Ima kod Heljicasigmabh wrote:Gdje ovo ima kupit?NeenaSa wrote:
Kad sam u stresu, dobro dodje.
Neko ovo probao?

Moderator: anex
Ima kod Heljicasigmabh wrote:Gdje ovo ima kupit?NeenaSa wrote:

Jesaaaam, meni se sviđa, volim i kokos i bijelu čokoladu i svidjelo mi se ovo, nije preslatko, tamanglossyB wrote:Ima kod Heljicasigmabh wrote:Gdje ovo ima kupit?NeenaSa wrote:
Neko ovo probao?
jbte dijetaromeomoraprezivjeti wrote:Hanuta,dva komada 1KM u penny plus marketu,u velesicima.Samo da javnem poguzijama.
Kad prodje snizenje,onda na dijetu.Michun wrote:jbte dijetaromeomoraprezivjeti wrote:Hanuta,dva komada 1KM u penny plus marketu,u velesicima.Samo da javnem poguzijama.
![]()
![]()
![]()
i meni smrdiiiiiiii, FUJ!Cholina_Lokica wrote:Jel' samo meni kitkat ima neki cudni, smrdljivi smek od kojeg mi se povraca? Nema sanse da pojedem, bas nekako cudan ukus koji mi je grozan
Mogu pojest po 4-5 Hanuti zaredom. Jebenstven slatkiš. Mada Lindt koncern dominiraromeomoraprezivjeti wrote:Hanuta,dva komada 1KM u penny plus marketu,u velesicima.Samo da javnem poguzijama.
Cijena?NeenaSa wrote: Kad sam u stresu, dobro dodje.
Kataklinger wrote:Mogu pojest po 4-5 Hanuti zaredom. Jebenstven slatkiš. Mada Lindt koncern dominiraromeomoraprezivjeti wrote:Hanuta,dva komada 1KM u penny plus marketu,u velesicima.Samo da javnem poguzijama.

meni je smrdilo vise na plastiku i naravno vise ne kupujemhopi wrote:ne znam gdje pa ću ovjde spomenuti. Čokoladica choco lip, evo drugi put u mjesec-dva, a ne jedem je prečesto, da je pokvarena. Prvo sumnjiv miris i okus dok sam zagrizao, otvorim čokoladicu tj raskomadam a unutra kao bijela paučina. I prvi put i evo sada rok uredan i ambalaža zatvorena, a ova od danas proizvedena prije 17 dana. Ova od danas i nije bila toliko pokvarena ali prva je užas bila okus i miris kao benzin tako nešta.
Samo da skrenem pažnju i da vidim je li se još ko ovo primjetio i od čega može biti ta kao bijela paučina.

po meni su losiromeomoraprezivjeti wrote:Ma Turci to malo sfusere,pokusavajuci kopirati ove poznate brandove.
Pa fino ti pise mlijecna cokolada,ne vidim u cemu je problem.cLo wrote:Meni kada neko pokloni Milku, ja se osjećam jednako prevareno kao kada me zovu na pivo, pa naruče radler. Drugim riječima Milka je brutalna ubleha i generalno sve čokolade koje imaju manje od 70% kakaa, a visok procenat šećera. Prava čokolada ima idealan balans gorčine i slatkoće, kada ne osjetim tu gorčinu, jednostavno ispljunem taj junk. Samo tamna čokolada može da mi pruži istinsko zadovoljstvo.
Ne dipr sviju ti...logicno je da je svaciji ukus razlicit,a ja koliko sam upoznat,milku vole mnogi...ti si u onome manjinskom dijelu...a ne znam zasto si nezahvalna,poklonu se ne gleda u zubecLo wrote:Meni kada neko pokloni Milku, ja se osjećam jednako prevareno kao kada me zovu na pivo, pa naruče radler. Drugim riječima Milka je brutalna ubleha i generalno sve čokolade koje imaju manje od 70% kakaa, a visok procenat šećera. Prava čokolada ima idealan balans gorčine i slatkoće, kada ne osjetim tu gorčinu, jednostavno ispljunem taj junk. Samo tamna čokolada može da mi pruži istinsko zadovoljstvo.

Koja pijaca??????madridist wrote:
uvozna roba s pijace
meni super