Možda jedan il čak i dva da i dobiju kartone, ne bi bilo loše. Naravno da ćemo do kraja kvalifikacija neke utakmice morati igrati bez nekih igrača, pa mislim da je bolje kada bi se to rasporedilo, da svaku odmara jedan, eventualno dva, a ne da u nekoj ostanemo bez 3-4 igrača.zeleni xy wrote:Uvjeren sam u pobjedu, sretno našim zmajevima, bitno je da ne bude povreda ili kartona (za one kojim prijeti suspenzija).
Volim te BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
juventus
#2101 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
-
Great Cornholio
#2102 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Reprezentacija nam je kakva ? Saznajte na 0: 27
- BHF_Manijak
#2103 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jok moja mati je kriva...jutarnji wrote:Naravno, a kod primljenog nije mogao nista ni uraditi. Ista stvar u Albaniji, sinoc sam gledao taj famozni goldzeno123 wrote:Hasagic je odbranio i cist go protiv Rumuna.
zbog kojeg ga svi prozivaju, nidje veze, nije kriv ni za taj.
Jos dugo ce on biti nas najbolji golman.
Sto se najboljeg golmana BiH tice, ima jedan mlad momak, u "tamo nekoj" engleskoj igra, za "nakav" Stoke, zove se Asmir Begovic!
- jeza u ledja
#2104 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Taj nece da brani. Ima li koji drugi?BHF_Manijak wrote: Sto se najboljeg golmana BiH tice, ima jedan mlad momak, u "tamo nekoj" engleskoj igra, za "nakav" Stoke, zove se Asmir Begovic!![]()
-
LSD
#2105 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Možda bi i branio, ali treba prvo da mu selektor ode gore u englesku na noge, da mu se izvine za sve napravde i duševnu bol koju mu je nanio, poprica sa njim kao sa sinom u 4 oka... možda ce to Bega oraspoložiti pa da se SMILUJE da brani za svoju državu....jer ipak on nama treba, a ne mi njemu.jeza u ledja wrote:Taj nece da brani. Ima li koji drugi?BHF_Manijak wrote: Sto se najboljeg golmana BiH tice, ima jedan mlad momak, u "tamo nekoj" engleskoj igra, za "nakav" Stoke, zove se Asmir Begovic!![]()
Mislim, sve ovo i ovakve prijedloge Sušiću smo citali ovdje na ovom forumu
- Šibicar
#2106 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
jutarnji wrote:Naravno, a kod primljenog nije mogao nista ni uraditi. Ista stvar u Albaniji, sinoc sam gledao taj famozni goldzeno123 wrote:Hasagic je odbranio i cist go protiv Rumuna.
zbog kojeg ga svi prozivaju, nidje veze, nije kriv ni za taj.
Jos dugo ce on biti nas najbolji golman.
Vidi jarane,možda on i nije mogao odbraniti one šuteve(Albanija i Rumunija),ali sigurno je da se mogao barem baciti pa da izgleda k'o da je pokušao,najbolji primjer za to je gol Ville u finalu CL,Van Der Sar nije imao nikakvu šansu da ono odbrani ali se ispružio koliko je dug da pokuša,a i on je mogao mirne duše onaj šut ispratiti pogledom.
- smoki_choko
#2107 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
a kako da se hasaga baci kad ima ukljesten prsljen. on da napravi neki nagli potez ostao bi tako ukocen 
-
LSD
#2108 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Jasno...ali postavlja se pitanje: Kako ikako brani sa uklještenim pršljenomsmoki_choko wrote:a kako da se hasaga baci kad ima ukljesten prsljen. on da napravi neki nagli potez ostao bi tako ukocen
Zar te Karabegove inekcije i blokade ne djeluju
- Šibicar
#2109 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa u tome je poenta moj smoki.smoki_choko wrote:a kako da se hasaga baci kad ima ukljesten prsljen. on da napravi neki nagli potez ostao bi tako ukocen
- Šibicar
#2110 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Možda i djeluju,ali džaba sve kad čovjek,vjerovatno,u podsvijesti ima strah,i to ti je to.LSD wrote:Jasno...ali postavlja se pitanje: Kako ikako brani sa uklještenim pršljenomsmoki_choko wrote:a kako da se hasaga baci kad ima ukljesten prsljen. on da napravi neki nagli potez ostao bi tako ukocengdje to ima jbt
![]()
Zar te Karabegove inekcije i blokade ne djeluju
- Simply_Red
#2111 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pesimisti i hejteri, pokrijte se dekom i placite zbog okrutne sudbine. Mozda cemo izgubiti, mozda cemo ostati popisani, mozda se svasta desi, ali OSTAVITE nam bar ovo malo radosti tokom godine, u ovom raspolozenju pred utakmicu. Niko ne mora da zna kako je crna vasa dusa

- MrBega
#2112 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Obzirom na na kako jak napad imamo licno mislim da moze Sušić branit, al jok, on konta hocel jednog il ce dva napadača i opet izostavlja Muslimovića, meščini da bi Vedo mogo malo odmorit, Ibričić je veoma dobar u Rusiji.Pitam se hoćemo li ikada više dati 7 golova kao onda Estoniji..
