Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
made_in_sarajevo wrote:
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelagan
Nisam ja za cimbura, ali ljetne noci na Kamberovicu, uz vino, gitaru ili nasamo sa kakvom mladom damom...eh to je to Kad bi one topole mogle progovoriti sta su sve vidjele
Kako se zove ono brdo iznad kamberovica, gore ko nije guzio nije ni bio u zenici
archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah
archi_a wrote:Lijepo moje Sarajevo, lijepa moja žičara.... Imaš gdje popit kafu, imaš s kim popit kafu. Imaš gdje sa porodicom izać, prošetat, dobro jesti, gledati, smijati se. Sad će ljepši dani, sve će ozeleniti. Sudar boja, mirisa, okusa, smijeha. Lijepa moja Tuzla, panonika, Gradačac, kula zmaja od Bosne, ljiljan na brdu, uništeni četnički voz, lijepo moje Brčko, trg, rijeka Sava, lijepa Zenica, Kamberovića polje, trening centar i trenutno jedini kompletiran, najljepši stadion u BiH, lijepi moj Bihać i rijeka u njemu, lijepi moj Mostar, stari most i stari grad, lijepa Fortica i zastava Bosne i Hercegovine, lijepi Konjic i njegovi mostovi, lijepo Boračko, lijepa Jablanica, lijepo moje Visoko i brda u obliku piramida, Bobovac i ostale kule, Počitelj i svi silni gradovi, Goražde i rijeka Drina. Lijepa je moja zemlja. Dušmani šic, što bi rekla Hana. Ahahahahahah
I Vranduk ...I Vranduk..
Samo naprijed Bosno, naprijed Sarajevo, naprijed Zenica, Tuzla, Mostar, Bihac, Travnik...
Jebote ta ljepota kad ti je plata 450 marka
Nek je malo i zima ako treba al nek je pun novcanik
U Sarajevu je prosjecna plata 1100 KM Progoglaj malo zavod za stastistiku FBiH
made_in_sarajevo wrote:
Eto rece ti zatezni. Ako nisi jeo ili nisi teska kategorija odbiju te, kazu ne moze jer si prelagan
Nisam ja za cimbura, ali ljetne noci na Kamberovicu, uz vino, gitaru ili nasamo sa kakvom mladom damom...eh to je to Kad bi one topole mogle progovoriti sta su sve vidjele
Kako se zove ono brdo iznad kamberovica, gore ko nije guzio nije ni bio u zenici
Zena dosla pameti kad je vidjela da se udala za kromanjonca iz pripizdine negdje oko banovica ili odakle vec a onda se on uhvatio zapada zahvaljujuci miteranu mladicu i ostalim pa sad pametuje
_BataZiv_0809 wrote:
Inteligencija wrote:
Ne diraj nam cimburijadu jer nijedan od ovih sto vas trollaju nema veze sa Zenicom.
Poz iz Zenice i neka vam je sretno sa zicarom. Uzivajte
Pozdrav i iz Sarajeva za našu lijepu Zenicu u koju volim doci vozom na jednodnevni izlet i prohodati po kamberovica polju i moram priznati da vam je gradski prevoz bolji od našeg GRAS-a- Za markicu odem u Crkvice jedem, pijem... još samo da sex padne bilo bi extra
Inteligencija wrote:
Ne diraj nam cimburijadu jer nijedan od ovih sto vas trollaju nema veze sa Zenicom.
Poz iz Zenice i neka vam je sretno sa zicarom. Uzivajte
Pozdrav i iz Sarajeva za našu lijepu Zenicu u koju volim doci vozom na jednodnevni izlet i prohodati po kamberovica polju i moram priznati da vam je gradski prevoz bolji od našeg GRAS-a- Za markicu odem u Crkvice jedem, pijem... još samo da sex padne bilo bi extra
graDžani Sarajva uglavnom sebe previše doživljavaju nekom gra'ckom rajom, jer tu brat bratu nema 3 % baš ono
građana, finih kulturnih, ostalo većinom mahalski mentalitet i malograđanština.
"selo s trolejbusom" što bi reko Šaran
meni je okolina puno ljepša od samog grada, baš eto Trebević, Bijelašnica, Skakavac ...lijepe planine i priroda, to je ono što vrijedi
Nurudin wrote:graDžani Sarajva uglavnom sebe previše doživljavaju nekom gra'ckom rajom, jer tu brat bratu nema 3 % baš ono
meni je okolina puno ljepša od samog grada, baš eto Trebević, Bijelašnica, Skakavac ...lijepe planine i priroda, to je ono što vrijedi
Još jedan hejter
Jel i tebi bivša naže iz Sarajeva?
P.S. inmonina je uporeio francuski grad sa Sarajevom, postoje slicnosti, jes oba grada su locirana u kotlini , niste ga dorbor razumjeli, pa vas jos vise provicira
Nurudin wrote:graDžani Sarajva uglavnom sebe previše doživljavaju nekom gra'ckom rajom, jer tu brat bratu nema 3 % baš ono
Još jedan hejter
Jel i tebi bivša naže iz Sarajeva?
karanana wrote:Evo edija na faceu.
Steta za one korpe sadake koje su otisle u staro gvozdje. Moglo se to negdje iskoristiti. I one su dosle preko edija.
ozbiljno, nemate stare primmjerke za tehnicki muzej
karanana wrote:Evo edija na faceu.
Steta za one korpe sadake koje su otisle u staro gvozdje. Moglo se to negdje iskoristiti. I one su dosle preko edija.
ozbiljno, nemate stare primmjerke za tehnicki muzej
Kinaski wrote:hoce li raditi zicara ya vrijeme dzuma namaza
Ne znam možeš li se toga sjetiti , međutim prije agresije dolazilo je do polusatnih zastoja , što zbog nedovoljnog broja putnika (to je mene par puta zakačilo ) , što radi tehničkih problema ili vjetra.....toliko se mogu sjetiti ....ko ostane u korpi ko da je ostao da padne ....tako ako vas nekad zadesi takav zastoj .....možete biti sigurni da nema veze sa propisanih pet svakodnevnih namaza za vjernike islamske vjeroispovijesti..
Šta za djecu koja nemaju ličnu , da nosiš rodne listove , pasoše
Prije su djeca upola manje plaćala do 15-e godine .....toga nema izgleda?
pa bebe .....u kolicima ....hoš plaćat kolica ko biciklo
Meni se cini da je ovo navrat na nos i da ce se ispraviti, tj da ce se cijela prevesti na engleski, ja bi dodao i njemacki ovdje.
Ali ja sam zadovoljan sa brandiranjem indizajnom, drago mi je da se na to obraca paznja.