The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- ćiribiribela
#2101 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Guverner skroz poludio.
- Baltazar_khan
#2102 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
konačno malo guverner u centru pažnje. inače meni jedan od najjačih negativaca u zadnjih par godina
nek su nas malo oslobodili onih peglativnih dešavanja u zatvoru.
-
nino90
#2103 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ovi experimenti sto su rusi radili nemaju veze sa zombijimaBrkooo wrote:mislio sam da si vise upucenaćiribiribela wrote:Ne!mahmoud a d wrote:
znam da cu zvucati sad ko 11 godisnje dijete sta mislite da li bi zombiji mogli postojati?da li bi taj virus mogao da se napravi?
![]()
bar teoretski je moguce...
postojala je ideja jos od prvog svjetskog rata da se koriste kao biolosko oruzje i radjeni su raznorazni eksperimenti...
ovo je jedan od poznatijih (za ovaj eksperiment se saznalo tek 50 godina poslije istog... sta je sa eksperimentima koji se rade danas... saznacemo za 50-tak godina![]()
![]()
pa et kome se gleda ev partovi![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Jq06D0xRWmc PART1
http://www.youtube.com/watch?v=sjBa6scGIPQ PART2
ali takvi "zombi" bi jos bili ljudi ...nikako to nisu "zombi" iz ove serije ... vec bi vise licili na one iz 28 dana poslije... i zadrzavali bi motoricke sposobnosti a ujedno bi i umirali od gladi i zedji , a virus bi se prenosio krvlju , i vise bi se ponasao kao bjesnilo...
uglavnom ukratko kome je mrsko gledat ove partove ..ev jedan dvo-minutni klip koji objasnjava sve!![]()
To su neki od prvih eksperimenwta transplantacije organa. Celije bez kisika nakon nekoliko mimuta izumiru, u ovom eksperimentu su ubrzo nakon sto je odsjecena glava psu spojili vene i aterije na sistem da vide da li radi.
Da su ga pustili neko vrijeme i o da pokusali ne bi uspjelo.
Ali da se vratimo temi-: zadnja epizoda konacno nesto bolje, sad navijam za guvernera
-
brain bubbles
#2104 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
solidna ep, iduca bi mogla dobra, ovo je kao mali uvod u guvernerovu paralelu
- EmiRem
#2105 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Epizoda onako, malo promjene nije na odmet. Takodje, svaka epizoda bez Carla je blagoslov...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
SundanceKid
#2106 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Malo poslali onu standardnu ekipu na godisjni odmor izgleda
Vec odavno su zombiji van fokusa, treba preimenovat seriju u "ratovi plemena" ili nesto tako...
A najjace scene iz ove epizode su mi:
1. Na jednoj strani jedna od one dvije nove zene hoda cestom, betonom, i spotakne se nicim izazvana (valjda zapela od svoju misao sta li
), naravno nakon toga vise ne moze da hoda...sHebana noga....dok na drugoj strani malo iza toga guverner sa djetetom u narucju TRCECI upada u rupu od 2-3 metra, bez ogrebodine se dize i ubije nekoliko zombija usput, i curica je naravno bez ogrebotine..
2. Rick i njegova grupa ljudi su primorani da spavaju u zatvoru, ogradjeni sa 5 ograda i sa 15 zatvorskih vrata, te zombije ubijaju lopatama i palicama (valjda da ne bi pucanjem iz pistolja privukli nove zombije)....a Guverner......eeh on vec, kako se vidi sa samog pocetka ove epizode, moze prespavat noc u satoru od najlona 1x1, na otvorenoj livadi pored sume, gdje je neposredno prije toga neko pucao iz puske....
3. A man's got to do what a man's got to do - kad si vec u krevetu sa zenom i imas priliku za malo djidji midji, onda to ne propustas...kakve veze ima sto na istom krevetu spavaju jos jedna zena i curica...
opaasaan namaazaan guverner....ne propusta djidji midji....

1. Na jednoj strani jedna od one dvije nove zene hoda cestom, betonom, i spotakne se nicim izazvana (valjda zapela od svoju misao sta li
2. Rick i njegova grupa ljudi su primorani da spavaju u zatvoru, ogradjeni sa 5 ograda i sa 15 zatvorskih vrata, te zombije ubijaju lopatama i palicama (valjda da ne bi pucanjem iz pistolja privukli nove zombije)....a Guverner......eeh on vec, kako se vidi sa samog pocetka ove epizode, moze prespavat noc u satoru od najlona 1x1, na otvorenoj livadi pored sume, gdje je neposredno prije toga neko pucao iz puske....
3. A man's got to do what a man's got to do - kad si vec u krevetu sa zenom i imas priliku za malo djidji midji, onda to ne propustas...kakve veze ima sto na istom krevetu spavaju jos jedna zena i curica...
- simonese
#2107 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
a Benjamin LinusBaltazar_khan wrote:konačno malo guverner u centru pažnje. inače meni jedan od najjačih negativaca u zadnjih par godinanek su nas malo oslobodili onih peglativnih dešavanja u zatvoru.
-
brain bubbles
#2108 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
a T-Bagsimonese wrote:a Benjamin LinusBaltazar_khan wrote:konačno malo guverner u centru pažnje. inače meni jedan od najjačih negativaca u zadnjih par godinanek su nas malo oslobodili onih peglativnih dešavanja u zatvoru.
