Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja ne znam sta se desava sa radnjama odjece po gradu.....kome ono misle prodati po onim cijenama
Jakne ispod 150 nema....one najlonske,kaputi 200 ..mahom sintetika......
gledam u teliju.....jakne po 200 KM......a na stranici nema skuplje od 50 Eura........one majice,tally basic dugih rukava......unazad 2 godine sam kupovala po vise komada 3 za 28 ili 29 KM.....sad 3 za 45......
Dzempercici na kopcanje 50-60 KM
Azel....sve gori i gori
bez_ideje wrote:Ja ne znam sta se desava sa radnjama odjece po gradu.....kome ono misle prodati po onim cijenama
gledam u teliju.....jakne po 200 KM......a na stranici nema skuplje od 50 Eura........one majice,tally basic dugih rukava......unazad 2 godine sam kupovala po vise komada 3 za 28 ili 29 KM.....sad 3 za 45......
Azel....sve gori i gori
azel sve skuplji a sve gori
ja ne znam...trazim obicnu klasicnu crnu kosulju za posla
ko da trazim modele od nekih kreatora
Ne znam, ja ti ponekad odem u onaj nekerman tamo svasta nesto nadjem cak sam jednom nasla adidasovu trenerku (i dux i trenerka) bila 50 km a inace su takve 120
uglavnom imas svega nisam gledala muske stvari ali je rodjak moj praaavo dobru jaknu tu kupio prosle godine pa probaj.
bez_ideje wrote:Ja ne znam sta se desava sa radnjama odjece po gradu.....kome ono misle prodati po onim cijenama
Azel....sve gori i gori
azel sve skuplji a sve gori
ja ne znam...trazim obicnu klasicnu crnu kosulju za posla
ko da trazim modele od nekih kreatora
Generalno, iz sezone us zeonu cijene svega samo rastu, ali ono grupno
ja sma bas spremal aovu listu kaputa, fakat su sve cijene katastrofa
Maloprije sam bas ulazila u azel u Titovoj, ovo je mozda peti put kako sam usla od otvaranja i ponuda sve manja a cijene sve vece.
Isti slucaj i sa ostalim radnjama, bas sve raste onako grupno
ladyblue18 wrote:Maloprije sam bas ulazila u azel u Titovoj, ovo je mozda peti put kako sam usla od otvaranja i ponuda sve manja a cijene sve vece.
Pa zar se Azel u titovoj ne zatvara? Ja sam cuo da tu dolazi prava Zara.
ladyblue18 wrote:Maloprije sam bas ulazila u azel u Titovoj, ovo je mozda peti put kako sam usla od otvaranja i ponuda sve manja a cijene sve vece.
Pa zar se Azel u titovoj ne zatvara? Ja sam cuo da tu dolazi prava Zara.
Imali neko info?
Dolazi, ali ne bi rekla na to mjesto. Oni su uzeli prostor na duze predpostavljam...