Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ultima_palabra

#2101 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ne bih rekao da Perez nešto posebno bira igrače, jedino Kaka...CR je već bio dogovoren od strane Calderona
Tomahawk11
Globalni moderator

#2102 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Znaci, bice ovo ultra mega giga Real :D
Sve zvijezda do zvijezde, a to moze samo Mourinho ukrotiti 8-)
ultima_palabra

#2103 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Znaci, bice ovo ultra mega giga Real :D
Mourinho bi ti rekao: der ar no stars in maj tim, d star iz d tim :-D
Charuga
Globalni moderator

#2104 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

ultima_palabra wrote:
Tomahawk11 wrote:Znaci, bice ovo ultra mega giga Real :D
Mourinho bi ti rekao: der ar no stars in maj tim, d star iz d tim :-D
Vec je on odgovorio na konstataciju o zvijezdama rekavsi "zvijezde su u Interu, jer su oni prvaci Evrope" .. :mrgreen:
aerosa

#2105 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

Ako ih on ne bude mogao sastaviti i posložiti onda i nema šanse da to iko drugi može uraditi....

Zna li ko kad kladionice izbacuju ponudu za klađenje na prvaka primere ?
Tomahawk11
Globalni moderator

#2106 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Maicon kaze da mu je san igrati za Real. Znaci, gdje ima dima, ima i... suza :mrgreen:
Iskreno, njega bih najvise volio vidjeti u Realu od svih pomenutih pojacanja.
ultima_palabra

#2107 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Tomahawk11 wrote:Maicon kaze da mu je san igrati za Real. Znaci, gdje ima dima, ima i... suza :mrgreen:
Iskreno, njega bih najvise volio vidjeti u Realu od svih pomenutih pojacanja.
Prošlo ljeto je rekao nešto u smislu: želim preći u Madrid da bih osjetio sreću na svojoj koži :lol: Znam da me je nasmijao pravo.
Ako će Sergio već igrati stopera, onda nema boljeg rješenja na desnom beku, jednostavno mašina :thumbup:
kory_galaktikos

#2108 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

maicon-ramos-pepe-? (ko uleti)

odbrana snova,jos kad im se doda xabi alonso,lass diara kao zadnji vzni mislim stvarno...a o napadu ne treba govoriti bas nesto samo taj jos jedan ofanzivni vezni igrac tipa silve ili jesusa navasa i ukida se igra fudbal real apsolutni sampion hehhhhehehe :D :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 15/04/2015 13:57, edited 1 time in total.
kory_galaktikos

#2110 Re: Real Madrid C.F.

dzemmo wrote:Balack u Madrid :-) for free :thumbup:

kako je namazan lik, ode iz Bayerna bez obestecenja, ode iz Chelsea na isti nacin.. mudro-mudro
ma star je on...al ako je dzaba dobro neka igra u kupu heehe :D
sad ozbiljno nije on los igrac samo eto ja njeg ne bu KUPIO jer je pri krajuj karijere... ali ako ce doci dzaba bujrum
ratata

#2111 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

-------------Casillas

Maicon--Ramos--Pepe--A.Cole

-------Ballack----Gerrard-------

-------------Kaka----------------

Ronaldo---------------A. di Maria

-------------Benzema--------------

coach: J.Mourinho

neprocjenjivo ! :thumbup:
burek_in_space

#2112 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

ratata wrote:-------------Casillas

Opet je ovo previshe "zvjezdano" za moj ukus, ali ako ih neko mozhe slozhiti kao treba, onda je to Mourinho.
and

#2113 Re: Real Madrid C.F.

Post by and »

burek_in_space wrote:

Opet je ovo previshe "zvjezdano" za moj ukus, ali ako ih neko mozhe slozhiti kao treba, onda je to Mourinho.
možda da mu još kupe vidića i lusia umjesto ovog ronalda i benzeme :mrgreen:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#2114 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

aerosa

#2115 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

burek_in_space wrote:

A vidi sad i ovo ....:
Real nudi 132 miliona eura za Rooneyja i Gerrarda
Starih navika se u madridskom Realu očigledno teško mogu riješiti, pogotovo dok im je na predsjedničkom čelu Florentino Perez.

Dotični se prošlog ljeta isprsio s milionima, za koje su dovedeni Kaka, Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso, Karim Benzema i Raul Albiol, ali silna pojačanja nisu donijela nikakvu korist. Real nije osvojio nijedan trofej prošlih mjeseci.

No, priča se po tom pitanju nastavlja. Već je doveden novi šampionski trener Jose Mourinho, a najave za nova igračka pojačanja se redaju iz dana u dan. Nova aktuelnost su mogući dolasci dvojice engleskih reprezentativaca, Waynea Rooneyja i Stevena Gerrarda.

Raspisali su se o tome engleski mediji, a sve ponavlja madridska Marca. Perez, navodno priprema 96 miliona za napadača Manchester Uniteda Rooneyja, kao i 36 miliona za Liverpoolovog kapitena i veznjaka Gerrarda.