-
kakavdanakneiskustvu
#2109 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
najbolja epizoda,nema carla
-
kakavdanakneiskustvu
#2110 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SundanceKid wrote:Malo poslali onu standardnu ekipu na godisjni odmor izgledaVec odavno su zombiji van fokusa, treba preimenovat seriju u "ratovi plemena" ili nesto tako...
![]()
1. Na jednoj strani jedna od one dvije nove zene hoda cestom, betonom, i spotakne se nicim izazvana (valjda zapela od svoju misao sta li), naravno nakon toga vise ne moze da hoda...sHebana noga....dok na drugoj strani malo iza toga guverner sa djetetom u narucju TRCECI upada u rupu od 2-3 metra, bez ogrebodine se dize i ubije nekoliko zombija usput, i curica je naravno bez ogrebotine..
![]()
2. Rick i njegova grupa ljudi su primorani da spavaju u zatvoru, ogradjeni sa 5 ograda i sa 15 zatvorskih vrata, te zombije ubijaju lopatama i palicama (valjda da ne bi pucanjem iz pistolja privukli nove zombije)....a Guverner......eeh on vec, kako se vidi sa samog pocetka ove epizode, moze prespavat noc u satoru od najlona 1x1, na otvorenoj livadi pored sume, gdje je neposredno prije toga neko pucao iz puske....![]()
3. A man's got to do what a man's got to do - kad si vec u krevetu sa zenom i imas priliku za malo djidji midji, onda to ne propustas...kakve veze ima sto na istom krevetu spavaju jos jedna zena i curica...opaasaan namaazaan guverner....ne propusta djidji midji....
![]()
![]()
- simonese
#2111 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Theodore Bagwell,gadan likbrain bubbles wrote:a T-Bagsimonese wrote:a Benjamin LinusBaltazar_khan wrote:konačno malo guverner u centru pažnje. inače meni jedan od najjačih negativaca u zadnjih par godinanek su nas malo oslobodili onih peglativnih dešavanja u zatvoru.
(iako je odavno, opet je ubitacan)
- Isner
#2112 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda, pravo osvježenje u serijalu...
A Nobelova nagrada za mir i humanost u cetvrtoj sezoni našeg omiljenog serijala, ideeeeeeeeee, Guverneru
A Nobelova nagrada za mir i humanost u cetvrtoj sezoni našeg omiljenog serijala, ideeeeeeeeee, Guverneru
-
dezurni_ucenik
#2113 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda a koliko vidim i sljedeca ne djeluje losa.Sto se mene tice,nek sad skroz seriju okrenu na Guvernera.Dosta vise Ricka i njegovih placipicki.
-
brain bubbles
#2114 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
taman ce opet finale sezone biti bitka jednih protiv drugih (vidim da ce guverner pronaci novo jato, e sad hoce li biti glavni...)CVIKERASH wrote:Dobra epizoda a koliko vidim i sljedeca ne djeluje losa.Sto se mene tice,nek sad skroz seriju okrenu na Guvernera.Dosta vise Ricka i njegovih placipicki.
-
dezurni_ucenik
#2115 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
brain bubbles wrote:taman ce opet finale sezone biti bitka jednih protiv drugih (vidim da ce guverner pronaci novo jato, e sad hoce li biti glavni...)CVIKERASH wrote:Dobra epizoda a koliko vidim i sljedeca ne djeluje losa.Sto se mene tice,nek sad skroz seriju okrenu na Guvernera.Dosta vise Ricka i njegovih placipicki.
Vala da hoce Guverner sve da ih pobije.Pokazalo se da je interesantniji lik od ostatka wd ekipe.
Od sada navijam za njega.Go Governer go !
-
celava_dlaka
#2116 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nadam se da se carl ostavit kosti u zatvoru
- Pitarrr82
#2117 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Najbolja epizoda ove sezone...
- simonese
#2118 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ova i proslaPitarrr82 wrote:Najbolja epizoda ove sezone...
-
kakavdanakneiskustvu
#2119 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
celava_dlaka wrote:Nadam se da se carl ostavit kosti u zatvoru
- Brkooo
-
kakavdanakneiskustvu
#2121 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Brkooo wrote:
-
SundanceKid
#2122 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kakavdanakneiskustvu wrote:celava_dlaka wrote:Nadam se da se carl ostavit kosti u zatvoru
Pa da gledamo jos 2 sezone kako Rick cmizdri i prividjaju mu se zena i djeca, dok uplakan okopava buraniju ispred zatvora???
Razmislite ljuuudi! Ziv i zdrav Carl bio...
-
kakavdanakneiskustvu
#2123 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
SundanceKid wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:celava_dlaka wrote:Nadam se da se carl ostavit kosti u zatvoru
Pa da gledamo jos 2 sezone kako Rick cmizdri i prividjaju mu se zena i djeca, dok uplakan okopava buraniju ispred zatvora???
Razmislite ljuuudi! Ziv i zdrav Carl bio...
neka vala samo da onog malog pametnjakovića ne gledam
-
brain bubbles
#2124 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
nema ko šišati covjeka, Shane mrtavBrkooo wrote:
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2125 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
guverner me je razočarao duboko ... mislim na njegovu ničim izazvanu dobrotu krou cijelu epizodu
bio mi je draži kao šupak i đubre ima ovih dobrica dosadnih i previše
bio mi je draži kao šupak i đubre ima ovih dobrica dosadnih i previše