P.S. Alice, mogu li znati koja je marka i model tvog fotoaparata?
U skorije vrijeme imam u planu kupnju nekog dobrog aparata, u nekoj razumnoj cijeni, naravno, jasno mi je da dobra oprema fino kosta)
Moderator: anex

Pretpostavila sam da je canon u pitanju, njega mi svi peporucuju...ja kao i svako tipicno zensko, cipela, krpica i ostalih gluposti mi nikad dosta i ne zalim para za njih, a kada su u pitanju tehnika i raznorazni gadgeti, sve mi je too muchalica.k wrote:imas sve u exifu, u pitanju je canon 450d, sad se on moze nac poprilicno jeftino obzirom da su izasle 2-3 nova ljepotana u toj seriji... za nov ces morat izvalit preko 1000KM, nazalost (puno vise). i ako neces kit objektiv, moras uzet neki...mada je i kit objektiv cist ok za pocetak. ja sam na srecu na poklon bila dobila 50mm1.8 i koristila ga jedno 2 godine (razbio se
). taman dok sam skupila za ovaj
.
inace, imas pdf fotografija pa tamo.
znam da je ot, pa necu vise.
ev jedna divna teta
moja HAMAN najdraza modelusa s asosa (nema je vise na asosu)
Laura isto ima tatu fotografa, samo drugačijeg kalibraalica.k wrote:
ev jedna divna teta
moja HAMAN najdraza modelusa s asosa (nema je vise na asosu)

Sve su divne, ali 1, 3 i 7 su mi odlicnesurajaa wrote:Uhvatila me manija za koznim jaknama, nije da mi trebaju, ali...
P.S. Alice, mogu li znati koja je marka i model tvog fotoaparata?
U skorije vrijeme imam u planu kupnju nekog dobrog aparata, u nekoj razumnoj cijeni, naravno, jasno mi je da dobra oprema fino kosta)
ako nema kise i snijega a tebi nije zima samo obuci.. ipak je jesen tu od jucer_EMA_ wrote:E cure, sta mislite mogu li se obuti cipelice sa otvorenim prsticima jos uvijek? Sutra imam neko "druzenje"i slozila sam si kombinaciju sta obuci i uz to mi najbolje idu te cipele ili su to sandale, ne znam ni sama kako da ih nazovem, samo se dvoumim je li prikladno njih obuti? Ipak je jesen, mada vidim na prognozi da ce biti suncano
Zelim ostaviti dobar dojam, nadam se da razumijete, zene smo

_EMA_ wrote:E cure, sta mislite mogu li se obuti cipelice sa otvorenim prsticima jos uvijek? Sutra imam neko "druzenje"i slozila sam si kombinaciju sta obuci i uz to mi najbolje idu te cipele ili su to sandale, ne znam ni sama kako da ih nazovem, samo se dvoumim je li prikladno njih obuti? Ipak je jesen, mada vidim na prognozi da ce biti suncano
Zelim ostaviti dobar dojam, nadam se da razumijete, zene smo
Gospoda Ministarka wrote: @_EMA_, meni ide na zivce kad vidim ljude u septembru u cizmama,isto kao da nemaju nista drugo za obuti, ili kupili na rasprodaji pa pozurili obuti... Eto morala sam to javno da kazem. I, uzasno me nervira nase "bundanje" cim se temperatura spusti na 20 C, odmah se kaputi i cizme vade.
Tako da vec u 10. mj. moramo nove cizme kupovati.
Izvini, sto ja ovako odgovaram na tvoj post ali sustina je, da nas nece ubiti temperatura od 20 C![]()
![]()
Jucer sam u sandalama hodala. Danas sam bez carapa u suknjici, i Boga mi cu iskoristiti svaki suncani dan da se sto komotnije osjecam, jer dolazi nam pola godine kise i snijega.
Rupetina u kotlini
Zavisi kakav je sal bio? Ako je laneni, meni je to savrseno.shin wrote:Gospoda Ministarka wrote: @_EMA_, meni ide na zivce kad vidim ljude u septembru u cizmama,isto kao da nemaju nista drugo za obuti, ili kupili na rasprodaji pa pozurili obuti... Eto morala sam to javno da kazem. I, uzasno me nervira nase "bundanje" cim se temperatura spusti na 20 C, odmah se kaputi i cizme vade.
Tako da vec u 10. mj. moramo nove cizme kupovati.
Izvini, sto ja ovako odgovaram na tvoj post ali sustina je, da nas nece ubiti temperatura od 20 C![]()
![]()
Jucer sam u sandalama hodala. Danas sam bez carapa u suknjici, i Boga mi cu iskoristiti svaki suncani dan da se sto komotnije osjecam, jer dolazi nam pola godine kise i snijega.
Rupetina u kotlini
Nema mi nista draze kada vidim ove modno osvjestene koze, ljetos hodam gradom malo temperatura pala kad ide zenska u sorcu i šal oko vratawtf
Ja mogu progledati kroz prste salu kao modnom dodatku na 20 C kad kisa pada , ali cizmama na 20 C, sorry ali ne mogu nikako.shin wrote:Mozda jesam u tih 90% kriticne mase, ali mi je drago sto mi magazini ne odredjuju sta je trend. Pa makar to bio sal ili vunena kapa na +20°c

Jaknu ces pokvariti suzavanjem. Niposto raditi. nego reci koji je broj,pa da se zdogovorimo za cijenutvile wrote:
Imam skoro ovakvu istu jaknu, dobila na poklonali nažalost mi je velika za jedan cijeli konfekcijski broj
Ima li neko savjet gdje u Sarajevu ima dobar krojač koji bi mi je lijepo suzio? Baš mi se sviđa i ne bih voljela da je ne iskoristim. Da napomenem da vanjsko platno nije prava koža, nego kao neki velur
Broj je 44 ali talijanski to jest naš konfekcijski 40, meni treba 38. Ne bih je prodavalaRimljanka wrote:Jaknu ces pokvariti suzavanjem. Niposto raditi. nego reci koji je broj,pa da se zdogovorimo za cijenutvile wrote:
Imam skoro ovakvu istu jaknu, dobila na poklonali nažalost mi je velika za jedan cijeli konfekcijski broj
Ima li neko savjet gdje u Sarajevu ima dobar krojač koji bi mi je lijepo suzio? Baš mi se sviđa i ne bih voljela da je ne iskoristim. Da napomenem da vanjsko platno nije prava koža, nego kao neki velur