Naravno da jesi,hvala na podršci.palermo wrote:Ma ja sam ti bolan papučar, onaj što preko tv gleda, meni samo može žena mahnuti..i to oklagijom....nego šta se buniš, podržao sam te, jesam rekao da ne dolaze slijedeći putŠibicar wrote:
Pa ti onda čekaj da ti Pape mahne,ako ti je to toliko interesantno i bitno.![]()
![]()
P.S.Svakako si i moj post shvatio kako ti odgovara.
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Šibicar
#2101 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
-
Omerovim_Koracima
#2102 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebo vam je mahat,a mozda i povest koju pjesmu= a mogo je otrchat jean krug oko stadiona,nako da vam mase i salje puse? vela havle. sve zamisljam Kapela kako trci ko ciro

-
palermo
#2103 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Omerovim_Koracima wrote:Trebo vam je mahat,a mozda i povest koju pjesmu= a mogo je otrchat jean krug oko stadiona,nako da vam mase i salje puse? vela havle. sve zamisljam Kapela kako trci ko ciro![]()
![]()
![]()
Ili k'o Mourihno, gluho bilo
- cyprus
#2104 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ama kakve veze ima jel neko trči krugove ili maše publici?
Jedni to uzimaju kao manu, drugi kao pozitivnu stvar
. Mene samo interesuje šta li tu ima jal pozitivno jal negativno
, nemaju svi isti karakter i stil. Čudnih kriterija za ocjenjivanje rada selektora jbt... 
Jedni to uzimaju kao manu, drugi kao pozitivnu stvar
- Globus
#2105 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebo bi Omer Kopic preuzet repku pa bi nam onda i Munja bio dobar 
- fosil
#2106 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Trebo je jedno kozaracko povest na sred stadiona 
- jutarnji
#2107 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozes ti njega nazivati cime hoces, al` daj boze da se nama ponovi jos jedan Ciro. Da trecoj reprezentacijimissko wrote:Pape nije Ciro da glumi maskotu i mase okolo
na svijetu, na njihovom terenu, nabijamo tumore. Nije Ciro kriv sto jedan sa dva metra slozi precku, a drugi iz
peterca fula prazan gol.
- Bosanski_kralj
#2108 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali je kriv što su ga pročitali "ko bukvar", a on jadan ne zna da odreaguje u takvim situacijamajutarnji wrote:Mozes ti njega nazivati cime hoces, al` daj boze da se nama ponovi jos jedan Ciro. Da trecoj reprezentacijimissko wrote:Pape nije Ciro da glumi maskotu i mase okolo
na svijetu, na njihovom terenu, nabijamo tumore. Nije Ciro kriv sto jedan sa dva metra slozi precku, a drugi iz
peterca fula prazan gol.
- jutarnji
#2109 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stvarno su ga procitali, 1-0 guzovace i to sa igracima koji su na svakoj poziciji fizicki duplo spremniji od nasih.Bosanski_kralj wrote:Ali je kriv što su ga pročitali "ko bukvar", a on jadan ne zna da odreaguje u takvim situacijama
- Bosanski_kralj
#2110 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pročitali su ga toliko da zaustave naše najjače oružje - napad.jutarnji wrote:Stvarno su ga procitali, 1-0 guzovace i to sa igracima koji su na svakoj poziciji fizicki duplo spremniji od nasih.Bosanski_kralj wrote:Ali je kriv što su ga pročitali "ko bukvar", a on jadan ne zna da odreaguje u takvim situacijama
Prilike što smo imali u Portugalu, nisu iz izgrađenih akcija, a u Zenici poštenu priliku nismo ni stvorili
- jutarnji
#2111 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Da ne oftopicarimo, jos ovo pa da zavrsim. Nisu oni zaustavili nas napad, nas napad je zakazao, oneBosanski_kralj wrote:Pročitali su ga toliko da zaustave naše najjače oružje - napad.
se sanse jednostavno moraju realizovat`.
- zecko_kupuz
#2112 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zašto niko ne spominje da je u Štokholmu grupa "vjernih" navijača stigla Muslimoviću tik iza leđa (kada je bio na klupi u drugom poluvremenu) i psovali mu ko zna šta, vjerovatno zbog "nezalaganja".
Stvarno mi nije jasno takvo ponašanje. Isto kao da su ti navijači svoj novac sasuli direkt fudbalerima i Papetu u džepove, pa imaju pravo da ih (ako ništa
) verbalno šamaraju kako stignu. 
Stvarno mi nije jasno takvo ponašanje. Isto kao da su ti navijači svoj novac sasuli direkt fudbalerima i Papetu u džepove, pa imaju pravo da ih (ako ništa
-
Omerovim_Koracima
#2113 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Imali smo 4 shanse za 180 minuta igre protiv Portugala. Imali smo srece,pogotovo ovdje u Zenici,pa oni su fulali 10000000% shanse. al ajde mi imali 3 precke u 90 minuti i mi razvalili Portugaljutarnji wrote:Stvarno su ga procitali, 1-0 guzovace i to sa igracima koji su na svakoj poziciji fizicki duplo spremniji od nasih.Bosanski_kralj wrote:Ali je kriv što su ga pročitali "ko bukvar", a on jadan ne zna da odreaguje u takvim situacijama
- mavcs
#2114 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ljudi bilo kako bilo, imam neki osjećaj da cemo lošije igrati kvalifikacije sa Papetom nego prošli ciklus.
I da cemo nekako generalno igrati letargično i nemoćno.
Nikad nisam bio neki Ćirin fan, daleko od toga ali bojim se da se ne ispostavi na kraju da nam je on on fakat bio najbolji trener. Da je iz naših znao izvući maksimum. Volio bih da griješim....
