a na drugoj... Dio Breze koji se vidi sa tog mjesta

jarane ja dosao do onog prvog veceg brda i samo se okreno nazaddadoka84 wrote:Ja sam nastavio samo pored pionirske i glavnom cestom pa makadamom do gore. Nisam nigdje pjeske isao. U prvu i polako. Ako naidje auto sklonim se u stranu ili skroz stanem. Meni sigurno nece niko stati. Danas se malo vozalo starom trasom pruge prema palama. 38 na satu

Ja sam isao tako ali sam se presvlacio i plak'o prije posla.cappy_tempo wrote:aj nek mi neko od poslovnih biciklista pomogne. hocu da pedalam na posao 10km u jednom pravcu. jel se moze to izdrzati u farmerkama ili da idem trenerka ili sorc pa da se tamo presvlacim?. pedalo sam ja u farmerkama ali sve su to kratke dionice ali 20km na dan ne znam jel bas srklet ili se moze
cappy_tempo wrote:aj nek mi neko od poslovnih biciklista pomogne. hocu da pedalam na posao 10km u jednom pravcu. jel se moze to izdrzati u farmerkama ili da idem trenerka ili sorc pa da se tamo presvlacim?. pedalo sam ja u farmerkama ali sve su to kratke dionice ali 20km na dan ne znam jel bas srklet ili se moze
ako nemas pojma, ne znaci da nemaTranquilizer wrote:Nemam pojma da Visoko ima aerodrom
nije problem ponijeti presvlaku nego pitam jel se moze 20km na dan preci u farmerkama ili ne mozeTranquilizer wrote:cappy_tempo wrote:aj nek mi neko od poslovnih biciklista pomogne. hocu da pedalam na posao 10km u jednom pravcu. jel se moze to izdrzati u farmerkama ili da idem trenerka ili sorc pa da se tamo presvlacim?. pedalo sam ja u farmerkama ali sve su to kratke dionice ali 20km na dan ne znam jel bas srklet ili se moze
Joj tebe ponesi jedan dan presvlaku pa ako se oznojiš presvuci se, ako ne... nemoj ni nositi naredni put...
![]()
pa' ja
cappy_tempo wrote:nije problem ponijeti presvlaku nego pitam jel se moze 20km na dan preci u farmerkama ili ne mozeTranquilizer wrote:cappy_tempo wrote:aj nek mi neko od poslovnih biciklista pomogne. hocu da pedalam na posao 10km u jednom pravcu. jel se moze to izdrzati u farmerkama ili da idem trenerka ili sorc pa da se tamo presvlacim?. pedalo sam ja u farmerkama ali sve su to kratke dionice ali 20km na dan ne znam jel bas srklet ili se moze
Joj tebe ponesi jedan dan presvlaku pa ako se oznojiš presvuci se, ako ne... nemoj ni nositi naredni put...
![]()
pa' ja
winnie wrote:ako nemas pojma, ne znaci da nemaTranquilizer wrote:Nemam pojma da Visoko ima aerodrom
nekad davno, zivio jedan tu i skont'o da ne bi bilo lose imati aerodrom kod visokog (radovlje)... ostalo je legenda
Moze, pogotovo ako nemas uzbrdo-nizbrdo dionica. Nije strasno niti kada se ne plaknes ali je ugodnije vakocappy_tempo wrote: nije problem ponijeti presvlaku nego pitam jel se moze 20km na dan preci u farmerkama ili ne moze
Danke,winnie wrote:ma to je ovaj, betterman, is'o tamo. meni se samo svidja ruta jer sam bio tamo nekad, '94... ides u mostre, skrenes prema ciglani, ides kroz idilicna selca asvaltom, dodjes na kraju do nekih vikendica i onda laganini kroz sumicu (kao na onim slikama)
otprilike ovaj dio http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=44.0 ... 6&t=k&z=14 (aerodrom je u donjem desnom uglu)
relacija je pofalici-reljevo dom. najvece brdo je buca potok ispod podvoznjakasabanss wrote:Moze, pogotovo ako nemas uzbrdo-nizbrdo dionica. Nije strasno niti kada se ne plaknes ali je ugodnije vakocappy_tempo wrote: nije problem ponijeti presvlaku nego pitam jel se moze 20km na dan preci u farmerkama ili ne moze