Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ladyada wrote:622. godine: Muhammed s.a.w.s. je napravio džamiji površine 805 squarnih metara.
629. godine: Muhammed s.a.v je proširo džamiji na 2,475 squarnih metara.
638. godine: Halifa Omer r.a je proširo džamiji na 3,575 squarnih metara.
650. godine: Halifa Osman r.a je proširo džamiji 4,071 squarnih metara.
706. godine: Halifa Al-Walid Bin Abdul Malak je proširo džamiji 6,450 squarnih metara. Halifa Al-Walid je porušio orginalnu ciglanu građevinu i sagradio novu zgradu na tom mjestu.
779. godine :Halifa Al-Mahdi al'Abbasi je proširo džamiji na 8,900 squarnih metara.
1483. godine : Sultan Qaid Bey je proširo džamiji na 9,020 squarnih metara.
1849. godine : Sultan Abdul Madzid je proširo džamiji na 10,193 squarnih metara.
1950. godine : Kralj Saud je proširo džamiji na 16,327 squarnih metara.
nadjoh na jednom portalu , prenijeto iz avaza , sto mi oci bode je "squarnih metara" je li to isto sto kvadratnih metara ili nesto trece .....
ladyada wrote:622. godine: Muhammed s.a.w.s. je napravio džamiji površine 805 squarnih metara.
629. godine: Muhammed s.a.v je proširo džamiji na 2,475 squarnih metara.
638. godine: Halifa Omer r.a je proširo džamiji na 3,575 squarnih metara.
650. godine: Halifa Osman r.a je proširo džamiji 4,071 squarnih metara.
706. godine: Halifa Al-Walid Bin Abdul Malak je proširo džamiji 6,450 squarnih metara. Halifa Al-Walid je porušio orginalnu ciglanu građevinu i sagradio novu zgradu na tom mjestu.
779. godine :Halifa Al-Mahdi al'Abbasi je proširo džamiji na 8,900 squarnih metara.
1483. godine : Sultan Qaid Bey je proširo džamiji na 9,020 squarnih metara.
1849. godine : Sultan Abdul Madzid je proširo džamiji na 10,193 squarnih metara.
1950. godine : Kralj Saud je proširo džamiji na 16,327 squarnih metara.
nadjoh na jednom portalu , prenijeto iz avaza , sto mi oci bode je "squarnih metara" je li to isto sto kvadratnih metara ili nesto trece .....
Bogami objavi danas Avaz ekskluzivno o kladionicarskoj mafiji, samo mjesec dana poslije Slobodne Bosne, pet poslije SportSporta, i dan nakon specijala Dnevnog lista na osam strana. Ekskluzivno.
slobodna bosna tekst koji je danas m. tanovic, nekadasnji potrcko ahmeda pasalica prepisao od slova do slova, objavila je 15. OKTOBRA OVE GODINE. Sedam dana kasnije izasao je drugio dio teksta.
i hladno se potpisu na sve sto su pokrali i jos stave AVAZ OBJAVLJUJE
aferim!
Treba sad ocekivati da ekskluzivno objave da je umro Robert Enke. Ovaj tanovic, rijetko vidjen tudum. Novalija takodjer.
Gospodine Fahro, ako vi ovakvim zgubidanima dajete platu visu od 300-400 KM, vi ste katastrofalan rukovodilac. Pljackaju vas najveci debili, koji su vjerovatno bili oslobodjeni fizickog.
@red-djavo: Ne kontamo mi to... Stvar je u tome što je Avaz to znao prije svih! To što je posljednji objavio je druga priča. Nijedna novina ne zna više o svemu u vezi bh. mafija i mafijaša od Avaza! Samo što to objavljuju tek kad se ono baš mora...
naravno, bice veliki problem, posto se u engleskoj inace vozi lijevom stranom.
a i nas eminentni fudbaler nije nista bolji.
Mojne tako leo sad će se na tebe obrušiti veljača i ostale štrumfete iz doline mumijevih,gdje ćeš na budućeg najboljeg igrača BiH,kakve veze ima što ne koristi mozak Bitne su noge i golovi,a imaće para pa neka ga po desnoj strani vozi kakav indijac ili pakistanac
@nuclear winter: čuj Indijac ili Pakistanac kraj toliko našeg nezaposlenog svijeta u Engleskoj! Hm! Ali takav smo mi narod... Mati ne radi, sestra ne radi a Moldavka se zapošljava.