanje se nadam pozivu za Cocalića...to bi mogla biti karika koja nedostaje našoj odbrani - jak, dobar u skoku, defanzivi, zna s loptom...
- fole13
#2117 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Potpuno se slazem za Cocalića jos bih dodao da bi se moralo racunati na Torlaka iz Sarajeva decko je bedem i kada bi dobio sansu sigurno bi je iskoristio i ne bi obrukao Safeta.Ali jok Safet pravi neke kalkulacije i uopste nema u vidu ovu dvojicu izuzetno dobrih igraca.Sve u svemu momcima puno srece i da konacno odemo na to jedno veliko takmicenje . 
-
klixober
#2118 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Za one koji idu na utakmicu u Zenicu...bio bi fazon da pokrenu pjesmu koju su navijači City-a pjevali Džeki zadnjih nekoliko utakmica...
Ko još nije čuo...
Ko još nije čuo...
-
udrch
#2119 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ja ću biti u društvu sa još trojicom jarana, pa ću da pokušam ovu pjesmu naših bratskih navijača..
-
north
#2120 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Tako jekomeba wrote:Za one koji idu na utakmicu u Zenicu...bio bi fazon da pokrenu pjesmu koju su navijači City-a pjevali Džeki zadnjih nekoliko utakmica...
Ko još nije čuo...
Fakat nam je repertoar pjesama na tekmama repke tragikomičan, ali ne čudi s obzirom da izuzev BHF-a koji i nisu baš nešto brojni i bučni, nemamo organozovane navijačke grupe koja prati repku.....
- USAblues
#2121 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ako Begovic ne bude branio...mogli ste napisati nek veliki transparent - Oprosti nam Asmire-....nije do nas...do maestra je
-
BHanibal
#2122 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Ako ne stavi Asmira ispast ce levat i tek onda ce biti problema na relaciji golman-selektor!USAblues wrote:Ako Begovic ne bude branio...mogli ste napisati nek veliki transparent - Oprosti nam Asmire-....nije do nas...do maestra je
- Ajatolah_
#2123 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Pored Džekine, ima i ovo...
-
lajkujMe
#2124 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
BHanibal wrote:Ako ne stavi Asmira ispast ce levat i tek onda ce biti problema na relaciji golman-selektor!USAblues wrote:Ako Begovic ne bude branio...mogli ste napisati nek veliki transparent - Oprosti nam Asmire-....nije do nas...do maestra je
Mislim da se Susic dogovorio s begovicem i hasagicem ti jednu a ti drugu mislim da ce begovic biti na golu u zenici.
- pirmin
#2125 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija
Joj mahalanja oko Asmira
te ovo ce, te ono ce ako...
Onaj bi neke transparente pravio.
Cirkus.
Neki ovdje bas ne kontaju sta znaci biti profesionalac sto je Begovic, ubijedjen sam, od glave do pete.
Ako je Papetova volja. kao gl. i odgovornog urednika, da taj Begovic presjedi u kafani za vrijeme utakmice,
ovaj ce to bez pogovora odraditi a nakon toga pokupiti svoje stvari i vratiti se poslodavcu.
I sve tako dok Pape ne kaze da stane izmedju stativa.
No hard feelings, just a fuckin` job.
Onaj bi neke transparente pravio.
Cirkus.
Neki ovdje bas ne kontaju sta znaci biti profesionalac sto je Begovic, ubijedjen sam, od glave do pete.
Ako je Papetova volja. kao gl. i odgovornog urednika, da taj Begovic presjedi u kafani za vrijeme utakmice,
ovaj ce to bez pogovora odraditi a nakon toga pokupiti svoje stvari i vratiti se poslodavcu.
I sve tako dok Pape ne kaze da stane izmedju stativa.
No hard feelings, just a fuckin` job.