- jeza u ledja
#2113 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Ne igramo protiv Estonije.MrBega wrote:Obzirom na na kako jak napad imamo licno mislim da moze Sušić branit, al jok, on konta hocel jednog il ce dva napadača i opet izostavlja Muslimovića, meščini da bi Vedo mogo malo odmorit, Ibričić je veoma dobar u Rusiji.Pitam se hoćemo li ikada više dati 7 golova kao onda Estoniji..
- just principe
#2114 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Sutra Muslimovic zabija gol
- MrBega
#2115 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Pa eto makar 3 bi bilo reciprocnojeza u ledja wrote:Ne igramo protiv Estonije.
- kamen spoticanja
#2116 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Simply_Red wrote:Pesimisti i hejteri, pokrijte se dekom i placite zbog okrutne sudbine. Mozda cemo izgubiti, mozda cemo ostati popisani, mozda se svasta desi, ali OSTAVITE nam bar ovo malo radosti tokom godine, u ovom raspolozenju pred utakmicu. Niko ne mora da zna kako je crna vasa dusa![]()
-
Frankyee
#2117 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Meni je zao Hasagica koji ima povredu, nije on kriv. Apsolutno je sigurno da brani srcem i da uvijek je spreman da igra. Ali to je problem selektora jer koristi golmana koji ima povredu. I Sehic i Avdukic ako su 100% spremni moraju dobiti prednost. Nije Hasagic najbolji golman Evrope ili nas najvazniji igrac pa da mora igrati sa povredom.
Na kraju krajeva sta da se covjek totalno povrijedi i da izgubi mogucnost igranja i zarade. Nije potrebno da se izlaze riziku.
Na kraju krajeva sta da se covjek totalno povrijedi i da izgubi mogucnost igranja i zarade. Nije potrebno da se izlaze riziku.
- casa_vode
#2118 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Simply_Red wrote:Pesimisti i hejteri, pokrijte se dekom i placite zbog okrutne sudbine. Mozda cemo izgubiti, mozda cemo ostati popisani, mozda se svasta desi, ali OSTAVITE nam bar ovo malo radosti tokom godine, u ovom raspolozenju pred utakmicu. Niko ne mora da zna kako je crna vasa dusa![]()
- Bosanski_kralj
#2119 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Nekako mi je ružno da se 20 sati pred utakmicu priča realno, mirno, staloženo. Tako će se pričati 3 dana nakon utakmice, kad se slegnu emocije.
Sad je vrijeme za podizanje atmosfere, nije bitan ni naš sastav, ni Rumunski, ni Begović, ni Mutu...
Sad je vrijeme za podizanje atmosfere, nije bitan ni naš sastav, ni Rumunski, ni Begović, ni Mutu...
- shalla
#2120 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Samo hrabro i igrati na pobjedu, bod protiv ovakvih Rumuna bi bio neuspjeh, taman da Sir Alex kaže drugačije 
- smoki_choko
#2121 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma poraz od 3-0 nam ne gine, dzaba vama eufor_i_ja kad ce nam ga marica uvaliti het trick. zivi bili pa vidjeli. nemamo mi kvalitete za pobijedu nad rumunima. budimo realni 
- casa_vode
#2122 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
ma najgore mi ova nervoza prije svake utakmice, sedmicu dana vec ne spavam kako treba 
- just principe
-
Frankyee
#2124 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Mozda za prmjenu bi trebali da igraju kao Barcelona, bez pravog spic igraca
Deko i Ibisevic na klupu , ubaciti Stilica i Ibricica.
Mislim da bi Rumuni prvih polsata pokusavali da skontaju ko ce cuvati kojeg igraca i dgje se nalazi Dzeo.
Deko i Ibisevic na klupu , ubaciti Stilica i Ibricica.
Mislim da bi Rumuni prvih polsata pokusavali da skontaju ko ce cuvati kojeg igraca i dgje se nalazi Dzeo.
- siki_sa
#2125 Re: BiH - Rumunija / Rumunija-BiH
Dok oni skontaju gdje je dzeko mi do tad uvalimo dva komadaFrankyee wrote:Mozda za prmjenu bi trebali da igraju kao Barcelona, bez pravog spic igraca![]()
![]()
![]()
![]()
Deko i Ibisevic na klupu , ubaciti Stilica i Ibricica.![]()
![]()
![]()