Nikad nisam bio neki Ćirin fan, daleko od toga ali bojim se da se ne ispostavi na kraju da nam je on on fakat bio najbolji trener. Da je iz naših znao izvući maksimum. Volio bih da griješim....
-
sumirprimus
#2115 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ajde ba,da vidimo kako ce ic protiv svaba,pa i prvu u kvalifikacijama pa da onda donosimo neki sud...
Kad spoji 3-4 utakmice imace se kompletnija slika susiceve vizije igre nase repke...
A dotad...suti i trpi
Kad spoji 3-4 utakmice imace se kompletnija slika susiceve vizije igre nase repke...
A dotad...suti i trpi
- makkaj
#2116 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
ljudi mislim da bi trebali stati na loptu svi u vezi sa kritikama, eno portugal se sprema za svjetsko pa odigra 0-0 sa Zelenortskim ostrvima
wtf prijateljske imaju drugu funkciju....a Pape sa onim đozlama isti Capello, nadam se da ima bar desetinu njegovog trenerskog talenta 
-
udrch
#2117 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pape je za večeras spremio odličnu taktiku..ili će završiti u nižerazrednom Vratniku..
- zecko_kupuz
#2118 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čovječe, takve osjećaje nemoj dijeliti sa nama.mavcs wrote:Ljudi bilo kako bilo, imam neki osjećaj da cemo lošije igrati kvalifikacije sa Papetom nego prošli ciklus.
Ne treba nam euforija, ali nam treba dobra energija.
- burek_in_space
#2119 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Stoka, shta drugo reci.zecko_kupuz wrote:Zašto niko ne spominje da je u Štokholmu grupa "vjernih" navijača stigla Muslimoviću tik iza leđa (kada je bio na klupi u drugom poluvremenu) i psovali mu ko zna šta, vjerovatno zbog "nezalaganja".
Stvarno mi nije jasno takvo ponašanje. Isto kao da su ti navijači svoj novac sasuli direkt fudbalerima i Papetu u džepove, pa imaju pravo da ih (ako ništa) verbalno šamaraju kako stignu.
-
Corola
#2120 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma hoce klinac.Nakon tri meca u stvari tog treceg neodigranog ,samo je Kodro zavrsio u Vratnikuudrch wrote:Pape je za večeras spremio odličnu taktiku..ili će završiti u nižerazrednom Vratniku..
-
edvin
#2121 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ne serendaj, ja sam sjedio iza nase klupe i niko nije Muslimovicu nista ni psovo ni govorio sta ruzno, dapace.zecko_kupuz wrote:Zašto niko ne spominje da je u Štokholmu grupa "vjernih" navijača stigla Muslimoviću tik iza leđa (kada je bio na klupi u drugom poluvremenu) i psovali mu ko zna šta, vjerovatno zbog "nezalaganja".
Stvarno mi nije jasno takvo ponašanje. Isto kao da su ti navijači svoj novac sasuli direkt fudbalerima i Papetu u džepove, pa imaju pravo da ih (ako ništa) verbalno šamaraju kako stignu.
Susic je peder obicni. Igra utakmicu na strani gdje mu dodje 17 000 nasih ljudi i nije u stanju da makar mahne rukom. niko od njega ne trazi da igra Kozaracko ili da pjeva. Ispred mene su sjedili ljudi rodom iz Prijedora koji su citavu noc se vozili da bi bodrili nase navijace. Ako je Hamren (svedski trener) mahno onoj sacici od 3000 Svedjana, a vjerovatno i nama, i prije i poslije tekme onda je Susic mogo makar ruku podignut. Ja sam rodjeni Sarajlija i odrasto sam uz utakmice Sarajeva (da, pitar sam) i gotivio sam ga pravo dosad, ali sad je za mene karanana.
Eto, toliko.
03. Jun. 2010. 16:01 Banned user for reason “krsenje pravila sa-x foruma”
» edvin
14 dana
Last edited by burek_in_space on 03/06/2010 16:38, edited 1 time in total.
Reason: prekrshena pravila foruma
Reason: prekrshena pravila foruma
-
missko
#2122 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
A ko garantuje da bi s Cirom u novim kvalifikacijama bilo drugacije. Druge kvalifikacije druga prica druge ekipe u grupi, fudbalska javnost nas poslije baraza bolje poznaje i normalno da nas niko vise ne uzima olako. Moguce i da cemo u nekim tekmama i izgledati nemocno jer u grupi imamo ekipe koje igraju destruktivan fudbal kao sto su Albanija i Bjelorusija.mavcs wrote:Ljudi bilo kako bilo, imam neki osjećaj da cemo lošije igrati kvalifikacije sa Papetom nego prošli ciklus.
-
north
#2123 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
hajde pape,začepi večeras usta svim ovim stručnjacima što te počeše blatiti nakon samo jedne tekme 
- revolution rock
#2124 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zeljovac sam, ali vjerujem Papetu i podrzavam ga skroz!!!
A kome fali onaj pajac Ciro, dabogda mu u kuci spav'o
Naprijed Bosna!!!!

A kome fali onaj pajac Ciro, dabogda mu u kuci spav'o
Naprijed Bosna!!!!
- Bosanski_kralj
#2125 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Joj jesu zapeli za mahanje
Valjda se na utakmicu ne ide da ti mahne selektor ili igrač, već se ide da se pruži podrška svjoj reprezentaciji. Ako mislite vaš dolazak na utakmice reprezentacije uvjetovati takvim glupostima, bolje nemojte ni dolaziti
Valjda se na utakmicu ne ide da ti mahne selektor ili igrač, već se ide da se pruži podrška svjoj reprezentaciji. Ako mislite vaš dolazak na utakmice reprezentacije uvjetovati takvim glupostima, bolje nemojte ni dolaziti