Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas su WBA i Nottingham odigrali po kijametu pa im nije nista bilo, ne znam sto bi drugi otkazali. Ako se ove ostale tekme otkazu a samo Arsenal-Everton odigraju to ce biti kao da se ona u srijedu (Arsenal-Bolton) odigrala . U svakom slucaju nadam se da ce se na Emiratesu igrati.
uglavnom, dotice se svoje uloge u klubu, finansijske situacije, stadiona, Wengera, Fabregasa, ugovora sa igracima etc. Malo je duzi, 20tak minuta ali dobro chova prica. Ako ne laze , things are looking good for Gunners
Igra se na Emiratesu . Sve su valjda odledili, sve je spremno da igraci izlete u stramplama i rukavicama . Everton je oslabljen, imaju puno povreda a nisam siguran ni da ce im igrati prinova Donovan. Svakako od njih ne ocekujem neki veliki pritisak, trebao bi Arsenal ovo uzeti bez problema i zasjesti na drugu poziciju .
Birmingham-ManU jos nije otkazano, volio bih da se i ta tekma odigra jer mislim da ManU ne moze pobjediti na St. Andrew's, ovi dobro igraju i nalozeni su maximalno.
Evo zabi ga Denilson,pa vi i dalje pricajte price ...ali je cirkus od igraca što jest jest.
A o Eduardu da ne pricamo...Grand master Mamić uvalio deponiju smeca jednom Arsenalu za 15 miliona funti...bravo Arsene
Arsenal trenutno nema boljeg na ovoj poziciji, ovaj gol je cista sreca ali dobrodosla . Ma nije samo Eduardo los, svi su mi danas tanki osim mozda Samira, nekako mi on izgleda najspremniji. Ko ce im znati, samo nek pobjede jebo ih Everton. Sudija me isfurava, ceka da neko slomi nogu pa da pocne svirati.
Bordolini wrote:Arsenal trenutno nema boljeg na ovoj poziciji, ovaj gol je cista sreca ali dobrodosla . Ma nije samo Eduardo los, svi su mi danas tanki osim mozda Samira, nekako mi on izgleda najspremniji. Ko ce im znati, samo nek pobjede jebo ih Everton. Sudija me isfurava, ceka da neko slomi nogu pa da pocne svirati.
Arsenal nema boljeg trenutno na toj poziciji,zato što pedofil još uvijek glumi ciciju i ne kupuje napadaca.
Pravdanje pricom kako se klupski budžet reducirao zbog novog stadiona je prica za malu djecu.
3 godine zaredom perveznjak kupuje neku djecu i fura neki prosjek 0d 20 godina,zato ih nema na mapi godinama.
A sad je poceo i štediti...ako je klub spao na te grane (kao što je sad trenutno stanje) da mu Eduardo bude prvi napadac (jer trenutno nema boljeg) onda je to katastrofalna politika kluba...trebao se davno prije toga pobrinuti da ima boljeg trenutno.
Bordolini wrote:Arsenal trenutno nema boljeg na ovoj poziciji, ovaj gol je cista sreca ali dobrodosla . Ma nije samo Eduardo los, svi su mi danas tanki osim mozda Samira, nekako mi on izgleda najspremniji. Ko ce im znati, samo nek pobjede jebo ih Everton. Sudija me isfurava, ceka da neko slomi nogu pa da pocne svirati.
Arsenal nema boljeg trenutno na toj poziciji,zato što pedofil još uvijek glumi ciciju i ne kupuje napadaca.
Pravdanje pricom kako se klupski budžet reducirao zbog novog stadiona je prica za malu djecu.
3 godine zaredom perveznjak kupuje neku djecu i fura neki prosjek 0d 20 godina,zato ih nema na mapi godinama.
A sad je poceo i štediti...ako je klub spao na te grane (kao što je sad trenutno stanje) da mu Eduardo bude prvi napadac (jer trenutno nema boljeg) onda je to katastrofalna politika kluba...trebao se davno prije toga pobrinuti da ima boljeg trenutno.
Pa Gazidis kaze da klub uopste nije u losoj finansijskoj situaciji i da ako se ukaze prilika da kupe neko PRAVO pojacanje da ce to i uraditi. Ne zna covjek koga bi prvo kupio, skripi na vise pozicija. Kreni od ove budale ALmunie . Pored golmana i odbrana je tanka na lijevoj strani a u napadu mu treba robustan target man. Znaci barem 40 miliona ako se Arsen smiluje.
Sto se tice ove tekme mislim da se Everton vec potrosio, ne mogu oni ovako trcati jos dugo, mozda 15 minuta maximum. S druge strane Arsenal nije pokazao bas nista i prava je sreca da je rezultat ovakav kakav je. Ocekujem da ih Arsen razbudi u svlacionici, da iz nje izadju odlucni da preuzmu drugu poziciju (barem na sat vremena) i da ovim jazavcima utrpaju jos barem 2.
Rosicky umjesto Ramseya bi bila dobra izmjena ako se Wenger smije usuditi.