Zanimljivo da je Marca dodala svemu kako će se prije slanja ponude na Old Trafford priupitati njihovu zvijezdu Cristiana Ronalda da li prihvata dolazak Rooneyja. Naime, ova dva nekadašnja saigrača iz Manchester Uniteda su izmijenjivali odlične, ali i neprijateljske odnose tokom karijera.
burek_in_space

#2116 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

and wrote: možda da mu još kupe vidića i lusia umjesto ovog ronalda i benzeme :mrgreen:
:lol:

Ma dobro, ovo komentarishem samo dok chekam utakmicu, Real ne gotivim nikako, pa mi je svejedno shta ce uraditi. :D
burek_in_space

#2117 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

Florentino je i zvanichno puk'o. :|
aerosa

#2118 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

burek_in_space wrote:Florentino je i zvanichno puk'o. :|
ako murinjo ovo uspije sve ukomponovati to će bit ravno svjetskom čudu :roll:
ratata

#2119 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

previse olako se stvara animozitet prema tzv. "zvijezdama", zvijezda je onoliko koliko ga komentatori i mediji prave takvim, a meni licno ne smeta da igra na svakoj poziciji po 2 zvijezde sve dok su dobro "ukomponovani"
burek_in_space

#2120 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

ratata wrote:previse olako se stvara animozitet prema tzv. "zvijezdama", zvijezda je onoliko koliko ga komentatori i mediji prave takvim, a meni licno ne smeta da igra na svakoj poziciji po 2 zvijezde sve dok su dobro "ukomponovani"
Realno, ovo ce biti najskuplja ekipa svih vremena, ako se ostvare svi planovi.
Za vrijeme Zidana, Figa, Ronalda i ostalih...neki limiti su postojali, a sada je samo nebo granica.
Ako Real kupi Rooney-a, a mishljenja sam da ipak nece, to bi znachilo da je Real dao 190 miliona eura jednoj ekipi u roku od samo godinu dana. :shock: Malo bolesno, zar ne?!
Dalje, shto se tiche zvjezdanog statusa kojeg imaju sva ova imena koja se spominju oko Reala, oni to iskreno i zasluzhuju, ali je pitanje kako i na koji nachin ce Mourinho pomiriti takve velichine i ego manijake ( u najpozitivnijem smislu manijaci, da ne bude nejasnoca).
ratata

#2121 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

burek_in_space wrote:
ratata wrote:previse olako se stvara animozitet prema tzv. "zvijezdama", zvijezda je onoliko koliko ga komentatori i mediji prave takvim, a meni licno ne smeta da igra na svakoj poziciji po 2 zvijezde sve dok su dobro "ukomponovani"
Za vrijeme Zidana, Figa, Ronalda i ostalih...neki limiti su postojali, a sada je samo nebo granica.
Ako Real kupi Rooney-a, a mishljenja sam da ipak nece, to bi znachilo da je Real dao 190 miliona eura jednoj ekipi u roku od samo godinu dana. :shock: Malo bolesno, zar ne?!
Dalje, shto se tiche zvjezdanog statusa kojeg imaju sva ova imena koja se spominju oko Reala, oni to iskreno i zasluzhuju, ali je pitanje kako i na koji nachin ce Mourinho pomiriti takve velichine i ego manijake ( u najpozitivnijem smislu manijaci, da ne bude nejasnoca).
Ne brinem se za njega, ipak je to lik koji je sa jednim Portom sastavljenim od "kikirikija i banana" osvojio LP, o Interu da ne pricam, a sto se zvijezda tice i tih kako kazes ego-manijaka, i to je lako rjesavao jos u Celziju i to pored jednog onakvog Abramovica :)
burek_in_space

#2122 Re: Real Madrid C.F.

Post by burek_in_space »

ratata wrote:
Ne brinem se za njega, ipak je to lik koji je sa jednim Portom sastavljenim od "kikirikija i banana" osvojio LP, o Interu da ne pricam, a sto se zvijezda tice i tih kako kazes ego-manijaka, i to je lako rjesavao jos u Celziju i to pored jednog onakvog Abramovica :)
U Chelziju nije uspio ono shto mu je nakon prve godine postalo glavni cilj - liga prvaka.
Da li ce to u Realu uspjeti, ostaje tek da se vidi, mada iako ne volim Real, volio bih samo radi Murinja da to uradi chim prije.
aerosa

#2123 Re: Real Madrid C.F.

Post by aerosa »

burek_in_space wrote:
Kako će manijak biti pozitivan :D :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#2124 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Florentino je govorio o 2-3 pojačanja, ne više...
Kakve ovdje mediokritete spominjete tipa Ballacka i Gerrarda, a Xabi Alonsa nigdje :-) Sa zadnjom linijom se slažem, bila bi vjerovatno najbolja na svijetu :thumbup:
kory_galaktikos

#2125 Re: Real Madrid C.F.

tu znacu nema po vama u prvoj postavi xabi alonsa niti iguayna...eee najbolji strijel 2 godine..ja licno ne bih volio ovu ekipu....
ne treba balack,ima real lassa,i alonsa,onda treba tu silva,ja neznam kakav je di maria nisam ga gledo puno...
odbrana je ovdje ipak ono vrh heehe...da je makar maicona uzet
Post Reply