luckylaka wrote:To on nesto novo rekao sto mi ne znamouglavnomja wrote:kaze danas komentator na areni da je mali tin safetov sestric, sin brat seada koji je igrao blabla![]()
![]()
a k'o da ga nije ni bilo na terenu, mislim 5:0
Moderators: Charuga, Tomahawk11
luckylaka wrote:To on nesto novo rekao sto mi ne znamouglavnomja wrote:kaze danas komentator na areni da je mali tin safetov sestric, sin brat seada koji je igrao blabla![]()
![]()

Sea nema jer bi se konkurencija demoralisala,on je klasa za njih samo to oni ne znaju.DonVitoN wrote:A gdje je Seo
Razlog tome je valjda svakome jasan komšije/susjedi se koliko toliko trude da naprave igrače dok mi čekamo a nam ga neko napravi. Pri tome tu cijela krivica leži na Savezu i našoj PL. U PL se ne baca novac da bi se napravio igrač nego se kupi sudija, dogovori 3 za 3 boda, kupi se neko od protivnika, kupi se uprava kluba i trener. Šta ti imaš ulagati desetine hiljada maraka u mladog igrača i to godinama od kojeg na kraju možda neće biti ništa kada za 5.000 KM kupiš tekmu i rahat.Kinaski wrote:
oba susjeda dominiraju sa talentima , niti jednog naseg igraca
Ovo su svi igraci koji su bili nominovani za najboljeg FIFA mladog igraca
sta ima SafeteLogovan wrote:![]()
Ovaj momak mora igrati za našu reprezentaciju. Nisam ga nikad gledao ali ni ne trebam, vidi se da posjeduje kvalitet.
Nema ništa, kod tebe?Matijevic_Vlado wrote:sta ima SafeteLogovan wrote:![]()
Ovaj momak mora igrati za našu reprezentaciju. Nisam ga nikad gledao ali ni ne trebam, vidi se da posjeduje kvalitet.
Chuj nisi ga nikad gledao, ali trazhish poziv?Logovan wrote:![]()
Ne znam šta je čudno kad lik konstantno zabija golove...burek_in_space wrote:Chuj nisi ga nikad gledao, ali trazhish poziv?Logovan wrote:![]()
Zabijo je i nama tricukopija wrote:Stvarno ako stalno zabija golove zašto su naši usporeni. Valjda treba žuriti uzimati takve, pa ako daju ruke kasnije to je odlično.
http://www.reprezentacija.ba/index.php/ ... a-jos-cekaBHF_Manijak wrote:MOSALJOZE wrote:Mogu i ja nekad imat jedan info iz prve ruke ha ja.BHF_Manijak wrote:A otkud ti to da se obavio razgovor sa golmanom Bayerna? Mali je samo rekao u intervjuu da mu je zelja za nas igrati, nikakvog kontakta nije bilo, sem medijskog.![]()
![]()
Samo pitam je l' nagadjanje ili info, ne sekiraj se. Znaci provjereno je to?
Ja mislim da seljak kalkulise hoce li za BiH ili za SvedskuNebitan32 wrote:Šta još treba za poziv?
Tri pogotka Muamer Tankovića protiv Tottenhama, prvi golgeter U-21 tima Fulhama! (VIDEO)
Rezervna, U-21 ekipa Fulhama briljira u šampionatu i trenutno se nalazi na prvom mjestu Barclays U-21 Premier lige Engleske ispred ekipa poput Manchester Uniteda, Chelsea, Liverpoola...
Ponajbolji igrač ovoga tima je potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, trenutno član mlade selekcije Švedske, osamnaestogodišnji Muamer Tanković koji je i najbolji strijelac.
U-21 ekipa Fulhama je u petak na domaćem terenu porazila ekipu Tottenhama rezultatom 5:3, a het-trik za pobjedničku ekipu postigao je upravo Tanković koji u ovoj godini iza sebe ima odličan napadački učinak.
Njegova ekipa nakon 11 odigranih kola ima 25 osvojenih bodova i jedina su neporažena ekipa u ligi. Tanković je u ovih jedanaest susreta postigao osam golova, što čini 1/3 od ukupnog broja golova Fulhama ove sezone.
Treneri U-21 tima sa Craven Cotage-a su oduševljeni nastupima Tankovića i ako nastavi sa pružanjem ovakvih partija prebacivanje u prvi tim Fulhama će biti neminovno.
Podsjetimo, popularni "Mujo" je postigao "het-trik" u meču U-19 selekcija Švedske i BiH koji se igrao početkom oktobra. On nije proslavio golove koje je postigao protiv naše reprezentacije, a prilikom izlaska sa terena naklonio se prema navijačima koji su stigli iz cijele Švedske kako bi bodrili naše juniore.
Trostruki strijelac poslije meča otišao je i korak dalje, pa je na svom Instgram profilu napisao:
"Moja voljena domovino! Samo sam radio svoj posao... Bio sam jak, uspio sam se suzdržati od proslavljanja pogodaka!".
U razgovoru za Reprezentacija.ba portal Muamer Tanković je još prije dvije godine istakao želju za igranjem za Bosnu i Hercegovinu.
Još uvijek čekamo na potez čelnika našeg Saveza da stupe u kontakt sa ovim mladićem, kako bi dobio šansu pokazati svoje vještine u dresu voljene reprezentacije.
http://www.haber.ba/sport/fudbal/67414- ... video.html
izvor : haber.ba
Chuo sam i ja da Zumra pravi vrhunske kifle, ali nisam ih nikad probao, pa hajmo je proglasiti MasterchefomLogovan wrote: Ne znam šta je čudno kad lik konstantno zabija golove...

Valjace mu za gradjevinsku nekadMyTao wrote:Ovaj Anel Hadzic sprema neke papire godinama, non stop prica o reprezentaciji a niko ga i ne planira zvati u reprezentaciju izgleda... malo se covjek proracuno![]()